View tracker

News i vitrinskåpet, att fylla år är inte så tokigt. Jag fyller egentligen inte år försen på söndag men vi firade mig ihop med Moa igår. Min samling tar sig , and I love it!

Carolina Gynning :)

Vi klarade oss inte ifrån sjukstugan här hemma eller JAG gjorde inte det. Så jäkla ont i halsen alltså. Men jag överlevde första dagen på företaget inför examensarbetet. :)

Likes

Comments

Idag kom äntligen dagen då Moa skulle få ha sitt Trollskalas. Vi bjöd på lite kallskuret med pastasallad och sedan min totalt misslyckade rulltårta. Eller rulltårtan smakade bättre än vad den såg ut.

Moa är iaf riktigt nöjd med sitt kalas :)

Efter kalaset fick jag knalla bort till pressbyårn för att köpa Alvedon, ja är rädd att sjukstugan har hittat hit. Håll tummarna att vi håller oss friska tack!

Likes

Comments

att du som läser detta och inte har tittat på serien SKAM , faktiskt inte har gjort det !!!??!!! Du borde dragits med för längesen.

Jag va väldigt trög i början när denna hysteri började, jag skulle hela tiden börja kolla men de blev inte av. Sen fick jag förfrågning om att gå på quiz med just temat SKAM och jag plöjde  2 säsonger på en vecka. Nu är jag en bit in i tredje säsongen och det jag ser fram emot varje dag är att paddan ska bli fri och sambon gör något helt annat så ja kan titta på det. Helt sinnes alltså.:) haha

Quizen gick faktiskt bra , vi vann inte men vi kom garanterat inte sist heller.
Kvällen som jag trodde skulle ta slut efter quizen blev aningen längre. Jag kom hem strax före kl 02 något mer berusad än vad tanken var.
Så denna dagen har mestadels spenderats i sängen utom när jag pallade mig upp för att åka på spabehandling i hela 100 minuter. Himmelriket!! Fick det i julklapp av Linus :)

Likes

Comments

då får man skapa en själv !

Målat om en gammal tavla vi hade med text på. Färgen är "griffelfärg", alltså en sån man kan måla med krita på.
Köpte en billig träplanka som jag sågade isär och köpte en klämma och skruvade fast. Allt som allt cirka 200 kr , om man bortser ifrån kostnaden när den gammla tavlan köptes :)

Det är vad jag sysslat med idag utöver plugget.

Likes

Comments

När man går upp tidigt för att spela inomhusfotboll efter kanske 12 års frånvaro. Kul, svettigt, ont och jobbigt. Kan knappt gå efter att ha trillat med knäna rakt i golvet och lite krydda på de så sprang en spelare rakt in i högra knät. Ja , två blåmärken mitt på knäna och något svullna. Utöver det så har jag kanske lagt på mig ytterligare 6 blåmärken. Men men , jag lever , jag spydde inte av dålig kondition och jag tog mig igenom alla matcherna.

Om jag bidrog med något ?
-Ja att min medspelare på samma position fick vila lite under tiden jag var ute på planen.

Bättre lycka nästa gång kanske 🙈

Men vi kom till kvartsfinal utan någon speciell träning, grymt tycker jag 💪

Efter cupen pluggade jag och Natta , vi skrev om vår projektbeskrivning som ska vara inne imorgon. 🌸

Natti 😊

Likes

Comments

Efter en ganska turbulent morgon som gick käpprätt åt h*lvete tackar jag snart av fredagen den 13:e.

Dagen gick hyfsat bra , jobbet rullade på liksom. Skulle sedan köpa mig inomhus fotbollsskor, då visade denna dag sina krafter igen. Sluuuut överallt, gör ett sista försök imorgon efter jobbet , måste ha ett par till på söndag !!

Väldigt glad blev jag iaf när bästa smoothie stället i stan hade öppet innan jobbet började.

GREEN GANGSTA smoothie! Valde med en extra gnutta ingefära i.

Likes

Comments

Bio förra veckan med min stjärna, vi såg SING. En film som även jag uppskattade, kanske något mer än Moa. Vi hamnade självklart på den i 3D, som gör mig åksjuk.
Hade jag varit den där perfekta mamman så hade jag ju såklart kollat upp detta innan, men jag reserverade så glatt biljetter. Cirka en timme innan föreställning gick jag och en mycket förväntansfull tjej för att hämta ut biljetterna.

' Då var det två biljetter till Sing kl 12 i 3D. ' säger kassören..

Jaha, säger jag.

Jag kan ju inte backa nu och säga till Moa att det inte blir någon bio.
Så jag betalar och ser glad ut, och försäkrar mig med kassören att vi bokat bio kl 12 ?

Ja säger han , den med 3D. Han ser sådär glad ut och förstår inte alls min oro.

Vi tar våra biljetter och går och köper godis, besöker toaletten innan vi får kliva in i salongen.

Jag testar mina brillor sju gånger om , jäkla skit tänker jag innerst inne.

Filmen börjar och jag känner hur mitt huvud bara gungar, jag blundar och tittar, blundar och tittar. Jag blundar och tittar mig igenom  första 20 minuterna av filmen  innan mina ögon och hjärna vant sig vid brillorna. Då äntligen försvinner gungande och illamåendet och jag kan njuta av filmen, som är väldigt bra.

Tur ingen ser vad jag gör bakom glasen, Moa märkte inget heller. Jag ville inte visa henne att jag mår dåligt av dom, då skulle hon göra likadant.

För många år sedan blev jag så 'åksjuk' att jag fick ta av mig brillorna , vilket resulterade i att jag såg filmen i suddig kvalité. Den suddiga kvalitén gjorde mig inte bättre utan jag fick lyssna mig igenom hela filmen då jag fick blunda.

Men den här gången gick det ju vägen och nästa gång kanske det går ännu bättre. Min lärdom av detta , läs noga vad jag bokar men också att jag kanske snart kan se en hel film i 3D utan att blunda ;)

Likes

Comments

Dagen är spenderad i pulkabacken i underbart väder. Det var inte överdrivet mycket snö i backen men pulkan åkte på bra ändå.
Efter att vi åkt pulka köpte vi med donken hem för att Moa valde de 🙈 Det var faktiskt riktigt gott idag.

Nu ska Linus på hockey, jag och Moa ska slappa i soffan 👍
Härlig fortsatt söndag till er alla 💜

Likes

Comments

Idag träffade jag Natta för att skriva projektbeskrivning inför vårat exjobb. det blev en mysig fika samt 3 timmar konstant skrivande och även en titt på stan. Snart drar det igång på allvar. Hejja oss hela vägen :)

Likes

Comments

Jag har egentligen inte något löfte detta år , men har sagt till mig själv att jag ska äta mindre sött. Lycka till när man kommer till detta på jobbet 😅 Vi är tydligen värda detta tyckte chefen, 'så de är bara å ät'.

Likes

Comments