Rubriken säger mycket och anledningarna kan vara många, i mitt fall är det ganska oklart. Tänker väl typ för mycket så att jag inte kan somna, sedan när jag somnar så ringer alarmet strax efter. Fast dessa sömnlösa nätter fick mig att ta upp mitt skrivande igen och tanken är att ge ett försök att skriva här också.

Men idag ringde inget alarm, utan jag fick vakna av mig själv. Något som var välbehövligt. Ganska direkt satte jag mig i bilen och körde hem till pappa och min familj på den sidan, där jag spendera de flesta timmarna av denna söndag. En lugn och härlig dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag kväll och början av denna helg spenderades med en grym vän, jordgubbar och massa skratt. Hur annars vill jag spendera min fredag denna mörka februarikvällen än like this. En riktigt bra start på en helg, ingen press eller stress, utan bara göra det vi kände för stunden. Haha och i vanliga fall går jag inte med tofflor när det är minus 4 grader men som tur var bor min vän 20meter från Ica.Likes

Comments

Ibland märker man inte hur mycket man ska njuta för stunden. Man behöver ett "wake up call" för att inse hur bra du hade det den stunden. Att sitta och titta tillbaka på den tiden och vill vara i detta ögonblick igen. Gå på samma gator och känna samma lyckan i kroppen. Högsta viljan hos mig är att sätta mig på ett plan tillbaka och göra allt igen.

Palma, spanien- september 2016

Likes

Comments

This is how we do it en ledig dag som denna, lite kallt för min del med minusgrader på termometern. Fast med en latte i handen får mina två kompisar med mig ut för att njuta av den lilla solen som skiner på dagarna. Den lilla solen som ger hopp inför våren och sommarn som är påväg.

Likes

Comments

Termometern säger -4 grader och vintern, men solen säger mig något annat, glädje. Tittar ut genom sovrumsfönstret och ser ett soligt Stockholm och glada minner gående på gatorna. Att solen kan dra fram det bästa hos människor, att få oss på bättre humör. I det här fina vädret vill man som individ stråla med lite schysta kläder och varför inte köra på svart och grått. Alltid klassiskt och alltid snyggt! Ett bra kort att köra på, något jag alltid kör på.

Likes

Comments

Efter 31 timmar i soliga Teneriffa satt man flygrädd på planet hem till Sverige. 31 timmar med lite sömn och mycket jobb. 31 timmar med mycket skratt och väldigt få sura minner. 31 timmar från snö och kyla och istället massa värme och sol. Har alltid sagt att Palma är en favorit stad i Spanien men Teneriffa blev en stor favorit hos mig. Gator fyllda med färg och värme som gjorde att lyckan spred sig från topp till tå. En plats med fina utsikter och miljöer. Ett perfekt ställe att åka till. Fast denna tur var för jobb så njöt jag till fullo av allt i omgivningen. En effekt som värme och fina miljöer ger, en lugn och lycklig känsla i kroppen.

Likes

Comments

//Bild från förra nyår//

Gott Nytt År ska jag bara börja med och säga! Idag är det sista dagen av år 2016 och imorgon börjar ett nytt år, 2017. Ikväll kommer gator fyllas med lycka, men även tårar. Raketer som lyfter från marken och lyser upp himlen med olika färgen. Korkar från skumpaflaskor som flyger åt olika håll. Röster som skriker "gott nytt år" och ett och ett annat par som kysser varandra vid 12-slaget, den klassiska bilden utav nyårsafton. Vad är det med nyår som gör dagen så stor, är det att fira in det nya året eller anledningen till att få festa till det lite mer? Runt om hör jag hur nyår planeras och förväntningarna stiger men för vad? Min bild av nyår är en rolig dag med lycka, fyrverkerier och människor man gillar att umgås med. Men senaste veckan har funderingarna kring hur denna dag kan vara så stor snurrat i huvudet. Ifall det är det nya året som man vill fira eller är det festerna och vem som får en kyss vi 12-slaget som är det stora, eller är det här en dag som många andra dager. Men i alla de här funderingar ska jag göra som många andra och korka upp flaskan ikväll och önska alla gott nytt år när klockan slår 12 och det önskar jag även här, gott nytt år!!

Likes

Comments

Tre veckor har gått sen jag skrev ett inlägg här sist och det beror på olika anledningar. Men livet är lite så ibland. Man vet aldrig exakt vad som kommer hända, alltid kan det dyka upp saker, ibland blir man lite försenad och ibland blir det så att det inte händer alls. Nu har det dykt upp saker så att skriva ett inlägg här har inte hänt alls. Jag kan sitta och skriva förlåt och att jag ska bättre mig men kommer aldrig kunna lova något. Men kan lova att detta inte blir sista inlägget men att inläggen kanske dyker upp olika ojämt.

Likes

Comments

27e November 2016 och idag är det 1a advent. Utanför sovrumsfönstret ser jag hur små snöflingor sakta sjunker ner på marken och smälter bort. Runt om i alla fönster ser jag adventsstjärnorna lysa och hur balkonger är pyntade med olika sorter av ljusslingor. Titta åt höger, vänster, fram och bak, och du ser hur julen börjar komma.

Likes

Comments