¡Hola! Vaknade upp bredvid L vilket var så himla skönt, har verkligen saknat honom nu när vi båda vart sjuka. Hade en bokad nageltid men tjejen vart tvungen att avboka så när Agge slutat jobbet åkte jag hem, fixade mig och drog sedan ner för att möta henne på stationen. Agge tog en kaffe och nu ligger vi hemma hos henne och kollar Saw... Hon är den enda jag känner som klarar av att kolla skräck:)))

Måste plugga ikväll har prov imorgon Jippiiii</3

Likes

Comments

Jag är nog den sämsta bloggaren... Jag hade förberett inlägg men glömde helt bort att publicera dom, Oopsi... Men i alla fall så har jag blivit sjuk och killen med. Så våran alla hjärtans dag spenderades i sängen med feber, lite film tittande sen sov vi en del. Blev hämtad senare på eftermiddagen och mådde verkligen inte bra då, min temp var uppe på 40 och när jag kom hem svimma jag typ i trappan?

Igår var jag hos läkaren och fick ta vissa prover och ja har typ en "jobbigare" halsfluss? Så fick antibiotika utskrivet som jag tar nu i 10 dar och vet inte riktigt när jag kommer få komma tillbaka till skolan:/ Inatt klarade jag trots allt sova utan att typ droga mig själv med Alvedon;) Måste verkligen sätta igång med pluggandet då jag en del prov nästa vecka och även inlämning som ska in imorgon som jag ska skriva klart!

Likes

Comments

I´m Back!!! Har haft detta konto ett tag typ endast för att kunna följa mina favoritbloggar och tanken var inte alls att starta blogga igen då tiden egentligen inte finns... Men vafan det är svinkul att blogga, min lite mer kreativa sida kommer fram blink blink*. Så ger detta en chans på nytt och tar det lite som det kommer.

Men i alla fall har börjat skolan nu efter jullov och praktik, känns helt okej skönt att vara tillbaka till rutiner:) (Har även fyllt 17) Gick till 14 idag så åkte hem passade lillsyrran en snabbis och nu ligger jag i sängen och ska strax ta tag i rummet som är ett bombnedslag... L kommer imorgon så måste plocka undan lite hehe, åker till honom redan ikväll för att sova hos där då jag börjar skolan lite senare imorgon<33


Likes

Comments