Jag var då hos tandläkaren. Och fick borra ett hål som var större än det verkade. Utan bedövning, till sist rekommendera dom mig testa barnbedövning, haha. Och inför bästa besök den femte så ska jag dit en timme innan och få lugnande. För jag fick PANIK i tandläkarstolen. Usch, hoppas det går bättre nästa gång!

Läste en sak nu häromdagen som faktiskt gjorde mig aningen förbannad. En som hade skrivit om vårdyrket, och menat på att "du är säkert full av svett, kiss och bajs...". Kom igen?
Ja vårdyrket innebär toalettbesök och byten av diverse inkoskydd. Men seriöst... Vårdyrket är så mycket mer. Det handlar om band mellan människor, det handlar om att hjälpa människor med de sakerna du ser som en självklarhet. Allvarligt talat.
Jag har då aldrig lyckats komma hem och "vara full av kiss och bajs".
Det finns för det första arbetskläder, och för det andra finns det skyddskläder. Jag känner inte ens detta är en bedömningsfråga. Det gäller samma över allt. Finns det risk för bakteriespridning, så ska man använda skyddsåtgärder.
Anser att man inte ska skriva en sån sak, utan att ha inblick i vad det egentligen handlar om.

  • 5 Readers

Likes

Comments

Idag är det dags för ett tandläkarbesök för min del. Känner mig inte helt okej med det. Jag är säkert känslig, men ända sen jag var 6/7 år har jag varit rädd för att gå dit, trots jag aldrig haft några större problem med tänderna. Idag vet jag inte riktigt vad dem ska göra. Min visdomstand ligger halvgömd under tandköttet och vägrar komma ut ordentligt. Därför har man inte kommit in ordentligt med tandborsten, så den är kass. Hygienisten sa till mig sist att antingen så ska den lagas, eller så kommer den dras ut.
Det här med att dra ut känner jag att jag inte kommer kunna behärska, så hoppas innerligt att det inte blir så!

Skriver sen hur det gick (om jag överlever)...

  • 4 Readers

Likes

Comments

Välkomna till min blogg.
Denna bloggen kommer handla om allt som kan hända i mitt liv, vilket uppenbarligen inte är allt för lite ibland.
Mina intressen är väll barnen, smink, mat i alla former, m.m. Och det är väll huvudsakligen dessa ämnen som man kommer kunna läsa om i denna blogg.

Det får vara allt för nu, ✌️

  • 4 Readers

Likes

Comments