Har knappt rört ett finger på hela dagen. Både jag och Nils var lediga idag, och vi hade inga måsten hängandes över oss - Hyfsat skönt. Det har dessutom varit skitväder hela dagen, vilket bara gjort saken bättre i stort sett. Det enda vi var tvugna (definiera ordet "tvungna") att göra var att åka in till stan vid 17-tiden med Ebba och spendera pengar på varsin sub, sedan drog vi oss vidare till bion för att kika på It. Och holy cow, vad bra den var! Höll på att skita ner mig flera gånger, haha :P Bill är så braaa

Likes

Comments

Minns inte i fall jag nämnt det i bloggen tidigare, men mamma och pappa köpte med sig en hall-lampa till oss sist dom var på Ikea, och nu är den äntligen på plats. Känns så skönt att kunna slå på lyset direkt när man kommer in genom ytterdörren istället för att behöva gå igenom hela hallen för att komma åt närmaste lyse :P Vi käkade korvstroganoff idag, det var gott. Lol

Likes

Comments

Jag har på senare tid drabbats av en Ångest Deluxe. Alltså, verkligen. Jag mår så in i helvete dåligt och vet knappt vars jag ska ta vägen. Pallar inte den här skiten.

För det första, min jobbsituation. Jag har ingen som helst aning om vad jag vill jobba med i framtiden, just nu känner jag mest: Vafan är jag ens bra på? Vad kan JAG tillföra? Känner mig totalt värdelös, vilket givetvis suger ganska hårt, men jag börjar tragiskt nog bli som van. Kommer börja böla igen när som helst, lol. Pallar inte att börja plugga igen, för jag kan inte plugga. Och dessutom, vad fan ska jag plugga till? Vet inte ens vad jag själv vill. Jag vill bara ha ett fucking heltidsjobb som jag trivs med.

Hittade en annons på Platsbanken för några veckor sedan om något administratörsjobb (Älskar att organisera och sortera papper i bokstavsordning/nummerordning till exempel) som lät så jävla kul. Jag bestämde mig för att söka det eftersom det hördes att passa mig som handen i handsken. Men så var det detta med Personligt jävla Brev. Det gick bara inte att få till det, för jag är en sån sabla perfektionist som tror att det behöver vara mer avancerat än vad det är, så det slutade med att jag suddade allt och bara skrev ner något random och skickade in. Det är klart som fan att jag inte gick vidare till intervju. Nu har jag ansökt om Alfakassa och hela den där karrusellen igen, och jag är så otaggad som det går att bli. Det är papper dit, papper hit, den ska ha ditten och datten, och allt förbannat. Håller på att bryta ihop för jag vill inte ha någon jävla Alfakassa. Jag vill ha ett FUCKING JOBB.

Det andra som tynger mig är att jag måste börja träna upp musklerna runt mina knäskålar. Vilket kräver ett gymkort, men hur i helvete ska det gå till när jag inte har pengar till att betala för ett jävla gymkort? Blir så less, är så jävla instabil att det är sinnessjukt.

Varje dag, mer eller mindre, så tänker jag på morfar. Jag saknar honom så jävla mycket och det gör så jävla ont att sakna. Gunvald välte ner kortet på honom från fönsterbläcket förra veckan så att glaset sprack, skulle kasta ramen igår och ta ur kortet från ramen, men kortet följde med och revs mitt itu. Lackade ur. Kan djävuls-karusellen sluta snurra eller? Jag pallar ärligt talat inte mer. Och till råga på det (Det här är ju vanligtvis en liten bagatell som blev så mycket större pga allt som hänt den senaste veckan) så upptäckte jag att Darin avföljt mig på Twitter förra veckan, vilket smått och gott gjorde att bägaren rann över. Vafan har jag gjort för att han ska ha avföljt mig då? Är knappt aktiv på Twitter längre, så kan ju vara det också, men av någon anledning så var det BARA MIG han hade avföljt. Man ba, hopp.

Hade jag inte haft Nils så hade jag med all säkerhet kollapsat för längesen. Han är den bästa som finns, han lyfter mig alltid och får mig alltid att skratta. Jag älskar honom mer än vad jag ens trodde var möjligt och det finns inte på Världskartan att jag skulle klara mig utan honom. Nils är mitt fucking allt. Ibland känns det som att det är någon som prankar skiten ur mig och jag väntar bara på att någon ska hoppa fram från ingenstans och säga att allt bara vart på låtsas. Att Nils bara blivit inhyrd av, exempelvis Tim, för att sabotera mitt liv. Det hemska i det hela är att jag faktiskt drömt en mardröm om det.

Nu orkar jag inte skriva mer, lol. Är helt slut i huvudet

Likes

Comments