Jag hade en bedrövligt trevlig midsommar :) Hoppas ni också hade det bra.
Nenne och Erik styrde ihop en tillställning ute på deras landställe och inte bara för att det var mycket nya och roliga människor, det var så himla avkopplande att komma ut på landet i ett dygn. Hade ingen teckning och fick bada liksom. Hur nice.
PGA jobb typ 10-20 varje dag har jag ej hunnit skriva något och kommer förmodligen inte ha så mycket tid för det framöver eller. Vi hörs när vi hörs, jag hoppas att ni mår OK och har en mysig sommar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var uppe tidigt så har hunnit med att läsa lite ute på gården i solen och äta lunch...
Nu ska jag gå till jobbet.

Tröja Monki shorts Weekday

Likes

Comments

och hormonspiral

Godmorgon! <3
Kom på något nyss som räddar mitt sommarschema lite. När jag slutar 20.30 hinner jag gå direkt från jobbet till gymmet, eftersom de stänger 22. Att sitta still i kassan hela dagarna är garanterat inte jättebra för kroppen. Känner redan efter en dag att det gör ont i ryggen. – Så slipper jag stressa på mornarna.

Anyway. Igår försökte jag vara lite produktiv... Gick till mamma mia och tog lite ansvar ni vet. Vi pratade om hormonspiral som verkar vara toppen för mig och de som är känsliga för hormoner. Det jag tycker låter allra bäst med denna är att den sitter i 5 år och under dessa år behöver jag inte göra någonting. Dessutom slipper de flesta mensen...vilket betyder att jag förmodligen inte skulle ha ont i huvudet, bli en galen pms-dotter eller ha mensvärk tills jag är 24 år gammal. Kan ni tänka er? Det kan inte jag!

Detta skulle isåfall ske i augusti, de sätter inte in några spiraler under juli.

Berätta gärna om ni har någon erfarenhet! Vet att kopparspiral är ännu bättre hormonmässigt eftersom den inte innehåller en enda hormon, men de flesta får kraftiga blödningar av den. :( Det är dem jag vill undvika.

Likes

Comments

Lökiga dagar i humlan med jordens bästa tjejer och junibacken-häng (sååå mycket nostalgi) med Mickan som precis kommit hem från Grekland.

Likes

Comments

Tjenamors!

Jag som precis tyckte att livet var rätt bra kollade mitt sommarschema och förde över i ett eget dokument... Dessa är mina lediga dagar fram t.o.m 28 juli: (så att ni vet!)

Lördag 24 juni

Tisdag 27 juni

Lördag 1 juli

Söndag 2 juli

Torsdag 6 juli

Tisdag 11 juli

Lördag 15 juli

Söndag 16 juli

Onsdag 19 juli

Torsdag 20 juli

Fredag 21 juli

Måndag 24 juli

...plan them well.

Hur ska jag hinna träna i sommar, vara med kompisar och familjen? Sen slår det mig att det är 12 lediga dagar på en dryg månad. Vilket är typ varannan dag ledigt i snitt. Och det här jobbet ger bra med deg och jag behöver pengar till nästa år. Så jag har ingenting att klaga på. Varför klagar jag ändå?

Jag är en av dem som tycker det är frustrerande när ungdomar klagar på sina jobb på detta sätt. Är så jävla tacksam över att jag har ett jobb, visserligen är det inte hela världen att hitta ett jobb, men vissa har ju ändå problem med det. Träffar glada kunder varje dag, har roliga kollegor i alla åldrar och där sitter jag och tjänar kosing. Men ändå lär jag klaga då och då i sommar. Men vill ändå få sagt att detta klageri....?, är helt impulsivt. Jag menar inte att klaga. Klaga kan man göra om man är sjuk eller har blivit dumpad.

Likes

Comments

WENDY
sommardag :)

Det finns ingen värre känsla än att känna sig ensam, när man inte vill vara ensam. För trots allt är jag lite av en ensamvarg. Ena dagen kan jag tänka wow vilket halt skal jag glider på i en nedförsbacke. Men periodvis bråkar jag med andra tankar och det kan handla om en sån pluttig sak att Emil inte svarar på mitt sms "Vgd idag?" och jag känner att jag är ensammast och tråkigast i världen. Jag är säker på att alla känner så ibland men ÄNDÅ tar det så jävla hårt på en. Så kände jag igår morse.

Jag var vaken jättetidigt för att ta vara på den fina dagen (då sov Wendela) och alla som var vakna skulle jobba, eller så var de utomlands eller på landet. Lovisa drog till en polare tidigt och Anna åkte till Paris inatt. Inte så himla konstigt egentligen. Men ändå höll jag på att börja gråta när mamma och pappa frågade vad jag skulle göra idag.

Är det detta som är i-landsproblem???

Jag vill ha en häst eller en sommarflört så jag inte behöver känna mig alone.

Likes

Comments