​Mina älskade älskade älskade älskade bästisar. Mitt hjärta svämmar över med kärleken för dessa. I måndagskväll möttes vi upp för att äta och dricka massa vin. Prata och bara vara. Känner sån genuin tillfredställelse i deras närvaro. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag gjordes inte många knop. Sov länge, tittade klart på sista avsnittet av Gilmore Girls (det vill säga 7 säsonger, totalt 153 avsnitt och sammanlagt 122 timmar!). 

I eftermiddags när jag tänkt laga mat till mamma och Larsas hemkomst från jobbet, så saknades det ingredienser så då åkte de och hämtade pizza till oss. Inte mig emot, helt klart.

Sen har jag tittat film i soffan med de, ätit satsumas och blivit kliad på ryggen av mamma. En bra kombination med andra ord. Har bestämt mig för att stanna i två veckor också, så känner ingen stress med någonting.

Likes

Comments

I måndags eftermiddag kom jag till Stockholm. Det första jag gjorde var att möta upp Sofia och Marmotta så klart. Vi promenerade hem till mig så att jag fick duscha och göra mig i ordning. Sen tog vi en promenad med hunden innan vi åkte in till stan för att möta upp Elina.

Att kliva ur tunnelbanedörrarna, ta rulltrappan upp och gå på barndomsgatorna känns typ heligt efter så lång tid. Det finns minnen exakt överallt liksom. Blir glad av att vara här.

Likes

Comments

Igår kväll när jag kom hem från middag, vin och drinkar med Elina och Sofia skrev jag ihop inlämningsuppgiften till seminariumet som jag missar idag. Kändes väldigt ambitiöst så där vid midnatt. Idag tog jag därför sovmorgon (vilket jag i och för sig kommer ha varje morgon när jag är här hehe..) och har inte gjort många knop sedan dess.

Ska göra mig i ordning för att åka och möta Elina inne i stan och ikväll träffar jag Sof igen. Tänk att igår var första gången på flera år (!!) som bara vi tre umgicks ihop. Knäppt vad tiden går. 

Likes

Comments

Jag är i Stockholm och allt känns himlans bra.

Likes

Comments

Från en dag när jag gjorde i ordning det bästa mellanmålet i mannaminne. Kokosbollar, vattenmelon, coca cola och mangosmoothie. Den ni! Fast rostade mackor och oboy är ju svårt att bräcka.

Likes

Comments

Kom ut i köket och såg detta. Ibland krävs det inte mycket. Och vid sådana här tillfällen är toarullen som han inte bytte, disken han lämnat och kläderna som lämnats framme ett minne blott. Tänk på det killar, det finns sätt att komma undan. ;-P obs obs obs. jag är inte mycket bättre själv

Likes

Comments

För en månad sedan hade Lovisa (ni vet, min första kompis i Varberg) en "jag är tillbaka och blir hemma för en stund"-middag. Hon har varit och säsongat först vintern i Sälen, sen i somras i Smögen och nu blir hon hemma tills hon åker tillbaka till Smögen och kör en säsong till. Men! Nu har vi henne på hemmaplan för ett tag.

Vi tittar lite på hur det såg ut denna afton.

Hon hade dukat upp fint i deras helt galet mysiga nybyggda orangeri. Alltså. Orangeri. Så mycket Ernst över det ordet. När jag blir vuxen och har mitt egna orangeri, då har jag lyckats i livet.

Grillade kyckling-, korv- och grönsaksspett, potatissallad och sås. Det var förjäkla gott.

Värdinnan herself.

Ja, ni ser ju.

Lovisa och hunden Svea.

Så fint!!

Jonathan blandade GT bredvid mig, med lime och allt.

Anni och jag. Som inte kunde sitta still på någon bild.

Utifrån såg det så här idylliskt ut.

Puss.

​Sen var det musikquiz som mitt lag vann.  :-)) Den här gången var Hampus inte sur på mig resten av kvällen i alla fall, som sist när vi var hos Lovisa och jag vann över honom (inte alls dålig förlorare :))

Likes

Comments

Här är jag och min fabulösa pojkvän i bakgrunden. Hittade världens bästa selfieljus. Älskar när det händer.
​Sen en till bild på lilla mig för att jag var så fin den dagen i mitt nya hårband och min bästa gula jacka.

Likes

Comments