Header

I lördags fyllde min älskade tjugo hela år! Jag som kommer få en ålderskris redan när jag blir tjugo, kände av detta redan nu. Han firades med släkten, för att sedan åka in en snabbis till kungsan innan vi drog och bowlade med Cassy och Danne. 

[The little family kinda feels like a family once again 💙]

Det var jätte härligt, verkligen. Trots att det gick skit dåligt för oss alla på bowlingen, haha. Men så är livet. Sedan åt vi på Olearys innan det var dags att dra hem, och då game'a jag och anton Star wars battlefront några timmar ✌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

☆ Jag trivs inte i stora folkmassor, känner mig kvävd och får nästan panik.

☆ Jag är en person som oftast vet vad jag vill, om jag inte vet tar jag reda på det snarast. Jag gillar att ha saker klart för mig helt enkelt.

☆ Jag har trust issues. Människorna jag vågat förlita mig på har ALLA förutom en bevisat för mig att tillit är jävligt överskattat och att du bara borde förlita dig på dig själv. Detta har resulterat i att jag har svårt att ge nya människor en chans men även att jag inte litar på de jag har.

☆ I'm a reader and a writer. Det finns inget mer avkopplande för mitt sinne än att sätta mig ned med en bok eller att låta fingrarna vandra över tangentbordet.

☆ Man skulle kunna säga att jag är frispråkig och ärlig. Jag säger ofta vad jag tänker/tycker, och håller jag inte med om något någon säger och tycker de har helt fel brukar jag säga det. Något jag fått dra ned på pga min dagliga vistelse; skolan.

☆ Jag tål inte lögner eller när folk är respektlösa. Jag blir så förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen för att jag ser detta varenda dag.

☆ Egoistiska männioskor är ännu en sak som får mig att tappa hoppet för mänskligheten.

Likes

Comments

Älskar du djur? Vad trevligt för på bilderna ovan kan du se hur det kan se ut att gå på Djurgymnasiet. Bandagering, injektioner, samt andra praktiska uppgifter såsom kloklipp är en liten del av det vi fått träna på under tiden vi gått denna linje. Jag tycker det är väldigt skönt att varva praktiskt med teoretiskt; man får som en behövlig paus.

Alla bilderna är tagna på skolan, studiebesök, praktik eller deras hunddagis som de har. Mycket v det praktiska skedde dock i ettan, vilket är lite tråkigt. Men de fem veckornas praktik på en veterinärkinik i haninge i höstas var något av det bästa jag varit med om. Underbart. 

Likes

Comments

Av någon anledning kom jag in på stjärntecken, och började googla vad som är typsikt för stjärntecknet jag är som är "tvilling (gemini)". Och hittade massa kul saker, så jag tänkte skriva ned för att se vad som verkligen stämmer om mig. Vissa saker stämde, och andra stämde inte överhuvudtaget. Kan ni gissa? 😉

"En person som har stjärntecknet "tvilling" är extremt självständiga. Förändring och frihet är oerhört viktigt, de är extremt oberoende och frihet är avgörande för deras psykiska välbefinnande. Om du behöver några råd, är det denne person du ska fråga. De är mästare på kommunikation och de kan hjälpa dig att få vad du behöver genom att hjälpa dig med övertalning och entusiasm, de ger dessutom goda råd. De är mycket generösa med sina vänner. Men även om denne är social behöver de ofta tid för sig själva och det bör respekteras.

Tvillingarna har förmågan att reagera omedelbart på situationer, och som ett resultat, har de en mycket nervös temperament. De försöker även att absorbera allt de kan om sin omgivning på en gång. Om de upplever tristess och att inte ha något att göra, får de dåliga känslan då de behöver spänning och variation. Rutin och tristess är deras största rädsla. Dock är hen ytlig och kan pga detta få fel uppfattning av människor. Utöver detta är dem mångasidiga, snabba både i sinnet och fysiskt. De är fullmatat med energi och vitalitet, de är smarta med ord. Dock går de lätt off topic för att utforska en annan tanke eller idé. De är intelligenta och mycket anpassningsbar till varje situation och varje person. Gemini är nyfikna och vill alltid veta vad som händer i världen omkring dem. Var ärlig och lojal mot en Gemini, bryts förtroendet får du troligen aldrig tillbaka det.

När det gäller att ha henne som partner kan det kännas mer som en vänskap än en relation pga sin avslappnande karaktär. Dennes hotspots är händer och armar som är mycket känsliga för beröring. När det gäller sovrummet, winkwink, älskar denne att experimentera och provar nästan vad som helst!"

Källa: http://zodiac-signs-astrology.com/zodiac-signs/gemini.htm 

Likes

Comments

I onsdags åkte jag till Cassy för att spendera natten där, eftersom att vi skulle till Ellie Gouldings konsert igår! Det var väldigt underbart, hon har verkligen en underbar röst. Det var en hel del dansande, skrikande och sjungande. Mitt mål var att sjunga samt skriva så pass mycket att jag inte skulle kunna prata efteråt, lyckades jag? Nä, min hals är för tålig. Jag har aldrig lyckats hittills oavsett hur högt och hur mycket jag låter. Kinda sucks, kinda awesome. Men det var iallafall värt vartenda öre. 

Kvällen innan gjorde jag och Cassy lite blandade saker, vi hoppade mellan att sätta dit nitar på min skinnjacka och titta på youtube, till att spela på hennes ps4 till att käka skit. 

Likes

Comments

Jag vet inte hur många gånger jag försökt sätta mig ned och skriva under de senaste veckorna, men hur mycket jag än försöker verkar jag inte hitta de rätta orden. Nu ger jag det ett försök till.

Jag ser mig omkring, och noterar hur allt är annorlunda. Människorna som alltid brukade finnas där är antingen borta eller förändrats till något jag inte känner igen. Jag känner inte ens igen min egna spegelbild, något jag dock anser är en av de bättre förändringarna som skett. Men att ständigt vara rädd över framtiden, att känna hur allt jag hållit fast vid bara glider mig ur handen samt hur jag ständigt blir sårad och besviken av de som står mig närmast. Bara för några timmar sedan kändes det som om jag fick ytterligare en örfil, och helt plötsligt kände jag hur kroppen blev tyngre. Jag kände för att sjunka ihop till en liten obetydelsefull klump på den snötäckta asfalten, men jag tvingade mina ben att fortsätta röra sig framåt.

Jag försöker ständigt att gå hand i hand med acceptans, att acceptera situationer och människor så som de kan vara. Att istället för att förvänta sig något då du ofta riskerar besvikelse, helt enkelt acceptera att människor ibland är bättre på att ta än att ge. Personligen tycker jag att i en relation möts man halvvägs, men så verkar inte riktigt allas tankar cirkulera.

Men trots den vetskapen är det smärtsamt när man känner att man ger precis allt man har till någon, men trots det ofta ifrågasätter om personen ens skulle göra i närheten av det man själv skulle göra. Det är då mitt undermedvetna viskar "hand i hand med acceptans Nathalie, alla har olika värderingar". Det tystar de höga tankarna för en stund, men sedan kommer en ny tanke som nästan överröstar den andra; är det verkligen fel av mig att vilja att någon ska värdesätta mig och prioritera mig på ungefär samma nivå som jag med dem? Nej, alla vill nog någon gång få känna sig värderad och uppskattad. Jag vill inte känna mig obetydlig och värdelös, men trots det ligger känslan gömd i mitt bröst och gror.

Acceptans, att sluta slåss mot det du inte kan förändra. Men så jag önskar att detta var något jag kunde förändra...

Likes

Comments