Header

Veckans bästa

... måste nog ha varit att få läsa ett mail från en av Östgöta lagets tränare där det står att jag är inbjuden till att träna med dem.

Veckans sämsta

...var inte så svårt att bestämma sig för. Ni som också bor i samma del som mig av Östergötland vet hur vädret denna vecka har varit.. Blää!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1. Bloggen, den liksom rullar på ganska bra eller vad man ska säga. Hinner med att blogga minst ett inlägg varje dag och har gott om läsare oxå ;))

2. Hästar, det känns framför allt som att Sali och jag tar oss framåt varje dag som går. Vi utvecklas på många sätt väldigt fort och man kan inte ( enligt mig ) ha en bättre känsla. Lady kan jag nog inte skriva så mycket om då jag måste be Agaton om lov varje gång jag ska rida men det rullar på för dem med.

3. Fotbollen, även där går det riktigt bra. Att bli uttagen att få spela och träna med Östgöta laget kan inte heller kännas mer än riktigt bra. Är så sjukt taggad tills den 28 oktober, då gäller det att visa vad jag går för.

4. Kompisar & familj, mina kompisar och min familj är de som står mig mest nära. Är riktigt glad att få ha dem vid min sida varje dag. <333

5. Höstlov, en vecka kvar av prao känns sådär då jag "jobbar" med något riktigt kul men att om en vecka i EN VECKA få sova ut, vara med kompisar, rida utan att känna mig stressad av plugg och allt annat runt omkring känns för jäkla bra om man får uttrycka säg så!

Btw, vill ni ha en veckans blogg? Tell me!

Love u <3333

Likes

Comments

Skönt att idag för en gång skull vakna utan ett tjutande alarm. Men istället kom Marwin in springandes.. Iallafall bättre än alarmet. I vilket fall som helst så ska vi dra till stallet snart även fast det typ spöregnar. Blää! Vi får helt enkelt se var denna dag hamnar. Puss <333

Likes

Comments

Ännu en rolig och ganska chill och lugn dag. En ridtur på världens bästa Una som jag är helt kär i, nu ska vi till affären för att köpa lite gott!

Likes

Comments

Ännu en rolig dag som avslutas med en hoppträning på en saknad liten tös som jag inte träffat på hela två dagar. För mig mycket men för andra mindre. Haha, två dagar för mycket!

Likes

Comments

Efter hård men rolig arbetsdag ligger jag nu i soffan med jätte mycket magsmärtor eller vad man kan kalla det. Ont i magen har jag iallafall. Men på tal om rubriken så är jag så sjukt glad, som ni kanske vet så har jag tränat en del med Östgöta laget och nu är jag kallad till ännu en träning :))

Likes

Comments

Idag kommer jag sova ännu bättre än igår. Mycket mer arbete idag men samtidigt mycket roligare. Fick fixa hästar och även rida. Kan det bli bättre? Nu snabbt hem och sedan konfa!!

Likes

Comments

Första dagen på praon kändes bra. Kul att få jobba med det man tycker om mest av allt. Nu blir det hem och rida den där tok ponnyn, jag pratar om Sali.. <33

Likes

Comments

Så nöjd. Snygga, inte allt för klumpiga och ändå stålhetta! #nöjdtjej

Likes

Comments