Nu är jag hos min pappa. Vi har börjat gå igenom vad jag önskar mej till jul vilket blir intressant... Min önskan nummer 1 är ju en New York resa men det tror jag inte att jag kommer få men önska skadar ju ingen:) Men annars önskar jag mig ett par superstar och yrket smink typ. Men jag tror jag kommer önska mej lite annat oxå!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Dåligt besked... Mitt knä är ja, det vet dom inte riktigt men jag har det lindat. Alltså verkligen lindat, från typ halva låret ner till halva smalbenet... Och kryckor på det hehe, duktig jag vet. Men det var en vanlig dag i skolan, vi hade en sjukt skön vikarie på musiken så det måste nog ändå ha varit bästa lektionen idag. I morgon åker jag till min pappa så jag kan skriva ner lite vad jag tar med mig tänkte jag. Är sjukt taggad inför Maskinen på fredag på Gröna Lund, ska antagligen gå dit med några vänner och möjligtvis min pappa haha! 

Följ mig på Instagram: Ester_rudebeck 

Likes

Comments

​Nä jag måste bara skriva av mig innan vi säger godnatt! Jag är så trött på killar som tar sig rätten att ta på tjejers bröst, liksom tänk om jag som tjej skulle greppa en kille? Alltså USCH! Snälla killar, sluta med att se kvinnokroppen som ett objekt! Men godnatt nu och sov gott.

Följ mig på Instagram: Ester_rudebeck 

Likes

Comments

​Idag har jag, som vilken annan dag, vart i skolan. Dagen startade vid sju på morgonen då jag åt en snabb frukost innan jag gick fixade mig. När det var klart så blev det en kanska lazy outfit, boyfriend jeans, en helt simple randig t-shirt och en grå cardigan. Helt random så fick jag en orange bomberjacka av en väldigt fin kompis till mig! Den är som jag skrev orange och väldigt kort i modellen men på ett fint sätt, den går till midjan och den kommer från Dolce Gabbana. Nästa gång jag har på mig den så ska jag absolut ta bild! 

I morgon blir det docktorn för mitt knä så vi får hålla tummarna för det men ha det bra tills dess! 

XOXO Ester


Likes

Comments

​Det var alltså The Fooo Conspiracy´s konsert jag var på igår. Det är inte så bra bilder men ja, det är några ! Det var var länge sedan jag träffade killarna senast så det var jätte roligt att se dom så glada igen.

Likes

Comments

​Igår var jag på konsert i Globen, jag har inte så jätte mycket för bandet som spela men det var en fantastisk kväll med mina vänner. Vi dansade så mycket att mitt knä inte ville vara med längre, det sa pang och sen kunde jag inte stå på det så idag  blir det en lugn dag. Inte mig emot dock. Antagligen ska jag gå en sväng förbi min farmor och hämta upp några parfymer jag fått. Annars så blir det en vanlig hemmadag, ska städa mitt rum och fixa lite. 

Följ mig på Instagram: ester_rudebeck !

Likes

Comments

Hej! Jag heter som sagt Ester Rudebeck och är 14 år. Jag är född och uppvuxen här i Stockholm, min pappa bor i en villaförort utanför Stockholm och med min mamma så bor vi på söder. Mitt liv cirkulerar runt musik och mode på olika sätt. Det är även mina största intressen och det kommer ni få se mycket av här.

Likes

Comments