Lääget Gs!
Idag blire Helsingborg för mig! Ska kolla på HIF -Norrköping! De flesta av mina fans vet om att jag är en HIFare så får kolla på matchen nu när man är ledig!
Ska ha fan meeting innan matchen på knutan runt 14.30 be there!
Ha det! /E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 123 Readers

Likes

Comments

Sup guys! Verkar som att Hassan inte har fått tummen ur röven än och uppdaterat bloggen^^ Well jag tillbringar mim tid i Bosnien på bästa möjliga sätt, på toaletten (Y) haha imorgon blir det roadtrip till Sverige och där stannar man ett tag!

Det har inte hänt mycket här, tillbringade Bajram med släktingarna vilket gjorde mig typ 2 tusen kr rikare (thank you!) annars har jag ba softat och hälsat på lite kusiner och sånt boring stuff.

Blir inte mycket mer av detta så ni får ha det bäst!
Tack till Max som påminnde mig att uppdatera bloggen! (Love u my little ponny :* )
Peace /E
  • 124 Readers

Likes

Comments

Då var man mer än halvvägs till Bosnien nu då! Chillar på en bensinmack nu med farsan och dricker kaffe, ni anar inte hur många fans jag har här asså! Sjukt roliga personer!
Bilden nedanför är från båten till Tyskland, sjuk vacker soluppgång!
Blir nog lite uppdateringar från Bosnien aswell men jag måste dra nu!
Peace! / E

  • 136 Readers

Likes

Comments

Shu guys! Sitter på båten påväg till Tyskland från Trelleborg, ska vara här i fem fucking timmar till sen väntar en 1800 km lång resa. Fattar ni så fucked up det är? Farsan har somnat, sover som en stock. Bara en massa konstiga människor på båten, jag är den enda normala ("Normala"). Har absolut ingenting att göra... Ngra tips? (Redan jävlats lite med pappa så det är ute ur bilden).. Förlåt för vi inte har bloggat så mycket på sistone, vi tänkte ta bort lite "heat" från oss så alla fans lugnar ner sig lite. Annars ska jag ha fan meeting i Sarajevo, hört att det ska komma fett många människor ner dit! Har redan skrivit lite autografer på båten och blivit fotograferad av massa människor haha. 

Tur som fan att jag har WIFI på båten asså..

Aja händer något crazy/fett på båten så bloggar jag om det! 

Sköt om er, älskar er allihopa <3

Peace /E

Dagens låt påminner mig väldigt mycket om mig själv, lyssnar alltid på den när jag är på toa!


Likes

Comments

Happ då var det Siesta för mig! Är här med MBU (Människan Bakom Uniformen) och ser hur ordningsvakterna jobbar! Kom gärna fram om ni har frågor eller vill ha autograf/ta bild! :)
//E

  • 202 Readers

Likes

Comments

Idag är det sån dag där vi bara kommer sitta hemma och inte göra ett skit.
Annars så har jag suttit och tänkt hur vi kan göra den bloggen bättre och roligare så ni inte blir trötta på oss och fortsätter läsa det :D
Så våga komma med tips, kommentera det eller skriv till oss antigen på Facebook elr på kik :D

Peace/// hazzano


Likes

Comments

Shu! idag bär det av till Helsingborg, Hassan är redan där med några kompisar så ska dit och vara med dem lite! Vi kommer att befinna oss vid Gröningen om ni vill ha autografer och ta bilder :)
Peace! /E

  • 224 Readers

Likes

Comments

Sup! Tänkte bara säga att det är dags för en fan meeting i Eslöv! Kommer att vara i stan och chilla lite! Vill ni ha autografer och ta bilder så tveka inte att komma fram!
Peace! /E
  • 403 Readers

Likes

Comments

Då var man äntligen hemma efter ytterligare en till dag full med äventyrar och kul tillsammans med erko 👌 igår hbg och idag Lund..vart ska vi åka imon? 😏😏

På bilden är det lite dagens outfit..regn jacka på var viktigast för o skydda mig från regnet och åskorna 👌
Puss och hej 😘😘

Likes

Comments

Yoo! Är i Lund nu med Hassan och ba chillar. Tveka inte att komma fram till oss om ni vill fotograferas eller ba snacka! :)
/E

  • 592 Readers

Likes

Comments