Nu har snart halva juni gått och tja värmen e väl inte riktigt här ännu. Men men.

Måste säga att jag tycker det är så tråkigt när vuxna ska bli ovänner och skrika på varandra när barnen kivas. Är det så konstigt att barn och ungdomar inte uppför sig som vi förväntar oss när vi inte själva gör det? Och vi måste ju inse att barn gör Asom vi gör inte som vi säger. Att hela tiden försvara det barnen gör hjälper dem inte. Snarare tvärtom. Vägledning och att förklara rätt och fel är enligt mig rätt väg. Man slutar inte älska sina barn för att man inte tycker det de gör e okej. Och som vuxen måste man försöka hålla styr på känslorna iaf offentligt. Det blir bara pinsamt för alla annars. Bara några lördagstankar.

Har en övertrött Jonna som tycker att hon ska gå ut. Eh nä... Risken finns att det blir tokigt igen. Så det slutade med att kompisarna Nikki och Freja kom hit😉. Får se hur länge det funkar innan det behövs vila🤣🤣

Nej nu e det dags att fortsätta med tvätt och städ
Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja jag har ju äran att kalla mig mamma. Och den äran visar att blodsband ibland inte är allt. Att få vara mamma "på låtsas" är oxå ett privilegium. Att höra någon kalla "mamma" efter en gör något inombords som inte går att förklara. Man blir varm, lycklig, gråtfärdig, ja allt på en och samma gång.

Det sägs att man inte kan välja sina föräldrar men ibland undrar jag... Ibland bara klaffar allt... Om någon frågar hur många barn jag har svarar jag alltid 4... För så känns det i mitt hjärta.

Erika. Min förstfödda(och enda biologiska) och största kärlek här i livet💖

Joakim. Den som ger mig alla gråa hår men som alltid e så klok💖

Jonathan. Den saknade men älskade sonen💖

Jonna. Ord är överflödiga. Det är här jag tänker att man ibland kan välja sina föräldrar. Hon gjorde ett val att kalla mig mamma och fick därmed två mammor som älskar henne 💖

Vet inte vad jag ska skriva mer men hela veckan har varit så känsloladdad... Älskar er mina 4 fina barn och såklart Danny min lille mupp 😘

Hittar tyvärr inga bilder på Bröderna Grus så jag får helt enkelt bli bättre på att fota.

Puss och kram

Likes

Comments

Mycket som har hänt sen sist, men det viktigaste är väl att jag gått och blivit först Tupperwarekonsulent och sen teamledare:) Ett riktigt härligt jobb, som jag hoppas fler vill prova på! Om inte annat så för all den positiva energi som det ger... Att få lov att arbeta för ett företag, som satsar så mycket på människor och att bygga människors självkänsla och självförtroende. Det är ett privilegium!

Rent privat så lunkar vi på... Trivs i lägenheten gör vi och grannarna e kanon jämfört med Malörten!!

Tja, ville väl mest meddela att jag lever till mina vänner som inte har fb

Puss och kram

Likes

Comments

Det är det största som hänt i mitt liv det senaste året. Väntar bara på examensbeviset samt legitimationen nu. Känns underbart. Har börjat handla Sagan om Isfolket i pocketböcker nu.. Här ska läsas!

Erika tog studenten i somras... Min lilla tös. Snyft. Snart flyttar hon oxå.

På jobb har jag bytt avdelning och jobbar med de ymgsta nu. En rejäl utmaning måste,jag säga. Men jag fixar det. Hihi.


Lite bilder bjuder jag på. 


Puss kram 


Likes

Comments

Som att jag alltid ber om ursäkt för dålig uppdatering, så därför låter jag bli nu;-).
Har påbörjat min praktik på annan fsk och jisses vad jag trivs! Helt underbar förskola. Underbar personal, underbara barn och föräldrar precis som där jag jobbar i vanliga fall:-). Jag känner mig som en i gänget.
Sitter just nu och ser hockey... Pling pling pling sa det i första perioden och Malmö leder med 0-3. Gillas skarpt:-D.

Jonnisen kommer till helgen och e här en vecka :-). Saknar min tös. Pågarna har mammahelg. Så glad att Jonte e här lite oftare<3.

Rikan har ju förresten klippt mig. himla nöjd blev jag:-).

Nä dags att fortsätta slöa.

Puss kram

Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering... Har inte orkat sitta vid datorn... Vill uppdatera om vår underbara minisemester dock:). GÖTEBORG såklart:) Slottskogen är otroligt vackert och den här gången upptäckte vi andra delar av den också... Vattentornet var ännu vackrare framifrån än vad jag föreställt mig... Synd att omgivningen är lite "skabbig"

                                                                                                                          

Vidare så var jag och Jonnisen på Alfons Åbergs kulturhus och jisses... Det är verkligen värt ett besök om man har barn... Absolut inget för vuxna, men Jonna älskade det. Hon sprang mellan Alfons hus, affären och ovanvången där det bla fanns ett gigantiskt Alfonspussel:).


