Ledig helg. Nästan glömt bort hur man gör på sin fria tid. Vad hittar man på liksom? Idag blev det biltvätt, kika lite på stan, åka förbi bygget och se hur långt de kommit på vår lägenhet, förbi bolaget för att sedan cykla hem till Hampus pappa och Marianne för att ha ölprovning!

Vi fick superbra hjälp av en kille på Systembolaget och det var riktigt intressant och gott att testa olika typer av öl. Skulle säga att de fyra längst till vänster i bild landade på topplistan för mig.

Efter lite eftermiddagshäng hos de cyklade vi ner i snöslask för att äta på den nyöppnade restaurangen Mono. Gott och så himla härlig personal! Nu är vi hemma igen och Hampus ligger bredvid mig här i soffan och sover. Får ta och väcka honom så vi kan krypa till kojs istället.

Hoppas ni också haft en fin lördag!

Likes

Comments

Helg

Igår var det fredag och jag hoppade över föreläsningen i skolan för att få gjort sådant som inte hunnits med på sistone. Började med att tvätta allt i våra överfyllda tvättkorgar.

Därefter källsorterade jag och hälsade på mina kollegor på Willys för att storhandla. Fraktade hem sex välfyllda kassar på cykeln, ändå ambitiöst.

När jag kom hem vek jag in all tvätt, körde ett städryck i lägenheten och cyklade ner för att ta en promenad med Emma.

Sån jäkla perfekt prommis. Vädret, miljön, sällskapet.

Kunde ju knappas klaga på något. Så himla bra bara.

Kom hem och dukade upp detta innan Hampus steg in genom dörren och vi hade en lugn fredagskväll.

Likes

Comments

Inredning

Hampus och Uffe håller på och fixar och donar här hemma inför försäljning.

Så här såg det ut innan. Där kranen vreds över från duchen och handfatet och vice versa, beroende på vart man behövde vattnet.

Vägarna var mintgröna med svart dekorplast i mitten.

Deras arbetshörna.

De började med att fixa nya blandare, kommod, duschstång m.m.

Och nu har Hampus och Hampus O målat alla väggar vita!

Så himlans fräscht.

Med vita väggar och ny lampa så har jag nu också ett bra sminkljus här inne. Det tackar man ju för.

Sån skillnad på hur det var först.

För att nu ha det så här fräscht sista året.

Likes

Comments

Mat, Vardag

Gårdagen bestod av jobb, skola och ett superhärligt Power hour-pass med Johanna på kvällen. När jag kom hem så sa jag till Hampus att jag tyckte vi skulle beställa pizza och det tyckte han var en bra idé.

I morse när jag gjort mig i ordning för att åka till skolan, beslutade jag mig för att stanna hemma istället. Körde igång i tvättstugan, städar i ordning här hemma och njuter av att himlen är blå utanför. Om en stund ska jag cykla ner och källsortera och storhandla, men först pausar jag i soffan med Mandelmanns gård. Mitt bästa förmiddagsprogram. Och framför mig har jag en ledig helg med Hampus. Vilken glädjefredag!

Likes

Comments

Helg

Från i söndags. När vi rundade av veckan med thaimat hos Hampus och Johanna. Kan inte tänka mig ett bättre avslut.

Likes

Comments

Helg

​Igår drack vi cava och åkte hem och gjorde världens bästa pastasallad och somnade tidigt. Idag har jag jobbat och kom hem till uppgraderat badrum och nytt golv i hallen. Det blev så fint!!

Likes

Comments

Igår efter jobbet cyklade jag till Simon för att ta sällskap hem till mig och laga pizza. Så himlans bra kväll. Och en så himlans bra person.

Idag gav jag mig själv ledigt från skolan och har bara tagit det piano. Tog en liten promenad med Elina i lurarna och nu har jag dukat fram chokladbollar och té. Ska plugga liiiite grann och sen får vi se vad som händer.

Likes

Comments

Inredning, Vardag

Igår mina vänner var en BRA dag. Efter en lång frukost och powernap mitt på dagen, så gjorde jag mig i ordning för att gå ut i solen. Alla jag ville umgås med jobbade eller var i skolan, så då fick det bli soloaktiviteter!

Himlen var klarblå. Det tackar man för.

Med ett samtal från både Malin och Elsa traskade jag till Blomsterlandet. Där fanns massa fint, men gick därifrån tomhänt ändå.

På vägen hem stötte jag på ank-kolonin vid dammen.

När Hampus kom hem från jobbet hade jag dukat upp lite rester. Vi skulle nämligen till Ikea, och då är det bra att grunda med mat så man (läs: jag) inte blir hangry. Jag och Hampus hade blivit kompisar igen tidigare på dagen. Efter vi förklarat vad vi behöver av varandra så var allt löst. Oförståelse uppstår i en relation, så är det ju. Skönt att det oftast löser sig ganska direkt.

Innan Ikea for vi förbi bygget där vår lägenhet kommer skapas. Iiiih. Så långt de kommit! 5 våningar till, sen ser vi vår lägenhet. L Ä N G T A R.

Sen traskade vi runt i Kamprads rike och samlade inspiration inför lägenhetsförsäljning och inflytt. Kom därifrån helt tomhänta - har det någonsin hänt efter ett Ikea besök??

När vi landat hemma lagade vi carbonara och bakade chokladbollar. En perfekt dagen-efter-alla-hjärtans-dag-dag.

Torsdagen spenderas på Dressmann! Hoppas ni mår bra.
Kram

Likes

Comments

Vardag

Dagen igår började betydligt bättre än hur den slutade. Det var mysigt fram tills vi började laga mat, sen blev det dålig stämning resten av kvällen och det slutade med att jag och Hampus somnade med ryggarna vända mot varandra. Så är det ibland.

Idag är jag i alla fall LEEEEDIG!! Och kommer njuta av det maximalt. Är mellan kurser, så har inget plugg och är fri från jobb. Så. Himla. Skönt.
Var iväg och tränade med Johanna imorse och nu har jag dukat upp frukost. Klockan är liksom inte ens elva än. Njuuuuter.

Dessutom pratade jag och Melina med varann precis innan, och nu har hon bokat in fem dagar här om två veckor. Så himlans jäkla glad för det!!

Likes

Comments