Header

Idag är det match på hemmaplan vilket ska bli både roligt och skönt. Hela morgonen har bestått av att äta. Så nu är jag redo. Efter matchen träffar jag antagligen min två bästa vänner och planerar en väldigt rolig sak som kommer hända framöver. Förhoppningsvis en lugn och mysig lördagskväll därefter.

Kolla bilderna jag tagit på blommorna med min nya kamera. Utan redigering de med. Jag är supernöjd med den, har dessutom lärt mig använda den nu, en fördel, haha. Hoppas ni får en härlig lördag <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Världens bästa Thailand!!

Här är ju bara några av bilderna som togs förra året, älskar sista bilden, är egentligen svinsur pga värme och hunger, men look at me TOURIST. Hoppas verkligen jag får ledighet från handbollen en match så jag slipper fira jul och nyår ensam i äckliga Sverige... Thailand är verkligen livet <3 Seriöst, hur fina är inte bilderna? (utan redigering dessutom?)

Likes

Comments

Känner ganska produktiv idag. Jag har hunnit hämta ut paket & ppiller, handlat mat till ikväll och bakat. Snart ska jag börja på lunchen och samtidigt ska jag pilla lite med min inredning, en bra start på dagen helt enkelt. En sak är säker, jag ska vara uppe innan 9 varje dag fram över. Hatar när man sover bort halva dagen, man hinner inte göra någonting och på köpet så blir man trött, slö och hängig. Thats a change!

Pizzabullar är verkligen världens lättaste sak att baka och typ världens godaste. Älskar verkligen det! Jag ska ta med mig två stycken och gå ut en runda i skogen, så mysigt <3

Likes

Comments

#1 För den innehåller mer än 20 olika vitaminer och kalium vilket vår kropp behöver.

Tänka sig, det blev frukos idag igen. Avokado är någonting jag försöker få i mig på morgonen eller åtminstone någon gång under dagen.

Jag verkligen kämpar för att lära mig tycka om avokado, kanske gör någon av er också det. Jag tänkte i alla fall ha "en vecka med avokado" då jag lägger ut recept eller tips på hur man kan äta avokado och få in det i sin vardag. Det kommer då komma sju delar och varför inte bara börja idag. I varje inlägg kommer en anledning till varför man bör äta avokado (som innehåller sjukt mycket nyttigheter).

Är det fler än jag som inte gillar avokado så testa recepten jag lägger ut. Jag lovar, det går att lära sig.

Det var till och med fler än jag som var sugen på denna blomma...

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har faktiskt varit vaken i en och en halv timme redan och varit ute och fotat några mysiga höstbilder på lillen. Just nu sitter jag och skrollar igenom alla recept som finns, behöver inspiration till vad jag ska äta ikväll och imorgon. Det lutar åt pasta ikväll, men det gör inget . Jag får spicea till det på fredag istället, haha.

Idag ska jag vara ute så mycket det går med tanke på att vi har fått sol här i Skåne. Jag tänkte också baka och inreda min garderob så jag får den exakt som jag vill ha den. Ikväll är det såklart träning som vanligt och ännu senare kommer mitt hjärta på besök<3. Hoppas ni får en bra dag!


Likes

Comments