Jo, det här med bildkvalité är inte min starkaste sida...

Lunchat tillsammans med Jonna idag.

Jag och Jonna hann åtminstone äta och prata en liten stund på Janssons. Jag gillar deras sallader, en av få sallader som jag blir mätt av då jag inte gillar att slänga i pasta, bulgur och jox, men här får man bara mer av det goda så det fungerar bra, annars är det inte jätteoptimalt att enbart käka blad när man tränar som jag gör. Tog självklart en grekisk (ni som vet, vet att det är ett säkert kort;))

Insåg här i kväll att mitt prov imorgon består av mer än vad jag räknat med... brukar ha koll men inte den här gången, så nu är det jag, boken och godisskålen. Jag kommer verkligen aldrig förstå mig på er som har karaktären till att motivera er med en skål yoghurt eller en grönsak istället för godis haha, jag lyckas sällan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hur mycket man än tycks vrida och vända på tisdagar infaller alltid veckans längsta dag på just en tisdag.

​Jag är en släng av både emotionell och perfektionist, behöver ständigt känna mig behövd, älskad och omtyckt för vad jag gör samt för vem jag är. Ibland räcker dock inte tiden till, ibland infaller sämre dagar när tiden inte går att pussla om. Trots att jag pluggar, håller en hög dos träning vid liv, jobbar och försöker spå mig en egen framtid har jag även brister i min strävan till att vara så duktig som jag vill vara. Ibland önskade jag att dygnet var mer än tjugofyra timmar, så jag kunde vara snäll mot mig själv, prioritera sömnen exempelvis eller ha tid över till saker som inte är ett måste eller krav. 

Men vad viktig dessa är, dessa långa tisdagar som aldrig tycks ta slut, för att sedan uppskatta bra dagar och glädjekorn i vardagen.


Likes

Comments

Likes

Comments

God eftermiddag sköna söndag. Vaknade upp utan söndagsångest efter en fantastisk men alldeles för kort helg. Startade helgen med en tjejdag i Gävle tillsammans med Tilda, kikade i affärer och lunchade och trängdes bland alla andra som tänkt lika denna löningshelg, fyndade lite och väntar fortfarande spänt på att vårkläderna skall fyllas på... Vi avslutade med några drinkar på Pinchos innan tåget. Fick lite mersmak under kvällen och gick ut med Lucas, tog en öl och en pizza, mums! Precis landat innanför dörren för att öppna upp plugget, slapp visst inte undan denna söndagen heller, bajs!

Likes

Comments

En dag i min smak, har knappt hunnit andas emellan skidor, träning och jobb. 

Fantastiskt att börja dagen i en nypistad backe, finns ingen känsla som är så go som när man tillbringat största delen av dagen utomhus, jag borde åka slalom oftare!

Likes

Comments

2017 började bra, jag har ätit och druckit upp mig för åtminstone första månaderna detta år samt solat så att jag kanske överlever fram tills vårens strålar. Julen är över och som grädden på moset en All Inclusive resa med, nu känner jag mig mer än redo för vår. Längtas till sol, fågelkvitter, jordgubbar, tulpaner och vårnyheter i butikerna!

Likes

Comments

Har funderat länge på hur man börjar skriva ett blogginlägg efter att ha varit utan bloggfingrar i cirka två år, ni vet känslan av att vilja ordbajsa men inte riktigt ha ett hum om vad som räknas som en acceptabel början eller inte, det är så viktigt att innehållet följer en röd tråd har jag hört, fint ska det vara och man får inte vara för duktig eller för halvdan. Apropå fint, minns ni när man fick äta hur mycket julkäk man ville från första advent till det nya årets början, på den tiden var det varken rawfoodkusar eller pepparkakor med både aminosyror och kreatin i, i julgranen fick man hänga hur mycket rysch pysch man ville, till och med från farfars fars tid och så drack man glögg med russin i trots att det smakade sisådär och nu skålar vi istället med vin med extra kaneltouch på liksom... Så klagar svenska folket sedan på dålig julkänsla.

Känner att jag fick till en schysst början som beskriver mig ganska väl, ärlig, argumenterande, människa och förjäkla orättvis. Läs mig med en nypa salt, toppa med en citron.

Likes

Comments

Det låter alltid lika klyschigt när man är tillbaka till det här med blogg igen. Som att en skulle ursäkta sig för sitt uppehåll för att sedan be till gud på att inläggen ska rulla som ett hamsterhjul, i ett. Tjena bacon, för det första är det här inget ursäktande och för det andra är det här ett rum, att skriva det man känner för och tänker lite när sjutton man vill. Med det ville jag säga att kanske, kanske det skulle vara kul att knappa lite här igen. Glad lucia!

Likes

Comments