Fick hem mina byxdressar från Madlady idag! SÅ JÄVLA SNYGGA - Älskar dom! Midsommar, here I come. Vi inhandlade kattsand till Gunvald idag, vi ska hämta honom på Torsdag och vi längtar efter honom så himla mycket :D Jobbar Onsdag och Torsdag, och är ledig i helgen. Fett skönt, minns inte när jag var ledig under Midsommar senast. Jag och Nils ska hem till Gerdal, mys.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi fikade frukost på balkongen idag! :D Fett mys. Mamma skickade med hjortronsylt när jag var hem sist, och den är redan så gott som slut. For till Bjästa efter att Nils åkt till jobbet. Bestämde mig för att besöka Minneslunden, och for förbi Balettvägen en snabbis för att kika läget. Fattar dock inte varför jag gör det, eftersom jag bara bli förbannad av att åka förbi där. Saknar allt. Åkte hem och stekte pannkakor till middag, så jävla gott - För att inte tala om längesen :D Nils har för övrigt gått och blivit obsessed med min kamera ;)

Likes

Comments

Mamma och Pappa kom hit idag och hjälpte oss sätta upp tavellister i sovrummet och TV-rummet. Blev verkligen ASBRA! Nu är det äntligen dags att ta sig en titt efter fina Posters på Desenio ;) Som jag längtat, hihi. Stjärntecknen ska alltså inte stå på tavellisten, utan vi ska göra nån slags fotovägg med dom :P Pappa satte även upp min "hårvårds"-hylla i hallen (Har drällt allt på golvet fram tills idag. Har sett förjävligt ut, bokstavligt talat).

Likes

Comments

​Jag och Nils fick hem våra Matkoma-tröjor i veckan! Vi är så jäkla nöjda! Superbekväma och rå-snygga :D Har ni missat Adam och Antons YoutubeKanal så länkar jag ett utav mina absoluta favoritklipp här nere. 

Likes

Comments