So far (not) so good? Jag har haft sån extrem huvudvärk, svårt att liksom kunna slappna av. Mycket tankar och mycket känslor, att flytta tog hårdare på mig än vad jag trodde. Att ett hem kunde betyda så mycket för mig kanske är försåtligt med tanke på vad som hänt under dom år jag bott där, det blev min stora trygghet. Men det var dags att testa något nytt och jag är tacksam över att vi köpte detta hus, det är verkligen super fint och jag ser fram emot att få göra mitt egna rum. Att få välja färg, golv och inreda precis som jag vill ha det. Jag har lite idéer kring "temat" som ska vara i rummet.

Funderat mycket kring färg, jag har nästan alltid haft väldigt kallt med mycket vitt och silver. Men vill ändra på det, vill få in mer färg, kanske inte några wow färger. Men lite mer jordnära färger som gör rummet varmare. Det står mellan att ha beige/bruna väggar,eller en tapet med träinslag? Med fina stora tavlor i svartvitt?

Eller kanske något som bilderna ovan, med blå/gröna väggar med stora växter och tavlor? Det är så sjukt inne med just denna färg på väggar, men dom som känner mig väl vet att jag kanske inte är den som väljer grön färg i första taget. Men tycker detta verkligen är så sjukt fint. Får se hur det blir med rummet, kommer nog kombinera grönt med beige och brunt samt tavlor och växter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter på rummet som allt mer bara blir tommare och tommare, det som finns kvar är min säng. På fredag mina vänner då är det hejdå sköna Södertälje och hej Åker Styckebruk. I somras blev det klart att mina päron köpt hus, fick ett samtal och sen blev det bara att börja packa. Blandade känslor kring allt som kommer hända, jag vet inte om jag pallar åka hela vägen in till södra under dom 5 dagar som jag går i skolan, sedan vet jag liksom inte vad man gör när man bor på "landet"? Tänkte därför att jag får starta om min gamla hederliga blogg så jag kan sysselsätta mig med något när jag inte är i skolan eller är med Linus. Dessutom så ska ni få följa med under hela flytten, ska få göra om mitt rum helt själv. Välja golv, väggfärg och inhandla nya möbler.

Vad har jag gjort under tiden bloggen stått stilla? Kommer knappt ihåg när jag slutade? Men jag kämpade på i skolan vilket jag fortfarande gör, fick sommarlov, jobbade, umgicks med vänner och familj. Vart en hel del med Linus familj åkte bland annat till Örebro, var i Dalarna och gjorde en ny gaddning. Härligt sommarlov men alldeles för kort.
Ska göra mitt bästa för att hålla bloggen uppdaterad men nu känns allt så himla stressigt med packning, flytt och skola.

Likes

Comments

Hej på er! Fick en fråga ang mina tatueringar och självklart kan jag berätta mer osv. Ssuper kul att du/ni vill veta mer:)

Jag har 3st och gjorde min första i April 2015 och min senaste i år den 2:a Januari. Min allra första är den jag har på sidan av armen med dom romerska siffrorna (bilden till vänster). Dom står för mammas och pappas födelseår. Sen hösten 2016 blev det en till och denna betyder extra mycket då det är min bortgångne lillasysters födelsedatum. Den sitter nästan precis bredvid fotknölen (bilden i mitten). Sen till den sista som är precis under armvecket och är min senaste, bilden visar tyvärr inte så bra men det är koordinater som visar en liten by i Cypern. Byn där min farmor och farfar bor och stora delar av min uppväxt har jag spenderat där.

Än så länge har alla mina tatueringar en personlig mening och betyder något, men jag är jätte sugen på att göra något mer kreativt en bara siffror. Sen vet jag att många undrar om jag betalar själv, vad mina föräldrar tycker och om det gör ont? Ja, jag har betalat alla själv och mina tatueringar har en betydelse som aldrig kommer kunna ändra på sig. Så mina föräldrar har vart väldigt accepterande och snälla som låtit mig göra detta. Om det gör ont är svårt att svara på då alla människor har olika smärttrösklar men det är mer som en brännande känsla än vad det är smärta. Sedan har jag självklart tänkt igenom alla tre och jag är verkligen super nöjd!

Likes

Comments