Tjaaa<33 med tanke på hur aktiv jag varit på senaste måste ni tröttnat!?? Skämt åsido ... min usla förklaring är att jag inte haft lust eller ork och har hållit på med en massa annat. Vet ej hur det kommer bli nu men skulle vara kul att komma igång!!

Lite bilder från denna väldigt soliga och härliga lördag:)) en massiv frozen yoghurt som inte har inhandlats på väldigt många månader. Den satt rätt fint och sedan lite solning i Kungsträdgården som sedan gick över till en rätt skum fika me lite fler kompisar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Serier jag diggar

(Netflix)

The 100

3%

Suits

Gossip girl

Stranger things

Orange is the new black

Modern family

(Icke Netflix)

Unforgetable

Midnattssol

Springfloden

Bron

Prison break

The night of


3% är en serie som jag tror att de flesta inte har hört talats om. Det är en brasiliansk originalserie från Netflix som är jättespännande men relativt kort. De pratar brasiliansk portugisiska men det finns både svensk text och engelsk dubbning om man föredrar det.
Bron, midnattssol och springfloden är svenska deckare(tror jag genren kallas) när de sker mord som ska lösas osv. Älskar alla tre SÅÅ spännande och man får "kissa på sig" i varje avsnitt hehe.

Likes

Comments

En gammal vanlig spegelbild fick det bli innan jag som vanligt sprang till bussen:)) Vet verkligen inte hur men kvalitén blev superdålig när jag sparade collage bilden¿? Anyway så hittade jag inte alla plagg så några är bara hyfsat liknande bilder!!
Trench - Vila
Tröja - Hunkydory
Jeans - crocker
Slip ons - Vans
Väska - Stella
Pälsboll - HPI
Scarf - Zara


Ciao

Likes

Comments

En del gamla låtar en del nya men dessa är de jag lyssnat mest på de senaste dagarna <3

Ciao

Likes

Comments

Här är bara en outfit jag slängde ihop på Polyvore!!
Tycker det är så sjukt snyggt när man håller kläderna rätt basic och så har man lite roliga accessoarer som matchar till. Är kär i dionysus väskan och den här är lite annorlunda från den klassiska färgen. Personligen hade jag nog inte valt den röda på grund av att jag inte har några röda plagg eller accessoarer men snygg är den iallafall<33

Likes

Comments

Här är en bild från igår när jag passade lilla Nisse! Han är min fina grannes hund som jag passar ibland helt gratis och bara för att det är mysigt och jag bara älskar hundsällskapet! Har velat skaffa hund länge men det har aldrig riktigt gått för oss så därför passar det perfekt att jag får kela med en hund en stund ibland.
Nisse är en kanintax och valp dessutom så han är pytteliten och får plats i ena handen, supergullig<33

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg som förhoppningsvis kommer vara rolig att läsa. Kommer skriva när jag känner för det eller när jag helt enkelt har tid. Ni kommer få läsa om ämnen som jag är intresserad och bara dagar i mitt liv. Enjoyy<3

Likes

Comments