Hei alle sammen!

I dag har det vært full fest her hjemme. Lillesøster fyller år i dag og familien har vært samlet for å feire oss begge. Ikke så heldige med været, men ellers en super dag med masse kake og is. Ikke verst å avslutte helgen slik for i morgen er det tid for eksamen. Uffda. Som alltid er jeg like lite forberedt, og tar det litt som det kommer. Får bare krysse alt man har og eiger, hehe.

Kommer forresten flere bilder fra bursdag feiring min i morgen ♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg mottok denne super fine bikinien fra Elsa&Rose her om dagen. Altså, se så fin da! Jeg har den i str.XS om noen skulle lure. Sommeren nærmer seg, og jeg skal allerede ut å reise den 23.juni. Trengte virkelig en ny bikini i samlingen ♥

Om du vil kjøpe samme bikini så finner du den HER

Jeg har også en Giveaway på Instagram hvor du kan vinne en bikini fra Elsa&Rose. Delta på @erin__hb ♥

Likes

Comments

God morgen!

Nå har jeg langhelg, fysøren så deilig! Jeg sto opp rundt 10, har spist frokost, redigert litt på en video og nå må jeg få opp et blogg innlegg. Tar turen til trenings senteret nå snart, satser på at det er lite folk der tidlig en onsdag, hehe. Ellers i dag skal jeg holde mye på med det hemmelige prosjektet. Wuhu! Gleder meg så sykt til å vise dere ♥ Skal også få filma en video i dag. Gikk inn på kanalen min i stad får å svare på litt kommentarer, og der en uke siden sist video. Altså, nei det går ikke...

Håper dere får en fin dag hvor enn dere er ♥

Likes

Comments

Heihei fininger!

I dag har jeg faktisk bursdag, haha. Egentlig den kjipeste dagen å ha bursdag på da. Nemlig mandag, og den værste skoledagen i uka.. jaja. I tillegg så tok jeg vaksine i dag siden jeg drar til Thailand i sommer. Men altså dagen har jo vært bra da. Om du vil vite alt jeg gjorde i dag så sjekk ut mystory´en min på Snapchat; youtubeerin.

Ellers har jeg ikke tatt et eneste bilde i dag som jeg har lagra. Altså wtf. Jeg tar alltid bilder, haha. Dagen har gått i ett. Dro litt før syv på skolen, og kom hjem klokken ni på kvelden, så dere får nøye dere med et bilde jeg tok av vaflene pappa mekka i går som en liten bursdags feiring på forskudd. Siden vi ikke rakk noe hjemme i dag så var jo det hyggelig å gjøre noe spesielt ut av søndagen vertfall!

Da skal jeg se Paradise og såve.. vi snakkes <33

Likes

Comments

I år vil jeg krysse av både store og små mål jeg har for meg selv. Selvom snart halve året har gått vil jeg fortsatt dele de med dere. Kanskje dere kan finne litt inspirasjon eller bare synest det er underholdene, haha!

BUT, here we go!

1. Klippe opp håret fremme. Ikke pannelugg, men bare litt oppklipt så ansiktet får litt mer form om dere skjønner..

2. Ta tatovering. Hva det skulle vært vet jeg enda ikke. Jeg er heller ikke gammel nok, men med tillatelse fra foreldre så får man jo lov da. Har veldig lyst å ta en liten meningsfull tatovering på hånden. Krysser fingrene for at det skjer!

3. Kjøpe en badedrakt å ta inspobilde. Hahah, jupp.

4. Klare spagaten. TB til da jeg var liten og kunne spagaten. Nå skal jeg nemlig prøve å lære det på nytt, eller egentlig bare tøye ut ekstremt mye?

5. Nå 15.000 abonnenter på YouTube kanalen min ♥

6. Kjøpe treningsklær fra GymShark. Altså har du sett klærne dems? Jeg MÅ klikke hjem flere godsaker derfra i løpet av året. Ingen tvil.

