Man brukar säga att världen är liten och det håller jag med om. Man brukar alltid träffa samma personer igen och man går alltid tillbaka till samma ställe. Det gäller också oss, Elin och Olivia. Vi kommer komma tillbaka efter en väldigt lång paus. Vi kommer inte hålla på med sniglar längre tyvärr men vi kommer att skriva om andra saker. Saker som vi tror intresserar personer som ni som läser tycker om. Kanske kommer vi inte ha tid att skriva inlägg varje dag men det går alltid att försöka, eller hur? 

Det skulle också funka om ni skriver vad ni vill läsa, då blir det lite enklare. Vi förstår att det inte är så många som är inne här längre men jag önskar att ni kommer komma tillbaka. För världen är ju rätt så liten. 

Hoppas vi hörs snart.

Elin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tog lite foton som jag lovade så här kommer bilderna!

Likes

Comments

Hallåsan! Olivia ska åka iväg så då måste jag ta hand om hennes sniglar med. Eller jag måste ju inte men jag vill. Så just nu vid precis denna tidpunkt är alla våra kära snäckor hemma hos mig! Vissa snäckor har aldrig träffat varandra så det är kul! Jag kommer ta några bilder när det är lite bättre väder. Just nu öser det ner regn.

Imorgon kommer det förmodligen komma upp bilder på alla snäckor. Ska åka och fiska kräftor imorgon så vi får hoppas att jag hinner ta bilder innan det. Vi hörs!

//Elin

Likes

Comments

Den stora nyheten las visst upp igår. Förlåt. Men hoppas att det inte gjorde något! Kanske kommer ett längre inlägg senare!

Likes

Comments

Nu har äggen kläcks! Det är så coolt. De är så små. Jätte söta! Det är jätte många små mini snäckor. Jag har släppt ut några för jag klarar inte av att ha så många. Men det är så häftigt. Åsa-Nisses ägg har också kläcks. De är inte lika små men lika söta! Tog lite bilder på dem också. Bara på Åsa-Nisses ungar. Ska ta bilder på de pytte små också snart. Hoppas de överlever!

Likes

Comments

Hej! Har köpt en ny vattenspruta för att alla mina andra har på något mystiskt sätt gått sönder. Köpte denna på Clas Ohlson rätt så billigt!

Man använder ju sprutan för att fukta ber snäckorna så att de inte torkar ut.

Imorgon kommer ett inlägg om en jätte stor nyhet! Vi hörs imon.

Likes

Comments

Vi har gjort en kyrkogård till sniglarna. Den är hos Olivia. Monika dog igår, snyft, så vi bestämde oss för att göra en kyrkogård. Mario, Bertil och Lorik är begravda hos Elin så de fick varsin minnessten där. Herman dog idag! Det är hemskt! Monika tror vi har blivit uppäten. Olivia hittade en tvestjärt i sin bur och vi tror att det var det som hade ätit upp henne. Här nere kommer bilder på gravplatserna.

Vi kommer bli mer aktiva från och med nu. Så börja tipsa andra om bloggen!


Likes

Comments

Det händer inte så mycket nu i snigelvärdlen just nu. Vi har ett litet uppehåll nu under sommaren med bloggen. Vi har fyra nya vinbrrgssnäckor. Paul, Måns, Lottis och Gräsklipparen. Har inte hunnit måla de än. Här kommer lite bilder jag tog igår för att fördriva tiden.

Hade med ett litet lopp igår. Lisa vann. Såklart. Men lisa är en av de få som vet va de ska göra under ett lopp. Vissa andra vänder sig om eller klättrar på andra. Hoppas ni inte har gått upp vår blogg!
Likes

Comments

Hej! Idag försökte jag ta några coola bilder än stund. Efter jag lyckats ta en bra bild blir vi attackerade av myror! De tre andra som jag inte hunnit fota blir attackerade. Speciellt Luffis. Myran hade bitit sig fast på han! usch! De andra fick bara myror på skalet så det gick bra. Luffis klarade sig bra men kröp in i skalet. Jag hatar verkligen myror! Lisa va den ända jag han fota så här kommer den ända bilden som blev hyfsat.

See you later aligator!

Likes

Comments

Vi har fixat iordning vissa av Olivias snäckor. De hade växt så mycket så att det blev rätt så fult och vissa va inte äns målade. Vissa målade vi om helt t.ex. turist, Alice, puff, piff, kolasås och lakriskola. Bilderna är ordningen som jag skrev namnen. Kolasås heter nu slimeboll och lakriskola heter Soccen. Hoppas ni blev nöjda med ändringarna!

Hörs


Likes

Comments