Header

Vårt hus

Nu kan hösten komma! Lamporna är uppsatta. Två nya över matbordet och ett loppisfynd vid fönstret där diskhon finns. Superfint blev det, supernjöd! Verkligen den dä lantliga känslan. Ikväll ska vi prova vår nya ugn för första gången, och vi har planerat att göra små pizzabullar med getost, valnötter, honung & ruccola. Blir nog riktigt smarrigt!

Sugna på att veta vart taklamporna är ifrån..hör av dig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Tips!
favoritårstid

Jag är så redo för hösten 2017. Det är min favoritårstid & jag älskar alla kläder och skor man kan börja använda. Favoriten är en stor murrig kappa med ett par större boots och en härlig väska. Mysiga dagar med stickad tröja på sig & en kopp te i handen... YES PLEASE!

Här nedan hittar ni några av mina höstfavoriter...

Likes

Comments

My life
home sweet home....

Helt klart skönt att vara hemma! Möttes av avier i brevlådan, så åkte snabbt ner till Ica för att hämta ur paketen. Där fanns b.la de nya spröjsen som vi nu ska sätta upp på alla våra fönster. Ursnyggt & kan knappt vänta! Vi har iallafall haft det underbart i Ungern/Budapest. Jag är så kär i den staden. Livet alltså! Ni som följer mig har ju sett de underbart vackra bilderna jag uppdaterat med under veckan..... ni måste besöka!

Likes

Comments

Last day....

Även det roliga lider mot sitt slut, och imorgon åker vi hem igen tyvärr. Även om jag är född i Sverige, bor i Sverige, jobbar där, har mina föräldrar och syskon där så känner jag verkligen att Ungern är mitt andra hem.

Likes

Comments

Resor, Sambo och jag
Love.

Vilken myskväll! Idag firar vi att vi varit förlovade i fem månader... 5 underbara månader! Och min diamantring är jag fortfarande så kär i, och kommer nog vara tills döden skiljer oss åt. Den är så vacker och glittrar fint i solen.

Bubbel, ungersk restaurang & stros runt på stan blev kvällens sysselsättning. Älskar dig min blivande man! <3

Likes

Comments

Resor
Favoriten..

Förmiddagens besök på Hösök tere (hjältarnas torg) Vackert, mäktigt & älskvärd! Idag är det inte lika varmt som det varit den senaste veckan, men skönt de då man lättare kan vistas omkring på stan och man orkar mer. 40 grader är för mycket helt enkelt...

Jag älskar verkligen Hjältarnas torg, så fridfullt och fint. En av många favoriter här i storstaden som jag gärna besöker mer än en gång per gång vi är här nere!

Likes

Comments

Resor
Mitt vackra Budapest 

Detta är breathtaking! Så vackert. Mycket är vackert här i Budapest, men detta slår allt. Vilken kväll! Alla borde åka denna båttur ute på floden.

Likes

Comments