View tracker
View tracker

Håller, som jag tidigare nämnt i bloggen, på att flytta alla mina tidigare inlägg från Weebly och Blogg.se till denna. Och anledningen är helt enkelt för att jag vill ha alla mina blogginlägg samlade på ett och samma ställe - Som en dagbok, med rörliga och icke rörliga bilder. Har just nu kommit till Augusti 2013. Juli 2015 gick jag över till Nouw. Blir verkligen helt nollad i huvudet av att hålla på och jyckla med detta, men det kommer förhoppningsvis bli bra när det är klart. Kommer kännas otroligt skönt också.

Likes

Comments

View tracker

Big cred till Ginza för deras extremt snabba leverans :P Beställde boxen på Söndagen och fick den levererad på Tisdagen, alltså igår. Galet bra. Boxen var sjukt snygg, och verkar vara en Europeisk release av alla samlade säsonger, eftersom all text på baksidan var textad i Svensk, Norsk, Dansk och Finsk text :) Skönt att någonting släpps i Europa först och främst, för en gångs skull.

Likes

Comments

Alltså, detta. Kan vi snacka om detta? Som jag har längtat efter att CBS ska släppa en box med alla säsonger samlade på ett och samma ställe. Det bästa med detta är att den nyss släppts. Den 21 November tror jag att det stog på Ginzas hemsida :D

Likes

Comments

Slänger in bättre bilder på soff-och sängbordet - Och hallspegeln som jag köpte idag! Så fin! Mamma kom hit med granris, en liten godisskål och mina röda ljuslyktor som jag fått av Anki och Lars en gång i tiden :) Blev så himla gulligt! Älskar hur fin lägenheten blir för varje vecka som går.

For till Kjell och Company idag och köpte en router! Frågade ifall den var svår att programera, vilket den inte skulle vara. Men jodå, tro på fan att det var ett helvete att få den att funka. Hade jag inte ringt Tim och bett honom om hjälp hade jag inte fått igång det. Här ovan har vi det charmiga resultatet. Finns inget närmare eluttag, vilket suger. Det enda negativa med lägenheten - Alldeles för få eluttag.

Likes

Comments

Jobbade idag, och vid 19 kom Ebba hit och mös framför en film med massa onyttigheter. Supermys. Mitt soff-och sängbord hade anlänt till Mio's lager i veckan, så Ebba hjälpte mig att sätta ihop dom eftersom jag inte kan läsa eller förstå mig på instruktionsblad, haha. Det enda som återstår nu är soffan, sedan är min lägenhet komplett. I morgon ska jag sticka till stan och köpa en router - Och till Mio och köpa hallspegeln :D

När Ebba hade farit hem så satt jag mig i soffan och bölade, haha. Kände mig så jävla ensam :P Jag antar att det är såhär det är nu. Jag bor ensam och har ingen att prata med, vilket gör mig deprimerad. Har inte ens Smulan att gosa med när jag känner mig ensam längre.

Likes

Comments

Under 1½ veckas tid (kan ha gått fortare, minns inte lol) har jag flyttat inlägg från min gamla Weebly blogg till denna. Helt enkelt för att jag vill ha allt samlat på ett och samma ställe och inte utspritt på massa olika bloggportaler. Funderar fortfarande på ifall jag ska flytta alla inlägg från blogg.se hit också, den blogg som jag haft längst (3 år och lite till för att vara exakt), men känns riktigt jobbigt :P Weebly hade jag bara i ett halvår, om ens det, innan jag tröttnade och gick över till Nouw. Beslutsångest ":) :)"

Likes

Comments

In honor of Thanksgiving I would like to take a few minutes to thank God for blessing me with this incredible being. Thanks. A billion times, thanks. Thank you for giving me the privilge to follow Mike along on his journey - And through that, helping me to find my own. I know I have plenty of posts where I share my huge appreciation for Mike and all, but since it's Thanksgiving, I don't see why I shouldn't share my appreciation today - Since he's the one who literally has led me to where I am today, for which I'm beyond thankful. Thanks Mike, for always inspire me to be a better me, for being the light in my tunel, and for every time you've put a smile on my face whenever I thought I couldn't. Lastly, thanks for being you. I admire you more than words can ever tell

Likes

Comments

For in till stan idag för att sätta upp hårfästerna. En efter en har lossnat de lossnat den senaste veckan, så nu känner jag mig fräsch igen. Yay! Eller så fräsch man kan bli med ful hy och äcklig kropp, lol. Sedan gick jag en stund med Sofie på stan. Köpte inget. Behövde inget. Men spanade in en jättefin hallspegel på Mio... Mio, ja. Mio jävla Möbler ":)"

Tror dock att jag kommer köpa den nu i helgen för den var verkligen superfin! Till och med Mamma tyckte att den var fin, så det finns liksom ingen återvändo. Andra säsongen av Gåsmamman hade premiär på CMore idag. förresten! Minns knappt nåt från 1:a säsongen, men det spelar ingen roll - För avsnittet var hur bra som helst :D Alexandra Rapaport är så himla snygg i kort hår! Och efter att jag kikat klart på Gåsmamman så blev det Svartsjön. Ääääääälskar!

Likes

Comments