Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här kommer veckans fulaste bild på mig. Har ni sett en tröttare människa? visa mig

För er som inte fattat det så är kokosvatten det bästa drickbara alternativet efter vanligt vatten. Efter att ha suttit i kassan på Ica och sett hur alla hälsoprofiler och sats-personal köper 5 burkar Nocco eller Redbull om dagen känner jag mig tvungen att gå ut och tipsa om dessa smaksatta kokosvatten istället. Har smakat hallon och mango än så länge, vet inte vilken jag ska välja. Mango var nog snäppet godare. Naturligt och bra, återställer kroppen efter träning eller om man är som jag är idag....bakis. Ett helt underbart alternativ för er som tycker att vanligt kokosvatten smakar dåligt. – Förståeligt. Rim rim. 

Hoppas ni uppskattade tipset. 

Likes

Comments

Igår kväll hängde jag med min underbara kompis Wilma. Vi tog en bira på häktet och sedan mötte vi fler vänner på Brillo. Innan jag gick hem träffade jag Cajsa på East och pratade vettigheter. Finns tydligen inget ord som heter så... IDAG är det andra bullar. Måste fixa det sista med packningen, printa papper och strukturera upp saker och ting. – Det är jobbigt och tråkigt! Sedan ska jag (och malin?malinmalin) promenera till Ebbas jobb vid Mariatorget och ta en kaffe. Klämma ut det sista ur denna vecka. Ikväll har Bella "separationsmiddag" för att alla åker skilda vägar nu till våren. Herregud </3. Sedan ska jag ut med Ebba, Cajsa och Malin. Ser fram emot denna lördag jättemycket! Woopwopp fick jag lust att skriva.

Likes

Comments

Rubriken lyder som den lyder eftersom att nagellacket jag ska tipsa om heter 'Saltwater Happy' och kommer från Essie. Jag är väldigt picky när det kommer till nagellack. Helst går jag utan men ibland får jag för mig att jag också vill vara lite piffig. Problemet är att jag ogillar stor majoritet av alla färger jag ser runt om mig. Svart är nice, genomskinligt och beige. Gillar tyvärr inte så mycket mer, tycker det ser trashy ut. Däremot har jag hittat min nya favoritfärg nu. Kan ni föreställa er detta mot solbränd hy? Det kan jag och bilder kommer snart. På måndag ska jag på medicinsk fotvård och tänkte måla mina tår i denna ljusblå färg i samband med det.

Och för att nagellacket ska sitta ska jag även tipsa er om . Seche Vite heter det. Luktar inte så gott innan det torkat – kan vara värt att nämna. Men sen gör det sitt jobb alldeles exemplariskt! Brukar även rekommendera att hålla naglarna korta för bästa hållbarhet. Om nageln 'sticker upp' för mycket, eller sträcker sig för högt upp kanske man säger... så är risken för bortskavt nagellack större.

Det var mina tips för nu. Hoppas ni gillar färgen! Det gör jag :)

peace!

Likes

Comments

Fiskgrytan på Urban Deli är magisk, nästan lika god som pappas. Men en av de godaste efterrätter jag någonsin ätit var faktiskt den här browniebiten. – tro det eller ej. Det var en perfekt bakad brownie med saltlakrits-färskost och hallonglass. Den ba slank ner trots min matkoma från varmrätten. "Delade" med Anna.

Älskar Urban Deli. Jättegod mat, tatuerade och snygga (mmm) killar som serverar och genuint skön stämning iom blandning av bar, restaurant, färskdisk och butik. Me like.

Likes

Comments

Godmorgon alla stjärnor! En sak jag undrar är ifall endast de som känner sig som stjärnor idag tar åt sig av en sån inledning? Eller om det når ut till alla. För det ska nå ut till alla. Alla är stjärnor på sitt sätt:)

Vad sömnig jag gått och blivit! Snoozat från 8 imorse och legat i sängen och dragit, ni vet när man sträcker ut kroppen åt alla håll samtidigt vilket konstigt nog är löjligt skönt och kan inte sluta gäspa. Läste precis att man gör detta med kroppen för att inte somna. (Var tvungen att googla och se om gäspa stavas med g eller j.)

Det blev ingen träning igår så jag bokade in idag istället klockan 12. Jag ska gå på cirkelgym och övrig dag ska jag spendera med mina vänner. Ikväll ska vi gå och äta middag på Urban Deli som en liten avskedsmiddag. Ska bli underbart!

Ja-ja! Nu ska jag gå med grovsopor, det är min uppgift i hemmet. Ändå gött men förstår inte vad alla kartonger kommer ifrån ibland.

Likes

Comments