Fredag idag och jag ska bara vara hemma och ta det så piano jag bara kan. Kika på inredning, planera inför flytten, se serier och bara ha det gosigt med massa tända ljus.

Imorgon vankas första arbetsdagen sen jag blev sjukskriven för 121 (!!) dagar sedan. Så behöver lite av en mental uppladdning inför morgondagen. Så pepp på att komma tillbaka till Dressmann.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag kom myspellarna Nico och Alex över och vi kollade på Wahlgrens värld och snacka skit. Vi taggade födelsedagar, Nicolina fick åldersnoja och så hade vi det allmänt mys.

Mer seriekvällar åt folket! Särskilt under hösttider.

Likes

Comments

Soffbordet som vi beställt till nya lägenheten har kommit och ja, det var ett rejält paket kan man säga. Resultatet av att beställa möbler till nya lägenheten blir ju en trång lägenhet att bo i fram till dess att vi flyttar.

På tal om flytten så är det cirkus tre månader kvar och jag är taggad på att börja packa i ordning nu nu nu. Men får nog avvakta lite till.. 😬

Om exakt en vecka ska jag in i läggan och få kika på kök, badrum och golv *glädjeskrik*.

Likes

Comments

I helgen har det varit Farmers Market på Strömma, vilket är en skördefest de har en gång om året. Jag och Hampus for dit för för första gången och kollade utbudet. De hade allt från keramiker, konstnärer, musikuppträdanden (Tingsek spelade i lördags!), ekologiska grönsaker från närgårdar, blomsterstånd, spådam, lokal mat och så mycket mer!

Himla uppiggande och härligt.

Vi kom därifrån med träskor till Hampus för tvåhundra riksdaler och dryck & korv från Byaregården. Pep också in på en loppis och fann en fin liten vas i blått. Så lyckad dag!

Nu har jag lämnat Hampus på Landvetter igen och han blir borta elva dagar till, sen håller jag tummarna för att han blir hemma för jobb resten av året.

Likes

Comments

Det har varit en intensiv och kanske livsförändrande på så vis att det som hänt idag kan gynna mig när jag är utexaminerad förskollärare.

På kvällen åkte jag och Fanny till Alex och åt hennes farmors äppelkaka (<3) och drack té. Vi hann också kika på solnedgången som alltid är så jäkla vacker nere vid Ankaret.

Så glad för dessa töser!

Nu ska jag hämta Hampus på Landvetter.

Likes

Comments

Vår första dag på Island började med att lära känna bilen och vägarna, så vi körde utan direkt mål och hamnade här. Bland vackra klippor, lavastränder, turkost vatten och kokande jord. Det är charmen med Island, att överallt finns helt magisk natur. Sen begav vi oss till den mer kända platsen - Blå Lagunen. Det är helt klart ett turistmål och något man egentligen hade kunnat skippa, samtidigt som man inte vill missa det. Varmt vatten, "pool"bar och allmänt avslappnande.

Likes

Comments

Inredning

Dagen började med ett städryck inför
lägenhetsvisningen på torsdag, därefter avverkades produktiva studietimmar på bibblan med Fanny.

Därefter besökte vi Nicolina en snabbis på salongen hon jobbar, Blomsterlandet, Pompone och det bästa - Basement Design som ni ser nedanför. En butik mitt i stan. Har aldrig varit där innan, men blev helt såld nu. Så fint ställe. Kom hem med en städspray som doftar magiskt! Tack Fanny för tipset.

Likes

Comments

Världens bästa Alex (bild lånad av @fannyarvidsson) har flyttat in i en ny lägenhet och det är ju något som måste firas! I lördags hade hon inflyttningsfest med pizza och kopiösa mängder alkohol, haha. Vi lekte lekar, sjöng, tjattrade i mun på varandra och hade det väldans kul.

Kvällen avslutades på Oscars och huvudvärken morgonen efter var så värt det.

Likes

Comments

För några månader sedan öppnades en dunderfin blomsterbutik i Varberg. Jag har följt de på Instagram, men har inte besökt den - tills idag. Innan jag skulle göra min rehab på Friskis, pep jag in för att titta på alla läckerheter.

En sån här Kalateaväxt med rosa streck i bladen har jag i köksfönstret. Kär i färgerna.

Det finns allt möjligt smått och gått här inne. Litet som stort.

Exempelvis en gigantisk bananplanta, eller en mindre växt i ampel.

Ljuslyktor och krukor. Allt i en väldigt lugn och skön färgskala, så som det är i de flesta inredningsbutiker nu.

Ja, ni ser ju. Very 2017. Och extremt drömmigt med tegelväggarna, de gigantiska rundformade fönstrena och det slitna målade betonggolvet.

Väldigt kul att komma in i en sådan här butik och inspireras av alla former, höjder och storlekar på saker och ting. Just nu är det dock ingenting som ska inhandlas, men inspo pics är alltid bra att ha.

Tack och hej Blomsterbaren och den gulliga tjejen som jobbade där för denna gång. Ses nog snart igen :-))

Likes

Comments

Inredning

Har beställt hem detta bordet till lägenheten. Så nu kan vi bocka av ljudsystem, soffa, säng och bord. Vilket resulterar i att vi bara har cirka hundra saker kvar att köpa.. Haha. Sakta men säkert ska vi väl få till ett hem där borta.
Vi flyttar in dagen innan Lucia, hur mysigt kommer inte det bli!

Likes

Comments