Igår efter jobbet gick jag över till Hampus och Johanna där min Hampus redan var. Olofsson fyllde år förra helgen, så vi började med present och bubbel innan vi åkte ner till stan. Pinchos har öppnat här i Varberg så där tog vi in massa smårätter, drack drinkar och shottade tequila innan vi tog en mellanöl på Harrys i väntan på taxi.

När taxin kom for vi vidare till Majas för rundpingiskväll. Alltså fasen vad jag älskar att umgås med Hampus x 2 och Johanna. Sista timmen innan stängning dansade vi av oss på Societén. En perfekt lördagskväll.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt här hemma, ätit pizza och kollat Vänner. Lämnade Hampus på Landvetter för några timmar sedan, det är sista lämningen för året. På torsdag kommer han hem och då blir han i Varberg resten av året. Jippie!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lill-lägenheten som jag tycker så mycket om. Kommer sakna att kasta upp fötterna på soffan och slumra till en stund. Det var precis vad jag gjorde idag när jag kom hem från tentaskrivningen, som för övrigt kändes väldigt bra!

Likes

Comments

Tenta klockan 8 imorgon och dessa damer behöver gå upp tre och en halv timme innan vi börjar. Livet som pendlare. Jag får sovmorgon till 5.15 i alla fall.

Önska oss lycka till 🤗

Likes

Comments

Hämtade upp Johanna i förmiddags och vi åkte till Naturum för att plugga. Jag har salstenta imorgon och känner mig relativt redo.

Är hemma och pausar för lunch och vila, sen ska jag hämta upp Jo-jo igen och kika på grejer till lägenheten. Vi har mått på hela lilla läggan från igår, så nu är det lättare att leta möbler.

Likes

Comments

Idag, efter jobbet, hämtade Johanna upp mig och vi körde till lägenhetsbygget. Nu har de kommit en bit sen sist vi var där och det känns så bra. Hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig när jag klev in, men blev positivt överraskad av resultatet hittills.

Hejhej! Här står jag och är meganöjd över denna del.

Det antracitgrå köket med mässinghandtagen känns så rätt i kroppen. Kommer upplevas ännu mörkare när resten av luckorna är på plats och det älskar jag.

Vår mörka bänkskiva i natursten tycker jag också om.

Jag och Johanna tog ett varv i ett tiotal lägenheter till, för att se hur de gjort med sina tillval. Det är så intressant och se vad andra har för smak och stil. Det var ingen annan, av de vi såg, som hade mörkgrått kök. Förmodligen tycker de personerna att vårt val av kök är jättefult, medan jag tycker att vårt är det bästa av dem alla, haha.

Utsikten från köksfönstret.

Och på balkongen var det härlig kvällssol.

Vi har grått som ett genomgående tema. Garderoberna i hallen är gråa, likaså i gästrummet.

Här skymtas vårt "dusty grey" golv och lite av vårt klinkers i badrummet.

En sak jag blir helt matt och utslagen av, något som tagit all min energi sen jag upptäckte det är synen ovanför. De har lagt golvet åt fel håll..! Självklart vill vi ha golvet precis som kaklet på väggen - vågrätt. På vår beställning står det endast vilket typ av kakel vi valt och hur många kvadratmeter. Vilket håll det skulle läggas åt bestämde vi muntligt med de på företaget, då de sa att det skulle vara en självklarhet att golvet läggs vågrätt med väggen. Vi ska ringa dem imorgon och få klarhet i hur det kunde bli så här. Jag kommer inte ge mig förrän de gör om och gör rätt. Håll tummarna för att det går smidigt bara.

Hejdå lilla bygget! Ses på slutbesiktningen.

Likes

Comments

Jobbat lördag och söndag. Känns konstigt att vara tillbaka, samtidigt som det är så naturligt. Har ändå jobbat på Dressmann i snart tre år. Hur som helst är det väldigt skönt att ha fått börja jobba igen!

Imorse skrev jag dessutom på papper för Hampus lägenhetsförsäljning (fick fullmakt nu när han är borta och jobbar). Så jäkla skönt att checka av den biten inför flytten.
Men det mest pirriga, bästa och roligaste av allt - imorgon ska jag in i den nya läggan!!

Håll tummarna för att de hunnit göra klart kök och badrum - och för att det är fint. Är extremt nervös för att våra val är fula i praktiken. Uääää

Likes

Comments

Fredag idag och jag ska bara vara hemma och ta det så piano jag bara kan. Kika på inredning, planera inför flytten, se serier och bara ha det gosigt med massa tända ljus.

Imorgon vankas första arbetsdagen sen jag blev sjukskriven för 121 (!!) dagar sedan. Så behöver lite av en mental uppladdning inför morgondagen. Så pepp på att komma tillbaka till Dressmann.

Likes

Comments

Idag kom myspellarna Nico och Alex över och vi kollade på Wahlgrens värld och snacka skit. Vi taggade födelsedagar, Nicolina fick åldersnoja och så hade vi det allmänt mys.

Mer seriekvällar åt folket! Särskilt under hösttider.

Likes

Comments

Soffbordet som vi beställt till nya lägenheten har kommit och ja, det var ett rejält paket kan man säga. Resultatet av att beställa möbler till nya lägenheten blir ju en trång lägenhet att bo i fram till dess att vi flyttar.

På tal om flytten så är det cirkus tre månader kvar och jag är taggad på att börja packa i ordning nu nu nu. Men får nog avvakta lite till.. 😬

Om exakt en vecka ska jag in i läggan och få kika på kök, badrum och golv *glädjeskrik*.

Likes

Comments

I helgen har det varit Farmers Market på Strömma, vilket är en skördefest de har en gång om året. Jag och Hampus for dit för för första gången och kollade utbudet. De hade allt från keramiker, konstnärer, musikuppträdanden (Tingsek spelade i lördags!), ekologiska grönsaker från närgårdar, blomsterstånd, spådam, lokal mat och så mycket mer!

Himla uppiggande och härligt.

Vi kom därifrån med träskor till Hampus för tvåhundra riksdaler och dryck & korv från Byaregården. Pep också in på en loppis och fann en fin liten vas i blått. Så lyckad dag!

Nu har jag lämnat Hampus på Landvetter igen och han blir borta elva dagar till, sen håller jag tummarna för att han blir hemma för jobb resten av året.

Likes

Comments