"Kod för att importera min blogg till Nouw: 7225857583"

Likes

Comments

4 ägg
1 1/2 dl socker
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
2 1/2 dl kokos
125 g smält smör
100 g vitchoklad

Grädda i 12 min på 200 g.

Likes

Comments

Jag har en dröm som har återspeglats flera nätter dem senaste två veckorna..
Jag drömmer att min farfar lever igen och sedan dör på nytt.. Och att vi i familjen om och om igen måste gå igenom begravning och allt som tillhör. Är det någon som drömt något liknande någon gång?

Tror jag för slå på drömmar och se vad det betyder. Och hoppas att jag slutar att drömma det inom en snar framtid.

"you are not alone" - utav Michael Jackson som var en utav farfars favoriter.

Likes

Comments

Min morgon var förfärlig. Jag öppnade butiken 1,5 timma för sent (missförstånd). Detta gjorde att jag har varit irriterad hela dagen, plus att det blåser ute. Det gör att jag fryser något jävligt.

Men nu har jag och min älskling ätit middag och sitter och dricker öl. VA I SATAN? Det händer aldrig, men vill få honom på bra humör så att han kanske går iväg ikväll och hänger med sina vänner... För det gör han aldrig. Så ställer upp för laget och dricker en öl, blä.

Jag lagade väldigt god, men enkel middag idag. Färska musslor som jag kokade i vitvinsås, färska räkor, massa vitlök, chili, grädde, kryddor och spagetti. Gott och lätt!Likes

Comments


Jag klarade mig utan att äta socker i 10 tim. Vet inte vad jag ska göra. Detta är ett beroende precis som alla andra beroenden. Please hjälp mig.🍫🍭

smoothie -mango, banan, ägg och mjölk.

Likes

Comments

Vilken dag. Lång, stressig och kall. Jäkligt kall, det ska tydligen bli kallare en period framöver nu. Blä. 

Nu har jag iaf fått mig ett glas med "avslappnande medicin" -vin såklart!

Ryggbiff och hasselpotatis står i ugnen, dreglar utav hunger.

En dag till sedan är jag ledig, en dag. Imorgon får vi besök utav Adrians syster, hoppas hon ska sova här. Glädjer mig. 

(Hahaha, osammanhängande text, men ögonen går i kors) 

Ha en fin kväll. Saknar Göteborg idag och min stora familj. 


trötta ögon, fula fransar som måste göras om..

Likes

Comments

Folk kan säga vad de vill men jag vet att min hund förstår mycket utav det jag säger till henne.
När jag kom hem idag ifrån jobbet frågade jag henne om hon ville åka till pappas jobb (Adrian) och säga hej. Nu tänker ni säkert, HERREGUD!!

Varje gång jag nämner Adrians jobb blir hon hysterisk. Hon har svårt att stå stilla och ylar utav glädje.
När vi tagit oss ut ska hon springa till bussen och skäller på mig för det att bussen dröjer ett par minuter.

När vi gått av bussen var jag bara tvungen att gå inom en annan butik först och det gillade inte Inez. Hela butiken fick höra att hon var missförnöjd och det var ett sådant ljud som skar i öronen, precis som en jobbig bebis som skriker!

När vi kommit in på Adrians jobb är hon mer hysterisk än innan och hon är så glad när Adrian visar henne för sina kollegor. Jag tror att hon älskar uppmärksamheten, att han faktiskt visar att han är stolt över henne och att hon är hans bebis, det måste vara så. Det betyder jätte mycket för henne, speciellt när det är någon hon gillar så mycket. Eller vad tror du? Gör din hund likadant?

Sedan förstår hon inte allt för ibland blir jag fly förbannad på henne när hon inte lyssnar och gör tvärtemot vad jag säger. Men i grund och botten är det mitt eget fel, i brist på uppfostran.


Glädjer som uppstår när man hittar skumtomtar hemma.

Likes

Comments

Jag gick ner flera kilo under mitt och Adrians uppehåll, "du är för smal, du måste äta mer" va något jag fick höra flera gånger. Men tror egentligen att det började redan innan vi gick ifrån varandra, jag jobbade mycket, glömde äta och var faktiskt ganska olycklig en tid. 47kg var min vikt då. Skulle gissa att jag väger några kilo mer nu.

Men nu börjar jag känna mig svullen, så som jag kände mig innan sommaren 2013. Jag skulle aldrig påstå att jag känner mig tjock. För det är jag inte. Men jag känner mig svullen, på allt socker jag får i mig. Och maten ska vi inte prata om, helt ärligt känner jag mig aldrig riktigt mätt och om jag gör det, varar det inte länge.

Om jag fick ge mig själv en guldstjärna skulle det varit för att jag är så bra på att små äta, hela tiden!

Allt små ätande och onyttigheter gör mig trött och slö.

Så ska ge det ett försök, att rensa ut massa skit ur kroppen genom att bara äta frukt och grönt och dricka massa vatten. Att dricka är något jag ofta glömmer av om dagarna också.
Är det någon som har prövat detox? Märkte ni någon skillnad?

Jag ska börja med bara några dagar först, så gör det nästa helg när jag är ledig. Så får jag se om det är något som hjälper mig.
Naglar gjorda utav mig själv, ganska fina för att vara hemma gjorda utav en amatör. Haha 
Adrian och hundarna sitter och kollar på JB nya film. Jag har såklart redan sätt den, på bio. Hehe

Likes

Comments

Det var längesedan jag han att göra så mycket som jag gjort idag. Sovmorgon, dammsuga, tvätta golven, tvätta sängkläder, tvätta badrum och kök. 1,5 timme ute i skogen med hundarna, stor handla, laga middag och sedan kolla på pH avsnittet som jag missa igår. (Viktigaste delen på hela dagen, haha)

Och nu lagar jag en andra middag som ska vara tills imorgon. Lapekausa tror jag det heter, en norskmåltid. Det tar sådan tid att laga det så därför gör jag det redan nu. Får hoppas att det får godkänt utav Adrian imorgon, men brukar sällan göra mat som smakar dåligt. Så det ska nog smaka bra tror jag.

Nu ligger jag i soffan och slappnar av med mina finaste bebisar. Adrian är iväg på något med jobbet, så vi har det så lugnt och skönt här hemma. Underbart.

Puss

Likes

Comments


Better Blogging Nouw