View tracker

27e November 2016 och idag är det 1a advent. Utanför sovrumsfönstret ser jag hur små snöflingor sakta sjunker ner på marken och smälter bort. Runt om i alla fönster ser jag adventsstjärnorna lysa och hur balkonger är pyntade med olika sorter av ljusslingor. Titta åt höger, vänster, fram och bak, och du ser hur julen börjar komma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Denna sommar 2016 har jag sett hur olika sociala medier flödas med bilder från just detta ställe, Palma de Mallorca. En stad som blivit den nya trenden att spendera sin semester på. Har som liten besökt Palma och även för två år sedan blev det en snabb visit under en medelhavskryssning. Men denna sommar besökte jag Palma en vecka och blev kär i staden vid första ögonkastet. Förstår varför detta ställe blev så populärt resmål. Två månader senare var jag tillbaka och planerna om att flytta ditt några månader cirkulerar.

Dena fina stad tycker jag ni verkligen ska besöka, och tänkte ge en lite guide om vad jag fastna för med Palma.

Stranden: Finns en strand precis nedanför den gamla delen av Palma som heter Anima beach. En strand som är uppdelad på två stränder en liten och en stor stand och mellan dom finns ett lunchställe. Lite dyrare mat men otroligt god mat. Sedan kan du ta lokalbussen nummer 3 till illetas. Detta ställe har även två stränder, jag har bara besökt den större stranden men riktigt bra ställe att sola och bada på. Där finns även lite olika ställen att kunna äta på. En dag tog vi även taxi i en timme kanske till Panderosa beach, absolut favorit stranden. Så himla fin strand och riktigt mysig stämning där och otroligt härlig strand att bada vid. Till sist har vi Palmanova beach, ditt tar du dig även med buss till, och där finns även massa restauranger att välja mellan ifall du vill äta något eller ta en kall läsk skuggan.

Shopping: I somras hittade jag inte så jätte bra i Palma utan var nu i september jag lärde mig att hitta både alla större shoppinggator och även de små affärerna. Ibland kan man tycka att det är helt värdelös shopping men man kan verkligen hitta de små guldkornen till klädesplagg som är dö snygga. Gäller att du har ögonen öppna för det bjuds på mycket bra shopping i Palma.

Mat: I största allmänhet så är maten där såå god. Du kan hitta matställen med bra priser och där maten är på toppklass. Jag är en person som kan vara ganska kräsen när det gäller mat, men utan att överdriva så är maten där på topp.

Uteställen: De två större klubbarna som jag har uppfattat det är Pacha och Tito´s. Har besökt båda ställena och båda levererar en bra och härlig stämning. Tipsar att dra ditt ifall du vill gå ut och dansa. I somras lärde jag känna två härliga killar som visade dessa två klubbar och nu i september fick jag följa med till en bar, dessvärre kan jag inte namnet på baren man kan ta reda på det. Det var detta ställe många spanjorer hängde på och denna stämning och gemenskap på en bar har jag aldrig varit med om. Var en kväll jag alltid kommer minnas. Det gäller att du hittar din bar där du trivs för spanjorer är väldigt öppna och bjuder med dig in och gör att du trivs ännu bättre. Det är mitt tips angående utelivet i Palma.

Detta är 4 punkter av så många som fått mig att bli kär i denna stad, och ifall du kan tipsar jag om att besöka denna stad.

Likes

Comments

View tracker

Idag är det måndag, en ny dag och där jag tar nya tag. Som en tradition på måndagar läser jag mitt horoskop. Det kan vara både skrämmande och kul på samma gång att läsa horoskop. Många säger att man inte ska tro och gör inte det till 100% heller, men det är ändå spännande att se ifall något stämmer in under veckan. Horoskop kan göra vardagen mer intressant, något jag gillar massor!

Likes

Comments

"Händerna upp i luften. Pannan mot baren, nu spränger vi taket." Denna inställningen gled jag och min fina vän ut på stan igår med. Förvånad som vi båda blev, var det en ganska lugn kväll. En lugn kväll som blev perfekt. Dessa stunder är stunder man verkligen mår, då jag har ett jobb där jag jobbar kvällar och helger är det så fantastiskt att kunna gå ut en kväll men mysigt folk och höra bra musik spelas. Så bra musik att man känner takten i kroppen och händer åker upp i luften Sådan kvällar man bara älskar! Pussar 

Likes

Comments

Efter jag tog studenten i våras har mina tankar och drömmar varit lite röriga. Känt ångesten över vad man ska göra med sitt liv och vilka drömmar man ska sträva efter. I dag har jag fortfarande inte klurat ut vad jag vill göra med mitt liv. Men jag har beslutat mig att följa mina drömmar, och en dröm jag har är att flytta utomlands. Tankarna snurrar kring att flytta till Palma i Spanien, iallafall några månader. En dröm som får mig att kämpa att gå till jobbet varje dag och tillslut kunna flytta dit. Tips, hålla era drömmar uppe

Likes

Comments

Vem är jag, och varför startade jag denna blogg? Jo jag är en härlig och glad tjej som bestämt sig för att göra något kreativt, och valde att börjar skriva en blogg. Lite annorlunda val att vara kreativ på, men kände för att blanda den delen att skriva mina tankar som snurrar i mitt huvud och mitt intresse för foto i denna blogg. Saker ni kommer läsa och se mer utav.


Likes

Comments

Detta är min nya blogg! Får välkomna er hit och hoppas att ni stannar. Jag är en tjej på 19 vintrar som heter Emily. Här kommer jag skriva lite om mitt liv, drömmar, tips osv.

Likes

Comments