Hola! Idag har det regnat hela dagen, men imorse va det mysigt och jag gjorde frukost till lin bror. Idag fyller även min bästaste kompis Linnea 13🎉🎉🎉🎉 så gratta henne på bilden jag la ut på instagram (widingester) imon är det midsommar och vädret kommer bli som det alltid är, Regnit och blött⛈⛈ men som tur är så ska vi ha roligt imon så vädret spelar egentligen ingen roll (lite ;) ) vi ska först äta midsommar lunch hos våra kompisar sedan så ska vi till våra kompisars sommarställe i ett litet område som heter orreviken. SUPER MYSIGT. Outfit och sminkning kommer ni få se imon 😘😘 shaow 🍉🍉

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det onsdag mitten på veckan alltså, ibörjan av veckan hade jag lite problem med huvudet och kände mig yr och tung hela tiden men nu har det gått över som tur är. Igår va jag och mina två kompisar Linnèa & Ella och köpte glass vi hade jätte mysigt och jag åt en jättegod mudcake glass/ mudcake är som kladdkaks brownie typ;) men nu får ni kolla in mina bilder från veckan, auf wiedersehen 😘😘:))

Likes

Comments

Hej! Mitt första inlägg börjar faktist på Mallorca. Det är för att igår kollade jag min gamla blogg och tyckte att jag skulle starta en ny så nu har jag gjort det. Som ni då hör och märker är jag på Mallorca vädret är inte det bästa just nu det är kallt och molningt:-( vi skulle till ett hotell idag med jätte stor pool men nu börjar vi tveka.
Men vi åker hem på lördag:,(..... Bloggar mer sedan om vi har varit på hotellet! Shaow:-*

Likes

Comments