Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det en sån där… tråkig dag. Det regnar ute, allt är grått och man känner sig kall och sorgsen. Sorgsen är ju kanske inte så konstigt med tanke på att denna dagen faktiskt har en ganska tråkig historia. Idag för 2 år sen så gick pappa bort. Och idag för ett år sedan så gick jag och Linda omkring på Zia, Kos, Grekland. Solade, badade och ååååt en jävla massa mat, så man kan ju säga att den 8 augusti har en hel del historia. Både bra och MYCKET dåliga.

Ja, de är allt en ganska bra skillnad på Kos och Liljeberget…

Likes

Comments

För två år sedan idag lämnade du oss. För två år sedan idag förändrades mitt liv. För två år sedan idag var det sista gången jag såg dig.

Jag saknar dig pappa.

Likes

Comments

Igår var jag hemma hos Denice i en himla massa timmar. Vi tjejsnackade på hennes balkong i timmar innan vi bestämde hos för att beställa hem pizza. Vi beställde en mat-vulkan-pizza och en gjord utav godis, choklad och frukt 😍

Likes

Comments

Om du va här så skulle vi precis ha firat din 51-årsdag. Om du va här skulle du har varit stolt. Stolt över mig som precis tagit studenten. Om du varit här så skulle du ha peppat mig och varit positiv till allt jag skulle säga dig. Om du va här skulle jag ringa dig varje dag och träffat dig så mycket som möjligt. Om du va här skulle jag ha gett sig en gosekram och sagt att jag älskade dig. Men du är inte här. Jag kan inte höra din röst, jag kan inte ringa dig och jag kan inte krama dig. Men jag kan säga att jag älskar dig. För de gör jag och har alltid gjort.

Jag älskar dig pappa ❤️

Likes

Comments