Man måste ju ta vara på årets enda studiedag så vaknade och tänkte något i stil med       treat yo' self      . Alltså gjorde jag det bästa med livet   (avocadomackor!!!!!!) till frukost. Det är ju värt att fotta så här är min frulle bulle + myspys med min lilla katt :))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är det en sak jag gillar med vintern så är det lätt att åka skidor. Även om jag är farträdd så är det något med att åka ned för backar, släpas upp och upprepa. Hur absurt är det inte att vi ställer oss på plastplankor för att snabbare åka ned för en backe?¿

Likes

Comments

De senaste dagarna har himlen som jag kallar det börjat måla sig självt igen. Från de gråa och slaskiga kvällarna till ett ljus som gör hela Stockholm rosa. Detta kan nog inte ses som annat än glädjande..! Det som får mig att hänga lite är att man aldrig kan få en bild att på ett rättvist sätt visa det man ser, detta gör sig extra tydligt dessa dagar :/

Likes

Comments

idag är det internationella pizza dagen och jag har inte ätit en enda pizza, skandal va? Man kan ju fundera över varför det är pizzans dag dagen efter att hela sverige lovat sig själva att inte äta tex pizza (åtminstone för 2 veckor). Antagligen är det för att av all bakismat måste pizza vara godast, så pizzan fick just denna dag.

Just nu när jag sitter på en buss mitt i dala-bushen och kollar upp mot stjärnbilderna (kollar instagram flödet) äter en klart bakis tjej framför mig en pizza hawaii och aldrig förut har mina smaklökar begärt pizza på detta viset, nästan så att alla stjärnbilder ser ut som avbildningar av allt man kan ha på pizza.


Likes

Comments

Jag borde kanske skriva något om mig själv tänkte jag för mig själv. Så jag tog upp datorn och började skriva, men helvete heller. Varför ska jag skriva om mig själv när jag är den enda som läser min blogg?? Skit töntigt ju? "Jag heter blablabla och är hmhmhm gammal". Jag vet redan det. 1000% irrelevant. Som att prata med sig själv nästan fast på en blogg.

Att prata med mig själv gör jag dock hela tiden. Jag är ju bäst på att förstå mig själv så det är nästan som att gå till psykologis, haha.

Det är spikat att alla tycker att man är galen om man pratar med sig själv men egentligen, hur sjukt är det inte att prata överhuvud taget? Ljudvågor som leker viktiga typ..? Om mänskligheten inte utvecklat stämband hade vi hittat andra sätt att göra det på ändå.

Likes

Comments

Jag får rysningar och ser rött, så pass arg är jag idag. Det är väl bara en sådan dag, vaknar arg, går och lägger sig argare. Anledningen är nog först och främst att jag idag kom fram till att homo sapiens sapiens är riktig korkade. Sedan gick det bara utför med elaka lärare, dåliga prov och provocerande människor.

Jag önskar idag att jag var boxare och fick slåss lite oftare. Då kanske min ilska emot mänskligheten kunde tagits ut genom slag på en säck, inte genom elaka kommentarer och bittra miner. För egentligen, vem vill inte slåss lite då & då? Jag tror att det skulle lösa många problem här i världen om fler bara kunde slå på säckar lite oftare. Alternativt kan man även skrika i kuddar och slänga igen dörrar. Det är dock mindre effektivt.


Jag önskar även att det var okej att skrika lite oftare. Man skulle behöva lära sig att skrika oftare. När livets problem flyger ur munnen på en genom ett gällt och falskt skrik mår man faktiskt bättre.    Jag har vänner på landsbygden som varje morgon går ut på gården och skriker. Under våren kallas detta "vårskrik" och resterande årstider kallas detta "morgonskrik".   Jag skulle inte göra detta här i Stockholm men det är otroligt befriande att skrika lite, bara för att.


Aja, vad kan man göra?      Jag orkar ej hålla på och bli glad nu, 23:39. Det skulle bara vara slöseri på energi. Antagligen kommer jag nu sätta mig för att sy korsstygn och hoppas på bättre tider.

God(?) Natt du som faktiskt läser detta.

Likes

Comments

Vi som kallar oss själva pollenallergiker går nu in i en period full av rinnande ögon och näsor, solglasögon och näsdukar. Senvår. Första djävulstecknet för detta är när de japanska körsbärsträden i Kungsträdgården slår ut. Detta är början av vår årliga vandring igenom satans anus.

May The Odds Be Ever In Your Favor. 

Likes

Comments