Header

    “But he who dares not grasp the thorn                 Should never crave the rose"
                                       ― Anne BrontëFick äntligen igång skannern!

Och jag inviger den med denna bild som jag vart klar med idag, som även är en julklapp till mormor från mig! Jag är nu klar med ALLA julklappar som jag har tecknat själv.
Mamma öppnade sin idag, vilket var en canvas på berg med en stjärnklar himmel med norrsken dansandes kring bergtopparna. Den är jag extra stolt över då jag inte använde mig av någon referensbild alls, utan helt och hållet bara från fantasin. Hon vart iallafall jätteglad.
Jag har även tecknat två till, en till mostern min och en till en nära vän till mig. Men dem kommer i nästa blogginlägg.

God jul och gott nytt år!

Likes

Comments

Jag börjar få något typ av stresspåslag då jag tänker på att jag måste teckna. Jag vet att jag är hyfsat bra på att teckna, men inte så bra som jag vill vara.
Mina krav och förhoppningar på mig själv börjar bli större och större, och jag vet inte om jag ska vara rädd eller inte. Jag har hamnat i såna här "dippar" tidigare, och det förstörde allt.
Men med mitt tecknande känns det annorlunda. Jag blir motiverad av att inte kunna det jag vill kunna. För då har jag något att kämpa för och se framemot i livet. Men när rädslan av att aldrig komma till målet är större än lyckan på vägen dit, blir allting inte så kul längre.
Jag tänker tankar om att jag aldrig kommer kunna komma dit jag vill, eller någonsin kunna teckna ur mitt eget minne, eller med mina egna fantasier o.s.v. Och det gör mig stressad och låg, vilket i sin tur gör mig omotiverad till att fortsätta teckna. Jag är också väldigt bra på att jämföra mig med mina förebilder inom konsten..

MEN! Jag vill inte och jag ska inte ge upp. Det får ta den tid det tar, och jag ska då träna upp min självdisciplin och visa mig själv att jag visst kan, om jag vill, och om jag verkligen tränar så kan jag komma dit.

En av mina förebilder inom konst. Happy D Artist

Likes

Comments

Mitt första inlägg på denna blogg.

Vanessa heter jag och är 24 år. Jag bor i kalla Norrland, närmare bestämt Umeå.. Fråga mig inte varför, för jag vet inte heller vad jag gör här..
Anyways! Jag älskar, brinner och lever för konst. Bokstavligt talat. Yes I do..

Med denna blogg har jag tänkt lägga upp min konst, min frustration över min konst , min utveckling, tips genom olika källor (Ytube, pinterest ect) och mycket mer. Detta är mest för mig, för att tracka min utveckling, och verkligen se att bollen är i rullning så att säga. Men ni som vill följa mig får mer än gärna göra det.Varför känner jag att jag vill sätta in Emoijis efter varje mening jag skriver. Jag.är.så.mobil skadad.

Ur mitt lilla portfolio

Likes

Comments

Instagram@essaljart