Roligaste temat någonsin på studentskiva!
Det var jätteroligt att träffa alla igår, på sommaren blir det ju som det blir.
Hedda och Wendela hade sin studentskiva lite senare än alla andra men det var jättekul.
Efter middagen åkte jag till Knut som hade 18årsfest hos sig. Hämtade upp Ebba med taxi och vi hade en jätterolig bilresa ut till saltis.
Sen sov jag, Ebba och Cajsa hos Cajsa. Jag låg i mitten och blev varm som en het potatis inatt medan de andra snarkade på varsinn sval sida. Men det var jättemysigt!!! Har saknat världens bästa tjejer hela sommaren! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter en fett skön dag igår med 80 minuter massage, nudelsoppa till lunch, träning och yoga,.. hade vi familjemiddag med kräftor. När man varit på massage blir man väldigt seg och lite yr, tror det har något med vätskebalansen i kroppen att göra... så allt tog väldigt lång tid för mig att göra på eftermiddagen. Satt på min säng och tänkte "ska jag byta påslakan" och "ja det är nog dags" och sen tog det minst en timme tills jag hade bäddat om.
Och igår när jag kom hem hade jag lite ångest att jag inte var med tjejerna ute, såg så roligt ut! Men jag hade istället myskväll med Ebba och Gabriel och vaknade 9 imorse. minst lika nice. Jag och Ebba kom in på spökhistorier vid 00-tiden och det slutade med att ingen av oss vågade röra oss ur soffan. Jag fick tvinga med henne till porten och sen pratade vi telefon hela vägen hem haha.

Busar alltid med pappa och ger honom en pose att göra på mina bilder.
Han är då den sista som skulle göra tummen upp på en bild självmant.

Likes

Comments

Hej! Jag har inte uppdaterat på länge men nu fick jag spring i fingrarna.
Sommaren är snart slut (ja ni vet redan det, skulle bara göra som man gör, påpeka). Men jag har ingen ångest över just det. Trots att jag jobbat stora delar av min vanligtvis lediga sommar är jag väldigt tacksam över det den här har gett mig. Nya vänner och människor, nya perspektiv, erfarenheter, jobb, tid med mig själv och utmaningar. Med utmaningar menar jag att jag har fått bita ihop och göra saker jag inte velat, velat mycket som ej hänt, gjort nytt och klivit utanför min comfortzone.
Det finns saker jag ångrar men överlag är jag väldigt glad just nu. Tankspridd men lycklig. Det kan aldrig vara helt perfekt men tur är väl det, vad skulle skapa samtal i såna fall.


Igår var en bra dag på jobbet. Jag var glad och det speglades verkligen i de jag mötte. Detta händer inte varje dag så jag vill dela med mig. En herre eller herr, vad säger man? handlar av mig och vi snackar lite. Inte bara "Hej" och "33 kr tack". När han har packat sin påse säger han hejdå och tackar han för mitt varma leende. Jag ba hmm. Han säger att mitt leende gjorde hans dag. Detta gjorde ju min dag!

Kund nr 2 var finsk så jag förstod inte vad hon sa. Men hon sa att jag var någonting, så jag frågade vad det betydde. Till slut lyckas hennes man översätta och hon säger "Du är snäll. Du sprider glädje här och är go, fortsätt med det"
Aldrig har jag någonsin blivit så glad för två såna små komplimanger. Men jag ska verkligen försöka le mer och se människor. Kanske är ovan vid att höra det, men att vara snäll är så fint. Har faktiskt aldrig sett det som en rolig komplimang. men hellre snäll än "fin i håret" idag.


Samtidigt som jag är lycklig just precis nu, vill jag inte fastna här.
På min rast fick jag i mig två polar-mackor med smör och ost och en pappersmugg med bryggkaffe. JÄTTEGOTT. Dagens höjdpunkt och nödvändighet för att palla 3 timmar till i kassan. Men problemet är att det inte direkt är så färgglatt. Livet är livet men tänk när den där polarmackan blir dagens 'se-fram-emot' varje dag, eftersom att om några år måste jag jobba varje dag mån-fre. Då är det i alla fall tur att man kan se sina föräldrar busa med ens barn, förstår ni den lyckan?

Morgondagens höjdpunkt är i alla fall massage 11.30 i 80 minuter och att jag ska umgås med mina vänner på kvällen. Ett minus är att en bra kille inte ska ut men jag hade hoppats det??
Veckans andra höjdpunkter är två festligheter på fredag. Böda camping-skiva och 18årsfest.
Och juste imorgon ska jag, Anna och mamma äta kräftor. Så jävla gott och trevligt!
Minus är att jag borde träna imorgon men inte känner för det, och att min bränna sagt hejdå.
Värdsliga saker som sagt.
Vill till Australien nu och bo på Hostel, träffa någon som tar mig med storm.

Likes

Comments

Säljer det här till bra priser för det får inte plats!!! 
Kontakta lottie.lindmark@hotmail.com
eller facebook; Lottie Lindmark, om ni är intresserade av något så kommer vi på nåt coolt pris.
Hämtas i Stockholm eller skickas på posten!

Svart klänning från Filippa K storlek L.
Grå/svart/glittrigt partylinne storlek L.

Vit "kofta" med korta ärmar, storlek S.
Blårandig polo storlek 38/40.

Vit fusk-krage från COS, storlek M/L.
Grön tshirt/blus från &other stories, storlek 40.

Höga air force, använda typ 3 gånger. Storlek 40.

Svarta converse storlek 40, använda 2 ggr.

Svarta Acne jeans modell Rocca, storlek 28/34. (dragkedja där bak)
Vita jeans från Dagmar storlek 42. Oanvända!

Kornblå tröja från Ralph Lauren, 100% cashmere. Storlek herr: S, motsvarar dam L.

Likes

Comments

Jag får alltid någon slags ångest när jag är utomlands när det kommer till träning. Hemma försöker jag träna minst 3 gånger/vecka så jag tycker att jag måste hålla igång även i 38 graders värme. Sprang i typ 15 minuter och gjorde lite tråkiga övningar på balkongen nu på Mallis och jag har förmodligen aldrig svettats så mycket. Min puls dunkade så hårt att hela min kropp skakade i takt med den haha.

Köpte kokosvatten och drack efter, har man inte tillgång till det kan man bara salta sitt vatten lite så att man inte får vätskebrist!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vilken underbar vecka det varit!
Som vanligt med semester har det även varit jobbigt, typ:

- Stört varmt. Första dagarna gick vi runt och skvätte svett om oss. Fast än jag hade helvita kläder fick jag svettfläckar och kände mig jätteofräsch! Detta är alltså pure svett efter 1 minut utomhus.

- Alla vill olika. Ingen ville ju att det skulle bli "bråk", men när det var dags att planera blev det dålig stämning ibland för att alla ba "det spelar ingen roll för mig" men egentligen spelade det jättestor roll för alla.

- Saltvatten kanske gör håret fint och lockigt men det kliar och svider och klibbar hela dagen på stranden.

- Rev mig på klipporna varje dag, har 35 nya sår och sträck på kroppen.

- 80% av de spanjorer vi kom i kontakt med var SÅ otrevliga. Allt från taxi till restaurang till på gatan och stranden.

- Vi bodde i ett rätt sunkigt område därav var närmsta mataffärerna och SÅ VIDARE inte topp. Såg 2 kackerlackor utanför vårt hus.

Likes

Comments