Omelett med lax och ruccola/grönkål. :)

(: Bio med Bella, Stella och Olivia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det heat igen och det gick faktiskt riktigt bra jämfört med sist. Brukar ha hälften kokosvatten hälften vanligt vatten i min vattenflaska under passet och det har jag märkt funkar bra för mig. Heat är ett 45 minuters-pass byggt på ett intervallkoncept där man blandar puls, styrka, balans, flexibilitet och spänst. Det är 38 grader varmt i salen och luftfuktighet ligger på 65%. I Sydney kommer jag kunna gå ut i trädgården och göra detta heh. NICE!

Likes

Comments

Nu är det bara 5 veckor kvar hihihi...
Äsch ska sluta tjata. Idag har jag jobb på agendan och likaså imorgon. Tänkte ändå försöka hitta på något kul efter Ica ikväll. Anna ska på "konsert" med lite kompisar så jag tänkte eventuellt krascha när de är klara.
Innan dess ska jag returnera lite saker, maria vad krångligt det kan vara.
Skriva cv på engelska, printa viktiga papper och kolla Stranger things. Vet inte vilket avsnitt jag är på, det syns på någon annans konto. Måste leta mig fram, ännu en tråkig sak denna morgon tillammans med returer. Kram på er, ta hand om varann!

Likes

Comments

Detta tycker jag ser äckligt ut så jag har ju full förståelse för er som håller med.
Men jag lovar er att kombinationen är bra, och att man mår riktigt bra efter och håller sig mätt hur länge som helst.
Finns att köpa som färdig rätt hos oss på Nk, fick all inspiration därifrån haha. Däremot kostar den 89 spänn också så det var lite mer prisvärt att lagat hemma.
- Rödbeta
- Blandade bönor
- Räkor
- Ägg
- Keso
Tillbehör: någon majo/sås, jag har sriracha mayo och soja till räkorna. – Viktig ingrediens enligt mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hade mysigaste rödvinskvällen med Wilma häromdagen. Vi var på mitt favvoställe och pratade om allvarliga saker. Killar, jobb och kompisar. Vid 10 gick vi till Reisen och hängde med Sebbe som jag sen fortsatte till East med sista timmen på kvällen. Tycker verkligen om att göra detta på måndagar istället för helgen.
– Säger jag efter en helg hemma med serier och en bar-måndag. :')

​Idag/ikväll ska jag jobba på ett event ute på Värmdö. Är dessvärre inte så taggad hehe men men. Ska slänga i mig lite lunch och gå ut på stan en sväng först. Som Hedvig sa 'inget jobbigt spelar någon roll för vi åker om 6 veckor' lite så känner jag. 

HOPPAS NI MÅR BRA. Älskar er höll jag på att säga. Kram

Likes

Comments

Yo!

Sitter i köket och kollar på Stranger things. Jag är ingen serieperson men nu har jag fastnat och gissa vad som höll mig hemma fredag- och lördagkväll. Och detta är nog första gången i mitt liv som jag kollar på film på morgonen. Har kokosfett i håret och tänkte göra mina tånaglar fina sen och ta en dusch. Om en stund ska jag ut och ta en kaffe med Malin, sen tänkte jag gå runt Djurgården eller något. – Inte varje dag himlen syns numera.

Har inte så mycket planer i veckan. Mikaela och Anna är ju två personer jag spenderar stor del av min tid levande med. Mikaela för halvåret och Anna över helgen. Brukar gilla att vara själv men det är inte så underhållande efter 3 dagar. Varit hemma hela helgen och kollat film, sovit och pillat i naveln.

Ikväll tror jag att jag ska ta ett glas med Wilma i alla fall. En nyfunnen kompis som är dunder! Innan det ska jag gå på heat med Hedvig. Här är lite bilder från helgen:

Likes

Comments

Godmorgon.

Igår kväll ägnade jag hela kvällen åt (förutom att dricka en galopp med Emil som fyllde år!) att läsa om parallella universum, artificiell intelligens, roboten Sofia och Australiens tull. Det finns så otroligt mycket man inte vet som är så intressant att jag d.ö.r. Ett lättläst utdrag från Svt:

"Flera forskare, bland annat Seth Lloyd, professor i kvantteknik vid Massachusetts Institute of Technology, hävdar också att alla tänkbara händelseförlopp finns förverkligade någonstans därute i en parallell verklighet eftersom vårt universum hela tiden delar sig.

– Varje gång någon singlar slant delar sig universum i två delar där det blir krona i det ena och klave i det andra, men vi upplever bara det ena. Det andra händer i ett skilt universum oberoende från vårt med en egen framtid. Alla utfall förverkligas någonstans, säger han.

Om forskarna har rätt skulle det också kunna innebära att det finns ett oändligt antal av dig själv ute i multiversum. Någonstans är du president och i ett annat sitter du i fängelse. Kanske är det svårt att tänka sig, men det finns starka bevis för att det faktiskt är så här, menar Seth Lloyd."

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Och Roboten Sofia är en robot som fått världens första riktiga medborgarskap (som robot alltså), i Saudi Arabien. Häromdagen? Det är bara att googla, det finns hur mycket som helst. Kommer inte kunna koncentrera mig på jobbet idag, har läst så många artiklar och intressanta berättelser inatt. Wow.

Två intressanta texter HÄR och HÄR.

Nu ska jag snart till jobbet. Hörs sen!

Likes

Comments