View tracker

Okej jag måste berätta en liten sak som jag verkligen ser fram emot, och det är att jag har en massa med nytt smink! MEN jag ska vänta med att prova allt tills att jag har flyttat.
Sedan kommer jag skriva om allt och lägga ut inlägg om alla produkter!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tidigare så skrev jag i ett inlägg om att jag skulle flytta, flytten ska bli den 15 augusti 2016!
Jag är så himla taggad, jag längtar väldigt mycket.
Jag har redan varit och kollat på huset med mamma och Pelle, det är stort och fint.
Tidigare så har jag behövt delat rum med Linnea men nu får alla äntligen var sitt rum.
Jag kommer FI inreda rummet precis som jag vill.
När jag skriver det här så är det den 3 augusti på en onsdag, jag och Linnea har redan packat allt i vårat rum det som tog mest plats för mig, om man inte räknar med kläderna, så var det sminket haha!

Jag kommer så klart skriva mer om flytten och hur det går med allt!

Likes

Comments

View tracker

Jag uppdaterar bloggen när jag har tid, jag försöker att göra det ofta men ibland kommer det kanske köra ihop sig tyvärr...

Likes

Comments

Jag har lite planer i sommar och hoppas att det blir av. Föst och främst så ville jag skapa en blogg vilket jag har gjort och sedan har jag fler planer också men dem tänker jag berätta mycket mer om någon annan dag, men jag kan avslöja att om ca 2 månader ska jag flytta med min mamma, hennes kille, min storasyster, min halv lillasyster och min hund! Jag ser verkligen fram emot det och vill nästan flytta imorgon, men tyvärr så funkar inte riktigt det...

Likes

Comments

​Igår använde jag Nyx highlight & contour palett och Real techniques skulptur borste för andra gången. 

Jag tycker att palettens skuggor är enkla att blanda ut och om man råkar dra ner en skugga för långt på kinden så kan man enkelt fixa till det med palettens lite gulare skugga. jag använde den guldiga highlightern på näsbenet, nästippen, amorbågen och så klart kindbenet. jag använde den mörkaste contouren och ett bronzer i en annan palett, men resultatet blev väldigt fint och jag älskar både paletten och borsten.

Jag skulle absolut rekommendera båda två!​


Likes

Comments

Nyligen så har jag börjat med balsammetoden och för dem som inte vet vad det är så är det en metod när man undviker schampo, silikoner och alkoholer. När man tvättar håret så använder man ett tvättbalsam i hårroten och i topparna använder man ett bättre balsam eller en hårmask. När man ska börja med den metoden så måste man göra en sista tvätt då man använder ett schampo som kan rensa bort allt dåligt från håret. Produkterna som man får använda ska inte innehålla vissa ämnen som inte är bra för håret.

När jag gjorde sista tvätten använde jag coops egna schampo och balsam, efter första tvätten med bara balsam så kändes mitt hår på något vis strävare men ändå luftigare än vanligt. Jag kommer fortsätta med balsammetoden och lägga upp nya inlägg där jag uppdaterar om hur det går!

Likes

Comments

​Äntligen har jag startat en egen blogg! Nu kommer jag börja blogga om smink, mode, mitt liv och även om en liten serie som handlar om balsammetoden. Jag har supermånga idéer som jag ska skriva om så häng gärna med på min resa som bloggare.

Likes

Comments