Header
View tracker

Som jag skrivit för ganska länge sedan så är det en del av er som har kontaktat mig både här på bloggen och genom min mail och ställt frågor. Jättekul att många av faktiskt tar kontakt med mig och har frågor. Jag ber tusen gånger om ursäkt för det sena svaren. Och varför jag inte bloggat på två dagar nu är för jag håller på att renovera mitt rum, det är det jobbigaste jag varit med om seriöst, haha. Hoppas det blir bra snart så jag kan få visa er!


De flesta frågor jag fått handlar faktiskt om min balklänning och balen över huvudtaget. Så det är främst de frågor jag tänkt besvara i detta inlägg. Frågor och svar under varje bild. Svaren är fetmarkerade.

Hur lång tid tog det att sätta upp ditt hår och var gjorde du det någonstans? Kramar

Mitt hår tog 30 minuter att fixa, men endast för Mikaela (som oftast fixar mitt hår vid större event) är så jäkla duktig på det hon gör. Hon jobbar nere i stan vid gatan bredvid Fiskaregatan. Kram på dig med <3

Var köpte du din balklänning den är sååå fin!!! <3

Tack så jättemycket!! Efter många provade klänningar i säkert 10 affärer bestämde jag mig för att köpa min drömklänning inne på proms and weddings. Jag vet att ganska många köpte sin klänning där, men jag är supernöjd med att min inte var lik någon annans!!

När köpte du din balklänning? Var du ute i god tid för jag själv som ska ha bal är redan stressad... Tacksam för svar! (du är vrålsnygg i din klänning)

Åh så glad jag blir! Jag köpte faktiskt min klänning bara några dagar innan balen. Som den optimist jag är så löser sig allting ju... Nä, men det beror också på hur mycket pengar man är villig att ner på sin klänning. Ju närmre balen man kommer desto dyrare är ju klänningarna.

Vart köpte du denna fantastiska klänning och vad tyckte du om materialet och priset?

Var jag köpte den har jag redan svarat på i frågorna över. Materialet och priset är ju också en smakfråga eller hur man nu kan uttrycka det.

Materialet var bra, men det är svårt att undgå att fulla brudar som springer runt på klackar INTE ska trampa på släpet. Men oavsett vilken klänning du köper kommer släpet (om den nu har ett sådant) att bli lite slitet av att det 1. släpas och 2. folk trampar på det. Dessutom hade min klänning sjukt mycket pärlor och paljetter och det är ju några som har fallit av osv, men det är inget man riktigt lägger märke till tycker jag.

Priset tycker jag var ganska saftigt, men samtidigt så är klänningen inte vilken som helst. Den är handsydd och är väldigt exklusiv. Just denna klänning kostade 8000kr och jag vet att det finns folk där ute som tycker det är onödigt att lägga så mycket pengar på en klänning man har på sig en kväll. Men jag själv skulle inte kunna ha på mig en annan klänning under balen när det var just denna jag ville ha. Balkvällen var min prinsesskväll och jag ångrar absolut inte att jag köpte just den klänningen. Kan man så ska man, tycker ju jag. Det viktigaste är att man känner sig fin i det man har på sig!

Hur var balkvällen, har hört att den sög från både personer jag känner på polhem och katte...

Hmm... Alltså, kvällen i sig var inte så WOW som man föreställt sig. Maten var inte jättegod och vår underhållning sög. Dessutom var det skitvarmt där ute när man stod och skulle bli fotograferade så man höll seriöst på att bli svimfärdig. Det som jag tar med mig från kvällen var hur roligt det var att få klä upp sig till tänderna och spendera tid med klassen och andra som man älskar..<3

Var gjorde du ditt smink? DU ÄR JÄTTEVACKER!!!!!!!! (från en tjej som beundrar dig)

Hur gullig är inte du? Blir verkligen jätteglad <3

Jag gjorde faktiskt mitt smink själv, tro det eller ej. Pengarna som man kunde lagt på att bli sminkad tog jag och la på klänningen istället ;) Haha, nej men jag blev faktiskt nöjd med sminkningen, tycker inte om att ha för mycket.

Har du något tips på var man kan köpa små väskor som man kan hålla i handen?

Antar att det är dessa du syftar på... Just denna köpte jag i Hong Kong, men jag vet att det finns bra affärer även här i Sverige. Jag gör ett inlägg med tips till balen antigen denna vecka eller nästa :*

Det var det flesta frågor kring balen, många var liknande, men hoppas ni fått svar på de ni frågat allihopa. Ni är verkligen underbara! LOVE U <3

W/bae

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det match på hemmaplan vilket ska bli både roligt och skönt. Hela morgonen har bestått av att äta. Så nu är jag redo. Efter matchen träffar jag antagligen min två bästa vänner och planerar en väldigt rolig sak som kommer hända framöver. Förhoppningsvis en lugn och mysig lördagskväll därefter.

Kolla bilderna jag tagit på blommorna med min nya kamera. Utan redigering de med. Jag är supernöjd med den, har dessutom lärt mig använda den nu, en fördel, haha. Hoppas ni får en härlig lördag <3

Likes

Comments

View tracker

​Världens bästa Thailand!!

Här är ju bara några av bilderna som togs förra året, älskar sista bilden, är egentligen svinsur pga värme och hunger, men look at me TOURIST. Hoppas verkligen jag får ledighet från handbollen en match så jag slipper fira jul och nyår ensam i äckliga Sverige... Thailand är verkligen livet <3 Seriöst, hur fina är inte bilderna? (utan redigering dessutom?)

Likes

Comments

Känner ganska produktiv idag. Jag har hunnit hämta ut paket & ppiller, handlat mat till ikväll och bakat. Snart ska jag börja på lunchen och samtidigt ska jag pilla lite med min inredning, en bra start på dagen helt enkelt. En sak är säker, jag ska vara uppe innan 9 varje dag fram över. Hatar när man sover bort halva dagen, man hinner inte göra någonting och på köpet så blir man trött, slö och hängig. Thats a change!

Pizzabullar är verkligen världens lättaste sak att baka och typ världens godaste. Älskar verkligen det! Jag ska ta med mig två stycken och gå ut en runda i skogen, så mysigt <3

Likes

Comments

#1 För den innehåller mer än 20 olika vitaminer och kalium vilket vår kropp behöver.

Tänka sig, det blev frukos idag igen. Avokado är någonting jag försöker få i mig på morgonen eller åtminstone någon gång under dagen.

Jag verkligen kämpar för att lära mig tycka om avokado, kanske gör någon av er också det. Jag tänkte i alla fall ha "en vecka med avokado" då jag lägger ut recept eller tips på hur man kan äta avokado och få in det i sin vardag. Det kommer då komma sju delar och varför inte bara börja idag. I varje inlägg kommer en anledning till varför man bör äta avokado (som innehåller sjukt mycket nyttigheter).

Är det fler än jag som inte gillar avokado så testa recepten jag lägger ut. Jag lovar, det går att lära sig.

Det var till och med fler än jag som var sugen på denna blomma...

Likes

Comments