Varit sjuk i evigheter känns det som...men nu när det känns bättre gav jag gymmet ett till försök. Hann bara vara där i 40 min men det var typ allt jag orkade idag ändå. Blev ändå ett bra pass!!! Nu ska jag springa vidare till skolan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt känt mig lite vuxen... Startade dagen med en arbetsintervju och sprang sedan genom hela stan i regnet till skolan för att ha prov. Däremellan hann jag köpa med mig lunch från Nero. Efter provet, som för övrigt gick suveränt tror jag, träffade jag Cajsa på Egoiste. Hur knäppt att vi bara har hängt i ett år? ... Sist men inte minst....jag klippte lugg. Mamma = mindre glad. Jag känner mig som Lottie igen:). Wiiieeeee. Nu ska jag äta nån middag är helt vrålhungrig. 

Likes

Comments

I samarbete med....store.manitobah.com har jag fått chansen att beställa ett par skor billigt. Mer specifikt blev det ett par s.k. MUKLUKS. (En kändisfavorit) Visar er mina så fort de kommer. Har inte kollat upp hur lång tid det tar exakt för dem att komma.

Likes

Comments

Hej! <3 Först och främst vill jag börja med att säga att jag följt din blogg i flera år och tycker det är grymt kul att du börjat igen. Känns som att jag känner dig haha. Jag har i alla fall väldiga komplex över min kropp..i princip allt på min kropp. Min rumpa känns platt och mina bröst känns inte fasta. Jag är inte tjock eller spinkig eller så men lyckas aldrig bli bekväm med mig själv och detta har lett till att jag inte vågar träffa killar. Jag friendzonar alla och är rädd för att säga ja till dejter osv för att jag är rädd att behöva visa mig. Du kanske inte har värsta tipsen på ökad självsäkerhet men du verkar så down to earth och vettig så jag måste ändå fråga dig. Första gången jag kommenterar din blogg dessutom, känns konstigt.Kram<3

Tycker det är så kul att det fortfarande finns de som hängt med sen jag började blogga. Heej! Jag har verkligen bättre och sämre dagar – det är mänskligt, men måste ändå få säga tre saker jag tycker är SÅ viktiga. Som jag vill printa in i varenda skalle i världen.

1. Det är så jävla fint att vi är olika allihopa. Kan ni förstå det? Det är vackert. Det är coolt. Det är bra. Så ska det vara! Så det är inte konstigt att vi aldrig blir riktigt nöjda. För jaaa, det kommer ju alltid finnas någon som har något nytt häftigt bra fint som du inte har eftersom ALLA SER OLIKA UT.

2. Alla killar jag någonsin varit intresserad av är så olika??? Exempel:
- En ser ut som en barbiedocka, ni vet "perfekt" med solbrännan, vita tänder och muskler
- En hade asstor rumpa
- En var lång, smal och blek med vackra drag
- En var översittare x 1000
- En hade basker
- En var pundare??
- En hade tattoos
- En hade största rumphakan
- En var kortare än mig
Några kanske redan fattat min poäng. Det jag menar är i alla fall att trots att jag egentligen älskar långa killar har jag tyckt en kort varit nice. Trots att jag föredrar mörkbrunt lockigt hår är majoriteten av de jag gillat blonda.
Så: trots att en kille kanske drömmer om en as juicy Kim K röv (precis som jag drömmer om min typ... Italienare med olivhy) kan han gilla din platta rumpa ändå. (precis som att jag gillar svenska killar med fräknar ändå)

3. Hur SJUKT är det inte att våra kroppar har blivit så viktiga?
Att hur man ser ut går före hur man mår.
Hur mycket finare hade inte världen varit om vi kunde acceptera oss själva och gilla det vi har.
Klart man ska bry sig om hur man ser ut om man vill det. Det är ju roligt och härligt. Men låt det inte göra vardagen komplicerad. Pls! <3

Likes

Comments

....efter att klippa lugg igen.
Hjälp?

Likes

Comments

Likes

Comments

​Det här är vad jag gör när jag har tråkigt. Glor på duktiga barn som gör blind-auditions. SÅ imponerande. Kolla! Snälla.

Likes

Comments

Den här tjejen tappade sin telefon i fredags så idag fick vi bestämma specifik tid och plats att mötas på i regnet.....men eftersom det regnade så mycket gick vi till varsin ingång på Brillo för att få regnskydd istället för att ses i hörnet som bestämt, så vi stod och väntade på varann i evigheter... Tänk vad meckigt att det var så HELA TIDEN förut.

Hur som helst. Vi åkte ut till Bromma för att hämta Cajsas telefon och sedan åt vi lunch i stan. Och sist men inte minst tog vi en te med Clara, Natta och Mikaela. De va de. Är astrött kommer nog sova strax. Ska jobba hela dagen imorgon... 

Likes

Comments

Ska ut nu och träffa Anna.
Sen ska jag träffa- Hedvig.
Och sen andra Anna.

Likes

Comments