Header

Här sitter en väldigt trött kille som om någon timma eller mindre ska sitta upp och tävla 50 cm & där efter 60 cm. Han lär nog pigga upp sig när han inser vilken häst hab sitter på, nerverna kommer säkert igång snart med.

Jag ska hoppa 90cm & 1m på Sali. Känns bra då träningen igår gick sjuuuuukt bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Herregud vad det blåste ute idag. Lady orkade knappt kämpa emot så vi red inte super länge idag. Kanske 40 minuter ungefär, lite drygt.

Båda två skötte sig bra men Sali dummar sig så mycket ibland. Idag som alla andra gånger jag ska rida ut utan att Lady är med brukar hon försöka bestämma att hon inte ska gå fram utan Lady. Idag backade hon rakt in i hagen. I tråden och strömmen var på så Sali lärde sig verkligen en läxa idag. Tyckte faktiskt lite synd om henne men nu lär hon iallafall gå fram hädan efter.

Likes

Comments

... både Salis och Ladys tur att rida ut. Sali lite lugnare då hon har gått väldigt hårt de senaste dagarna. Men Lady, hon har allt mycket energi kvar i kroppen trots det långs passet igår och alla språng hon tog i backen. Herregud alltså...

Likes

Comments

Idag var inte bara en häst tokig utan fyra stycken. Sali och Lady var lugna till en början sedan blev de rädda för något och sprang där efter som galningar. Upp och ner, fram och tillbaka i deras stora hage. Aldrig varit med om värre. Trodde de alla fyra skulle bryta benen.

Likes

Comments

Världens minsta & gladaste ryttare satt uppe på världens snällaste men piggatse Lady. Tur att Marwin är bestämd och orädd då hon inte är den lättaste & lugnaste hästen att rida.

Likes

Comments

All kärlek till drabbade människor i Stockholm. Vart är världen påväg egentligen?

Vi lever vidare ♡♡♡♡

Likes

Comments

Idag är det torsdag vilket vanligt vis innebär att det är hoppträning hos Nina. Men inte idag :(( Har ingen som kan skjutsa mig & Sali dit så Sali fick faktiskt vila idag. Vi har inga tävlingar i helgen så det blev en lugn torsdag för henne.

Likes

Comments

Igår skrittade jag och Agge barbacka i paddocken. Det var sjukt fint väder så det var väldigt härligt att rida i. Agaton och jag har båda ganska stutsiga hästar när det gäller att sitta ner i traven barbacka. Den största frågan som ställdes i våra huven var, vem trillar av först?

Inte bara jag och Agge som red igår, även Marwin i sin nya väst och sin nya lilla sadel. Det fattas bara ett barn sen rider hela familjen. Men tur att Felix kan fixa bilen när den går sönder, ha ha!

Likes

Comments

Sali var så jäkla bäst igår och våra senaste motgångar är helt väck. Vi har glömt det och siktar uppåt igen. Hon levererade med två felfria rundor och precis utanför placering i båda klasserna.

Nu är vi anmälda till LC & LB.

Likes

Comments