Header

Vaknar av blixtrar & dunder!

Skönt med lite lättare luft efter att ha varit i totalt stekhett miljö vid stranden. Just nu är det väl som en lite bättre svensk sommar typ. Regnigt men inte alls 10 grader som det brukar vara på midsommar haha, utan här är det fortfarande ca 30. Typiskt tropisk regn!
Efter frukosten tar vi en stadsvandring runt Fort Dauphin under dagen, får väl se om regnet avtar!

xoxo

Likes

Comments

Dag 3 - Stekhettan är över för dagen & man kan äntligen andas ut på kvällarna. Skönt när solen går ner och man kan vistas utomhus bland vackra palmerna.
Imorgon tar vi inrikes ner till Fort Dauphin.

Likes

Comments

Underbara blåa vyer!
Det är så vackert här så kan knappt förstå att i hittade detta fina ställe. Madagascar bjuder på riktigt fina stranden, om man har tur som hittar dom dvs hihi. Dricker förmiddagskaffe & kikar ut över det stilla havet. Inte en ända våg. Sitter i skuggan för att i solen kan man inte vistas i mitt på dagen (36 grader just nu) De ända gångerna man kan göra något utan att dö är innan kl 07 på morgonen samt efter 17 på eftermiddagen. Mellanåt slappar/vilar vi bara, dricker kalla drickor, svettas i skuggan & invånarna siestar.

Nu ska vi äta seafood, den ska tydligen vara kanon här vid oceanen!

Likes

Comments

Trevlig onsdag önskar jag & min familj ifrån Ifaty!

En lång strand längst Indiska Oceanen. ..ett paradis! Ifaty ligger ca 25 km ifrån staden Toliara och vi kom hit med bil imorse. Checkade in på ett hotell som ligger precis vid beachen & sprang sedan ner till havet för att doppa oss. Så himla underbart vatten! Varmt (som i ett badkar) och helt genomsynligt. Kan inte bli bättre, toppen verkligen! Tänk att här sitter jag, mitten av februari i värmen, i paradise på andra sidan jordklotet & bara njuter vid strandkanten på superfina strandmöbler. Klunkar Malagasian öl och knaprar nötter. Skänker absolut ingen tanke åt er i kalla Sverige (förutom min sambo såklart) och är inte ett dugg avis på er som fryser där borta i Europa & som måste gå till jobbet hihi.

Det här stället är verkligen underbart! Ni borde vara här 💙

Likes

Comments