Tänk att jag har bloggat i ett år nu🎂!!! Tack till er få som följt mig även när jag inte har varit aktiv. Och nu börjar jag försöka få liv i den här bloggen och ska även starta en ny grej👍. Hare gött!
#pixel

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Asså OMFG det är redan jul på söndag. Och jag har ändå inte köpt några julklappar. Kommentera om du har några billiga julklappstips.

Men det var allt för i dag. Hare gött. #pixel #24december

Likes

Comments

Idag är det tisdag för er som inte visste det. Jag ska börja skriva mer i december med en julkalender. Ville bara säga det.

Likes

Comments

Jag har varit inaktiv i typ två månader nu men ska bli mer aktiv nu. Så hare göt. #pixel

Likes

Comments

Jag lever

Likes

Comments

Viktigt

Kort inlägg.

Jag blir så jävla arg på sådana reklamer!!! Gå ner 20 kg på en vecka, ät sunt bli smal eller klassikern bli fri från fetma eller som jag tänker far åt helvete med sån här reklam!!! Det viktiga är inte att äta rätt eller träna 24/7. Det viktiga är att leva livet. Det är inte viktigt att se ut som en pinne. Sen är det ju både kul och bra att träna.
#pixel #fuckidealet #cheezdoddelsup

Kom igen det är 2017😀.

Likes

Comments

Jag har nåt upp till tio följare och det gör mig jätteglad.

Jag har skrivit flera negativa inlägg men det här blir det sista.

Zara Larsson uttrycker sig som feminist, jag mer kalla henne extremfeminist. Feminism är bra, men det är inte extremfeminism. Hon har bl.a gått ut på Twitter och sagt att hon hatar män och att alla män är pedofiler och våldtäktsmän.

Jag vet att vissa kanske kommer bli arg på mig men kom igen det här kommer inte spridas viralt i hela Sverige. #pixel #nejtillextremfeminism #jatillfeminism

Likes

Comments

Nu kommer ett sånt här inlägg igen. Jag har just sett ett klipp av Olle Öberg. Och jag blev så fuckin arg. Att man är mindre värd för man här svart. Dem kom och fuckade Stallarholmens vikingafestival också. Nästa gång jag ser en nazist så kommer jag fan strypa ihjäl den personen. Dem förtjänar fan stryk!!! Det finns massa klipp med dem på youtube. Gå in på nordiska motståndsrörelsen youtubekanal och anmäl dem. #pixel #fucknazism #allaärlikavärda #dödåtallanazister

Likes

Comments

Viktigt

Jag såg just en video av Vilda Väsby om mobbning. Det inspirerade att skriva detta inlägg.

Dem som mobbar har ofta svårt hemma men ta fan inte ut det på andra. Gå till en kurator istället för att ta ut det på andra. Men mobbare förtjänar inte att gå till en kurator. Om du ser någon bli mobbad gör allt du kan för att hjälpa den personen och om det betyder att du ska ge mobbaren en rak höger så får du göra det. Gilla och dela det här så fler kan se det.
#pixel #fuckmobbning #allaärlikavärda

Likes

Comments

Sommaren är här- Regn
Man kan bada- 5 km till närmsta strand
Alla djur och växter kommer fram- Ormrädd
Då kan åka till Paris eller Pisa och se torn- Höjdrädd
Många fyller år- Fyller i februari

Nej sommaren e najs du kan bada, spela boll och göra som min familj och åka på massa vikingamarknader och Birka. Så imorn bär det av till Birka. Ha de göt. #pixel

Likes

Comments