Idag har det varit en lugn dag med ett prov och en lektion. Slutade vid 11.20. Sen dess har jag inte gjort mycket, lagade lunch, tittat på serie avsnitt och så åkte jag en bit för att hämta ut ett paket från Nelly. Jag beställde två saker och om de passar så gör jag ett separat inlägg för de. Just nu sitter jag i soffan och undrar om jag ska poppa popcorn eller om jag är för lat för det. Imorgon så är alla mina lektioner inställda så jag kommer inte göra så mycket, men någon inlämnings uppgift ska jag bli klar med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår så skrev jag högskoleprovet och nu tänkte jag berätta lite om det. Det jag var mest nervös över var mattedelen och de svåra svenska orden. Det sköna med proven var att det fanns alternativ när man skulle svara så man behövde inte hitta egna svar.

Det var 5 prov med rast mellan varje och en timmes lång lunch efter det tredje provet. Varje prov var 55 min långt och jag kände att jag hade tid att kolla igenom allt innan tiden var klar.

Jag kommer säker inte få så höga poäng men jag är glad över att jag gjorde det. Det finns ju allt chans att göra det igen i höst. Och om ni funderar på att göra det och om ni känner att ni kan betala så tycker jag att ni ska göra det!

Jag vet att detta inte var så bra förklarat, trodde i förrgår att jag skulle kunna förklara bättre men nu när jag tänker tillbaka så vet jag inte riktigt hur jag ska förklara dagen. Det är nästan att man måste uppleva det själv för att förstå.

Likes

Comments

Min fredagkväll är inte lika intressant som kanske er men jag ska göra högskoleprovet imorgon så då måste jag gå och lägga mig tidigare ändad jag brukar för att kunna komma upp. Högskoleprovet håller på hela dagen från 8.30 till 16.30 med korta raster i mellan passen. Det är första gången jag skriver provet så därför är jag lite nervös då jag inte riktigt vet vad jag har framför mig. Det jag vet är att jag inte kommer få 2.0 men förhoppningsvis så går det någorlunda bra.

Jag kommer skriva ett inlägg imorgon om hur dagen var och hur jag upplevde hela händelsen och vad jag kanske missade innan och vad men ska tänka på till er som tänker på att göra högskoleprovet i höst.

Likes

Comments

Tänkte skriva upp lite +/- i mitt liv just nu, jag tänkte kanske göra sånna här inlägg någon gång ibland när jag känner att något bra eller dåligt pågår i mitt liv.


+ Det är drygt två månader kvar till studenten!! 🎉🎉

- Det spö regnade och blåste som fan när jag gick hem från jobbet ikväll...

+ Det är fredag imorgon :)

- Högskoleprovet är imorgon

+ Är ledig denna helg förutom att jag ska göra högskoleprovet

- Nationella provet är imorgon i engelska (man trodde att man skulle slippa de när man gick på gymnasiet men ack vad fel jag hade)

Senaste bilden från min instagram som är @esterolsson

Likes

Comments

Godmorgon folket!!
Vaknade för en timme sen ungefär och ska dra mig till skolan strax... Det är en relativ lång dag då jag jobbar efter skolan till ungefär 19.00 😩😩 men det bara att kämpa på!! Hoppas att er dag blir bra!!

En tbt bild från förra våren ☀️☀️

Likes

Comments

Jag är tillbaka efter att tagit en paus utan någon riktig anledning än lathet...
Idag regnade de i morse så det var inte riktigt en ideal morgon men men. Längtar verkligen till sommaren, till sol och värme!! ☀️☀️☀️

Onsdagar är den skönaste dagen när det gäller skolan då jag bara har två lektioner. Yas!!

Sen har jag inte gjort något vilket jag absolut inte borde ha gjort... (Har mer plugg än vad jag tror..)

Btw, var med i UNT idag hehe på framsidan med den fulaste bilden... Men vad ska man göra 😁😁

Likes

Comments

Imorse så tänkte jag prova göra någon sorts smoothie bowl men vet ej om jag lyckades. Min mixer klarade inte trycket så det blev några klumpar man annars vart det riktigt gott. Alla frukt jag använde var frysta så det blev lite glass konsistens men det klagar jag inte på. Glass till frukost ska ej klaga.

Jag mätte inte upp allt utan hällde bara i så mycket som jag tyckte vara bra.
Jag använde mig av:
- fryst banan
- fryst mango
- frysta hallon
- fil
- honung
- chiafrön

Toppade med:
- frysta hallon
- kokosflingor
- banan
- chiafrön

Likes

Comments

Musik betyder nog mycket för många människor och även då för mig. Livet skulle vara så mycket tråkigare om det inte fanns musik. Man kan uttrycka sig på så många sätt vilket är fantastiskt, att man kan känna igen sig med bara ord och melodi. Jag gillar nog mer låtar som är lugnare att lyssna på till vardags då jag slappnar av mer då det finns så mycket med stress runt mig. Men såklart gillar jag även musik med högt tempo på exempel en ute kväll.

Tänkte lista några bra låtar som jag tycker om just nu:
Pillowtalk - Zayn
Like I'm gonna Lose you - Meghan Trainor
Even If - Ella Eyre
Too deep - Ritual, Delilah
Exorcism - Clairity

Några låtar. Imorgon kan jag länka mig spellista då det inte verkar fungera på mobilen.

Likes

Comments

En tjej i min klass fyllde år föra vecka så firade vi henne fredagen 29/1. Vi var först hemma hiss henne där vi firade henne med tårta, frukt, dricka, dans och snacks. Senare drog vi ner till stan i den största taxin hehe. Där nere drog vi till BJ för att dansa och träffa folk. Vi hade bokat ett drinkbord för att fira min kompis. Det var super trevligt men dyrt så det blir nog inte mer av de för mig denna vår då jag måste spara pengar till student tiden.

Likes

Comments

Tänkte börja lägga upp bilder på hur jag brukar klä mig till vardags. Får se hur ofta jag lägger ut, om det blir varje dag eller var och varannan dag. Hoppas det blir bra. Kram

Tröja-Primark Kjol-HM

Likes

Comments