alla drar till stockholm, hört att du mår bra där. vänd dig inte om, vänd dig inte om.

förlåt men det gamla paret var cirka det sötaste jag sett <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

åh hej bloggisen!

senaste tiden har jag funderat. hela denhär grejen med killar. hur man anstränger sig för vissa som ofta ger väldigt lite tillbaks. jag är trött på det. fucking utmattad. samtidigt känner jag att jag kommit mer och mer hit, där jag är nu. jag tycker om att va singel, jag tycker så fucking mycket om att vara singel.

för det första finns ju pressen om att man borde skaffa pojkvän och yadayada. vill inte ha en pojkvän just nu pga ingen kan atm ensam uppfylla mitt sjuka uppmärksamhetsbehov. sorgligt men sant. jag kräver uppmärksamhet, helst hela tiden, som en busig liten hundvalp. och så är jag ganska nöjd med hur allt är för stunden. jag pratar med vem jag vill, träffar vem jag vill, ligger med vem jag vill.

kollade nyss månadens kärlekshoroskop också... här är fiskarnas.

"det är en månad för kärlek riktad åt ett specifikt håll, och det är mot dig själv, kära fisk. låt dig själv vara din speciella någon nu, och överös dig själv med gåvor, komplimanger, omsorg och omtanke. med tanke på att det är din födelsedagsmånad, så är det ingen konstig gissning att det kommer bli festligheter i ditt liv, men ta vara på dessa för att se dem som kärleksfester för dig själv. verkligen ta in hur mycket andra tycker om och uppskattar dig."

så ska fortsätta leva livet nu.

Likes

Comments

måste erkänna att jag varit suuuuuperdålig med kameran under min helg i stockholm. men vi har mest bara tagit det så jäkla lugnt. åkte dit tidigt i fredags och maja mötte upp mig på centralen, käkade, gick lite på stan innan min polare emelie dök upp i lägenheten och vi fixade käk och vinade och snackade livsproblem till max.

bilderna är från vår lördagsfrukost i majas lägenhet på söder (som är så jävla mysig och fin!). emelie stack framåt tvåtiden och då började vi göra oss iordning, gick ännu en liten runda på stan för att köpa grejer till min bullet journal innan vi käkade middag och däckade i soffan.

på söndagen kom emma till läggan när jag var själv med simon (den söta lilla hunden ni kan se på första bilden). vi gick och käkade pizza och snackade och hängde i butiker. på måndagen skulle jag egentligen gått upp tidigt, åkt in till centralen och sätta mig på något mysigt café med wifi för att få lite skit gjort. istället somnade jag om, maja och jag tog massa bilder i fönstrena, gick en runda när amanda kom hem och sen drog vi hem.

det va allt, hej.

Likes

Comments