Vardag

Igår var en lugn dag, åt frukost framför en film och gick sedan ut på en 7 km lång PW ett dimmigt Halmstad. Riktigt tråkigt väder men samtidigt mysigt om man sitter inomhus med en bra film eller bok. Begav mig även en sväng till gymmet för ett benpass, så det blev dubbel träning igår. Därför kunde jag inte låta bli att få med mig en godispåse hem. Pratade en stund med Anton som just nu befinner sig på Langkawi, Malaysia. Ångest att han ligger på en strand just nu och blir brun medan det är kallt och dimmigt här hemma. Resten av kvällen blev det en till film, god mat och Melodifestivalen. Så jag hade en väldigt bra lördag även om det inte hände något särskilt, skönt med sådana dagar ibland.

Likes

Comments

Vardag, Träning

Fredag idag och jag är ledig! Eller ledig och ledig, la mig inte tillgänglig idag så jag skulle kunna gå på en arbetsintervju istället. Var på den innan imorse och jag hoppas verkligen att jag får jobbet. Har nog rätt stor chans då jag har jobbat som det jag söker innan. De skulle höra av sig senast den 3 mars så det är bara att hålla tummarna.

Förutom intervjun så startade jag min morgon med lite spinning klockan 06.45. Så skönt att ha dagens träning avklarad redan, men idag så var det extremt jobbigt. Jag brukar alltid köra passet innan frukost och det är oftast inga problem men idag blev jag så hungrig att det sög i magen under passet och fick massa mjölksyra i benen. Så ni kan ju tänka er hur gott min frukost smakade idag. Kommer förmodligen slänga upp ett till inlägg lite senare idag så vi hörs lite senare!

Likes

Comments

Vardag

Som ni hör på rubriken så ska det bli en liten nystart här på bloggen. Utan att gå in på för mycket detaljer så är jag hemma igen från USA sedan i mitten av december. Egentligen skulle jag ha varit iväg i ett år men det slutade med 3 månader, vilket berodde på att det inte var min grej att vara au pair och att jag vantrivdes i min värdfamilj. Men nog om det nu! Därför tänkte jag börja om på nytt med bloggen. Så istället för att handla om livet som au pair så kommer så kommer det handla om mitt vanliga liv hemma i Sverige. Eftersom mina största intressen i livet är träning, resor och mat så är de det som bloggen kommer att innehålla. Tänkte göra ett nytt inlägg där jag berättar om mig själv lite senare så stay tuned!


Likes

Comments

Instagram@vendelaerwing