Vi var ute i förmiddags som nämnt innan, brr. Nu kommer verkligen kylan och visst det är mysigt men svårt när man har små barn som inte alltid gillar att ha på sig vantar. Jag såg på Milian att han frös om händerna speciellt när han grejade med vattnet. Men ville absolut inte ha på sig vantar, haha.

Vi hade en mysig förmiddag och han sover fortfarande mammas lilla kille. Han sover så dåligt på nätterna nu, vill inte ligga i hans säng, inte i vår. Så vi sover på soffan emellan åt. Så lyfter jag in honom när han somnat igen. Förstår inte vad det är som gör att han alltid sovit så dåligt. De säger att vid tre år brukar allt stabilisera sig. Så får hoppas att det stämmer. Man vill ju hjälpa honom, för han hade behövt sova hela nätter.

Jag har lagat fyra olika maträtter, så slipper jag laga mat i morgon. Så nu är det fullt med mat i kylskåpet 😂

Har ni gjort något speciellt idag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter morgonturen ute med barnen fixade jag i ordning en lite roligare smoothie till Milian. Halloweensmoothie med smak äpple. Jag mixade det urgröpta från äpplet tillsammans med lite vatten bara, perfekt för små barn utan annat socker. En väldigt uppskattad och rolig sak att göra, Milian tyckte det var väldigt spännande. Han fick båda då det inte blev alla mycket i våra små äpplen 😄

Likes

Comments

God morgon fina,
Ny vecka och jag är så pepp. För idag startar mitt samarbete tillsammans med EmelieLinneaAxelsson. Ett personligt kost och träningsupplägg som hon gjort för mig. Under sex veckor kommer ni få följa mig både här och på instagram (@erikatorstensson1).

Igår var jag och handlade allt inför hela veckan (och det är inte lite jag ska äta, haha) och det var så himla perfekt med att det mesta passar alla i familjen. Så vår frukost kommer bestå av kesoplättar med hallon och kvarg. Yummy!

I eftermiddag kommer jag dra till gymet och köra Intervallspasset jag fått. 30 minuter, så ska försöka mig på att göra ett kort Hit pass med. OM jag orkar 😅

Jag kommer nu dela med mig av förebilderna jag skickat till Emelie. För att ni även ska få ta del av mina förhoppningsvis synliga resultat. Lite nervöst och pinsamt för det är inte de mest smickrande poser man gör. Men de är bäst för att kunna se skillnad på bilder sen.

Okej, here we go!

Hoppas ni får en grym början på denna vecka ⭐️

Likes

Comments

Milton har sovit extremt dåligt det senaste och gärna legat och tuttat konstant på brösten annars har han skrikit. Det har varit en tuff tid både för han och mig. Jag har slutat amma för längesedan på dagen och velat sluta på natten med. För honom har det ju säkerligen gjort ont i tänderna samt både utvecklingsfas och separationsångest.
Men nu, igår så tog han napp när han var som tröttast, och gjorde under natten med. Vilket resulterade i mycket mindre skrik och mer sömn för oss båda. Han sov i hans säng och det gick bra, 4-5 uppvak totalt med välling vid 23.30 då han somnade redan 18.30.

Jag vågade inte tro för mycket då vi kämpat så med napp, men inatt gick det ännu bättre. TVÅ gånger var jag uppe med honom, fattar ni?!👏🏻😍 dock var jag uppe med Milian två gånger med samtidigt flera gånger för att dubbelkolla så det gick bra med Milton. Haha. Att man helt plötsligt börjar undra om något är fel när han sov länge. Jag gav han välling vid 05 och då somnade han om till 06.

Tänk att han nu tar både flaska och napp, efter 8 månader. Ni anar inte vilken lycka det är och jag har härmed slutat amma. På hans 8 månaders dag! 👏🏻

Nu hoppas vi det håller och blir bättre med varje natt som kommer. Så för er som kämpar, det kommer!

Likes

Comments

Jag läste någonstans om att det var ett fall där någon kallat till sig ett barn på en lekplats (?) och sagt att denne var en kompis till barnets föräldrar. Vilket barnet trodde på då personen kunde dess namn. Jag vet inte hur det sluta men den vuxnas avseende var att locka med sig barnet och göra gud vet vad. Hemskt!

Det fick mig att tänka, i flera dagar, då jag älskar mössor där det står barnets namn på. Det görs så snygga sådana mössor. Än har vi inte någon sådan, men alltid velat skaffa, fram tills nu. För jag vet inte hur jag står i den frågan längre. Bra eller dåligt? Nu är mina barn såpass små att de inte leker själva så då kan jag faktiskt känna att jag kan skaffa namnmössor till dem, men ändå känns det lite som att sätta på Milian en. Han går ändå på förskolan och träffar många människor där utan jag är med.

Om jag hade haft äldre barn hade jag faktiskt inte skaffat det, eller fortsätta använda dem i sociala sammanhang där jag inte är med. Jag tror inte jag skulle klara av det nu, efter vad jag läst. Ens barn är det viktigaste i ens liv och varför sätta dem i möjlig fara, eller i alla fall göra det lättare för eventuell gärningsman? Världen är så skev just nu och känns som det bara blir värre. En mössa är ju faktiskt bara en mössa....

Hur står ni i denna fråga? Har ni namnmössor redan? Jag dömer absolut ingen då jag själv tycker det är svårt att se ur endast ett perspektiv.

