Den siste tiden har gått så sinnsykt fort. Skole og trening tar egentlig opp den meste av tiden min, og dagene bare flyr avgårde. Å balansere sosiale medier med skole er sinnsykt vanskelig. Jeg vet jeg klarer bedre, men da føler jeg alt blir litt halvveis. Jeg vet at jeg kanskje er litt hard mot meg selv når det kommer til det å faktisk poste ting. Det er så mange videoer som aldri blir publisert fordi jeg ikke føler de er bra nok. Og det er nettopp derfor det blir litt stille noen ganger.

Jeg håper dere forstår til en vis grad. Selvfølgelig vet de fleste ikke hvordan det er. Men, dere er virkelig tålmodige, og bare helt fantastiske. Selvfølgelig spør dere etter videoer, men det blir aldri sett på som noe negativt. Det viser bare at dere vil ha mer. Og det setter jeg utrolig stor pris på!

Likes

Comments

Da har jeg endelig fikset håret! Som dere vet har jeg ikke hatt striper helt opp tidligere, men denne gangen stripet vi inn noen tynne striper helt opp. Synest overgangen ble så mye finere nå, og det gjorde seg virkelig med noen striper til. Trives virkelig i langt blondt hår for tiden og tror ikke det kommer til å endre seg på en stund! Håret mitt er også en del kaldere nå enn før, og ser derfor ikke så blondt ut, men dette vil forsvinne litt etterhvert.

Hva synest dere?

Likes

Comments

// Genser HER // ANNONSE

Hei fininger, en liten stund siden sist. Det har gått litt i ett med både skole og fritid. Nå er jo det perioden med tentamener og kapittel prøver. Må faktisk prøve å gjøre det greit på skolen ettersom jeg nettopp har byttet linje og må lese et fag på siden i tillegg. Men, slike perioder er helt normalt så det går over heldigvis.

I dag har vært på jobb, tatt litt bilder til bloggen og nå skal jeg få i meg litt mat før jeg drar å trener. I morgen skal jeg bare slappe av og sove lenge. Skal bli deilig og ikke stå opp før alle andre i familien for en gangs skyld, haha!

Likes

Comments

I går så bakte jeg noen sunnere muffinser, og her er resultatet. Litt smakløse, ikke så søte muffins, haha. Skal jeg være helt ærlig så kommer jeg ikke til å bake disse igjen. De var selvfølgelig ikke ekle, men det er så mye annet som er bedre. Om du vil se meg bake de kan du ta en titt på min nyeste video HER

I dag har jeg hatt kjøretime, og det gikk egentlig veldig bra. Jeg er så sinnsykt nervøs dagene før, men det går jo alltid bra. Resten av dagen skal jeg bare slappe av, og jobbe litt med bloggen/youtube. Hva skal du idag?

Likes

Comments

I dag ble en effektiv, men rolig morgen. Starten dagen med deilig toast og en kopp kakao. Har virkelig blitt hekta på kakao den siste uken. Deretter dro jeg og pappa i banken for å fikse blant annet bank id til meg og en spare konto. Nå skal det spares folkens. Med andre ord var dette mitt siste innkjøp før sparingen må strammes inn. Jeg vet at om jeg ikke sparer så sitter jeg der neste sommer blakk og må be om penger. Selvom det skjer relativt ofte hater jeg å spør om penger. Jeg har trossalt to inntekter så det burde ikke være noe problem egentlig. Nå fremover er det så mye som står på handlelisten. Alt fra bil, lappen, ny mobil og en jentetur til varmere strøk neste sommer! Gleder meg helt sykt til neste år, men om alt skal gå etter planen må jeg faktisk begynne å spare litt...

Ellers i dag blir det en treningsøkt på kvelden & en del blogg jobbing <3 Og dere, jeg gjorde det, jeg har kjøretime i morgen allerede!! Ønsk meg lykke til.

Likes

Comments

Invest In Rest

Vil bare først si tusen takk til alle som tittet innom bloggen i går, det betyr masse!

I dag blir en sann dag hvor jeg bare rydder, ordner, planlegger, trener og jobber. Føler at alt jeg har spurt etter er en slik dag i evigheter, men akkurat nå så vil jeg helst bare fylle timeplanen med alt mulig. Jeg elsket disse dagene før, men energien må ut på et vis, og jeg har aldri opplevd et slikt sug etter å gjøre noe før. Det er sykt merkelig, men samtidig deilig.

Likes

Comments

ANNONSE

Hvor lenge er det ikke siden dere så dagens antrekk? I dag har vi vært rundt å gjort noen ærend, samt besøkt Oldemor. Har ikke besøkt henne på en stund, så var godt å se henne igjen. Jeg burde være så mye flinkere til å besøke henne, man vet aldri når siste gang er.. Nå skal vi alle på kino å se Askeladden. Sikkelig familiedag, haha.

I kveld aner jeg ikke hva jeg skal, men finner vell på noe, kanskje trene? vi får se!

Og dere, det er jo høstferie nå! Har helt glemt av det, har vært syk denne uken så har ikke fått den følelsen av ferie enda. Men, det er vertfall utrolig deilig å vite at det ikke er skole på mandag.

Bukse - HER // Genser - HER // Jakke - Junkyard // Belte - Asos // Sko - HER

Likes

Comments

//ANNONSE // samarbeid med Junkyard.no (inneholder affiliates linker)

Link til skoene HER

Altså, se så fine! Jeg er helt forelsket. Har virkelig fått sikkelig "skodilla" den siste tiden. Jeg jobber jo på en skobutikk så det burde jo egentlig ikke komme som noe sjokk, men jeg har egentlig ikke brydd meg så mye om sko før. Men, et antrekk kan bli så mye finere med de rette skoene. Et bra tips til å "spice" opp antrekket, virkelig!

rabattkode "erinb15" 

15% rabatt på kjøp over 500kr, gjelder ikke salgsvarer eller limited edition - gjelder til 22.oktober

Likes

Comments

Fokusere på sosiale medier igjen... fordi jeg elsker det, og vil ikke at denne muligheten og arbeidet jeg har lagt i det skal forsvinne.


Få opp motet til å kontakte kjøreskolen... hehe, jeg har hatt en kjøretime, og det gikk kjempe bra. Men, det sitter langt inne å faktisk ta kontakt med de igjen. Aner ikke hvorfor jeg er så redd for å kjøre bil. Jeg lover, jeg skal klare det.


Ta mer antrekks bilder til bloggen. Jeg har virkelig fått sansen for mote det siste året, og jeg vil vise dere mer av hva jeg faktisk har i garderoben! Den dagen jeg eier en Gucci veske, kommer til å være den lykkeligste dagen i mitt liv. Fysøren, så fine de er!


Holde meg til treningsplanen min. Jeg har faktisk vært flink til det etter sommeren, og trener hver eneste dag både på skolen og treningssenter. Jeg er så utrolig glad for at jeg har funnet gleden i å trene og være aktiv. Hadde du møtt meg for 2 år siden hadde det ikke vært en smule treningsmotivasjon i meg.

Likes

Comments

Instagram@erinbakkee

MEST LESTE INNLEGG

Jeg var for tynn

Båttur i Kypros & "comeback"

Vi måtte evakuere fra toget