Min graffiti målning är av den olympiska facklan som jag målade själv och så har den en guld, silver och brons medalj ovanför sig med 2-6-3 vilket var antalet av alla medaljer som Sverige fick under OS 2016 i Rio. Jag är inte riktigt klar än med den för att jag måste fortfarande spraya in -RIO i slutet.

Min Photoshop är av Donald Trump som sitter i fängelse med hans motto "Make America Great Again" på sig, och den lyckades jag göra på en lektion. Jag gjorde den för att jag gillade inte hur Trump var under valet med all racism och att han ville bygga sin mur mor Mexico så jag gjorde denna photoshopen.

Min mapp blev jag aldrig klar med för att jag ville göra pappret helt svart och att det bara var flamman ovanför I'et som lyste upp namnet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Banksy är en engelsk graffiti konstnär som är känd för sina satiriska och subversiva graffiti målningar som görs i en distinkt stencilstil. Hans är ofta politiska eller sociala kommenterar som han målar på toaletter, gator, väggar, gatuskyltar och broar, i början var han i Bristol, men numera i städer runt om i världen. Banksy vill hålla sin identitet hemlig, och hans utgivna böcker är skrivna i namnet "Robin Banksy". Banksy har inte varit delaktig i produktionen av de böcker som är skrivna om honom.

Mitt favorit verk av Banksy är fredsduvan, jag tycker att den betyder att det finns personer som vill förstöra freden.

Likes

Comments

Lektion v. 47

Det har inte hänt mycket denna lektionen för att jag är mycket trött. Men jag har målat silver medaljen så nu är det bara guld och brons medaljerna kvar och siffrorna.

Likes

Comments

Idag har jag valt konstnär att skriva om och jag har börjat kolla på fakta, inte skrivit mycket dock. Jag ska skriva om Banksy

Likes

Comments

​Lektion v.42

Idag har jag gjort klart min bild av olympiska facklan och jag gjorde en bild av Trump på Photoshop. Jag är nöjd med både Trump och facklan men jag önskar att elden blev lite bättre

Likes

Comments

Jag heter Eskil Björklund och detta är min "Bildblogg"

Likes

Comments