Vi fick lägga ihop 2 "bilder" och måla någonting i tomrummet. Vet inte riktigt hur jag ska förklara...
Jag gjorde ett självporträtt med ett flygplan och i tomrummet målade jag olika flaggor, moln och dollartecken, de bevisar vad jag vill med min framtid...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Bild

Uppgiften var att göra en tavla med hjälp av 2 olika tekniker. Jag använde mig utav akryl och äggskal på en duk. Äggskalen använde jag för att få en lite mer 3D känsla och att det inte ska vara så "fint" och detaljerat.
Det syns inte så bra på bilderna men målningen är i färgerna vit, svart, blå och lila.

Likes

Comments

Postad i: Foto

Fotouppgiften var att ta fina bilder på mat men eftersom att jag inte hunnit med det så har jag tagit bilder från när jag var i Italien förra året.

Likes

Comments

Postad i: Foto

Skulle ta 5 bilder från sommarlovet i denna fotouppgift.

Likes

Comments

Postad i: Foto

Fick en uppgift att göra ett reportage, valde att göra det på min kompis sen döpte jag reportaget till "en kväll med Larsson"

Likes

Comments

Postad i: Bild

Uppgiften var att klippa massor av små tidningspappersbitar och limma fast dom och efterlikna en annan bild. Valde att göra även denna i en hjort... Resultatet är detta.

Det ser dock mycket bättre ut när man står längre ifrån då man ser en helhetsbild av den.

Likes

Comments

Postad i: Bild

Uppgiften var att måla 5 olika bilder av "samma" bild. Vi skulle först måla en originalbild och sedan skulle vi måla likadant fast t.ex. inzoomat, utzoomat, underifrån, bara en del av bilden osv.
Valde att göra en hjort och många inzoomade på hjortens horn.

Likes

Comments

Postad i: Bild

Uppgiften var att göra en målning i akryl som visar ett samhällsproblem och en känsla. Jag valde att göra en jordglob i rymden med en massa olika tecken runt om... Allt från kvinna, man och icke binär tecknen till freds tecknet och olika religionstecken.

Likes

Comments

Postad i: Bild

Uppgiften var att göra ett självporträtt i akryl och få fram saker som kan speglas i sin personlighet.
Detta var första gången jag gjort ett självporträtt, jag brukar aldrig jobba i blyerts och jag brukar aldrig måla människor så detta var en riktig utmaning för mig. Men jag löste det relativt bra.
Jag började med att göra ett självporträtt i blyerts som jag sedan kopierade ut i overheadpapper som jag sedan använde för att måla upp på duk.

Likes

Comments