Vi spenderade 5 dagar i Paris totalt. Det fanns hur mycket som helst att se, och maten var så himla bra.
Jag har tidigare vart i ganska många huvudstäder, men Paris är min favorit, lätt. Trots att det är så mycket folk lyckas dom hålla det folkkärt och mysigt, massor uteserveringar och mysiga parker. Jag bara älskar denna stad 😍

Våran sista kväll i Paris, var på Frankrikes nationaldag. På kvällen stod vi och kolla på fyrverkerishowen vid Eiffeltornet, alla var så glada och firade att dom är starka och gått igenom allt som hänt Frankrike senaste tiden, och samtidigt i en annan del av Frankrike sker attentatet i Nice och flera människor dör. Morgonen därpå kände man direkt på gatorna i Paris att något var fel, inga var ute och det var sorg i hela staden. Flaggor var hissade och blommor o ljus låg på marken. Detta är något som aldrig borde få hända.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte om det bara är jag, men jag äääälskar låtar på svenska. Allt blir så djupt och så himla meningsfullt på svenska, för mig i alla fall. Albumet är gjort med eftertanke och texterna går rakt in i hjärtat, och Cherries röst. wow. Detta går på repeat, min absoluta favorit just nu.

Likes

Comments

Hej igen! Det var uppenbarligen ett bra tag sen jag uppdaterade. Faktum är att jag la ner bloggen helt, men nu är jag tillbaka! Jag har på senaste tiden känt ett behov av en blogg och valde att återuppta denna istället för att starta en ny, men denna gång kommer det vara lite annorlunda. Jag ska fokusera på saker jag själv tycker om ich brinner för, jag älskar smink, skönhet osv, men jag brinner verkligen för så mycket mer än så. Jag ska göra mitt bästa för att inte vara inaktiv och jag hoppas verkligen inte jag "tröttnar" vilket jag annars har en vana att göra. Nu är min design på bloggen lite gammal och jag ska försöka göra om den så snart som möjligt.

Nu är klockan 00:47 och jag ska vara vaken till 03:00 för då åker vi mot Arlanda. Klockan 9:30 går vårt flyg till Amsterdam där vi mellanlandar för att sedan åka vidare till Kina! Jag tyckte det kändes ganska perfekt att starta upp bloggen precis innan resan så jag kan posta lite bilder under resan.

Puss

Likes

Comments

På vår lilla Europaresa har vi hittills spenderat ett dygn i Polen och är snart i Prag.

Polen var hur mysigt som helst. Vi var i städerna Gdansk och Torin. Maten var god och människorna var sjukt snälla, kommer sakna det :(

(Alla bilder ovan är från Polen)

Praaag ska hur som helst bli skkiiitkul (det finns massor shopping och andra roliga saker ;) ) Vi ska stanna i 3 dagar sen åka till Tyskland tror jag.

haade 👋

Likes

Comments

Bilder från Prag -

Bilder från Tyskland. [Dresden & Lübeck]

Likes

Comments

Bild från igår -
Första juni i 2015 🌟

Likes

Comments