Dagene går virkelig i ett. Nå er det mandag igjen, uffda. Denne helgen var virkelig bra, fikk gjort så mye. Både vært med venner, filmet en video til dere (som kommer ut idag), trent, og slappet av. Kan det bli bedre?

Var hjemme alene hele helgen, og fikk virkelig utnyttet det. Finnes ingenting bedre enn å kunne bestemme alle måltid selv, haha. Hvem har jeg blitt egentlig? Matlaging har aldri vært en interesse for meg, men nå har jeg virkelig fått øynene opp for det. Baking er ikke akkurat noe for meg, men det å spise sunt og næringsrikt gjennom hele dagen er det som fanget meg. Vite at det du putter i kroppen har en funksjon er en utrolig deilig følelse. Bare se på den deilige frokosten jeg lagde, MUMS!

Håper dere har hatt en fin helg, og er klar for en ny uke!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heisann, føler at hvert innlegg nå blir "long time no see" egentlig. Dere får smøre dere med litt tålmodighet. Jeg må bare komme inni rutine, og virkelig finne ut av ting. Både med treningen, sosiale medier og skolen. Noe jeg faktisk ikke har sagt noe om her på bloggen er at jeg har byttet skole, og byttet linje! Det var virkelig ikke planen, og det kom veldig brått på. Om du vil ha mer detaljer rundt det så har jeg laget en video på det HER.

Jeg lover å komme sterkere tilbake, jeg bare vet ikke når <3

.

Likes

Comments

Nå er jeg tilbake på skolebenken, uff. Kunne virkelig hatt noen uker ferie til, haha! Alt kommer litt skjevt ut egentlig, treningen, måltider, og søvnen. Kanalen min har heller ikke blitt oppdatert på en uke, og nei jeg må bare komme litt inni rytmen igjen. Planlegge og prioritere. Er virkelig ikke mening å "klage" i hvert eneste innlegg, haha, men dette er livet mitt så...

Men, Jugend var helt amazing. Kunne ikke avsluttet sommerferien på noen bedre måte!

Likes

Comments

God morgen!

å starte dagen med en sunn og deilig frokost har virkelig vært nøkkelen til en bra dag. De siste ukene har jeg prøvd å spist noe sunnere og ikke små spist på alt mulig i kjøleskapet. I går ble det ikke akkurat slik, og det endte rett og slett opp med en dårlig mage og en lite energifull jente. Det var en liten "wake up call" for min del. Så i dag skal jeg virkelig prøve å ikke spise så mye usunt (sjokolade, popcorn & pommes frites hehe) for en dårlig mage er virkelig ikke godt....

Det trenger heller ikke å være så vanskelig. Denne frokosten tar meg mindre enn fem minutter!

- Vanilje Kesam - Jordbær (kan ha mye mer frukt og bær enn det) - Granola - Chia Seeds -

Likes

Comments

CURRENTLY LISTENING TO:

Aner dere hvor mye jeg gleder meg til denne helgen? Kan seriøst ikke slutte å snakke om den, haha!

Som noen av dere vet så skal jeg på Jugend festivalen i Ålesund i morgen, og det blir sååå bra. Har allerede pakket, dusjet, tatt ansiktsmaske, antrekkene er planlagt og jeg er klar for å dra i morgen tidlig. Blir deilig å avslutte sommeren med musikk og herlige mennesker. Er virkelig ikke klar for enda et skoleår, men altså året som var gikk kjempe fort så satser på at dette også gjør det!

I går så samlet vi oss og hadde en liten kosekveld med digg mat. Tenkte vi vertfall måtte gjøre noe før ferien er over... alle tok med seg litt mat hver, og det ble SÅ koselig ♥

Likes

Comments

Hva er planene dine etter videregående?

Akkurat slik det ser ut nå så vil jeg ta et fri år. Mest sannsynlig flytte til Oslo, og jobbe med noe gøy! Drømmen hadde vært å drevet med sosiale medier på fulltid ♥


Hvor ofte trener du?

Jeg har nettopp endret rutinen min, men før sommeren trente jeg 4 ganger i uka. Nå skal jeg prøve å få trent 6 ganger i uka, så får vi se hvordan det går!


Hvilke butikker vil du anbefale å besøke i Bangkok?

De har omtrent de samme butikkene i Thailand som du finner i andre typiske "ferieland". Altså Mango, Zara, Sephora, Brandy Melville etc. Jeg gikk ikke innom så mange "nye" butikker da jeg var der. Men, vil anbefale deg å ta turen til Siam Square! Der ligger alle de store senterene.

Synes du at du har blitt tynnere etter du begynte å trene?

Jeg vil ikke si at jeg har blitt tynnere, men jeg har fått en mer toned kropp, ja. Jeg har gått opp i vekt for å si det sånn, haha!


Hvordan er det å jobbe i skobutikk? Hva gjør du der?

Det er en helt grei jobb. Ikke noe jeg kunne gjort resten av livet, men akkurat nå så funker det. Det er jo min første jobb så jeg har ikke noe å sammenligne den med, men jeg angrer ikke på at jeg sa ja. Jeg står for det meste i kassen, eller hjelper kunder, haha!


Hva fikk deg til å begynne å trene?

Jeg begynte å trene fordi jeg rett og slett ville gå opp i vekt, bli sterkere og føle meg bra i min egen kropp!

Likes

Comments

De siste ukene har alt av sosiale medier vært litt dødt... spesielt de siste dagene. Når jeg kom hjem fra ferie så var jeg hjemme alene noe jeg virkelig trengte. Om du ikke kjenner meg så vet du nok ikke at jeg er en person som virkelig trives i mitt eget selskap, og liker stort sett å være alene. Så når jeg har vært over lengre tid med de samme folka 24/7 så trenger jeg en pause, hehe. Har virkelig bare brukt denne tiden til å nyte litt å bare være. Det å alltid være offentlig er til tider ganske slitsomt. Men, jeg liker virkelig det jeg gjør så dette er ikke slutten altså!

