Header

Hej på er alla igen!

Igår jobbade jag kväll och efter det kom min syster hem så det blev till att mysa till det lite då. Idag har jag varit på möte i Malmö sedan på en lunchdejt med en mycket viktig person i mitt liv. Har ni gjort något intressant på senaste tiden? Själv går jag bara och väntar på att värmen ska komma till Sverige...

Jag bloggade ju inte under några resor, men ni får hänga med på kommande istället!

För bara två veckor sedan var jag i vackra Paris med en av mina fina vänner. Jag var där bara en weekend, men herregud vad vi hann med mycket.... Ni som följt mig sedan tidigare vet redan att en av mina passioner i livet är att resa och att jag tar varje tillfälle jag får till att göra det. Så, nästa destination blir till Spanien till en kär vän där allt mellan himmel och jord kommer att göras. Så välbehövligt <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Som ni märkt har jag varit borta ett bra tag. Det blev bara för mycket och allting kändes bara så desperat och påtvingat. Därför la jag av med alla samarbeten på alla sociala medier trots att jag precis skulle bli signad för en portal uppe i Stockholm. Men ibland måste man prioritera livet först och för mig var det alldeles rätt.

Hur som helst så kommer det hända massor av roligheter framöver som jag kommer dela med mig till er! Jag har nya krafter och känner mig äntligen motiverad igen. Jag kommer att försöka uppdatera mer om vissa delar jag inte gjorde tidigare så som shopping och mina åsikter. Hoppas ni hänger med denna gången också, ni är bäst!Haha, kolla Lexie... Alltid ska hon ta över showen, älskar den lilla fisen!!

Likes

Comments

Redan ändrade planer i schemat, tyvärr. Vi skulle egentligen åka över till Koh Talu, men efter att ha kollat väderleksrapporten så blir det till att stanna kvar i HY några dagar till. Tråkigt, men vi gör det bästa av situationen. Förmodligen åker vi över till en annan ö när stormen kommit hit. Men dykarcertifikat kommer det att bli oavsett!

Just nu bläddrar vi igenom netflix och ska sätta på en bra film och äta popcorn. Jag vet att lundaspelen är igång i Lund, någon som tittar/spelar? Eller vad gör ni ens i Sverige ;)

En av valparna vi tog hand om idag!

Likes

Comments

På onsdagar och fredagar är det marknad här i vår lilla by. Inte något märkvärdigt från de andra marknaderna, men ibland kan man hitta lite krimskrams. Men vill man se något annorlunda så åker många in till Hua Hin eller Bangkok vilket vi gjorde igår. Två timmar upp till Hua Hin och sedan två timmar hem. Jag fick med mig två superfina skålar och en gudomlig massage. Inte så mycket, men det är kul att göra sånna små utflykter när man spenderat lite tid i byhålan. Vi hann med ganska mycket på en dag. Shoppingcenter, två marknader, en runda på stranden och massage.

Idag står stranden på schemat, men innan det ska jag och Hanna åka till Wagott och tvätta valpar, bilder på det kommer ikväll <3

Imorgon bär det av mot ännu ett äventyr. Vi åker 04:00 till en av Thailands fantastiska öar där jag kommer gå en dykarkurs på fyra dagar och håll i er.... Förmodligen vlogga de också!

Det här är bilder från marknaden som var i fredags, tog tyvärr inte med mig kameran till Hua Hin då det är så galet mycket människor och varmt.

Likes

Comments

Hej igen från andra sidan jordklotet. Nu har jag varit i HY ett litet tag och bara njutit av paradiset här, men nu är det dags för er att få ta del av allt vi hittar på här också. Vi bor inte på samma ställe som förra året, men huset vi befinner oss i nu är AMAZING! Det är cirka 30 grader varje dag och oftast inget moln på himlen. Så vår fina takterass används inte speciellt mycket då det antigen är för varmt eller för mycket mygg...

Detta året stannar vi inte bara i Huay Yang, Hua Hin och BK. Vi kommer även åka över till en jättefin ö där jag för övrigt hade planerat att filma en massa när vi dyker, men kameran jag köpt var tydligen fake och är helt enkelt för kass för det :( Vi kommer också besöka en del platser som vi gjort tidigare, men allt det mycket kortare tid då vi bara stannar här i 3 veckor..

Bilderna nedanför är tagna allra första dagen vi kom hit, men även den dagen sprack himlen upp och solen tittade fram. Behöver alla D-vitaminer jag kan få för att överleva Sverige när vi kommer tillbaka.

Köpte en ny kamera i HK, kan vi snälla bara ta ett moment och se hur fantastiskt bra bilder den tar? Så är numera canonägare!

Likes

Comments