Alltså är så jävla sugen på höst, regn och pumpa-latte... 🍁🎃🍂
Varför så varmt Sverige? Vafan har hänt.
Våran lärare sa att detta är första gången på runt 150 år Sverige är såhär varmt under höst-tid, liksom what?

Hursomhelst så har denna dagen vart lik de andra denna veckan. Tack och lov att det är fredag imorgon. Då kan jag äntligen ta ett dopp i spat och varva ner i några dagar!
Är även jätte "pumped" för att få mina cash för månaden! Har kollat ut lite krimskrams att köpa, samt ny hårfärg osv. Inväntar även paket från eBay, beställde dem förra veckan! Wiiih, tidiga födelsedagspresenter för mig själv!

Funderar på att skriva om något mer speciellt imorgon, men måste bara komma på nåt rimligt och intressant. Nu ska jag dock sova så jag kan få morgondagen överstökad!

Här kan ni få en liten somrig bild också.
Nattinatt! 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fick nån random snubbe som skrev till mig på instagram precis, tyckte det skulle vara kul att dela, liksom påtal om killar som inte kan ta nej. Lmao!

Han blockade innan han hann läsa det sista jag skrev... Usch usch, stackars liten. :(

Likes

Comments

Hej! Skrev inget inlägg igår då jag somnade tidigt (igen).
Denna veckan går sisådär, massvis med drama i klassen och folk som mår dåligt, etc. Så har ingen direkt ork att göra något när jag väl kommer hem.

Ligger just nu på soffan och letar roliga konversationer att dela med mig av från Kamrat.com, den mest störda sidan vi svenskar har. Lättkränkta pojkar som inte kan ta ett nej, tjejer som tigger pengar, killar som frågar sex och typ folk som är 40+ som gråter över singellivet och ensamheten, alla på ett ställe haha.
Har fan hängt där sen jag va typ 11, helt sjukt. Kommer till och med ihåg att jag blev tillsammans med nån som hette typ Pelle eller nåt, skrev om vårt förhållande och hur han fick min MSN i dagboken för skolan HAHAHA. Är rätt övertygad av att det var en pedofil nu när jag tänker efter :( Ska se om jag kan hitta den någon dag, kommer skratta ihjäl mig.

Det blir ett annat kort inlägg, händer något kul så kommer väl ett till! Ska gå och koka nudlar med broccoli nu, men lämnar några fina sceeenshots här.

(Man läser konversationerna nerifrån och upp!)

Likes

Comments

Hej! Klockan är just nu tolv på natten. Har faktiskt sovit i närmre 2-3 timmar, liksom däckade av helt plötsligt, så är nyvaken!

Idag har väl inte vart den bästa dagen. Mestadels drama och skit i skolan som man helst bara skulle vilja undvika, men det blir ju svårt när man är en liten klass och alla påverkas. Har dock fått mig en go blandning av gråt, skratt och skrik, så det var väl iallafall något.

När jag väl kom hem så stekte jag några mini-vårrullar och åt dem i väntan på att mamma skulle komma så vi kunde ut på promenix!
Vi letade som fasen efter kantareller, men det var väldigt misslyckat. Tillslut gav vi upp och gick runt i skogen för utforskning istället! Vi hittade hålans gamla kolera-kyrkogård och nån gammal traktors plöj, vilket alltid är rätt fränt liksom!

Det var väl inget mer speciellt som hände idag vad jag kan komma på. Skitsnack hit och dit osv, typiskt oss ungdomar.
Men nu ska jag lägga mig igen, känns som om jag håller på att bli förkyld så sömn kommer förhoppningsvis hjälpa.
Natti natt! <3

( Ha en random bild på cirkustältet som plötsligt stod där när vi gick hem. Spökcirkus typ :( )

Likes

Comments

Hej!