Er det noe spesielt dere vil se på bloggen? Er virkelig litt tom for idéer akkurat nå.

Likes

Comments

Hei, jeg har ikke oppdatert her siden vi var i Kypros. Men, da vi landet i Oslo på mandag så skulle vi ta flytoget hjem til onkel. Dette gikk helt som planlagt for å si det sånn.

Først så stoppet toget etter noen minutter pågrunn av strømbrudd. Toget hadde altså ikke strøm. Vi ble stående der i ca 10 minutter før toget begynte å kjøre igjen. Vi trodde da at alt var i orden, men da vi hadde kjørt noen meter forbi Lillestrøm stoppet toget igjen, der ble vi sittende i toget i 45 minutter før vi fikk beskjed om å evakuere. De viste ikke hvorfor eller hvor lenge vi måtte bli sittende. Heldigvis var vi ikke mer enn rundt 20-30 meter fra Lillestrøm togstasjon. Men, vi måtte da alle ut av toget og ned på skinnene. Og vi hadde jo hver vår store koffert. Så jeg bærte da kofferten på 20kg hele veien, fysøren, workout sa du?

Hele greia var egentlig veldig komisk, og det vsier bare hvor sårbart og avhengig vi er av strøm!

Likes

Comments

I dag dro vi på en utflukt gjennom reisebyrået vi reiser med, altså TUI. Og det var SÅÅÅ verdt hver eneste krone. Se så fint. Kypros er virkelig vakkert, og har så utrolig mye å by på. Det ble mange timer både med bading, strand og sjølivet. En perfekt avslutning på ferien.

I morgen går turen hjemover til Norge. Skal bli deilig å komme hjem egentlig. Jeg har jo reist en del nå i sommer så skal bli godt og endelig få slappet av litt. Men, jeg drar ikke helt hjem før på onsdag. Da skal jeg friske opp YouTube kanalen litt. Filme nye videoer, og faktisk lage videoer både dere og jeg liker. Snakket litt om dette på Snapchat i går tror jeg, og nå skal vi virkelig gjøre comeback både på sosiale medier og på treningssenteret!

Likes

Comments

Jeg har tenkt lenge på å poste et slikt innlegg. Skal jeg lage en video om det, eller skrive? Jeg har aldri visst hvordan jeg skal få frem dette på en ordentlig og forståelig måte. Men, jeg vil vertfall prøve.

Hele livet har jeg vært den minste, den tynne, den folk kan kaste rundt på som en liten fjær. Aldri i et sekund har de tenkt tanken på at dette faktisk kan såre et annet menneskes følelser. Det å kalle folk feite eller store er så tydelig og klart for alle at det ikke hører hjemme noen plass. Hva med tynn da? Glemte dere det kanskje. Det dere ikke vet er at det sårer minst like mye. Verden er helt syk. Man er aldri perfekt nok, så skjønner ikke hva vi strever etter. Hvorfor bryr vi oss så fælt. Enten er man for tykk eller for tynn. Så si meg, hva er det du egentlig vil?

Det å være tynn er ikke lett det heller. Det er alt for mange som tror at om man er tynn, ja da er livet bra da. Jeg skal si deg at jeg ikke aner hvor mange ganger jeg har grått meg selv til søvne opp gjennom årene.

Jeg innså at om jeg vil endre på hvordan kroppen min er akkurat nå, så er det faktisk bare jeg som kan gjøre noe med det. Ikke noen andre kan få meg til å føle meg bedre, og elske kroppen min slik jeg burde. Jeg begynte å spise MYE. På 1 år gikk jeg opp hele 10 kilo. Jeg gjorde absolutt ingenting, jeg bare spiste. Og hele 10 kilo for denne lille kroppen er mye. Kroppen min føltes tung og jeg hadde null energi. Så sitter jeg der og er helt hjelpesløs. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg var helt alene. Ingen av venninnene mine ville skjønt meg, og heller ikke familien. Jeg følte jeg var den eneste.

Nå i februar oppdaget jeg noe jeg tror vil forandre alt. Vektløfting. Nå 6 måneder senere har jeg mer selvtillit enn jeg noen gang har hatt. Kroppen min føles mye bedre, jeg klarer mer, jeg har mye mer energi og hode mitt føles litt lettere. Jeg har fortsatt ikke de største musklene eller den største rumpa, men det spiller ingen rolle. For vet du hva, jeg trives i min egen kropp. Det er fortsatt en lang vei igjen å gå, men jeg vet nå hva jeg må gjøre. Trening er vanskelig å komme inni. Rutiner og kunnskap. Man må vite hva man gjør. Men, jeg tror dette er starten på noe bra. Nå kan jeg ikke vente med å komme tilbake på gymmet, inn i rutine og starte ordentlig på denne reisen.

Jeg sier ikke at dette er løsningen for alle, for det er det ikke. Men, dette er min historie.

Er ikke det å trives i sin egen kropp det viktigste? Det jeg strever etter hver dag er å føle meg bedre. Føle at kroppen min fungerer slik jeg vil. At den er den beste versjonen av meg jeg kan få til.

(Det jeg vil frem til i dette innlegget er at det vi heller burde streve etter er følelsen av å føle oss bra i vår egen kropp uansett hvordan den ser ut)

Likes

Comments

NYESTE INNLEGG

Instagram@erinbakkee

MEST LESTE INNLEGG

Jeg var for tynn

Båttur i Kypros & "comeback"

Vi måtte evakuere fra toget