Min inspirations tavla. Blir sådär härligt glad och peppad när jag vaknar och ser den varje morgon. Tavlan köpte jag i somras på en butik i Rimbo som heter Billigt & Bra. Fotona på tavlan är inte mina egna utan bilder jag valt att skriva ut från Google - ramarna har jag gjort i Word - format och sedan har jag laminerat alla bilder i min lamineringsmaskin Exicbel som köptes på Clas Ohlson när jag började jobba som förskollärare, riktigt bra investering.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag försöker verkligen äta nyttigare och träna regelbundet. Jag har kommit igång med träningen denna vecka och det känns super.

De senaste veckan har blivit bjuden på mycket godsaker. Jag har alltid haft svårt att tacka nej. Nu när jag verkligen bestämt mig att bli nyttigare försöker personerna i min omgivning att pusha mig att äta, trycka på mig att det är inget farligt för mig att ta en smakbit av tårtan eller äta bullen. Det får mig att skämmas när jag tackar nej till att äta godsaker.

Min kropp och min hjärna skriker åt mig, ta den godbiten du förtjänar den, men sanningen är den, innerst inne i mitt hjärta vet jag om jag väljer att inte äta godbiten kommer det förstöra så mycket för mig i min resa mot ett sunt förhållande till mat. Det finns ingen hejd när jag väl börjat, får börja om från ruta ett. Jag ska inte behöva skämmas för att jag väljer att tacka nej.

I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday. :)” - José N. Harris,

Bild: Dagens middag. Pasta gjort på sojabönor med kyckling marinerad i gurkmeja och kokosgrädde.

Likes

Comments


Fick ta en ofrivillig paus från träning. Då jag blev smittad i veckan av snoriga barn på förskolan. Lite typiskt. Trodde att jag skulle klara mig då jag redan varit sjuk under semestern. Nu är jag dock frisk så nästa vecka är det bara på't igen.

Snart kommer min älskade vovve Riggo hem till mig, längtar. Behöver ut och röra på mig. Få lite mer frisk luft. Blir så bekväm i min lägenhet när Riggo inte här. Mina föräldrar kommer också på besök. Håller tummarna att mina pappa lyckas installera diskmaskinen. Vore super att slippa diska förhand.


Likes

Comments

Att ta steget ut ur sin trygghetszon ärlättare sagt än gjort. För två år sedan insåg jag att minbubbla var ganska liten. Att jag missade saker för att jag hadeblivit bekväm av mig, rädd för att prova nya saker, våga gemina drömmar en chans att förverkligas.

Jag började skriva ner alla saker jagville göra, uppleva, även sådant som jag är rädd för, sakersom utmanar mig själv och min trygghetszon. Jag har bockat mångasaker redan, saker som jag absolut inte trott att jag skulle våga,bevisat för mig själv att jag kan bara jag vill.

På sistone har jag ökat lite förmycket i vikt, för mycket av det goda i kombination med för liteträning. Nu har jag bestämt mig för att äta nyttigare och börjaröra på mig mer.

Min resa börjar här och nu. Jagkommer att få kämpa men jag kommer aldrig ge upp. No more excuses!

Likes

Comments