"jag tar semester nu" sa jag och så gick jag ut från redaktionen. fy-fan va skönt.

för allra första gången i mitt liv har jag inte en ledig vecka eller sommarlov, jag har semester. jag har äntligen semester, tre veckors betald semester (en fjärde i augusti) och det ska blir så himla skönt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

igår var det stekhett ute och vi bestämde oss för att gå och ta årets första dopp i sjön hemma hos farmor mellan middagen och födelsedagstårtan.

vi var redo för doppet men det var snabbt i och snabbt upp då det var ganska kallt. och med ganska kallt menar jag att jag fick panik för det kändes som om mina fötter domnade bort... men nu är det gjort iaf!

Likes

Comments

raderar tankar som kommer på natten

ingen är som jag, hejdå, ha det bra. tar tillbaks det jag sa dig. gaddar in ditt fucking namn på bröstet så jag minns att aldrig träffa någon som du, för du är gift.

Likes

Comments

amen hej.

jobbat kväll i fyra dagar, är trött och har en fullspäckad jobbhelg framför mig. ni förstår inte hur mycket jag längtar till min ledig måndag. eller ännu bättre: på torsdag när jag får sätta mig på tåget upp till uppsala för en grym valborgshelg. klockan är nu bara 22 men jag funderar redan på att krypa ner i sängen...

Likes

Comments

vissa dagar blir ingenting rätt. allt snurrar i huvudet på en, händerna skakar och gråten är nära när jorden liksom försvinner under ens fötter. det är så sjukt att man försöker vara till lags så pass mycket att man sitter och gråter vid köksbordet. min kompis skriver "det är en dålig dag. inte ett dåligt liv" och man måste väl försöka tro det.

Likes

Comments