Header

Midsommar är en ganska underlig högtid, vi firar att det blir sommar med att dansa runt en stång klädd i blommor och super oss fulla till vi knappt kan stå upp. Min midsommar var väldigt lugn då jag var med min familj hela dagen. Dagen började med lite morgon mys med den sötaste hundvalpen (har tyvärr ingen bild på den😔) det är dock inte min valp utan en kompis till mig, de hämtade upp henne denna vecka så hon är super liten och söt!

Dagen fortsatte med mat, mat och mera mat. Lunch, fika med jordgubbstårta sedan avslutade vi kvällen med sill och potatis samt massor av grillat kött.

Självklart så gick vi ner till hembygdsgården där midsommar firandet var igång, ingen av oss dansade men det var trevligt att se alla människor som var där och firade. Innan maten hade vi fem kamp vilket vi brukar ha varje år, vi kastade pil, stövel och sköt luftgevär mm, mitt lag kom på delad andra plats ✨ vilket jag tycker är vart att fira.

Puss!

Klänningen jag hade på mig hittade jag på Primark när jag var i Barcelona i våras liknande klänning hittade jag på deras hemsida (Här) --- Skorna är från Topshop men köpt på rea så liknande hittar ni här på topshops hemsida. --- Solglasögonen är Le specs i modellen Hey Macarena

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments