H&M home säljer verkligen jättefina grejer för hemmet, tycker jag. Och nu när det börjar närma sig jul blir jag extra inspirerad till att köpa nya grejer för hemmet. Jag älskar julen, det är min absoluta favorithögtid och det är speciellt julkänslan som gör det. Knastrande brasor, mysiga filtar, julmusik, doftljus, prydd julgran, förväntningarna inför julafton, pepparkakor, julmat, glögg, lussebullar, julgodis, (första snön), tjocka och gosiga kläder o.s.v. Men förutom detta måste huset vara julpyntat för annars får jag ingen "jul-feeling" ändå. Därför har jag satt ihop ett litet collage på fina inredningsgrejer från H&M home som dessutom inte kostar så mycket. En del grejer är mer julrelaterade och andra passar i stort sett när som helst på året.

XO XO, Sofia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Alla bilder är tagna med min Sony a5100 med det medföljande kitobjektivet (3.5-5.6, 16-50 mm.)

Likes

Comments

1 Levis, 399 kr / 2 Morris, 799 kr / 3 Hilfiger Denim, 349 kr / 4 Gant, 399 kr / 5 Calvin Klein Jeans, 499 kr / 6 Gant, 995 kr

Likes

Comments

Inspiration for...
...the autumn.

Längtar såå mycket till det blir höst på riktigt. När det börjar bli kallare och träden börjar ändra färger. Till alla tjocka tröjor, halsdukar, vantar och filtar. Mysiga kvällar med ljus och något varmt om fötterna. Hösten är nog min favoritårstid. Jag älskar allt med hösten.

Likes

Comments

Smoothie med kiwi och spenat

Ingridienser (2 portioner):

1 kiwi
2 1/2 dl mango (färsk eller fryst)
3 dl bladspenat
färskpressad juice av 1 apelsin (går också bra med ca 1 dl apelsinjuice)
färskpressad juice av 1 lime (går också bra med ca 1/2 citron)
1 tsk olja från linfrö
(Jag brukar även tillsätta ca 1 msk chiafrön.)


Så här gör du: 

1. Skär bort skalet på kiwin.

2. Mixa kiwiköttet med övriga ingridienser i en matberedare/blender. Häll upp i glas.

Likes

Comments

Fick för ett par dagar sedan hem denna väska som jag beställt på rean från Boozt.com. Väskan är från märket Guess och hade kostat 1859 kr. Men eftersom det var rea på den fick jag den för endast 799 kr! Vilket kap! Det var alltså 57% rea på väskan då. Väskan är i perfekt storlek och och jag tror jag kommer ha stor användning för den. Har dock inte använt den än... Men det kommer jag så fort tillfället kommer! Man fick även med en axelrem och en påse till väskan.

Är ni intresserade av väskan så finns den länkad här.

Likes

Comments

Wake up early. Drink water. Work hard. Be ambitious. Keep your priorities straight, your mind right and your head up. Do well, live well and dress really well. Do what you love. Love what you do. It's time to start living.

Likes

Comments