0

Mamma och pappa firar 17 årig bröllopsdag idag <3. Jag och Nils lunch-dejtade med Ebba på Max, och då kom vi överens om att gå ihop och fira detta. Vi hade planerat att bara köpa en blomma, men sedan råkade vi gå förbi doftljus-hyllan på Coop... Det råkade även åka ner ett presentkort på Oléarys och ett Grattis-kort. Dom blev glada, hihi. Efteråt for vi hem till Gerdal - Jag plockade blåbär och Nils hjälpte Ebba med hennes bil. Fick även gosa halvt som halvt med min Smula. Saknar henne.

Likes

Comments

Det var det. Jag och Nils har nyss kikat klart på The Case For Christ, och fyfan vad bra den var. Den var PRECIS lika bra som jag hade hoppats på. Mike var magisk och jag var sjukt oförberedd på att han hade så många scener, han hade ju dock huvudrollen men ändå - 85% var scener med Mike. Och nej, jag klagar verkligen inte. Lär nog ta 6-7h att screencapa filmen och lägga upp dom i galleriet på M-V.com :P Till och med Nils tyckte att den var svinbra, och han är sjukt kräsen när det gäller film, lol. Så glad i själen nu. Mike Vogel är fucking oslagbar

Likes

Comments

Nils snapade mig denna bild förra veckan, och jag höll på att vika mig av skratt - Våran Gugge är ju bara för himla tokig. När jag kommer hem får jag höra att det var Nils själv som hade satt ner Gunvald i lådan. Alltså, nä. Snacka om att förstöra stämningen :P

Likes

Comments

Vill typ gråta av lycka nu. Som jag har längtat - Och VÄNTAT. ​Trodde ärligt talat att jag skulle behöva vänta på att DVDn skulle trilla ner i brevlådan om 2 veckor innan jag skulle få se den, men nope. I morgon ska jag och Nils ha myskväll med Mike. Jag längtar så jävla mycket :D

Likes

Comments

Vi åkte till Nyland idag för att fira Edvin en dag i efterskott. Han fick en melon och en påse av varje Ahlgrens Bilar :P Fantasifullt, jag vet. Fett kul, dock. Jag och Nils käkade från grillen i Bjästa på väg till Nyland, och på hemvägen for vi en omväg till Sibylla, haha så puckade i huvvet. Snart är jag med körkort igen, förresten. Wieee.

Likes

Comments

Vilken dag! :P Nils och jag klev upp supertidigt för att städa och göra läggan fräsch, plockade fram fika och gick med sopor. Farmor, farfar, Lars och Anki var först på tur. Farfar har aldrig varit hemma hos oss sen jag flyttade hemifrån, så det var kul att han äntligen fick kika förbi :D Fick en slickepott och assietter av Anki och Lars, och pengar av farmor och farfar. Efter att de åkt kom mamma, hon stannade i en timme eller så, men fikade ingenting. Hmpf. Fram mot eftermiddagen kom mormor och Gunnar, fick euros av dom - Perfekt nu när vi snart drar till Rhodos. Wie! Av Anette och co. fick jag brie, kex och annat ätbart - Och en kavel ;)

På kvällen fick jag och Nils skjuts till Olles av Anna, och jag får som vanligt bli besviken när jag går ut och äter. Lol. Maten jag käkade var definitivt inte värd 200+ spänn. Nils hade garanterat gjort det bättre. Han var dock nöjd med sin, så det kändes i alla fall bra. På väg från Olles fick vi nån fix idé om att ta in på Elite istället för att be någon om skjuts. Fett mys, liksom - Och spontat framförallt. Men det var såklart fullbokat på Elite - Och alla andra hotell i centrala Örnsköldsvik. Öhm. Så Ebba kom och hämtade oss.

Mitt allt

<3

Likes

Comments

Dennis fyller 23 idag, så mamma och pappa kom och hämtade mig strax efter 11. Åkte in till stan och blev en foundation rikare, sedan for vi vidare till Jula och köpte en present till Dennis. Stannade till på Systemet, Lundbergs och Coop innan vi for hem till Gerdal. Köpte en tårta på Lundbergs tills i morgon, och alkisdricka I FALL jag och Nils får för oss att gå ut. I Gerdal slog vi in Dennis presenter, och jag fick mig ett smakprov på min bil som pappa reparerar för fullt. Min pappa är så jävla bra, och jag känner mig så jäkla bortskämd, men samtidigt otroligt priviligerad som har honom. Hos Ebba och Dennis fikade vi och hade det mysigt. Jag och Nils firar 6 månader idag, helt galet. Han är det bästa som hänt mig.

Likes

Comments