röda byxor/cubus skjortkimono/monki choker/boohoo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

senaste tiden har jag lyssnat på mycket svensk musik. eller har väl blivit mycket senaste året. supertips är fasen södra station. för ett tag sedan släpptes dock två låtar som jag på riktigt väntat en evighet på.

på musikhjälpen tvåtusenFUCKINGfemton så gästade emil "swipar höger" berg studion och sjöng då låten "kyss mig hårt". fy. fan. vadjagälskadeden. jag och emma lyssnade på den nonstop på svtplay och emma som dessutom känner emil smsade honom att han va tvungen att släppa den, pronto. det blev inte så. men nu är den här och jag lyssnar sönder den.

förra våren gjorde jag och min polare en musikdokumentär om popduon death team. maja i bandet är tillsammans med musikern adam som också gör sjukt bra musik (hans låt sthlm är så höstfin, tipstipstips). när de förra våren hade ett konsertjippo på debaser strand spelade bland annat adam också och han spelade då denna låten, som var så sjukt bra och jag och mia bara väntade på att den skulle släppas. nu så är den ääääntligen här. "världens undergång" med adam chia... spelar tills öronen blöder.

Likes

Comments

när vi skulle utforska vår nya stad på grekiska ön paros, naoussa, vandrade vi från toppen är vi bodde ner mot centrum.

nere i hamnen hängde det bläckfiskar och där låg en massa mysiga fiskrestauranger. de var hemskt dyra och vi var inte särskilt hungriga så beställde vin och små förrätter.

om man söker på paros, om man söker på naoussa är det denhär minihamnen som ligger runt hörnet från den lite större som man får upp på bilderna. så idylliskt och mysigt.

staden var så himla, himla mysig och efter att vi ätit och kikat runt gick vi hem, gjorde några drinkar och spelade kort på vår megauteplats och sen vandrade vi in till stan igen då vi sett några mysiga barer. vi fastnade på samma under hela kvällen då vi efter en drink och ett glas vin inte ville släppa oss. när vi försökte betala fyllde bartendern på våra glas. när bartendern gick på toa smet dj:n in och fyllde på våra glas. vi kröp nästan hem.

Likes

Comments

det är något av en omvändning att gå från en vecka med kvällsjobb, kunna sova till elva och jobba till nio, till att gå upp klockan halv sju på morgonen. är trött okej?

dagarna går åt till att kolla jobb och lägenheter. so far? inget jobb, försökt muta en hyresvärd med vin, blivit inbjuden till fest av två andra. är nog inte riktigt så det brukar gå till men vad vet jag.

förra helgen spenderade jag tiden med att åka mellan jobb och jönköping för att kolla in kusinens nya lägga och träffa en polare. ganska mysigt blev det. nu ska jag börja packa lite för imorgon drar jag till uppsala över helgen. blir minst lika mysigt tror jag.

Likes

Comments

du betydde allt i en tid då allt annat inte betydde någonting.

du kan mig, utan och innan. jag vet inte varför just du fått komma så nära inpå. för jag är så svår att nå annars. kanske för att du själv släppte in mig. lät mig få se ditt avgrundslösa djup. för även om jag inte vet vilket som var ditt första husdjur eller ens om du har kusiner så vet jag att du blir på riktigt dåligt humör när du inte fått mat, att hela du är ett wikipedia, att du gömmer dig på toan på jobbet ibland för att du inte riktigt gillar stället. jag vet också att när du skriver "berätta något kul som hänt dig på sista tiden" så vill du få tänka på något annat, och jag gör allt för att ditt huvud ska fokusera på annat än den rena, skära ångesten.

att få ligga på ditt bröst, höra ditt hjärta bulta och få höra att allt kommer att lösa sig, kan ibland vara allt som jag behöver. när jag stänger ute allt och alla är det dig jag vill prata med. för att jag vet att när jag ringer mitt i natten en mörk och ensam valborgskväll så skrattar du åt att jag gråter åt absolut ingenting. samtidigt säger du allt det jag behöver höra. att det är okej att må dåligt, peppar mig till att ta nya steg, säger att du tror på mig.

om världen skulle bryta ut i ett fullständigt kaos då skulle du stå där, mitt i allt, och le mot mig, skratta. för du betyder allt i en tid då allt annat inte betyder någonting. och du får mig att tro på mig själv. och jag tror på dig också.

Likes

Comments

idag fyller min vän malin år. hon är sådär kreativ så att jag ibland tror att hon ser världen i en miljon fler nyanser än alla vi andra. för mig är hon definitionen av en free spirit.

på en av våra korridorsfester introducerade hon den gamla damen agda. i helgen bjöds vi på födelsedagskalas hemma hos tant agda.

det var britt-maries första tunnelbanetur vilket kanske syns? vi mötte upp viola (emma på sista bilden) på tunnelbanan efter att hon skrivit i panik och någon hade satt sig mittemot henne och inte kunnat hålla sig för skratt. vi åkte ut till ekerö för att möta upp de andra tanterna i gänget.

finaste malin/agda. det var länge sedan så många ur vårt gäng var samlade, saknades bara amanda.

vi bjöds på härlig sangria och småsnackade lite om våra fantastiska tant-alteregon.

sedan åt vi och gick laget runt för att förutspå hur varje persons liv sett ut när denne fyllt 80 år. helbra kväll som tog slut alldeles för tidigt.

Likes

Comments