Bilden är från Novisen Design.

Likes

Comments

God morgon! 🍂
Här lyser solen och vädret är så fint, frost i morse. Milian är på förskolan och Milton har precis vaknat från sin första sovstund. Jag har kollat på PH och gah vad spännande det är😂 nu ska vi äta mellis och sedan fixa lite här hemma för vid 13 kommer BVC hit och ska väga,mäta Milton. Ska bli spännande att se hur mycket han växt sedan sist.
Annars ska jag träna när Y kommer hem och det ska bli så skönt, tränade inte igår och kryper lite i kroppen.

Något speciellt hände inatt, Milton tog nappen så det blev 4-5 uppvak utan amning. Alltså det är så galet och otroligt skönt, hoppas nu även det håller i sig. Äntligen kanske jag kan få lite mer sömn 😍

Favoriten från Nocco, så jäkla god.

Likes

Comments

Jag har skrivit det innan men för er som missat så ska jag ha en VIP kväll på Rituals Torp Köpcentrum den 27e oktober kl. 18.00. Vilket kommer bli så himla roligt! 

20% på allt förutom adventskalendrarna! 

Vi kommer få genomgång av alla produkter samt handritualer osv. Även gott tilltugg och dricka kommer finnas. Om ni vill komma så är det bara att höra av sig till mig, dock senast söndag.

Därför tänkte jag visa er några av mina favoriter!

Även maskaran 3i1 är en stor favorit och används jämt.

Jag har endel kläder och jag måste säga att de är så himla mysiga. Detta set är min favvo.

Men om man ser till serierna så är hela Ayurveda min stora favorit. Älskar doften, känslan och grunden i den. Om ni inte testat den så GÖR det. Den är underbar!

Det har kommit en ny serie, vinterserien, som jag inte doftat på än så den kan jag inte uttala mig om. Men jag kommer säkert gilla den med. Jag brukar finna det goda i de flesta 😅
Har någon av er testat den?

Sen får vi inte glömma herrserien, Samurai. Perfekt till pappa, man, sambo, kille, son osv. Otroligt renande och fräsch.

Hoppas ni fick en mer inblick i Rituals och mina favoriter. Har ni någon speciell favvo? ❤️

Likes

Comments

I samarbete med EmelieLinneaAxelsson. 

Ni vet att jag älskar träning och alltid hållit igång efter båda förlossningarna, jag känner mig stark i kroppen och jag kan träna vad jag vill. Den orkar och håller. Dock älskar jag sötsaker nästintill ännu mer och min kost är väldigt dålig och den innehåller sötsaker varje dag. Jag har nu känt av, när jag ständigt håller igång med mina två små barn, att om jag slarvar med maten och äter mer sötsaker så orkar jag inte. Jag blir trött, får huvudvärk och energin finns inte riktigt där hela dagen.

Jag är bekant med Emelie som är personlig tränare och kostrådgivare och även hon har två barn. Gjort otroliga resor med sin kropp, vilket psyke. Nu har vi ett samarbete tillsammans.

Jag har fått ett sex veckors tränings och kost schema utifrån mina behov. Jag kommer börja med detta på måndag, då jag är en sådan person som älskar att börja med saker på måndagar, känns så fel annars. Haha. I förra veckan skulle jag dokumentera under tre dagar exakt allt jag åt och drack (pinsamt nog) och även svara på hälsofrågor om sömn, träning, kost och vad jag vill uppnå efter dessa sex veckor. Igår fick jag tillbaka fem olika passupplägg utefter mina förutsättningar samt kostupplägg. Ni finner pris samt innehåll om detta sex veckors upplägg här .Mina mål: Är att tappa allt sötsug, äta hälsosammare. Gå ned fyra kilo och tighta till kroppen, speciellt vid magen. Bli starkare runt bålen.

På måndag kommer ni få mina förebilder osv så ni kan följa min utveckling. Ni kommer även få vara med under dessa veckor både här och på min instagram (erikatorstensson1).


NU JÄKLAR SKA JAG GÅ ALL IN!

Likes

Comments

Milton, vår minsta älskling. Hela 8 månader blir du idag och du gör verkligen så tiden springer iväg. Nu kryper du och ställer dig mot allt så ständig koll på vart du drar iväg på äventyr. Jag kan tänka mig att han kommer gå fortare än vad hans bror gjorde (började gå vid 1 år 1 vecka). Det känns som han har någon att komma ikapp så han kämpar lite mer, men det återstår att se.
Har nu börjat tänkt på hans 1års kalas, haha!

Att sova på natten är hans svaga sida, väldigt ledsen och orolig nu när vi ska sluta amma. Annars är han en väldigt glad kille som älskar sin storebror och hänger med på allt. Fyra tänder har kommit och fler påväg och där lik sin bror, sover dåligt pga smärta i tänderna.

Han är så söt vår lilla minsta prins, tack för att just nu kom och gjorde vår familj större och mer kärleksfull. Vår lilla krulltott ❤️

  • 355 Readers

Likes

Comments

This post contains adlinks from Adviral (Reklaminlägg tillsammans med Adviral)

I födelsedagspresent av min vän fick jag bland annat ett nytt läppglans, ett matt. Det är från Loreal och jag blev förvånad över hur bra det satt. Sen ett stort plus är att det doftar lite citrus, fräscht. Nedan finner ni just det jag fick samt lite annat från Loreal.


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE / 10. HERE

Likes

Comments