Hej på er! Fick en fråga privat av en tjej som sett en av mina tatueringar på en bild och ville så gärna att jag skulle berätta mer osv. Självklart så kan jag de och super kul att du/ni vill veta mer:)

Jag har 3st och gjorde min första i April 2015 och min senaste i år den 2:a Januari. Min allra första är den jag har på sidan av armen med dom romerska siffrorna (bilden till vänster). Dom står för mammas och pappas födelseår. Sen hösten 2016 blev det en till och denna betyder extra mycket då det är min bortgångne lillasysters födelsedatum. Den sitter nästan precis bredvid fotknölen (bilden i mitten) finns en bättre bild här. Sen till den sista som är precis under armvecket och är min senaste, bilden visar tyvärr inte så bra men det är koordinater som visar en liten by i Cypern. Byn där min farmor och farfar bor och stora delar av min uppväxt har jag spenderat där.

Än så länge har alla mina tatueringar en personlig mening och betyder något, men jag är jätte sugen på att göra något mer kreativt en bara siffror. Sen vet jag att många undrar om jag betalar själv, vad mina föräldrar tycker och om det gör ont? Ja, jag har betalat alla själv och mina tatueringar har en betydelse som aldrig kommer kunna ändra på sig. Så mina föräldrar har vart väldigt accepterande och snälla som låtit mig göra detta. Om det gör ont är svårt att svara på då alla människor har olika smärttrösklar men det är mer som en brännande känsla än vad det är smärta. Sedan har jag självklart tänkt igenom alla tre och jag är verkligen super nöjd!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Yellow shades är helt klart den snyggaste trenden just nu enligt mig. Sån himla snygg detalj till en simpel outfit har följt denna trend men det var först när Janni visade sina brillor i sin vlogg som jag blev kär! Däremot tror jag inte riktigt att dom skulle passa mig men det är som sagt en väldigt snygg detalj. Får se om jag vågar klicka hem ett par vet att Nelly sålde men att dom för tillfälligt är slutsålda:(

Likes

Comments