Pappa har fixat med min bil i helgen. Igen. Han är världsbäst, har jag nämnt det? Jag och Nils blev bjudna på torsk hemma idag förresten, och jag hämtade hem bilen. Tog även med mig Vikinga-kassettbandet hem som jag fick av Morfar när jag var... Typ 10(?) och lyssnade på det påväg hem. Började böla. Så mycket minnen och känslor. Shit. Det där bandet kommer aldrig lämna min bil, haha. Blev 8 år igen

Likes

Comments

Jag och Nils for till Umeå idag! Eller Ikea, rättare sagt :D Innan vi begav oss Norrut for vi och pantade alla miljarders flaskor som jag samlat på mig. Väl framme på Ikea var jag så hungrig att jag höll på att smälla av, och klart som fan var det världens längsta kö, så vi gick ett varv på övre plan för att fördriva tiden. Hittade besticklådor! Yay! Efter att vi käkat tog vi en nedre vända också. Jag hittade ljus. Ljus, ljus, ljus och åter ljus. Och tavellister. Och rivjärn.

Efter Ikea for vi till Media Markt och lämnade in min älskade dator på lagning. Så jävla glad att jag faktiskt övervägde att ta försäkring på den :P Lär väl dock ta flera månader innan jag får tillbaka den. Buhu. Känner mig halv. Sedan drog vi till Elgigantis för att leta en ny sladd till min hårddisk, men vi hittade ingen. For in till Umeå för att äta och hamnade på All Star. SÅ. GOTT.

När vi kom hem till Övik igen sprang vi in på Coop en snabbis - Var tvungen att köpa den större vasen i samma serie som den jag köpte förra veckan eller när det var. Så snygg. Men dyr. Men det fick det vara värt :P På kvällen blev det Mello - Som vanligt. Och jag kan väl inte påstå att jag är missnöjd. Heja Owe!

Likes

Comments

FUCK YEAH! Vaknade till den bästa nyheten ever idag. Mike har signat kontrakt med NBC Universal och kommer spela huvudrollen i For God And Country (Ny TV Serie!!!) ifall Piloten drar till sig tillräckligt med tittare :D Är så taggad, så glad. Extra glad för Mike's skull, eftersom han drömt om att spela en roll som denna - And here we are. Älskar 2017 så mycket. Äckligt mycket. Fan, vad jag är glad idag.

Likes

Comments

Klev upp när Nils for till jobbet, för omväxlingsskull. Duschade, fixade mig och for iväg och storhandlade - Som jag inte gjort sen första veckan jag flyttade in hit. Det var dags, rättare sagt. Hittade en jättefin plastblomma och en vas på Willys som jag ställde i köksfönstret, blev så fint. Hittade även en lite snoffsigare vas på Coop som jag köpte och satte mina plast-tullisar i, som jag fick av Nils för nån vecka sen - Mys x2. När jag skulle gå och kasta sopor stötte jag ihop med Smulans long lost sister... Brother(?) LOL. Det var definitivt inte Smulan i alla fall, eftersom den kom när jag lockade på den. Så fin. Den följde med mig hela vägen hem. Vill bli med kisse :( Längtar sönder efter Smulan

Kan vi förresten snacka om vädret som varit idag? Magiskt. Har haft på mig min bomberjacka och inte frusit överhuvudtaget. Tror det var +7 när jag kollade väder-appen. Helt galet. Kan det fortsätta såhär, tack? Har mått så jävla bra hela dagen tackvare att solen bestämde sig för att kika fram för en gångsskull. Köpte blommor och geléhjärtan på Coop också, förresten. Köpte 2 rosbuketter och 2 rosor, Mamma fick en ros-bukett och Nils fick resten. Glad Alla -ans Dag :) På tal om ingenting: I helgen ska jag och Nils till Umeå och fönstershoppa (längtar), och lämna in min dator som gått och blivit trasig. Buhu. Tur att jag tog den där jävla försäkringen

<3

Likes

Comments

Jobbar helg. Lyckades spräcka matavfalls-säcken när jag skulle gå och slänga den efter lunchen, fräscht. Blev inte ens förvånad, blev bara arg för att det just skulle hända mig. JUST IDAG. Blä, vart så less. Som tur var så var det lugnt, så behövde inte sönderstressa, men still. Nils kom hit efter att han slutat, mys. Ville egentligen inte se på Melodifestivalen men det blev så ändå. Det blir alltid så. "Tänker inte se nästa deltävling i alla fall", sedan sitter man likt förbannat där en vecka senare :P Efteråt kikade vi på Gaygalan, var så taggad att se den men blev besviken.

Likes

Comments