tror det är det äldsta huset i vår stad. det står på andra sidan järnvägen när jag kommer till jobbet. och varje eftermiddag i höstas så färgades himlen bakom huset i tusentals färger.

Likes

Comments

View tracker

fick lite grejer i julklapp och så, om ni har undrat (det har ni inte men här har ni iaf)

hade i princip önskat mig allt här. behövde nya beauty blenders så fick en massa + en som är speciellt för contour och som är perf för min creme contour stick! älskar primervattnet från smashbox redan men har sparat primern sålänge då jag just nu använder nyxs shine killer.

sen fick jag escadas nya i lotion, luktar underbart. samt ett presentkort på kicks som jag kom på nu att jag nog inte använt än...

mamma hade beställt hem en så bra fucking special sportbh som har plats för min insulinpump, så fucking bra för den har ingenstans att ta vägen i mina träningskläder.

sen fick jag flora wiströms bok stanna. är en bra bit igenom redan...

fick lite nice grejer av syrran i form av ansiktsmasker. har velat testa hms ett tag och berry fresh-masken luktar SÅ FUCKING GOTT.

och så det fucking bästa! det svarta är en bomberjacka i typ tjock meshtyg, älskar. har ju sett ut den själv. likadant med dom dösnygga blåa sammetsskorna samt den PERFEKTA LJUSGRÅA PÄLSJACKAN. materiell lycka är den bästa.

fotade inte men fick ett set med lotion, duschgel osv med kakaodoft samt att mormor och morfar köpte massa vuxenprylar så fick en stavmixer, kastrull och en massa champagneglas.

Likes

Comments

View tracker

idag drar jag till kalmar. en omväg för att hämta upp julia i växjö först men sen så. jag ska få träffa folk jag tycker så mycket om och som jag saknat så inni bomben. jag ska få ta det lugnt, krama dem och få snacka skit om allt mellan himmel och jord. precis vad jag behöver just nu. mitt huvud är ett enda virrvarr och jag varken ut eller in längre. vill bara fly och krypa ihop i fosterställning. så ska göra det denhär helgen.

Likes

Comments

gick upp tidigt för att sjunga för lillasyrran och ge henne en massa paket.

fixade käk (smörgåstårta ofc!) och dukade innan alla gäster skulle komma.

syrran öppnade paket. när min morbror kommer förbi blir det alltid ett jäkla musikhus. mamma brukar sätta sig vid pianot och jag brukar få sjunga. nu blev det lite bamse för freja.

tårta.

Likes

Comments

morbror va ju typ sötaste ever här.

vid tretiden var det självklart dags för kalle anka. ja tills på slutet när alla andra gick och fikade och bara jag och lucas blev kvar i vardagsrummet.

men sen kom tomten med mängder av paket.

lucas drog upp paket efter paket med fräcka leksaker i form av superhjältedräkter, lego och pruttkudde.

mamma fick också en massa paket, morfar läste något roligt rim och freja var otroligt nöjd med frozensaker och bamsefigurer.

vi får alltid avbryta med julgodis mitt i paketöppningen för vi är så många och köper så mycket paket. sen blev det gröt och skype med resten av släkten som var i skåne. och det va den fina julen.

Likes

Comments

View tracker