Jag älskar dig. Finner inte ord som på ett rättvist sätt skulle kunna beskriva min enorma kärlek och respekt för dig. Att få vakna upp brevid dig varje morgon är bland det absolut bästa jag vet. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle få uppleva hur äkta kärlek ska kännas, det är sånt som andra får känna på. Inte jag. För ett år sedan skulle jag aldrig ens våga drömma om att jag ett år senare skulle ligga här, i vad som har kommit att bli vår gemensamma lägenhet, med en fluffig liten kattunge kurrandes emellan oss. Det är liksom bara för bra för att vara sant.

Tack, för att jag får dela mitt liv med dig. Tack, för att du står ut med mig. Tack, för att du alltid ställer upp och stöttar mig när allt känns åt helvete. Du är den enda. Vill aldrig någonsin vara utan dig. Du är mitt allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är en sån dag då allt jag rör vid blir skit. Det blir det i vanliga fall också, men det blir extra mycket skit just idag. Varför vet jag inte, jag är bara less på att ta all skit.

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Morfars dag. Åkte in till stan och gjorde ett pass, mamma följde med. Bilden blev förjävlig rent ut sagt, men vad hade man ens väntat sig då? Palla. Svängde förbi Ica och köpte 2 tårtbitar tills ikväll, mamma köpte jordgubbar, ost och något annat. Minns inte vad, lol. På kvällskvisten for jag och Nils till Nordhallen och köpte blommor, kakor och dricka till våran picknick vid Minneslunden. Så mysigt. Grattis på födelsedagen, bästa.

Likes

Comments

O boy. I miss you more than words can ever tell. You're the best person I've ever known, and it will always be that way. Happy Birthday Grandpa, see ya tonight at the Memorial. I'll bring you flowers. I love you to pieces.

Likes

Comments

Gunvald har fått leka i gräset idag. Traskade en runda till Fridas grav också, och alltså shit. Det har verkligen varit svinhett ute hela dagen, är verkligen inte van vid väder som detta. Graven stod kvar i alla fall, och blommorna blommande fortfarande :P Jackpot. Resten av dagen har jag tragiskt nog bara varit inne och städat, måste ju passa på när man är ledig. Eh.

Likes

Comments

Var på Spec Savers idag och hämtade ut mina efterlängtade glasögon! :D Köpte både solbrillor och "vanliga" brills, så jäkla nöjd eftersom det är perfekt styrka i båda. Efter att jag hämtat ut dom drog jag på jakt efter nya kläder - Men att hitta en ny bikini var målet. Hittade vita 3 kvarts-shorts på Kapp Ahl, och världens snyggaste bikini på Stadium. Ebba köpte en Iphone 7 idag, förresten. Vill också ha en ny lur med mycket minne - Har verkligen ingen plats för någonting just nu. I slutet på Juli förhoppningsvis.

Likes

Comments