<3

Nils och jag for in till stan för att leta skjorta och slips i morse. Farmor och Farfar firar bröllopsdag idag, och jag mitt arma nöt kan inte minnas hur många år de firar. 50? 60? Han hittade i alla fall det han sökte, sedan for vi hem innan vi drog vidare till Farmor och Farfar för att fika. Efteråt åkte jag och Nils till apoteket för att hämta ut Amimox till mig. Ska till käftis och ta bort tandsten på Måndag. Tagga :P På kvällskvisten möttes vi upp på Scandic och käkade bufé - Så jäkla smarrigt!

Likes

Comments

Råkade dränka telefonen i kaffe idag på jobbet. Tur i oturen kunde FixIphone laga den till ett rimligt pris, så nu är den hel igen. Jag är hel igen. Fyfan, minns inte när jag var så ångestladdad sist. Kommer aldrig lägga telefonen under kaffekokaren igen :)

Likes

Comments

Yup. Det blev oxfilé på en Torsdag. Det var ju dock tänkt att vi skulle käka det för 1-2 veckor sedan när Petra kom och hälsade på oss i Gerdal, men vi sköt fram det tills idag eftersom Nils fick sån migrän. Men det gick ju bra ändå ;)

Likes

Comments

Alrighty, vars ska jag börja ens? Sist jag skrev ett propert inlägg så nämnde jag att jag längtade efter jobbet och att jag förmodligen skulle ångra att jag skrivit det dagen innan det var dags. Jag kom aldrig iväg, för jag har legat dyng-förkyld och jävlig hela Påsken (Förmodligen för att jag aldrig tog vaccinet mot vinterkräksjukan), och idag först börjar allt försvinna. Och till råga på allt så har jag tagit ur alla extensions, ser inte klok ut om jag får säga det själv. Var på Attityd igår och klippte bort iprincip allt hår jag hade kvar på huvvet. Men, men - Det duger väl. Jävla Rapunzel, jag är inte färdig med er än.

Skitsamma. Jag och Nils var och kikade på en kattunge igår också! Nådigt jäkla söt - Så nu vill vi ha Midsommar, hihi. Dör verkligen söt-döden. Lill-Gunvald ;) Nils for hem till sig och hämtade sin TV medans jag var hos käftis (Tandläkaren, hehe) och kollade tänderna - Inga hål, men massa tandsten. Buhu. Men men, det är inte mycket att göra åt, I guess. Får alltid tandsten.

Likes

Comments

Känner väl mest att dessa jävlar inte är värd min tid, men måste göra av med mina vredesutbrott. Först och främst vill jag säga: Vill ni uppleva dålig service, då ska ni besöka Rapunzel Of Sweden ":)". Satte som sagt in Nail Hair 8:e Mars, och 3 dagar efter jag kommit hem från Umeå började det lossna slingor, vilket tillslut resulterade sig i 11-12 slingor på knappt 1 vecka. Normalt? Knappast. De konstaterade att det berodde på färgning, och jag fick en ny tid gratis att komma upp och fylla i det som lossnat. 2 dagar senare lossnar 1 (Igen?!) - Och låt mig tillägga att jag endast kört med produkter som rekommenderas för den typen av hår som Rapunzel kör med - Någon dag senare, 2 till. I slutet på Mars hade jag tappat minst lika många slingor igen, så hörde av mig till dom ännu en gång - And here comes the best part:

Då ville alltså dessa jävla svin att jag skulle komma tillbaka för en ny insättning som de skulle stå för, men JAG skulle betala för själva löshåret? För att dom gjort fel från första början. Kommer aldrig rekommendera Rapunzel för någon. Har med andra ord kastat 6.700:- rakt i sjön, för absolut INGENTING. Har tagit ur slingorna som suttit kvar på huvudet fram tills nu och jag har fan aldrig mått sämre, eller känt mig fulare än vad jag gör just nu. Så tack för det Rapunzel, tack så jävla mycket. Ni SUGER.

Likes

Comments

I helgen som var flyttade jag och Nils hem till Gerdal för vårat kattvakts-mission. Älskar för övrigt att skriva tidsinställda inlägg när man inte ens minns vafan man gjort de senaste dagarna. Jobbade i Måndags, vilket känns som en evighet sedan, eftersom jag inte gjort ett skit förutom att legat i soffan med min Recolor-app som jag blivit smått beroende av. Jobbar helgen och Måndag, och jag längtar lite. Men lär smått ångra att jag skrev det där sen. Så jävla less på att inte veta vad jag vill jobba med, får sån fucking ångest

Likes

Comments