Idag så har det vart mörkt och regnigt typ hela dagen, så spenderade mesta av tiden liggandes i sängen med YouTube och Polyvore. Älskar hur random resan genom alla videos är! Man kan liksom börja på nån fin vlog om hår och avsluta på en dokumentär om brända bebisar, helt omedvetet om hur eller varför man kom dit.

Kan dock redan nu säga att det blir tidigt till sängs idag. Kanske efter en liten film och en kopp te? Inte för att jag vart såvärst produktiv, men vadfasen, det är Söndag. Vad förväntar man sig? 
Hursomhelst så ska jag börja leta efter någon skräckis att titta på nu medans killen är och äter!

Kommer in och skriver lite mer imorgon och berättar om skoldagen eller något dumt som hänt, men för tillfället så får ni nöja er med några fina outfits jag satt ihop!
Godnatt! <3


Likes

Comments

Hej! Tänkte att jag skulle börja med en liten introduktion om vem jag är, vad jag gör och hela meningen med att jag skapat en blogg!

Först och främst så heter jag Jennifer, liksom inget speciellt namn. Blev faktiskt döpt efter Jennifer Lopez då mina föräldrar väntat sig en pojk och inte hade någon plan på tjejnamn då de redan hade fått en dotter några år innan. Tror det var pappas idé då han tänkte tillbaka på nån populär låt som gick på radion av henne, så vips blev det en Jennifer.

Skulle inte säga att jag var något vidare normalt barn. Bland annat så klättrade jag upp på matbordet, tog av mig blöjan och gjorde nummer två, samt lekte hund konstant och åt flingor ur burkar på golvet, skällde och slickade på folk jag gillade, men det är en annan femma för ett annat inlägg.

Hursomhelst så fyller jag 17 i Oktober, den 27:de för att vara exakt. Har under mitt långa men även väldigt korta liv haft många olika hobbies. Började t.ex spela dator-och-konsolspel runt 6års åldern. Lirade battlefield 2 på min vackra dator och Crash Bandicoot, Halo 2 och nåt splintercell spel på mitt xBox. Det har hängt med genom åren och är fortfarande ett av mina största intressen. Sedan växte jag även upp med mycket musik omkring mig. Mina föräldrar spelade konstant musik, En väldigt go blandning dessutom! Allt från Christina Agiulera till Iron Maiden, till nån Trance skit och country. Så har mesta av tiden vart väldigt musikintresserad, vilket nu leder mig till faktan att jag pluggar mitt andra år av Musikproduktion på gymnasiet. Riktigt chill faktiskt! Är mainly bassist, men kan även spela piano och basics i trummor. Gillar även att sjunga (Men endast i ensamheten) och ska detta året satsa på att lära mig lite gitarr. Vill verkligen jobba med något musikrelaterat i framtiden, så kommer most likely att fortsätta plugga när jag väl tagit studenten. Har givetvis fler hobbies, typ som bodymods (Har en piercing i högra näsvingen, ska definitivt skaffa fler), hårfärgning, specialeffekts-smink, kläder, katter, osv.

Okej, till meningen om varför jag gjorde bloggen.
Ville helt enkelt göra en humor-blogg där jag lägger upp screenshots av dumma kommentarer och konversationer jag blir inblandad i på vidriga svenska chattsidor jag ibland fördriver min tid på, typ som Kamrat.com och liknande. Men efter att ha tänkt en stund så kändes det mer kul att faktiskt ge det hela en chans, liksom som en seriös blogg. Är inte riktigt säker på att jag bemöter allt det där som vissa kräver. Har inte riktigt "senaste-mode" stilen eller något vidare ascoolt liv, men skulle nog säga att jag ibland kan lyckas vara rätt underhållande!
Kommer förmodligen skriva om lite allt möjligt.
Kläder, outfits, humor-relaterade saker och roliga videos, livet och mina dagar, och så vidare.
Det får helt enkelt bli en "Välkommen till mitt vanliga liv" typ av blogg, och du är varmt välkommen in!

Tack för mig och tack för dig! 

Likes

Comments