Header

Contains affiliate links

Innehåller Adlinks

Många har problem med hyn och jag är tyvärr en av dem. Jag har en fråga till er, Har någon provat Basiron och Basidem? Vad tycker ni ? Funkar det? Jag har torr hy, skulle de ändå funka ? eller skulle de torka ut hyn ytligare? De jag helt enklet undrar är vad har ni för erfarenheter med Basiron och Basiderm?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen började med att jag och mitt UF företag Safe Space UF ställde ut inför kommunens näringsliv, där vi fick ett par produkter sålda men också riktigt bra kontakter, vi fick bland annat en möjlighet till att kunna ställa ut på en fordon mässan längre fram mot Mars.

Efter utställningen skulle vi till KTH, Kungliga Tekniska Högskolan där vi hade en företagspresentation. De kändes bra att kunna få presentera inför ett par lärare från KTH samt ett par elever. De var en bra träning inför pitchen vi ska ha för SEB. Pitchen är till för tävlingen Årets UF företag vilket vi tävlar i.

Imorgon har jag ett Historia läxförhör vilket jag hat pluggat till men ska nu fortsätta plugga inför.

Likes

Comments

Som rubriken lyder är de alla ❤ dag idag. Jag har inte gjort något särskilt bara för det, men jag ska nog gå iväg och köpa lite choklad, bara för att.

Annars har jag som alltid gått till skolan där jag hade en företags presentation inför läraren. På Torsdag ska vi ha samma företags presentation inför vissa på KTH, vilket känns lite sådär, men de ska jag nog kunna ta mig igenom.

Mer som hänt idag är att jag och mamma tog en lång promenad vilket var jobbigt eftersom mina löparskor skavde rejält och när jag kom hem märket jag att jag hade blödigt. Både stumpan och skon var helt röd av blod.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller Adlinks

Att träna är inget jag tycker är särskilt kul. Jag vill tycka om att träna, för jag vill komma i form inför studenten. En träningspartner kanske är något? Jag har en kompis som vill träna också, så vi för se om vi två kanske kan träna tillsammans.

En annan anledning till att träning inte är något kul är för för att man inte är speciellt vacker i fula träningskläder. Jag tycker snygga träningskläder är viktigt, de motiverar mig på något vis, motiverar det inte er?

Här är några tips på träningskläder.

#2 / Vattenflaskan / #1 / #7 / #3 / #5 / #11 / #4 / #12 / #6 / #10 / #8 / #9

Likes

Comments

Äntliiiiigen Fredag

Idag var skolan långtråkig som vanligt. Fredagar är tyvärr de skoldagar jag hatar mest. Jag börjar 8.00 med Engelska 7, därefter har jag en sjukt långhåltimme, sedan Historia och sist Grafisk kommunikation.

Idag gick jag åtminstone till SYV och vi pratade lite om Högskola & Universitet och lite om olika utbildningar och etc.

De viktiga idag var vårt UF företags rådgivarmöte. Vi hade ett telefonmöte med vår rådgivare där vi fick mycket hjälp om hur vi skulle gå till väga samt lite tips och tricks. Mötet tog runt en timmes tid vilket inte alls var långtråkigt som jag trodde de skulle bli.

Om ni vill kolla in mitt UF företag så har vi en hemsida, Instagram och Facebook sida ni kan får kolla in. Jag länkar alla nedan för er som vill kolla in. Vi har även en mejl ni hittar på hemsidan men jag skriver den här nedan ändå ifall ni skulle vilja fråga något.


http://www.safespaceuf.com.se/

https://www.instagram.com/safespaceuf/

https://www.facebook.com/Safe-Space-UF-340732572961265/

SafeSpace.Uf@gmail.com


Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller Adlinks

Smycken kan vara avgöra för en persons outfit. För mycket smycken kan tynga ner en outfit, de är inte särskilt nice. Enkla/simpla smycken lyfter en persons klädsel, dessutom känner man sig väldigt vacker men simpel, inte för mycket men inte för lite häller, de blir precis lagom.

Här är några exempel på fina men simpla smycken. Just dessa kommer från Pilgrim förutom en av halsbanden dock hittar ni alla smycken på bilden hos NA-KD.

Likes

Comments

Idag började skolan igen efter jullovet. Första lektionen var Matte kl 11.00 där efter Svenska och Engelska, de var få lektiioonen men ganska långa.

Just nu är jag fortfarande trött efter gårdagens resa därför ska jag försöka gå och lägga mig tidigare idag.På tal om gårdagens resa så fick fick jag lära känna en jättefin hund. Hon heter Lilly och var en jääääääääätefin svart labrador, hon var sjukt snäll och vilket ägaren blev förvånad över, han sa att hon egentligen burkar vara aggressiv mot främlingar och skälla.

Jag har annars inte gjort mycket men jag ska göra läxor nu.

Jag kortar av här men vi syns snart igen 😉.

Likes

Comments

Lite uppdatera tänkte jag, jag har byt plats på tåget nu pga av att jag var dum nog och bokade SJ.s InterCity tåg utan bokad sittplats. Varför undar ni? pga av att de var de billgaste biljetterna jag kunde hitta och alla andra biljetter var svin dyra. Jag gissar på att jag inte kommer behöva byta plats igen för de finns gott om plats i vagnen jag sitter på nu.

Jag är hungrig men vi har bara Cola och lite onyttigt snacks, bistron är tyvärr avstängd då de ska byta personal här i Linköpinga som vi är i nu, får väl dar ditt när de öppnar igen, vilket jag hoppas de gör för jag lyssnade inte alltför noga när de informerade i högtalarna om de skulle öppna igen eller om de skulle vara stängt i resten av resan, jag hoppas de öppnar för jag är riktigt hungrig.

Syns snart igen😉


Likes

Comments

Tänkte uppdaterar lite korta inlägg under dagen. Hittills tillbringade jag dagen med pappa tillsammas med Özacn och Özgur (Mina lillebröder för er som inte visste). Pappa gjorde pannkakor ifall någon var intresserad och annars kollade vi på TV tillsammans.

Pappa skjutsade oss till Malmö centralstation, vi kom lite tidigt så vi skulle hinna köpa mat för resan, de blev Burger King.

Just nu sitter jag på tåget och ska se på lite film. Tror de blir Tarzan eller något likanden, har inte bestämmt mig ännu.

Vi syns senare 😉

Likes

Comments

Sitter just nu hemma hos pappa och tar de lugnt, de är nämligen sista kvällen hos pappa då jag åker tillbaka till mamma i Stockholm imorgon efremiddag. De ska ändå bli kul att få träffa mamma igen efter två och en halv vecka. Dock börjar skolan på Måndag vilken jag absolut inte ser framemot 😞

Jag har inte gjort mycket idag, de jag har gjort är att se två avsnitt av en turkisk serie. Två avsnitt kanske inte låter mycket dock är dessa avsnitt två timmar långa var ,vilket blir mycket trots allt. Annat jag har gjort är att fixa lite med bloggen, bland annat header, vilket jag fortfarande inte är nöjd med.

De jag nu ska göra är att packa mina saker så jag slipper stressa imorgon innan jag ska åka iväg till tågstationen.

Jag kortar av här men vi syns snart igen😉

Likes

Comments