Denna fantastiska människa förgyller mitt liv så till den milda grad, och jag kan knappt sätta ord på honom. Det finns liksom inga ord som på ett rättvist sätt kan beskriva honom, han är för bra, helt enkelt. Är så jävla tacksam över att jag får ta del av hans talang, hans äkthet och hans sätt att vara. Det är få gånger som jag känner mig lika lycklig och rik på livet som när jag ser Mike skådespela. Då mår jag som bäst.

"I swear to God. Mike brightens up my life in a way I thought no one ever could. My precious rolemodel - favorite actor - Favorite person"

Jag är för nuvarande inne på det 5:e året av konstant fangirling, och det galna är att absolut ingenting har förändrats. Eller jo, jag har (Tro det eller ej) förändrats sinnessjukt mycket. Men bortsett från det så är allt sig likt. Tackar Gudarna (Och Sofie) tusen gånger om som gav mig möjligheten att få upptäcka denna ofantligt talangfulla och fina skapelse, för ingen kan ersätta honom. Det går bara inte. Och klyschigt nog så vet jag inte vart jag hade varit idag om det inte vore för Mike. Älskar honom med allt jag är. Från April 2013 till oändligheten.

Likes

Comments

Idag mår jag bra, för idag har jag fått hämta min älskade soffa. Älskar den så jävla mycket. Det blev verkligen exakt så som jag föreställt mig att det skulle bli. Helt perfa. Mamma och Pappa kom hit och hjälpte till att lasta ut den gamla soffan, som Petra ska få ta, så Mikael var hit och hämtade den efter att vi kört hem min soffa. När vi skulle hämta soffan på Mio påpekade Mamma den sena leveransen och kassörskan muttrade till med att "Det är ju faktiskt 8 veckors leveranstid" och bla, bla. Sedan skulle jag betala, och efter att jag betalat och satt mig i bilen så inser jag att jag (Med all rätt enligt mig, dock, men vad jag och Mamma inte tror med avsikt) fick soffan en slant billigare. Vilket jag inte bölar över, tvärtom.

Tommy och Pappa har bogserat hem min bil till Gerdal nu, efter att den fått stå i drygt 1½ vecka ute i kylan med någon timmes upptining var och varannan dag. Den såg bokstavligt talat ut som en isbit häromdagen, sedan blev det regnslusk och allt blev till klibbsnö - Som jag föste bort med händerna, vilket var en jäkla tur, för annars hade den mer eller mindre sett ut som en igloo. Är extremt tacksam för att Pappa (Och som idag, Tommy) ställer upp för mig, oavsett vad det gäller. Känner mig äckligt bortskämd som är så privilegierad. Verkligen, tack. Älskar er.

Medans Pappa och Tommy bogserade hem bilen for jag, Mamma och Catrine till stan. Jag hittade en godis-skål och ett Macaron-doftljus på Åhlens, och en jättefin blå kofta på Haga Hem för 800 spänn. Som det var 70% rabatt på ;) Värdefullt. Sedan for vi hem till Gerdal och käkade middag, och jag fick gosa med mitt älskade gos-monster. Som är allt annat än gosig, men jag älskar henne till månen och tillbaka ändå

Likes

Comments

Beställde hem nya sminkprodukter förra veckan efter att ha rensat ut en massa gammalt smink. Fick hem majoriteten av produkterna idag och alltså, I'm inlove. Nu lär det dröja innan jag öppnar plånkan igen, dock, men alltså det kändes fett värt det. Vettefan hur gammalt smink jag samlat på mig :P Nu gäller det bara att komma ihåg hur man sminkade sig också. LOLOL

Likes

Comments

Min soffa från Mio förväntas komma idag, men det är väl för mycket begärt att jag ska få den på utsatt datum. Skulle ju egentligen ha fått den innan jul, eftersom jag beställde soffan den 11/11. Men, men ":)"

Likes

Comments

Mitt hjärta pallar inte detta. Fan alltså, vad jag längtar till säsongspremiären. Är så jävla lycklig över att A&E har bestämt sig för att sända sista säsongen en månad tidigare än föregående säsonger. Längtar så jävla mycket efter att få se Freddie och Vera in action. Älskar att Rihanna spelar Marion Crane. SÅ TAGGAD! GE HIT 20:E FEBRUARI NU

Likes

Comments

Min bil har lagt av. Har dock fått köpa Billys bil, så jag är inte helt bil-lös, men batteriet är paj. Känns ju sådär lagomt kul, eftersom min förra babe inte gjorde nått annat än att krångla, och det första som händer den nya bilen är att batteriet dör. Dock mitt eget fel, eftersom jag glömde släcka lampjäveln, men ändå :( Blir less. Har jag förresten nämnt hur mycket jag hatar kylan? Bilen ser ut som en iskub. Aja, nog om bilen. Jag var kattvakt åt Smulan i helgen, min älskade bebis. På Lördagen gjorde jag tacos, och när Nils hade slutat kom han till mig. Vi plöjde oss igenom första säsongen av Gåsmamman, samt ena halvan av andra säsongen ;) Hihi! Satte upp nya gardiner i köket när jag kom hem nu ikväll, blev super duper. Mamma ska komma hit och stryka och fålla upp dom i veckan. Yay

Likes

Comments