View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

De va ett tag sen, men nu är jag tillbaka👏🏽 Hur mår ni? Jag mår bra bara trött och lite nervös eftersom imorgon är de bal. Men är taggad! Så skönt att sluta denna skolan jag har gått på i 4 år och börja på en ny med nya ansikten. Jag hoppas bara på att jag kommer in på den skolan som jag har sökt till. Och imorgon blir det ju även sommarlov för mig, såå gött.

Likes

Comments

View tracker

Hej finisar!
Dålig uppdatering i know.. Men har bara varit med vänner i helgen och har tagit de lugnt nu innan skolan börjar igen. Imorgon är de skola & är inte taggad asså.. Men bara att kämpa igenom denna terminen sen äntligen är 9:an över! Nationella kommer senare men är inte så nervös för de just nu iaf. Får hoppas på att de går bra. Men ska ba ta de lugnt idag och fixa lite saker till imorgon. Hörs sen.

Likes

Comments

Gomorron sötisar! Hur mår ni?
Jag mår bra, bara jätte trött. La mig alldeles för sent asså. Kommer vara så jobbigt att gå upp tidigt när skolan börjar:( Senare idag ska jag till stan för att fixa lite ärende & sen kanske sola lite.

Likes

Comments

Har varit på torp med pappa och köpt massa mat. Och den energi drickan där uppe 👆🏽 va så goo så den rekommenderar jag verkligen! Hörs sen sötisar

Likes

Comments

Gomorron!
Jag vakna nyss & ska snart fixa mig. Idag så blir att åka & handla lite mat, och sen senare ikväll ska jag träffa en kompis.
Åh jag har sån ångest för att skolan börjar om några dar :( Vill ha längre lov. Aja ska fixa mig nu så hörs sen sötisar!

Likes

Comments

Gomorron på er finisar! Hur mår ni?
Jag mår bra, men skulle till läkaren idag men såklart så försov jag mig... Men sitter & kollar på lite serier just nu, ska snart gå upp ur sängen och fixa mig tror jag.
Har inga planer alls för idag, får se vad som händer.

Likes

Comments

Har sån stor lust att färga mitt hår blont. Men alla frisörer säger att de inte går eller att de kommer kosta en förmögenhet, eftersom jag har färgat mitt hår svart 1000 ggr & sen så är de skadat. Vill inte färga hemma heller för förra gången jag gjorde de tappade jag massa hår och skada mitt hår så mycket. Så om ni har några tips eller tricks hur jag kan göra de utan att skada mitt hår för mycket, så kommentera gärna.

Likes

Comments

Hej sötisar.
Tänkte börja med att blogga igen, hoppas att de går bättre än förra året! Men hoppas ni mår bra och att ni hade en bra start på de nya året. Vi får hoppas på att detta går bättre nu.
Kram

Likes

Comments

Instagram@emmadavik

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw