Persbrandt gästade Skavlan för nån vecka sedan, hade nästan glömt att han skulle medverka där, så när jag fick veta att avsnittet till och med hade släppts så bänkade jag mig direkt. Jävlar i min låda vad han har förändrats, och bara till det bättre. När han säger "Jag tänker inte att jag INTE FÅR dricka. För jag FÅR om jag vill, men jag BEHÖVER INTE. Det är en jäkla skillnad". Alltså, wow. Den meningen gjorde mig alldeles varm i hjärtat. HEJA PERSBRANDT

Likes

Comments

Det var sagt att cp-Eon skulle stänga av strömmen mellan 15:00-20:00 i eftermiddags, så jag och mamma bestämde oss för att käka Maxmat till middag i brist på annat. Sedan for vi upp till Mormor och Gunnar och hälsade på hos dom. Anette har ju lyckats övertala Mormor att skaffa en Smartphone ;) Så nu är hon också med i matchen! Woho!

Likes

Comments

Nu har mamma och pappa bestämt sig för att renovera övervåningen och köpa nya möbler upp :)... Var det sagt i alla fall. Men nu ska tydligen deras vardagsrums-soffa upp(?) och dom ska köpa en ny och fräsch soffa att ha nere i vardagsrummet istället. Happ, det var väl inte direkt oväntat dock eftersom vi aldrig haft ny inredning uppe - Allt begagnat flyttas en trappa upp. Hmpf. Aja, förhoppningsvis flyttar jag snart så då får dom väl göra vad dom vill, lol.

Likes

Comments

Here we go. Det var ett tag sen, men nu lägger jag som vanligt in alla inlägg i dagordning så att det ser ut som att jag updaterat enda fram tills idag när det är den 16e September. Mitt flow är on top! Och vad har hänt sen sist då? Jo, jag har skaffat Hairtalk. Så jävla nöjd! Har dock varit tillbaka i efterhand och ljusat upp mitt egna fis-hår eftersom det kändes alldeles för gult i jämförelse med löshåret. Så nu ska jag knarka silvershampoo en tid framöver. YAY!

Det första jag införskaffade mig dagen efter var en locktång ;)

Likes

Comments