Better Blogging Nouw
Presentation picture
esterelin
elin bergius, 21 år, Lerum

 

Goaste klassen!

Min morgon började med att min gamla körlärare smsade mig och skrev att jag var tvungen att anmäla mig till mix megapols tävling, priset var fyra biljetter till Justin bieber ikväll i Oslo! Och självklart flög jag upp ur sängen och anmälde mig och satt längeeee och lyssnade på den jävla radion och var helt säker på att jag skulle vinna.. Men icke sa Nicke och gud vad ledsen jag blev. Fullständigt hjärtekrossad..

Nu har jag varit iväg och bowlat och ätit middag med klassen och jag brukar ju vara bra på det mesta, men idag var inte riktigt turen på min sida! Har även hunnit med att fira min fina vän Vincent som tog studenten idag!
Nu ska jag hem och pussas med min bebis eftersom att jag är för trött och tråkig för att följa med ut. Puss 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

En dag kommer det bli verklighet.

Har fixat massa saker in för fredag och nu ska jag iväg till Ikea snart. Ikväll ska vi fira vår Goa tjej Jessica som är först ut med att ta studenten! Puss

 

Det finaste någon kan få..
 

Det finaste någon kan få...


 

Mitt i ett äventyr!

Det var lite för kallt för att gå i linne nu på morgonen! Hoppas ni får en bra dag, själv ska jag ha det underbart på jobbet!


 

Flög iväg som ett pappersflygplan.

Hej alla gosar! Är helt slut efter denna dagen, jobbar hela helgen, det är skönt!! Hoppas ni ligger vid stranden dagarna i enda och blir bruna.. Älleh?! Jo men jag är ju redan brun så ni kan behöva komma ikapp mig lite.
Jag har tänkt på en sak, jag åt precis ägg och vitan är något utav det vidrigaste som finns.. Usch och fy, tänkte bara upplysa er om det så att ni aldrig får tanken att bjuda mig på det. Nu ska jag mysa, puss

 

Inga kläder!

Ska iväg till skolan en snabbis och göra klart det sista. Helst skulle jag vilja gå utan kläder hela dagen för det är så otroligt varmt, men jag klagar inte. Pyss


 

Ännu en bra dag att vakna upp till.

Jag vaknar automatiskt med ett leende på läpparna när solen sipprar in genom fönstret och i vanliga fall är ju inte morgonhumöret det bästa! Men med ett leende på läpparna har jag hunnit med mycket idag, jag har gjort klart alla mina bilduppgifter som ska in senast imorgon, jag har dammsugit hela huset och städat mitt rum och nu sitter jag här ute i solen och bättrar på min bränna lite.
Hoppas ni också kan njuta utav det fina vädret och bli lika brun och fin som mig! Det är svårt men ni kan ju alltid försöka! 

Ibland önska jag att jag var en ängel.

Har klänning på mig idag för ovanlighetens skull. Skulle egentligen haft denna på min student men mamma står fast vid att jag måste ha vit! Så jag beställde hem en klänning förra veckan, ur snygg! Men den var tydligen för beige så den får jag ha på kvällen. Det är bara att leta runt.. Jag mena jag har ju iaf 9 dagar på mig! Ha en bra dag i solen alla gosisar! Puss 

Lejontrappan!