God morgon! Hoppas att ni mår toppen bra! Solen skiner här i Dalsland och man kan verkligen känna att sommaren är på väg! Längtar extra mycket för att jag ska på ridläger :)

Nu på morgonen så var jag hos tandläkaren på undersökning, och allt såg jätte bra ut så jag är väldigt lättad över att de är gjort!

Nu i helgen så kommer det hända lite saker. Jag ska rida imorgon och på lördag så ska jag städa hela stallet. Det ska bli spännande. Jag ska mocka hos hönorna och mocka boxarna :) För 1 månad sen så fick vi kycklingar :) Med vi menar jag min höna haha :)

Min mamma och pappa är skilda så jag har så gott som alla mina djur hemma hos min mamma :) Men jag är glad för att min mamma och pappa fortfarande är väldigt goda vänner :)

ses sen :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hästarna har blivit mitt liv. Det kanske låter lite överdrivet, men så är det. Själv så har jag inga egna hästar utan jag går på ridskola. Men hästarna på ridskolan är mina bästa vänner. Mest Kavat och Nordpan. Nordpan är hästen som ni ser till höger och vänster längst ut på bilden och Kavat är han i mitten. Dom är mina bästa vänner. Jag går i 8:an och man kan ju inte säga precis att jag har några "riktiga" kompisar som man kan berätta hemlisar för. Det finns två jag litar på.

Jag går på ridskola 1 gång i veckan men på lov försöker jag vara där varje dag.

Att hästar kan vara så fantastiska varelser. Djur i säg är helt fantastiskt.

Sov så gott :) kram

Likes

Comments

Idag så var Charmas super duktig❤️🐴
Älskar dig Charmas❤️🐴🔒

Ni kan väl ta och följa mig på Instagram🌎❤️ esteroiris heter jag där❤️🔒

~No horse, no life~

Likes

Comments

Asså titta skorna!!! så himla snygga! Jag tycker du kan gå in och titta på dom och kanske köpa ifall du tycker dom är snygga:) om du vill gå till hemsidan där skorna finns så är det bara att trycka på skorna på inlägget :)

Och dom lila byxorna matchar väldigt bra till de gråa linnet:) om du vill in och titta på linnet och dom lila byxorna så är det bara att trycka på dom :)

Jag tycker vattenflaskan är väldigt Flawless :) Jag gillar rosa så då passar den bra ju :)

Och titta bara på Work out byxorna!! Så snygga alltså :)

Och de gråa tränings linnet passar ju bra till båda byxorna, skorna och vattenflaskan:)

Ja, de här är då tränings kläder som jag tycker är riktigt snygga :) Work out byxorna har har faktiskt jag, och dom är riktigt bekväma så jag tycker verkligen du kan ta och klicka på bilden och läsa lite mer om dom :) och ifall du beställer ett par så lovar jag att du inte kommer ångra dig :)!

Kram! And stay pink :)

Likes

Comments