Bjuder på lite matchande outfit till veckans blåa naglar. Började med bara blåa nagellacket men naglarna tog stryk rätt snabbt så i tisdags la jag på lite top coat vilket både lyfte glansen och hållbarheten 👍.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den här veckan blir det blått. Lätt att matcha 👍

Likes

Comments

I torsdags målade jag på lite vitnyanserad glitterlack ovanpå kopparnaglarna och resultatet blev oväntat bra. Från att ha varit mindre nöjd med kopparfärgen kände jag nu att jag kunde trivas med koppar och vitglitter 👍.

Plockade också fram min vinröda skjorta som hängt orörd i garderoben i över ett år och tillsammans med vita byxor och vinröda skor kunde veckan avslutas på topp 😀. Riktigt nöjd faktiskt!

Tyvärr regnade det så mkt i torsdags så de vita byxorna var ganska brunprickiga efter några korta promenader mellan bil och byggnader men jag fick trippa på tå mellan pölarna och det var det värt för matchningens skull 😂

Likes

Comments

Har haft lite matchande kläder till kopparnagellacken men känner mig inte helt tillfreds med kopparfärgen faktiskt. Blev lite för mkt Dragqueen-känsla så det blir nog inte koppar så ofta :(

Använder mest min Apple Watch nu för tiden men var bara tvungen att plocka fram en av mina klockor för komplett matchning :)

(Lägg märke till klockans visare som är i kopparfärg också så det är inte bara kläderna som matchar ) 👍

Likes

Comments

Kopparfärgad nagellack får bli veckans färg. Lite mer utmaning att hitta matchande kläder till om man jämför med att hitta matchande kläder till mina blåa naglar som jag haft nu en vecka.

Om de blåa naglarna stack ut så blir kopparnyansen mer diskret men ändå lite utmanande. I like!

Nu dags för vänster hand :)

Likes

Comments

Har valt blå klädsel denna vecka för att matcha nagellacket.

Likes

Comments

Tyckte gårdagens blåa färg blev bra men att det ändå saknades något. Hade därför svårt att bestämma mig för om jag skulle låta naglarna vara som dom var eller lägga på lite glitter.

Tog mig dock mod att lägga på glitter men är tveksam till om jag tycker det blev bättre? 😛

Snyggt till jeansen iof! Får se hur det blir med kvällens tangoklädsel😜

Likes

Comments

Oj vad svårt att måla med mörk nagellack men nu är naglarna blåa iaf 👍

Mycket kontrast men kommer passa bra till lördagens tangoklädsel - Blå finbyxor med ljusblårandig vit skjorta.

Är sugen på att lägga på lite glitter/pärleffekt men avvaktar tills i morgon. Gjorde en testnagel med den effekten tidigare i kväll och den blev snygg. Får se vad jag känner för i morgon. 😀

Likes

Comments

Nu har jag redigerat mitt första inlägg där jag berättar mer om denna blogg och kort om mig själv.

Passar på att dela lite bilder på matchande jobboutfit till nagellacken. Shit vad svårt det var att ta vettiga bilder där både kläder och nagellack syns men jag får väl bjuda på det 😊 

Jag hade bara ett svart Audi-bälte som matchade men när barnen såg det gjorde de narr av mig. 😂 Detta trots att jag fick bältet av barnen i somras när jag köpte ny bil 👍

Likes

Comments

Nu startar jag min mansblogg om nagellack. Jag hittade inte så mycket på nätet om män som målar naglarna så jag tänkte att då får jag väl starta en egen blogg :).

Här kommer jag lägga upp lite bilder på mina naglar när jag målat om dem. Kanske blir det lite bilder på matchande outfit.. Syftet med denna blogg är att fler män och killar ska bli inspirerade att våga börja måla naglarna!

Vem är jag, Essge? En hetero man på 40+, VD för ett utbildningsföretag, pappa till tre barn, sambo med två bonusbarn. Bor i Västerås.

Här kommer mitt första inlägg och första bilderna på mitt nuvarande nagellack. Nagellacket har en grön/brun silverton som blev mer silver än vad jag tänkt när jag köpte nagellacket. Men jag gillar resultatet och tyckte det räckte med 1 strykning.

Likes

Comments