Hej, här är jag. Jag, Ester. Här skriver jag om det som jag känner för. Försöker att inte tänka på vad andra ska tycka. Jag försöker vara mig själv. Ibland är det tungt att vara såhär personlig och ge ut av sig själv åt andra. Därför har jag funderat på att börja ha en lösenordskyddad blogg. Det känns mera tryggt. Hör gärna av er om ni vill läsa. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har legat som en isbjörn under täcket nu i två dagar, termosen nära till hands och papperskorgen så gott som full av snorpapper. Vad jag åstadkommit på dehär dagarna är nummer ett(1) en maskin med tvätt och nummer två(2) hembeställning av kläder. Nummer tre(3) var tvungen att släpa hit dammsugaren, eller rättare sagt dammsugaren släpade hit mig. Nå nu ska jag fortsätta med det som jag är allra bäst på, inte göra nånting.

Likes

Comments

Say, go through the darkest of days
Heaven's a heartbreak away
Never let you go, never let me down
Oh, it's been a hell of a ride
Driving the edge of a knife
Never let you go, never let me down

Don't you give up, nah-nah-nah
I won't give up, nah-nah-nah
Let me love you

Likes

Comments

Hitta en gammal bild på mig och lillgumman, Saknar dessa tider i gamla huset. Min breda sköna säng och den goa bebisen. Lyssnar på gamla låtar och tänker att jag är där för en stund. Så lycklig jag var. Ju mer åren går så är det som att man glömmer bort den lyckan lite, hur var den? Hur hittar man tibaks?


Likes

Comments

Det är dags för fredagsmyys
Om det så är det sista jag gör
Snart är det fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör
Nu är det slut på veckan
Det är dags för fredagsmys..

Skämtåsido, när man väl hällt upp det supergoda Teét, ploppat ner de sista chokladbitarna i skålen och slängt sig i soffan då hörs det från toan,, "Ester, ja e fäädi!" Jah så är livet med småsyskon.. 

Likes

Comments

Jobbar på, som inhoppare på dagis och kvällar vid snellmans. Blir kanske lite mycket ibland. Försöker ta det lugnt de kvällar jag är lediga. Om några veckor ska jag försöka lugna ner mig. Då finns kanske mer ork till att lägga tid på bloggen.

Tills dess.. hade!

Likes

Comments

Sorry for being quiet here, but I'm working on it.

Likes

Comments

Har spenderat en helg i Alta med goda vänner.  Så vackert! Ruska, höga berg och soligt väder. 

Likes

Comments

Har rensat bort alla gamla inlägg. Rent och fräscht. Hösten blir alltid som en slags nystart för mig. Blickar framåt, sätter upp nya mål och försöker stänga dörren åt det som varit. Inte helt förstås, lite på glänt..

Likes

Comments