Header

Ny bild på instagram, in & gilla om du har lust.

Esmeraldawidlof heter jag där

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vi var på väg till Cypern. Hela familjen och några vänner. Först skulle vi flyga till Arlanda och sedan vidare eller något sånt jag minns inte. Till slut flög vi rakt in i ett staket och bakom stod det ett träd. Alla på flyget klarade sig.

Detta är den obehagligaste drömmen jag någonsin har drömt.

Likes

Comments

Här kommer 3 saker jag absolut inte kan klara mig utan och då bort ser jag från hästvärlden men ni kanske vill ha ett sådant inlägg också?


1. Hårborsten, alltså jag skulle aldrig klara mig utan den. Borsta håret så att det blir alldeles mjukt och glansigt ä ju det bästa som finns.


2. Inne på lite samma spår angående håret, hårsnoddarna. Jag är den typen av person som aldrig har utsläppt hår förutom när jag vill vara lite extra fin annars kan jag till 90 procents säkerhet säga att om ni skulle träffa på mig skulle jag ha toffs.

3. Mobilen, klarar mig bara inte utan den. Kanske någon dag men inte mer än så.

Likes

Comments

Igår red jag Sali i paddocken tillsammans med Agaton och Lady. Vi red nästan en timme och passet kändes jättebra.

Sali var som vanligt mjuk men ännu mjukare än vanligt haha. Hon gick i form som att hon hade nackspärr och inte kunde göra annat. Hon var så otroligt fin.

Agaton fick Lady på tygeln ibland och det gick super för de också.

Likes

Comments

När ni läser detta är jag förmodligen i stallet.

Som ni vet från förra inlägget fick Agaton ett par nya chaps, ett par svarta Dyon chaps. Kan hända att jag är lite avis men har fått mycket annat fint ;))

Han fick även en ny tävlings kavaj här om dagen, en mörk grön Animo. Skitsnygg och även killmodell vilket kan vara ganska svårt att få tag på. Har inte hittat någon bild på nätet så tar kort å den sen.

Nu är han mer än redo för tävlingsbanorna med Lady. Mer än taggad också för den delen!

Likes

Comments

Är ensam hemma tillsammans med Agaton och Marwin. Mamma är i stallet och mockar medans vi gör oss klara för ridning men det går inte riktigt som planerat. Marwin hoppar i sitt bollhav på hans rum och Agaton är i någon ålder då han inte lyssnar..

Agge ska rida Lady idag och jag Sali. Jag antar att han ska sina nya chaps som han fick i julklapp, ni får se de senare idag. Kanske tar med mig kameran ner till stallet och fotar lite själv och om mamma har lust kanske hon fotar lite under tiden som vi rider.

Nu ska jag fortsätta tjata och försöka komma iväg någon gång..

Likes

Comments

Kom hem från Nia vid lunch och sen åkte jag direkt till stallet och red.

Sali börjar bli så fin igen. Hon slappnade va fort idag och jobbade på riktigt bra.

jag red även Lady idag för Agge har ont i magen igen och först var hon helt vild o galen av att det blåste så mycket men sen jobbade även hon på bra och travade på i fin form.

Såna här dagar med blåst och regn saknar man verkligen ridhus så nu har jag varit inne och kollat på det....Ska beställa ett tror jag! Undrar vad mina föräldrar säger om de !!

Likes

Comments

Är helt förälskad i mitt nya pannband från Kingsland som jag fick i julklapp.

Likes

Comments