Her om dagen lagde jeg meg en deilig smoothie bowl, mmmm, det er SÅ godt! Det du trenger for å lage dette er egentlig helt opp til deg og hva du liker, men jeg brukte da;

vaniljeyoghurt, melk (kan bruke soya eller havremelk; anbefaler det), frosne skogsbær, ekstra blåbær

Topping; banan, blåbær, Chia seeds, bringebær

Anbefaler dere virkelig å teste, super som frukost eller kveldsmat, og ikke minst sunt og deilig. Finst mange ulike varianter, bare å google så finner dere helt sikkert noe som faller i smak! Ellers denne uka har jeg vært syk, vært på skolen, lastet opp ny video som dere kan sjekke ut HER, jeg nådde 6000 FØLGERE på YouTube, omg, tusen takk! det betyr så sykt mye, og jeg er evig takknemlig! Og altså denne uka har gått fort altså, var hjemme fra skolen på mandag, men ellers har denne uka sust forbi det fredag allerede i morgen liksom.

Håper dere har hatt en fin uke og at helgen blir enda bedre ♥

Likes

Comments

Hei,

denne helgen har vært veldig deilig, slappet av med favoritt personen min Sarah, og jeg har fått unna litt arbeid med YouTube. Det som er så typisk er at når jeg faktisk har planer så blir jeg syk, så hele helgen har jeg ikke akkurat vært på topp, og heller ikke fått laddet helt opp batteriet. Siden jeg da hadde besøk av kusina mi fra østlandet kunne jeg jo ikke akkurat bare ligge i sengen hele dagen. Vi dro en tur på kino, vi så "The girl on the train", en veldig mørk og dyster film må jeg si... ellers spiste vi på kinarestaurant, men jeg må innrømme at vi lå en del på sofaen og så film hehe.

I dag er jeg hjemme fra skolen, satser på at jeg er bedre til i morgen! Kommer også ut ny video (i morgen klokken 12) på Tuba, link til kanalen min HER <33

Likes

Comments

Altså, tiden strekker virkelig ikke til. Dere får nesten ikke forvente dagelige oppdateringer her, men om du vil følge hverdagen min enda nærmere add meg på Snapchat YOUTUBEERIN, der poster jeg dagelig om hverdagen min, sneak peaks, behind the scenes, tanker og selvfølgelig snapper jeg dere og svarer om dere lurer på noe!

Skole, jobb, YouTube og blogg funker rett og slett bare ikke. Det må jeg snart innse, jeg setter alt for store krav og mål for meg selv. Jeg har jo tross alt et privat liv som jeg også må opprettholde, er ikke bare sosiale medier jeg driver med på fritiden, hehe. Men, jeg håper vertfall dere har hatt en fin uke, ikke lenge til helg igjen nååå, wææ, deilig! I helgen får jeg besøk av min kjære kusine Sarah, skal bli deilig å møte henne igjen. Er ikke lenge siden sist, men er lenge siden hun var her på Sunnmøre er som regel jeg som tar turen ned til Oslo, hihi.

Nå skal jeg hoppe til sengs så jeg får en del vis god natts søvn, står faktisk opp 5 hver morgen... stress.

Likes

Comments

Heii,

skolen har begynt på igjen aka har null tid. Bloggen blir aldri oppdatert med mindre jeg har fri. Til fredag har jeg en innlevering i norsk som jeg overhode ikke klarer å starte på. Og da blir det til at jeg sitter i morgen kveld og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, det skjer alltid. Ting som ikke interesserer meg eller gir meg noe som helst gjør jeg alltid i siste liten. Skole er nederst på listen min, helt soleklart. Jeg jobber så lite med skolen hjemme og føler egentlig at når jeg er hjemme har jeg fri. Har egentlig bare laget min egen regel, haha. Jeg tenker at så lenge jeg ikke stryker i noen fag så går det fint, #fraværsgrensa, hehe. Neida, men jeg har så mye annet jeg vil drive med, skole er virkelig ikke min ting og kommer aldri til å bli det heller. Om dere vil at jeg skal skrive mer om akkurat dette temaet gi innlegget gjerne en tommel opp.

Ellers har jeg postet en ny vlogg som du kan se HER. Jeg har forresten begynt å høre på en del podcaster, på bussen både til og fra skolen er det veldig lite å gjøre så da er det perfekt med noe å høre på! Mine favoritt podcaster er "Ångestpodden" og "Den friske wargen". De er da på svensk, noe som egentlig ikke spiller noen rolle for min del. Finst en del norske podcaster også som foreksempel "Venninna di" som faktisk er laget av en norsk youtuber, spennende!

