Header

En artist som får emo Kidsen att lämna sitt mörker för att komma ut är Henrik Berggren.

Konserten var super bra, han är så fin och awkward och gosig. Det var många gamla bd:are där vissa hade sina barn med sig det var kul, men lite ångest också för alla bd:are känns så gamla nu.

Men tack tack att en äntligen har fått se Henrik Berggren mannen bakom depp musiken som man lyssnade på när man vart 15 och upp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Går dagen var super fin! Kommer lägga upp bilder imorgon, har varit alldeles för trött för att göra det idag.
Nu är jag och Daniel påväg till Hammarkullen, till den lägenheten vid bodde i för lite mer än ett år sen. Då Gustav hyrde ut den till Daniel. Men nu har Gustav flyttat hem till Göteborg igen, han gjorde det i maj. Imorgon fyller han 24 år så vi ska fira honom idag, vi har väldigt tur med vädret i alla fall!

Här är två bilder på Daniel och Gustav för ett tag sedan. Bilderna visar deras bromance väldigt bra.

Likes

Comments

Är påväg till Liseberg och ska träffa Malin och Nika där. Idag ska vi nämligen se Henrik Berggren, emo pop hjärtat exploderar!!!!!
Jag och Malin gick när Henrik signerade sin skiva på bengans och vi fnittrade som vi var två tolvåriga flickor.
Så galet taggad, ha en super bra fredag innan löning allihopa.

Likes

Comments

Purple rain vad dagens smink inspiration
Jag han att fixa lite i sovrummet idag och fixa mitt smink, så Daniel inte behöver klaga över att det ligger smink och glitter överallt.

Likes

Comments

Idag börjar jag kl tre, mår dock ganska dåligt idag, känner mig sjuk men det är nog gräs allergin som är jobbig och jag vill inte jobba eller gå ut idag på grund av det. Men ingen kunde tyvärr ta mitt pass


Men när man börjar lite senare kan man göra lite små saker iaf, så idag har jag målat klart en halv ful bild på Alaska thunderfuck. Är nöjd men ändå inte.

Jag älskar verkligen mina dragqueens, det ger mig bara en sån sjuk lycka och jag blir så fascinerad.
När after dark var med i Melodifestivalen älskade jag dem. Pappa sa att det egentligen var två män och att dem är dragqueens, då öppnandes det för mig, det var det coolaste någonsin.
Sen gick det ganska många år utan att ha någon dragqueen idol. Gillade mest när det var queens med i sex and the city och andra serier.
Men nu när jag och Daniel har sträck kollat rupaul drag race har min kärlek återuppstått. Alaska thunderfuck är my fucking angel och Bianca del rio är min Queen och min inre bitch.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat och sen träffade jag Daniel, Johan och deras mamma och Ellen Johans flickvän. Daniels och Johans mamma bjöd på middag på tacos and tequila, super gott och trevligt!! Vi firade för att Johans har fått ett jobb, lilla babyn❤️
Sen drog vi med Maria (deras mamma) till kings head för att ta en öl få en gratis jägershot och för att se vart vi hänger.

Min baby!

Johan har inte tråkigt det är bara så han ser ut.
Vi sitter kvar på kings head och tar en öl till, medan Maria åkte hem. Jag börjar jobba kl tre imorgon så jag känner mig lugn sen är jag ledig hela helger.

Likes

Comments

Hej
Orkade inte skriva något igår, igår föll ledsamheten som har följt mig i flera år nu. Ledsamheten är kvar lite ännu idag, känner mig så trött och otillräcklig. Vet inte varför jag gör det just nu egentligen. Jag känner mig dum och fel för att jag är trött, trött på att jobba. Jag jobbar ju inte mer än någon annan men allt känns mest bara tungt just nu. Vill bara härifrån.
Tips tips tips tipsa mig vad jag kan göra eller tänka på.

Just nu jobbar jag, jag sitter och bakat våfflor och svettas och har fått ännu ett brännmärke på armen. Mitt hår har blivit fetare än vad det var imorse.

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag och Daniel hemma i Göteborg igen. Lite skönt men hade velat stanna längre på landet egentligen. Inatt gick vi och la oss när solen gick upp, det var trevligt. Jag och Daniel satt ensamma i stugan och lyssnade på radion samtidigt som vi drack upp våra sista öl. Känns som att det var längesen vi två gjorde något sånt, eller i alla fall bara han och jag.

Nu väl hemma i Göteborg ska jag bara några dagar till, sen går jag på min efterlängtade semester.
Idag fyller min vän år och jag skulle träffa henna och några andra med känner mig fortfarande trött efter igår.

Så nu sitter vi i soffan och kollar på rupaul drag race all star 2, det är så mycket reklam så det är väldigt segt. Men alla mina älsklingar är med i denna säsongen ❤️

Igår badade vi faktiskt i min favorit sjö, det var varmt i vattnet och skulle kunna stanna där i dagar.

Likes

Comments

En samlags journal från 60 talet

En sommar idyll på landet. Sitter i en solstol och läser en bok medan pappa och Eva grejar med saker runt om kring med deras ständiga projekt.
Jag har det bra här, väntar på att Daniel ska komma hit också. Då blir allt perfekt.

Likes

Comments

Ja jag är ledig i två dagar nu, så jag åker upp till pappas och Evas landställe. Ska bli så skönt. Samtidigt som jag vill vara i stan och hänga med kompisar. Men kan inte slappna av på samma sätt när jag är i stan, och ser folk gå runt med en glass i handen.

Likes

Comments