Hej alla!!

Shit vad länge sen det va nu. Har inte skrivit sen Augusti förra året, sen dess har det hänt en del ändå!
Tänkte göra en ”recap” av året 2017 snart, så stay tuned för det! Förhoppningsvis dröjer det inte 7 månader tills nästa inlägg hehe..

Så, vad har hänt på sistone? Jag spenderade nyår med några familjekompisar, och sen några dagar efter åkte jag & familjen till London. Jag har varit i London många gånger innan för att min mamma bodde där när hon va yngre, och helt enkelt för att min familj älskar London! Vi shoppade, gick runt i parker och åt god mat, precis som vanligt:)

Idag är det Tisdag. Vi landade runt 00 igår natt, så jag sov ganska länge idag, men inte för länge dock eftersom att skolan börjar för mig imorgon och jag måste kunna sova ikväll! Nu kollar ja på serier, och ska snart förbereda lite till skolan. Vi ses!!

Här e några bilder från London:))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!!
Idag är det Onsdag den 18 Augusti vilket för mig betydde skolstart. Jag har haft lite blandade känslor angående att börja åttan, jag brukar gilla skolan helt okej men i min skola byter vi klasser varje år, och i år hände nåt som aldrig hänt mig förut. Jag kom inte med en endaste en av mina kompisar! Jag har inte riktigt förstått varför men antagligen löser det sig! Iallafall, pågrund av detta har jag inte varit så taggad på att börja igen men idag var det iallafall dags för första dagen. Jag vaknade vid 7.30, hoppade in i duschen, åt frukost och fixade mig. Glömde ta en ordentlig bild på min outfit då jag hade lite bråttom men hade iallafall söndriga jeans från Abercrombie, svart bälte, svart t-shirt instoppad i byxorna och solbrillor (trots att det inte va soligt på hela dan hahah;)) Vi gick bara 9.30 till 13 idag och vi gjorde inte så mycket egentligen, bara träffade våra mentorer, gick igenom MASSA regler och fick våra nya skåp! Det var ändå väldigt kul att träffa alla igen!! <33 När vi slutade tog jag, Moa och Bella tunnelbanan till centralen och gick till Kungsan för att åka till grönan! Vi hade missat att det öppnade 15 och var där typ en timme innan hehe men tiden gick rätt fort ändå. Vi åkte ett tag och åt sedan Fish and Chips till middag, och när vi kände att vi hade åkt klart tog vi båten till Slussen. Nu sitter jag på pendeln och är snart hemma! Ikväll ska jag nog prata med lite kompisar och ta det lugnt, imorgon är det ju skola igen :(:
Men det va min första dag av skolan iallafall!
Puss!!:)

Likes

Comments

Så, nu har jag inte bloggat på typ två veckor igen. Under denna tid har jag varit på landet och njutit av dom sista sommardagarna där, och igår kom jag hem igen från mitt andra dansläger den här sommaren! Det var min dansskola som arrangerade det och jag hade superkul! Det var från Fredag till Måndag och jag hade som sagt askul. Det var hårda träningar och mycket prat med mina kompisar som är dom absolut bästa<33 På eftermiddagarna/kvällarna gjorde vi aktiviteter med våra grupper som vi var indelade i, det fanns fyra grupper och vår grupp hade Linedance som dansstil. Min grupp var jätterolig och vi hade kul:)En super helg helt enkelt;)) Här är några bilder från lägret!
Puss!!

Likes

Comments