Hej på er! Onsdag och halva veckan gjord, när denna är klar har jag endast två veckor kvar sen är det äntligen jullov! Har dock två veckor fulla med prov, imorgon komplettering i filosofi (det kan nog vara det jobbigaste ämnet just nu). Nästa vecka har jag två fek prov och ett matteprov. Torsdagen innan avslutningen gör jag mitt sista matte1b prov. Längtar tills att prövningen är över. Hoppade även av min matte2b kurs i måndags då jag verkligen inte är ett mattesnille så att lägga tid på något som jag varken kan eller behöver tog bara på mitt psyke och krafter.

Veckan ut kommer bestå utav plugg, har haft det ganska chill den första terminen i tvåan men känner att jag nu inte ligger riktigt i fas så ska skriva klart min sam/svenska inlämning om att barn i är till salu. Detta gör vi i samband med att musikhjälpen börjar på måndag och har det som huvudtitel. I helgen ska jag äta mängder med julskinka och baka en massa gotti på söndag(!!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bryssel, har nog aldrig gått så mycket som jag gjorde under dessa dagar. Vi åkte natten till onsdagen och var där fram tills fredag eftermiddag. Kommer nog inte åka tillbaka, men alltid kul att få upptäcka nya städer och länder. Denna resan var en upplevelse i sig, åkte med skolan och fick umgås med endast vänner i tre dagar, såg folk sälja en del fritt på gatan, vart med om en demonstration mot polis, nästan sett en människa ta livet av sig och pricken över i:et fått en karta över go-no zones. Men detta är en del av mina tre år på Thoren och skolan är väldigt snälla som bjuder alla två:or på en resa. Det har vart mycket skratt och känner att jag ändå lyckats umgås med majoriteten av klassen, det blev sena kvällar med mycket snack och en hel del chips, godis och läsk. Maten var ingen höjdare och dyrt var det också. Shoppingen är den samma som här hemma, fanns typ Primark och några andra butiker som inte finns i Stockholm. Men fick med mig en kappa och ett par byxor båda från Zara.

Likes

Comments

So far (not) so good? Jag har haft sån extrem huvudvärk, svårt att liksom kunna slappna av. Mycket tankar och mycket känslor, att flytta tog hårdare på mig än vad jag trodde. Att ett hem kunde betyda så mycket för mig kanske är försåtligt med tanke på vad som hänt under dom år jag bott där, det blev min stora trygghet. Men det var dags att testa något nytt och jag är tacksam över att vi köpte detta hus, det är verkligen super fint och jag ser fram emot att få göra mitt egna rum. Att få välja färg, golv och inreda precis som jag vill ha det. Jag har lite idéer kring färgerna som ska vara i rummet.

Jag har nästan alltid haft väldigt kallt med mycket vitt och silver. Men vill ändra på det, vill få in mer färg lite mer jordnära färger som gör rummet varmare. Det står mellan att ha beige/bruna väggar,eller en tapet med träinslag? Med fina stora tavlor i svartvitt?

Likes

Comments

Hej på er! Fick en fråga ang mina tatueringar och självklart kan jag berätta mer osv. Ssuper kul att du/ni vill veta mer:)

Jag har 3st och gjorde min första i April 2015 och min senaste i år den 2:a Januari. Min allra första är den jag har på sidan av armen med dom romerska siffrorna (bilden till vänster). Dom står för mammas och pappas födelseår. Sen hösten 2016 blev det en till och denna betyder extra mycket då det är min bortgångne lillasysters födelsedatum. Den sitter nästan precis bredvid fotknölen (bilden i mitten). Sen till den sista som är precis under armvecket och är min senaste, bilden visar tyvärr inte så bra men det är koordinater som visar en liten by i Cypern. Byn där min farmor och farfar bor och stora delar av min uppväxt har jag spenderat där.

Än så länge har alla mina tatueringar en personlig mening och betyder något, men jag är jätte sugen på att göra något mer kreativt en bara siffror. Sen vet jag att många undrar om jag betalar själv, vad mina föräldrar tycker och om det gör ont? Ja, jag har betalat alla själv och mina tatueringar har en betydelse som aldrig kommer kunna ändra på sig. Så mina föräldrar har vart väldigt accepterande och snälla som låtit mig göra detta. Om det gör ont är svårt att svara på då alla människor har olika smärttrösklar men det är mer som en brännande känsla än vad det är smärta. Sedan har jag självklart tänkt igenom alla tre och jag är verkligen super nöjd!

Likes

Comments