Vi (Mamma, Pappa och jag) for till Ume idag för att hämta hem soffan och fåtöljen som Mamma och Pappa har köpt på IKEA. Käkade middag på IKEA gjorde vi också såklart. Mamma ville egentligen käka på Vezzo, men nope. Gudisligen vad jag älskar köttbullar. Godaste som finns. Efter att vi shoppat klart på IKEA begav jag och Mamma oss till Royal Design och fönstershoppade lite.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min älskade Moster år :) Hade även frisörtid för att sätta upp fästerna. En av tejpbitarna lossnade från håret igår, så tyckte att det var lika bra att flytta upp dom så fort som möjligt. For sedan på Buketten och letade en blomma till Nettan.

Likes

Comments

Glömde bort att fota födelsedagsbarnet, så slänger in en bild på PV istället :P Ebba fyllde hur som haver år idag, så åkte dit och firade henne - Och så gott som alla for när jag kom dit. Hon blev glad för presenterna verkade det som, hihi. Efter att jag firat Bebbsan klart så for jag vidare till Sofie och Tommy och stannade där i några timmar. Vi kikade på The Originals och snackade. MYS.

Likes

Comments

Pappa har tapetserat klart i hallen, trappen och på övervåningen. Det blev så himla ljust och fint. Känns inte ens som att TV rummet på övervåningen är samma rum som förr. Pappa kan han

Likes

Comments

Vaknade upp med den här söt-tösen i fothuset i morse. For in till stan i sista minuten för att leta födelsedagspresenter till Ebba som fyller år i morrn. Gör ju tydligen allt i sista minuten numera. Öh. Hittade doftljus från Yankee Candles (Aloe Vera och någon persiko-liknande doft. Minns inte riktigt, men kunde inte välja mellan dofterna så köpte båda). Hittade även 2 ljuslyktor på Cervera som var ros-formade. Supersöta.

Likes

Comments

Spenderade pengar på ett nytt objektiv idag. Det bästa jag haft någonsin, ärligt talat. Var ute och fotade Smulan nu i eftermiddags och tror det eller ej, men hon följde med mig hela vägen till Farmor och Farfar. Haha, det har aldrig hänt. Hon sneddade dock av och sprang ut på lägdan sista biten, men när jag ropade efter henne när jag gick hem så kom hon springandes som en hund.

Likes

Comments