Synest Norge må fart på sakene å komme like langt som Sverige på sosiale medier altså. Jeg blir selv sykt inspirert av svenske bloggere, youtubere, podcasters etc. de jobber så hardt og er så dyktige!! Anbefaler dere virkelig å sjekke ut blant annet; Therese Lindgren, Thomas Seklius, Helen Torsgården, Linn Ahlborg!

Dette ble et litt langt innlegg med mye informasjon hahah, men ha en fin kveld så snakkes vi!<3

-Bilder fra de seneste dagene-

Likes

Comments

Se så skjønn!! Igår da vi var på Hakkalegarden tok vi med oss denne skapningen hjem. Han er såååå nydelig! Han har da fått navnet Nurk, et litt rart og uvanlig navn hehe, men vi liker det!

Ellers er dette siste dagen i høstferie, buhuu, er så deilig med ferie! Gruer meg veldig til å stå opp klokken hall 6 i morgen.. ser frem mot helgen allerede haha. I dag skal jeg bare ta det helt rolig, kanskje møte noen venninner, og bare prøve å nyte det siste av ferien fullt ut.

Likes

Comments

Hei fininger! I dag har jeg filmet og egentlig bare jobbet med Youtube og bloggen. Lastet også opp ny video idag, du kan se den HER, ENJOY. Ellers idag var det snakk om å samle familien og grille i fjøra. Så koselig! Håper vi får det til, er jo så fint vær nå for tiden. Ellers gruer jeg meg så til helgen er over for da er det skole igjen, blææh. Tiden frem mot jul blir sikkert sykt stress med tanke på tentamen og hele pakka, jaja, vi må alle gjennom det...

Håper dere får en fin start på helgen og nyter den til det fulleste <33

Genseren min finner dere HER (affilate link)

Likes

Comments

I dag var det første dag på min aller første jobb, veldig rart, haha. Jeg har da fått meg jobb på en skobutikk, noe som egentlig passer meg ypperlig! Det gikk faktisk ganske fint, og jeg ser frem til neste gang. Vet ikke helt hvordan jeg skal balansere jobb, YouTube og skole, men det finner jeg vell ut av. Jeg skal ikke jobbe mer enn 3-4 lørdager i måneden så tror det går fint. Jeg får filme fredag og søndager ettersom jeg da har mest "fri" de dagene. Man må finne en fin balanse og prioritere, og ikke glemme familie og venner. Jeg er veldig "flink" til å prioritere alt foran familie og venner. Jeg er en liten arbeidsnarkoman faktisk, og gjør aldri noe halvveis. YouTube begynner sakte men sikkert å bli en jobb det også, noe som er super spennende og gøy! Når noe du brenner og jobber så hardt for begynner å vise resultater, gir det deg en ekstra bekreftelse på at du gjør noe riktig. Den følelsene er gull verdt.

Likes

Comments

1. Kan du beskrive deg selv med 3 ord?

Kreativ, omtenksom og selvstendig.

2. Hva har du alltid i vesken?

Mobilen, tyggis og øreklokker.

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?

Youtube, Instagram, Snapchat, Netflix & blogg

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei?

Venninnene mine eller mamma og pappa.

5. Hva bestiller du på cafè?

Iskaffe og pastasalat.

6. Hvilke uvaner har du?

Jeg småspiser hele tiden på både sunne og mindre sunne ting, og jeg pirker på neglene mine, ahhh, haha.

7. Har du noen piercinger?

Nei, men hadde hull i ørene før, og jeg har faktisk veldig lyst på nese piercing!

8. Hva synes du om tatoveringer?

ELSKER DET, om jeg selv skulle tatt en tatovering måtte den bety noe spesielt for meg.

9. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Adele med Remedy!

10. Norge på sitt beste?

Hjemme på Vestlandet når det er sol og blå himmel!

Likes

Comments

Det beste jeg vet er å høre på rolig musikk for meg selv på kvelden. Og i den anledning har jeg mekket sammen en spilleliste til dere med mine favoritter (kommer flere etter hvert). Om du også liker en rolig harmonisk tid for deg selv, tenke, og bare koble helt ut, så er denne spillelisten perfekt!

  - ENJOY -

  Likes

  Comments

  Endelig er det høstferie, og jeg kan sette meg ned og bare ta livet helt med ro. Så sykt deilig. Trenger virkelig denne ferien ettersom dagene nå er veldig lange og tar mye energi. Etter skolen er jeg rett og slett helt ferdig. Mange hadde høstferie forrige uke, men her jeg bor (vestlandet) har vi ferie nå!

  Dagen idag går til å bare slække, ta det helt rolig i favoritt genseren (finner den HER). Nå har sola roa seg og står ikke rett inn i vinduet så skal filme etter jeg har spist en stor deilig porsjon med søtpotet fries, MUMS.


  Likes

  Comments