Header

Såg för några dagar sedan en ny film på bio som heter Baby Driver. Innan jag skriver mer om den så vill jag säga att jag kan inte så mycket om film förutom att jag gillar att titta på film som en annan vanlig människa. Jag vet inte speciella film uttryck eller allt om film.

Jag tyckte att filmen var riktigt bra, jag gillade musiken och hur de verkligen kopplade de olika filmscenerna med musiken. Det finns en riktig bra action scen där musiken är i synk med skjut scenen.

Jag rekommenderar filmen till er, det är en action film men jag tyckte att det inte var för mycket utan lagom, man klara av att se den utan att få migrän pga all ljud och skjutscener.

Puss!

Likes

Comments

Första steget på stranden på semestern måste nog vara den härligaste känslan som finns. Även fast du känner att svetten rinner på ryggen och sakta men säker bränner axlarna av solen så spelar det ingen roll i stunden för du vet att havet är bara 20 steg bort.

Att välja sin plats på stranden är viktigare än vad man kanske tror! Man vill hitta en plats där det inte finns för många barn som springer fram och tillbaka och skvätter sand på en men man vill också vara nära vattnet så att man snabbt kommer till havet för att svalka sig.

Jag har gått till stranden ungefär varje förmiddag sen jag kom till Barcelona. Jag försöker gå hemifrån ganska tidigt på förmiddagen men det blir aldrig så tidigt som jag tror att det ska bli. kommer till stranden runt 11-11.30 vilket är okej. Solar ungefär 1-2 h för är man på stranden själv så blir det lite tråkigt efter ett tag plus hungern börjar kicka in,

Har en vecka kvar här :( så får försöka pressa så mycket jag kan så att det syns att jag har varit utomlands.

Puss!

Likes

Comments

Grácia.

Kan vara det vackraste område i Barcelona. Min pappa bor här och har bott i detta område de senaste åren och av alla ställen han har bott på de senaste 10 åren så är detta den bästa. Lägenheten är liten men perfekt och läget är underbart. Butiker med egna designade smycken och möbler, restauranger i mängder med ute servering runt varje hörn. Den bästa glassen och godaste crêpesen finns 100 meter från lägenheten. Plus är du en katt älskare så finns det ett katt café i området!!

Här kommer några bilder som jag har tagit med min kamera och redigerad i VSCO appen.

De säljer frukt och grönsaker såhär runt om i Barcelona.

Puss!

Likes

Comments

Midsommar är en ganska underlig högtid, vi firar att det blir sommar med att dansa runt en stång klädd i blommor och super oss fulla till vi knappt kan stå upp. Min midsommar var väldigt lugn då jag var med min familj hela dagen. Dagen började med lite morgon mys med den sötaste hundvalpen (har tyvärr ingen bild på den😔) det är dock inte min valp utan en kompis till mig, de hämtade upp henne denna vecka så hon är super liten och söt!

Dagen fortsatte med mat, mat och mera mat. Lunch, fika med jordgubbstårta sedan avslutade vi kvällen med sill och potatis samt massor av grillat kött.

Självklart så gick vi ner till hembygdsgården där midsommar firandet var igång, ingen av oss dansade men det var trevligt att se alla människor som var där och firade. Innan maten hade vi fem kamp vilket vi brukar ha varje år, vi kastade pil, stövel och sköt luftgevär mm, mitt lag kom på delad andra plats ✨ vilket jag tycker är vart att fira.

Puss!

Klänningen jag hade på mig hittade jag på Primark när jag var i Barcelona i våras liknande klänning hittade jag på deras hemsida (Här) --- Skorna är från Topshop men köpt på rea så liknande hittar ni här på topshops hemsida. --- Solglasögonen är Le specs i modellen Hey Macarena

Likes

Comments