Header
View tracker

Home Décor

Klickade hem dessa fantastiskt fina posters förra veckan som nu har hittat hem i mitt badrum! De ger badrummet en väldigt mysig hemkänsla av något slag. Älskar dekoration i badrummet! Blir alltid lika inspirerad när jag ser andras mysiga badrumsinredning. Är som sagt väldigt inne på inredning på sistone, och badrummet har varit mitt nya lilla projekt de senaste dagarna. Love it!


Likes

Comments

View tracker

Daily inspiration

Medan jag satt på en ganska så tråkig föreläsning idag, drog jag ut tiden med en liten dos av inspiration. Något jag tokälskar (förutom väskor och skor då) är inredning. Syrran ska nämligen renovera om sitt rum och jag har fått äran att sätta mina klor på inredningsfronten!! *heart eyes emoji* Hemma hos mig är det väldigt vitt då jag föredrar den ljusa fräscha stilen. Detta i sin tur innebär dock konstant städning då minsta lilla dammtuss syns! Men det är så värt det! Till det vita har jag valt att inreda med guldiga och mörkblåa (besatt av mörkblått) detaljer samt gråa nyanser. Tänkte dela med mig några bilder om hur det ser ut hemma hos mig så fort min nya soffa anländer! TTYL!

Likes

Comments

View tracker

Hej solstrålar!

Vill börja med att påpeka det fantastiska väder vi har haft idag! Riktigt vårkänsla i luften! (Iallafall I Lidköping) Hoppas ni har haft lika fint väder hos er!

Startade dagen vid 7:30 med en härlig 30 minuters promenad till jobbet. Var hemma igen strax efter 14.00 och då var det bara att sätta igång med en storstädning här hemma - vilket var väldigt behövligt! Känslan efter att allting är rent och luktar himmelskt- det slår nog inget!

Dagens middag - hands down, en utav de bästa pasta rätterna jag har ätit! (ej första gången som jag äter detta) Men nu hinner faktiskt min mat bli kall här medan jag bloggar, haha.
PUSS!

Likes

Comments

Lifestyle

God kväll finisar!

Hoppas er måndag har varit en fräsch kickstart inför denna vecka! - Min var det iallafall inte, haha. Får dock skylla mig själv som satt och sträckläste Aimee Songs bok (Capture your style) ända fram till ja... alldeles för länge för mitt eget bästa.. heh. It was hella worth it though! Tipsar verkligen om den boken! Den avtäcker allt från selfietagande till hur man tar ett badass instagram foto på exempelvis dagens lunch eller varför inte en OOTD? Aimee tipsar även om hur man koordinerar ett instagram feed för att få till en sån där classy men samtidigt simpel look.

Men nu får jag stänga ner datorn, mannen har satt igång en film som vi har längtat efter (Fantastic Beasts And Where To Find Them) Nu måste jag verkligen chila, hadee! Xo

Likes

Comments

Fashion

Ahmen GE MIG! Sitter här och scrollar ner på Asos hemsida medan jag smått dreglar över dessa skönheter. Är så inne på dusty rose, silver och volanger på allt nuförtiden! Tänk er volang blusen tillsammans med ett par blåa skinny jeans och svarta remklackar. Eller varför inte gråa jeans? Mums! Jag tackar inte nej till byxdressen, den alltför snygga kappan och dessa magiska boots för den delen heller. Yes please! 👋🏼

Likes

Comments

View tracker

Lifestyle
So sorry för kass uppdatering här, men 'livet' tog över vilket ledde till att bloggen fick lida. Jag har sakta men säkert börjat balansera mellan skola, jobb samt being a wifey, haha. Hursomhelst, söndag idag vilket för min del oftast innebär en väldigt dyster och långtråkig dag... Är det bara jag som sten ogillar söndagar? Men idag var det faktiskt en bra dag. Jag och mannen satte oss i bilen och drog iväg till Kållandsö för en liten gateaway. Vi strossade runt Läckö slott i ca 40 min innan vi bokstavligen frös till is. Trots det kalla vädret så var det väldigt mysigt att promenera runt en stund.


Men nu ska jag fortsätta njuta av min varma choklad och kanske dra igång en film. Hoppas er söndag har varit lika mysig! Xo

Likes

Comments

Häromdagen hittade jag 19 intressanta frågor som jag ställde till min man. Frågorna var från början på svenska, men då jag och mannen mestadels talar engelska med varandra så fick jag ställa frågorna på engelska istället. Testa gärna ni också med er partner, och skriv ner frågorna/svaren i kommentarsfältet. Det skulle vara himla intressant att läsa era svar också! Nog om det, här kommer frågeställningen!1. What do you always tell me?
- I love you
2. What makes me happy?
- Shopping, good food and me
3. What makes me sad?
- Being HANGRY
4. How do I make you laugh?
- When you tickle me
5. How was I as a child?
- You were a weirdo...
6. How old am I?
- 22
7. How tall am I?
- 1.60cm ish...
8. Whats's my favorite thing to do?
- Shopping
9. What am I really good at?
- You're good in fashion
10. What am I not so good at?
- Staying hungry
11. What do I work with?
- You work with children
12. What's my favorite food?
- Your favorite food is healthy food
13. Why are you proud of me?
- Because you're smart and beautiful
14. If I was a cartoon character, who would I be?
- Pocahontas
15. What do we do together?
- We do everything together
16. What do we have in common?
- We have the same taste in music and movies
17. What makes us different from eachother?
- Nothing
18. How do you know that I love you?
- Because you show me that everyday
19. where's my favorite place to be?
- In my armsLikes

Comments