Asså denna dagen har vart ren slöseri helt ärligt. Vart i skolan och slutade typ 1 men gick hem halv sex typ?? Asså vad är detta. Det är så mycket onödig drama i skolan just nu så man blir lite upp och ner🙃 Men annars händer det inte så mycket.

You know you love me , XOXO, Essie A🔥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt liv

Morgonen började bra då jag satt med familjen och käkade frukost vilket sällan händer eftersom jag alltid vaknar sent.. Drog en snabbis till stan med mamma och köpte lite kläder som jag kan lägga ut senare för har inte orkat ta kort.
Imorgon ska jag till stan igen och därefter jobba till klockan 23:00 så kommer inte uppdatera imorgon gissar jag:) Har prov på måndag jag inte pluggat till och laserbehandling efter skolan fast hoppas jag kan uppdatera då!
Men annars idag har jag käkat min vanliga 200 gram dos av marabou:)) Dkojar inte äter i snott en marabou per dag👏🏼 Aa och pizza typ 22:00 när jag egentligen var mätt?? Asså är så tjock vad är detta??

You know you love me, XOXO, Essie A

Likes

Comments

Mitt liv

Jag slutade skolan 11 idag och har inte gjort så jätte mycket förutom att hänga med vännerna. Drog till stan med Valentina en stund vid 1 där vi mötte Samuel senare. Asså vi gick väl mest runt och snackade eller kollade på kläder. Kom hem och deckade sen som vanligt:) Åh juste, åt min dagliga dos av choklad som vanligt:)) Får se vad som händer sen annars.

You know you love me, XOXO, Essie A

Likes

Comments

Mitt liv

Idag har jag vart hemma och typ sovit och käkat glass men jag mår så mycket bättre nu🙌🏼 Har tittat på lite smink och kläder men mina läxor är kvar i en stor jävla hög😪 Förlåt för att jag bloggar om så mycket tråkigt men det är inte så mycket som händer just nu.

You know you love me, XOXO, Essie A

Likes

Comments

Mitt liv

Lyckades ta mig till skolan men mitt huvud gjorde så ont att jag trodde den skulle explodera! Åh hoppas jag mår bättre snart😪 Har så mycket uppgifter att göra till nästa vecka att jag inte vet vart jag ska ta vägen🙃 Ska shoppa massa nya kläder snart också måste rensa ut min garderob. Jag slösar alla mina pengar på mat och onödigt smink jag inte använder. Måste börja bry mig om kläder också..

You know you love me, XOXO, Essie A

Likes

Comments

Mitt liv , Random stuff

Asså usch mår så dåligt just nu. Dagen började bra då jag var glad och pigg men hade lite ont i halsen. När jag kom hem sen kunde jag knappt stå upp, hade en sån huvudvärk och mådde dåligt. Var seriöst påväg att svimma😪 Orkar inte vara sjuk speciellt inte när vi har så mycket jag inte får missa..Imorgon är det onsdag också, då jag har som mest lektioner🙃 Åh hoppas jag blir frisk snart iallafall och ska sluta gnälla!
Har skaffat blåa linser nu igen förresten:) Vill skaffa gråa snart också😍

You know you love me, XOXO , Essie A👅

Likes

Comments

Mitt liv

Idag tog jag ett pass på jobbet vid 13 och kom hem 21 därför har jag inte uppdaterat:) Det har bara rullat på tycker jag. Tittade på PH imorse och åt choklad samt drack red bull?? ÄR BEROENDE🙃 Vill sluta men livet är så mycket tråkigare utan choklad:(

You know you Love me, XOXO, Essie A

Likes

Comments

Låt tips

Lyssnar bara på dirty låtar verkar det som, här är några favoriter från min spellista "get down".

You know you love me, XOXO, Essie A

b

Likes

Comments