Hej på er! Fick en fråga ang mina tatueringar och självklart kan jag berätta mer osv. Ssuper kul att du/ni vill veta mer:)

Jag har 3st och gjorde min första i April 2015 och min senaste i år den 2:a Januari. Min allra första är den jag har på sidan av armen med dom romerska siffrorna (bilden till vänster). Dom står för mammas och pappas födelseår. Sen hösten 2016 blev det en till och denna betyder extra mycket då det är min bortgångne lillasysters födelsedatum. Den sitter nästan precis bredvid fotknölen (bilden i mitten). Sen till den sista som är precis under armvecket och är min senaste, bilden visar tyvärr inte så bra men det är koordinater som visar en liten by i Cypern. Byn där min farmor och farfar bor och stora delar av min uppväxt har jag spenderat där.

Än så länge har alla mina tatueringar en personlig mening och betyder något, men jag är jätte sugen på att göra något mer kreativt en bara siffror. Sen vet jag att många undrar om jag betalar själv, vad mina föräldrar tycker och om det gör ont? Ja, jag har betalat alla själv och mina tatueringar har en betydelse som aldrig kommer kunna ändra på sig. Så mina föräldrar har vart väldigt accepterande och snälla som låtit mig göra detta. Om det gör ont är svårt att svara på då alla människor har olika smärttrösklar men det är mer som en brännande känsla än vad det är smärta. Sedan har jag självklart tänkt igenom alla tre och jag är verkligen super nöjd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments