Update på julblomman jag fick av mamma igår: Gunvald tyckte att det var den ultimata leksaken i natt. Jag har lagat den. Gunvald har rivit ner den. Och nu är den lagat igen, för andra gången gillt. Det kommer inte bli en tredje. Jag lovar, mamma.

Likes

Comments

Äntligen. Alltså, äntligen! Mamma och pappa kom hit efter att jag slutat. Nils jobbade sent idag också, vilket gjorde det extra roligt eftersom jag inte hade sagt till honom att de skulle komma hit och sätta upp spegeln (SUPRISE!), som vi för övrigt köpte för typ 4 månader sedan, om inte mer. Den har legat under sängen i minst 4 MÅNADER. Men nu hänger den där den ska, och vi är så nöjda. Tack, bästa pappa för hjälpen <3 Fick en liten julblomma av mamma. Vi får la se hur länge den stackarn lever. Skoja. Ska göra mitt bästa :P

Likes

Comments

Äntligen helg. Bestämde mig för att våldgästa mamma och pappa ikväll eftersom Nils jobbade till 21:30. Käkade middag där, Ebba och Dennis kom också dit. Efter middagen hjälpte Ebba mig att slå in mina julklappar, lol. Är så jävla pinsamt att jag inte kan slå in mina egna julklappar men paketinslagning är inget för mig. Det går bara inte. Är värdelös. Ebba slog in och jag skrev på etiketterna. Rättvist nog ;). For hem strax innan 20 för att hinna hem till Idol. Nästa vecka sitter jag och Nils i Globen. Wieee. Så taggade. Hanna och Chris knep finalplatserna. YES!

Likes

Comments

Idag for vi till (äntligen) Umeå för att shoppa de resterade ramarna till vår fotovägg. Som jag har längtat, vill få upp den NU, NU, NU. Innan vi åkte norrut svängde vi in på Ica och hämtade ut paket. Min bling bling:iga Violet Voss palett hade äntligen kommit, och Nils hade beställt 2 superläckra stekpannor. Anyway. Vi käkade lunch på Ikea, sedan begav vi oss till SKULT där Nils hade bokat klipptid. Han blev så fin!

På Ikea fanns till vår extrema besvikelse inga av de ramar vi tänkt köpa, så jag blev på piss-humör. När vi kom hem gick jag in och kikade lagerstatus för Sundsvall, men de fanns inte där heller. De ankommer till lager den 7 Januari nästa år. Så less. Alltid är det nånting. Köp​te massvis med doftljus, dock. Älskar att bränna doftljus. Vem behöver droger liksom? Doftljus is the shit. Skämt åsido. Vi hittade även ett vitt överkast och HELSIKE vad nöjd jag är. Vitt är så jäkla fräscht.

0

Likes

Comments

Mamma kom och hämtade mig vid lunchtid igår. Vi for in till stan och letade julklappar. Nu är jag färdig med julklappar till Ebba, Nils och Petra. Vi for till ÖoB också av alla ställen, minns inte varför, men mamma ville dit. Hamnade på loppisen och lär aldrig fara tillbaka dit nånsin mer. Fy fan vilket äckligt ställe. For till Rusta och hälsade på Nils, for på Ica och hämtade ut paket för att sedan fara vidare mot Mio. Mamma släppte av mig hemma och följde med in, hon hade beställt nya gardiner till vardagsrummet åt mig och Nils. Och alltså... Wow. Kan vara de snyggaste gardinerna jag sett i mitt liv, no joke. På kvällen kom Petra hit och käkade middag och mös med oss. Nils gjorde supergoda hamburgare. Vi blev någorlunda proppmätta.

Likes

Comments