<3 <3 <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förstår ni att fransarna är böjda efter duschen? när man vaknar? när man sover? när man sminkat av sig? Det är så förbannat skönt. Och det bästa är att de kommer vara det i 6-8 veckor till. Jag vill från hjärtat verkligen tipsa er om detta ställe på Söder som är bäst på allt. (Salong Crea Diem). Nu är det ju löning till och med, grymt utgångsläge.

Hälsar ni från mig får ni färgade ögonfransar på köpet och hela behandlingen går på 390 kr, istället för 7-800 som de flesta tar. Detta erbjudande gäller hela sommaren och det går att uppge i bokningen som meddelande eller på plats att ni är mina vänner. :)

Boka tid >HÄR<.
Säg gärna till om ni har några frågor!

Likes

Comments

Det här är vad som pågått senaste dagarna... Har verkligen inte gjort någonting vettigt förutom kanske det vettigaste här i livet att umgås med nära och kära. Satt i solen med Hampus, Ebba och Bella häromdagen och när kvällen kom, kan man säga så?, gjorde jag och Bella middag som vi åt med hennes lillebror (snygg) som ni ser på bilden till höger. Pressen med studenten bara kryper på mig. Usch!

Likes

Comments

Alltså världens roligaste kille... JULIUS.
Jag är inget fan av youtubers tycker egentligen aldrig det är speciellt intressant. "Kolla på mig när jag äter min skål med flingor" nej tack eller "Här är mina ben påväg till coop"... Men Julius mina vänner har en fantastiskt rolig kanal. Han filmade hela Coachella-skivan vilket ger mycket bättre bild av det än en blogg, min blogg heh. Man kanske ska börja filma? Nej det är inte min grej. De som kan de kan. Jag blir så tillgjord på film.
>HÄR< hittar ni Julius kanal.

Likes

Comments

Detta var så gott! Vi gjorde varsin stor salladsskål och hade färdiglagad lax från esplanad till. I vår skål har vi spenat, morot, majs, oliver, tomat, avokado, kikärtor, pesto, keso. Det var jätteenkelt, gott och passade perfekt en dag då (jag) kände mig vääldigt ofräsch och ohälsosam.

Det var så länge sen jag hängde med dessa två på detta vis! BUUUU. Jag bodde ju nästan med dem stackarna förra året och vi åt ost på friterade tunnbröd och popcorn varje helg och fyllde 18 ihop. Det har blivit lite annorlunda med tiden men fan vad glad jag är att jag har dem i mitt liv. Kommer nästan inte ihåg hur det såg ut innan. Eller jo, halvåret innan sög.

Det var det. Vi satt i "solen" med täcken och filtar och mös i lördags kväll. Mina föräldrar skulle ut och äta och jag ville veerkligen inte stanna hemma själv, ni vet när man verkligen är sällskapssjuk. Satt och väntade vid min telefon redo att lämna lägenheten när som helst och fick bästa nappen finally.

Det var en liten uppdatering från mig. Hoppas ni mår bra!

Likes

Comments

Före och efter:

Ni ser vilka som är tagna innan och vilka som är tagna efter va? ;-) Jag testade alltså lash-lift idag. Wiho vilken bra grej. Det sliter ju otroligt mycket på ögonfransarna av böja dem varje dag (vilket jag gör) men det gör inte detta.

Vad händer nu då? Jo mina ögonfransar kommer hålla sig böjda tills nästa "runda" av fransar kommer, om 6-8 veckor. Förstår ni att vakna med svarta böjda ögonfransar varje morgon i upp till två månader! Detta ser jag fram emot!

Vill ni testa detta har ni nu möjlighet få göra det till nästan hälften så billigt som det brukar kosta (generellt). Hälsar ni från mig kostar det 390 kr sommaren ut och så får ni dessutom fransfärg efteråt vilket annars kostar 100 kr extra. Det går bra att antingen skriva som meddelandet i bokningen eller säga på plats.

HÄR bokar ni tid och för er som hängt med ett tag är detta samma salong som jag brukade gå och spraytana mig hos förut, bara med en ny ägare. Patti är väldigt duktig och proffsig. Och rolig! Ni kommer älska henne.

Plats: Mariatorget, Björngårdsgatan 2.

Likes

Comments

Vilken booty det ser ut som att jag har!
Fick hem min byxdress igår som jag beställde, gick galet fort. Tror jag fick den den dagen efter.
Jag tycker den sitter snyggt som satan men jag har ett problem: den är stel. Ni vet STELA JEANS? Som man inte gärna sätter sig i en squat med om man säger så. Trodde inga byxor var så längre så blev rätt chockad. Hoppas de mjukar upp sig.
Såhär använder jag dem, med hängslena hängandes.

Likes

Comments