Som ni har sätt på rubriken har jag klippt mig. Men denna gång vart det inte bara topparna. Jag hade för flera månader sen sätt ett klipp med en liten tjej som hade förlorat allt sitt hår. När jag sedan tänkte på att jag kanske kunde göra något så kom jag på att jag kan donera mitt hår. För jag vill hjälpa dem som inte har hår att få hår. Som jag har förstått det så är äkta hår en brist vara här i Sverige och kan jag hjälpa personer som vill ha "nytt" hår så ställer jag upp.

Om ni inte har förstått det så har jag klippt av mitt hår och donerat det till personer som behöver det mer än jag. Känner mig just nu sjukt nöjd med min gärning och med mitt hår. Trodde själv inte att det skulle bli så bra som det är.

Hejdå för idag ❤

Före och efter bilder samt några bilder från när jag hade långt hår

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag som vanligt gått till skolan och tycker faktiskt att dagen var rolig. Sedan gick jag och några kompisar på stan medens vi väntade på att våra bussar skulle komma. När jag kom hem spendera jag eftermiddagen med en vän som jag inte har träffat på länge. Jag fick även min födelsedags presenter av henne och vi bara myste och prata ikapp lite med varandra. Nu sitter jag och har precis målat naglarna och tittar på Netflix.

Hoppas ni också hade en bra dag! 😊

Tack Lisa för det fina nagellacket

Likes

Comments

Som ni kanske märkte tog jag en paus. Men nu är jag "back on track" igen. Jag tänkte börja uppdatera minst två gånger i veckan. Så jag hoppas att nu att jag kommer hålla det här.

Min dag idag såg ut så att jag åkte till stallet klockan 11.20 och kom inte fram förs typ 12.40. Det var fotodag så jag tog lite finna bilder med Darkella som tyvärr är halt men jag fick många fina bilder så jag är nöjd. Sedan kom morfar och hämta mig så jag slapp ta bussen hem och nu sitter jag hos mormor och morfar.

Hoppas ni också har haft en bra dag och gott nytt år. ❤

Likes

Comments

Efter som jag inte vet vad jag ska skriva så tänkte jag skriva vad veckans planer är. Hoppas att ni tycker det är bra för jag har ingen aning vad jag skulle skriva idag.

Måndag: Min skola har studiedag och jag ska till sjukhuset.

Tisdag: Jag ska först till skolan och sedan rider jag lektion och ska även sköta om Darkella.

Onsdag: Skola såklart och sedan stallet plus att vi har kemiprov.

Torsdag: Har ingen aning mer än att jag ska till skolan. Men det blir nog att hoppa med Turbo och plugga.

Fredag: Skolan och sedan stallet och sköta om Darkella och ha fredagsmys med familjen.

Lördag: Ska jobba i stallet och ja inget annat inplanerat

Söndag: Det är blåbärshoppning i stallet som jag ska vara med på. Vi får hålla tummarna på att det går bra och hoppas på att jag får Darkella.


Hoppas ni får en bra vecka💗

Bjuder på en fin bild på Darkella från i onsdags när vi red ut.

Likes

Comments

Först vill jag bara säga förlåt för dålig uppdatering. Har haft fullt upp hela veckan.

Men nu är jag tillbaka och tänkte berätta om min dag. Idag har jag först bara sovit ut, vilket är att jag sover till 9 och sedan går upp. Sedan hade mamma bestämt att jag och min syster skulle till en fotograf och ta bilder. Bilderna tror jag blev bra för det kändes väldigt bra. Efter som vi var hos pappa ville han åka till simhallen och det gjorde vi. Men nu har jag precis ätit hemma gjord pizza och ska bara sitta i soffan och kolla på film resten av kvällen.

Hoppas ni får en bra helg ❤️

Turbo fick komma ut i snön idag och han älskar verkligen snö❄️❤️

Likes

Comments

Vill bara säga att man blir så lycklig när man vaknar och det är en dm snö.
Men tillsaken så tänkte jag bara skriva vad som har hänt idag.
Jag började med att vakna med att det var snö ute som nu redan vet. Efter det var jag i skolan hela dagen som vanligt. Sedan väntade jag på bussen i en halvtimme. Det var inte kul när det är tre minus ute men men... När jag tillslut var i stallet så börja med att testa min nya lädergrimma och sedan mitt nya reflextäcke på Darkella. Sedan red jag fin Taz . Det gick jätte bra och över mina förväntningar. Tillslut åkte vi hem till min mormor och morfar och åt mat. Så nu ligger jag i sängen och ska sova.

God natt 😴

Sista bilder är på fin Taz

Likes

Comments

Hej!
Jag har ingen aning vad jag ska skriva men jag tänker att jag börjar med att presentera mig lite.

Jag är som sagt en tjej som är född 2002 och bor i Linköping (vart i Linköping säger jag inte).
Mina föräldrar är skilda så jag och min syster bor varannan vecka oss mamma och pappa. Hemma oss pappa har vi en kanin som jag tar hand om. Han heter Turbulence men kallas Turbo. Vi två tävlar i kaninhoppning. Sedan reder jag även på Smedstads ridsportcenter. Min skött häst Darkella står också där så jag rider henne tre dagar i veckan. Plus att jag rider en lektion varje vecka. Tillsist så har jag massor med kompisar som jag är med när jag hinner (dem är bäst by the way).

Typ så här ser mitt liv ut just nu så hoppas att ni kommer tycka att det blir kul att följa mitt liv. Kommer försöka att publicera ett inlägg varannan dag om jag hinner.😊

Kram Esmeralda❤️

På den första bilden är Turbo och på den andra Darkella.

Likes

Comments