        

        

  

Liseberg var även det uppskattat, men det var enormt varmt och kändes som om halva Sverige bestämt sig för att besöka parken just det här dagen... Så jättemycket åkt blev det inte... Vågade mig in i spökhotell Gasten dock tillsammans med Danny och pojkarna... Och fy fasen... Det gör jag INTE om... IAf inte med Danny bakom mig:P.

Vad har mer hänt?? Tja... Vi var ju på bröllop uppe i Småland hos Fie och Daniel... Trevligt trevligt och ett sött brudpar=)

Jobbet har börjat igen och efter första veckans totala kaos har det nu börjat bli ordning inne på avdelningen... Nu e det kaos på resten av avdelningarna *hihi*

Hänt saker hemmavid också men det vet dom som vet de andra behöver inte veta:). Det viktiga är att det funkar nu iaf:).

Skolan börjar snart igen och sååååå skönt är det att det är de sista två terminerna... =) Sen är jag FÖRSKOLLÄRARE!!!

Nä dags att se om diskmaskinen fortfarande bråkar med mig eller om den faktiskt vill funka idag!

Puss och kram

Likes

Comments

återigen dålig uppdatering. Har massor att skrova om egentlogen men har insett att mitt liv e mitt liv och vissa saker vill jag inte att folk runt omkring ska veta. Det kan hållas inom dessa fyra väggar.

Dock vet jag att det snart e semester och att hela familjen ska en runda till Götet. Lite smusslande och pusslande med schemaläggare så gick det vägen:-). vill jag så kan jag.

Idag står tvätt på agendan. Kul midsommar men härligt när det e klart. Danny ska jobba och resten av familjen ska iväg så det spelar ju mindre roll egentligen.

Väntar på besked på min och Sissis fältstudie oxå. Nervöst! Ett år kvar sen lägger jag pluggandet på hyllan för ett tag iaf. Sköööönt.

Nä svepa kaffet och ner i källaren igen.

Glad midsommar på er allihop!@):- @):-

Likes

Comments

I torsdags såg jag mina ungdomsidoler New kids on the Block i Danmark... helt underbar show och tidrn med Tessan Lissie och Ingela var mysig men resorna till och från Danmark var mindre roliga och vid ett tillfälle växte Eses horn ut ordentligt!

nåväl vi tar det från början. Stiger på bussen i Trelleborg. Ber om en tur och retur till Fredriksberg. chauffören hittar inte den. Frågar mig om jag vet zonnumret, jag svarar och han,säger att han inte tror 300 räcker... börjar bli lite irriterad då jag pratat med Skånetrafiken tidigare och fått besked om pris. Då säger han att han inte kan ta betalt utan jag får konma igen,efter Bäckaskolan... grr. säg det från ,början... Måväl vi kommer till Bäcka jag går fram igen och han,vidhåller stt tur och returresa blir över 400. jag köper inte det och säger mäkta irriterad: Ge nig en till Malmö ... inne i Malmö går jag in på Skånetrafikens kontor och det hela löser sig...

resan går hyfsat bra och runt 16.30 e jag framme hos resten,av gänget... Vi äter god middag och laddar telefonwrna innan vi går ner till lokalen... Grabbarna e munsann lika läckra som,för 25 år sen... (shit vad gammal jag känner mig).

Efteråt följer tjejerna mig till metron och kag åker hem... Över sundet i Hyllie kommer dwt trevöiga meddelandet att det är stockning i citytunneln och,bara två,spår öppna. vi kan få bli,sottande ett bra tag... tjoho... Blir runt 20 min... sen flyter resten på pch jag,e,hemma ,vid 1.30. På bussen hem börjar jag läsa "50 nyanser av honom". En bok jag sagt jag aödrig skulle läsa... Men det var då det... E redan fast... Efter 4 kapitel.

puss kram


Likes

Comments

ligger och myser bredvid en,snarkande Jonna... Kaffet e snart uppdrucket och sen bär det av till jobb.

Oh lite grand vinna eller försvinna match ikväll... kan inte se den på tv... Vilken tur då att everysport finns:-).

Väldigt många tycks gå i giftastankar... två bröllop inom den närmaste tiden ... Det set vi framemot :-).

Nä dags att gå upp och borsta tänderna...

puss kram

Likes

Comments

Men eftersom jag försöker lära de runt omkring mig att inte svära så låter jag bli... Mstchen Rögle Malmö blev inte riktigt vad jag hade hoppats på utan slutade med förlust för mina,kära hökar...

shl känns avlägset om man ser till matchen idag men man ska väl inte måla fan på väggen ännu ...

Just nu sitter jag och tittar på en,tom tvbild... Danny söker igenom för att få fram kanalerna på,tvn men,det går inget vidare :-P.

Kaffe? Tja hade nog varit gott...:-P.

Skulle vilja göra om,bloggen här men e ingen hejare,på sånt... Någon som är kanske?

Nä läsa en saga för Jonna och sen fortsätta med städet? hmm...,Tja why not?

Puss kram

Likes

Comments