Likes

Comments

Denne helgen har egentlig gått helt sykt fort. Har ikke vært så produktiv når det gjelder blogg og youtube fronten, men jeg har der i mot vært mye med venner og familie. Noe jeg føler man bare må i blandt, koble av og bare være. Jeg har også holdt på med et prosjekt som jeg enda ikke vil fortelle dere om, hehe. Dere får vite det snart da, I promise! Gleder meg innmari til å vise og fortelle dere.

Satte meg nettopp ned i sengen. Nå skal jeg slappe av, planlegge og kanskje skvise inn en liten powernap, hehe.

I morgen når jeg våkner er jeg hele ett år større. Hvem skulle trodd. HAHA, neida. Men i morgen fyller jeg altså det 17 år. Skjer ikke akkurat noe stort i år, men neste år, da smeller det! haha ♥

Likes

Comments

Gratulerer med dagen, og god morgen ♥

i dag starter jeg dagen som mange andre, opp tidlig og på med bunaden. Rundt hall 11 tar jeg turen til en venninne for å spise frokost med hele jente gjengen. Det blir så koselig! I år er faktisk første året jeg ikke skal gå i tog. Sykt rart. Men, jeg tror felles frokosten er mye koseligere enn å gå langt i bunad, haha.

Håper vertfall dere stor koser dere i dag, og spiser masse is!

Min nyeste YouTube video finner du HER

Likes

Comments

Heihei fininger!

Uken oppsummert; søvnløs, stressa, engelsk skriftlig eksamen, sykt fint vær.

Klarer egentlig ikke å beskrive eller finne en helt god grunn til hvorfor blogg og YouTube har gått litt nedover de siste to ukene... for det er jo virkelig ikke det jeg vil. Men, idag skal jeg bruke hele dagen på å bare ta meg inn igjen, komme inn i rutinen, planlegge og forbedre. Vil forbedre innholdet på YouTube. Og jeg vet hvilken type "stil" etc., men det er bare det å få det til. Men, nok jobb prat. Håper dere alle har hatt en super helg, og nyter siste del før eksamen slår til for fullt. Jeg tar ikke akkurat eksamen så tungt eller seriøst. Dere har sikkert funnet ut for lenge siden at jeg kanskje ikke er så veldig skoleflink eller engasjert, hehe. Jaja, det får gå som det går tenker jeg.

Altså folkens, vi er snart hele 10.000 på kanalen, det er heeelt sykt! tuuuuusen takk ♥

dere aner ikke hvor mye dere betyr for meg.

Likes

Comments

God morgen dere!

I dag skal jeg faktisk bare på skolen i noen minutter og levere en oppgave (å gjøre det tar meg bare 3 timer, livet som pendler nok en gang). Vi har prøve eksamen i mediefaget, så blir en rask skoledag i morgen óg! deilig egentlig..

Nå skal jeg bare få i meg litt frokost, se over oppgaven og dra. Ellers, får jeg hjem en pakke idag. Så følg meg på Snapchat (youtubeerin) for å få med deg det! Prøver å bli mer aktiv på Snapchat, men da dagene er kjedelige og lange så blir det litt mye noen ganger. Men, dette er jobben min og jeg elsker det ♥

Håper dere får en super fin dag i finværet!

Likes

Comments

Da var det mai og enda nærmere sommerferie!! wii. Helgen har vært super. Har fått slappet av og bare kost meg max. Ikke jobbet noe særig heller så trengte virkelig denne langhelgen.

Resten av uken vet jeg ikke helt sikkert hvordan blir, har prøveeksamen i mediefag. Aner virkelig ikke hva jeg skal forvente eller øve på. Men, men. Det får bare gå som det går tenker jeg. Ellers filmer jeg en spennende video denne uken, så håper den blir bra og at dere liker den, hihi.

Håper dere nyter uken i fineværet, og ikke tar skole så altfor seriøst. Misforstå meg rett, hehe. Skole er virkelig ikke livet, selvom det kanskje virker sånn. Selvom det kanskje virker viktig nå, spiller det ingen rolle senere♥ #stayinschoolkids (haha)

Likes

Comments

NYESTE INNLEGG

Instagram@erin__hb

MEST LESTE INNLEGG


erinbakke