Da har vi ankommet Kypros! Vi landet rundt 13 tiden, så vi har fått litt ut av dagen idag heldigvis. Deilig å komme til varme strøk igjen, men jeg må ærlig innrømme at ingenting slår det å bare være hjemme. Nå skal vi orne oss for kvelden og spise middag! MUMS.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

(dette innlegget innholder affiliate linker)

Solbriller - Monki // Veske - Mango // T-skjorte - HER // Skjørt - Brandy Melville // Sko - HER

Heii fininger! Da var jeg tilbake i hovudstaden. Det har jo vært hele 26 grader her så idag tok vi turen til Operaen, og Akerbrygge bare for å ta noe å drikke og egentlig bare se litt rundt. Er så lenge siden jeg var her med familien så det er jo alltid koselig. Deretter dro vi ned til havet og badet. HERLIG! Om du vil se mer fra dagen så sjekk ut InstaStoryen min, hihi. Blir nok tidlig kveld på oss, for i natt drar vi videre til Kypros. Wii, gleder meg!

Likes

Comments

Heii, de siste dagene har bare gått i ett. Har jobbet litt med youtube kanalen, og bare utnyttet at det har vært fint vær. Noen av jentene dro på holmetur igår. Vi solte, spiste og koset oss max! Ingenting bedre enn å bare slappe av og nyte sommeren.

Nå skal jeg jobbe de to neste dagene også, men så går turen sørover og til varmere strøk. Herlig!

Likes

Comments

Omg, dere! Jeg gjorde det. Se forskjellen da, som jeg har sagt tidligere så hatet jeg den varme tonen i håret mitt. Og den lange etterveksten da.. hehe. Men, nå er håret mitt fint igjen, endelig!

Jeg har lenge tenkt på å dra til frisøren, men har vært så usikker på hva jeg ville gjøre. Bestemte meg for at jeg faktisk ikke kunne vente noe lengre siden håret mitt var så slitt.

Hva synest dere?

Likes

Comments

Når genseren min egentlig er hvit, men filteret ødlegger det... haha

Idag har jeg bare vært på jobb, dro rett hjem å fikset meg, og nå fyker jeg snart ut dørene igjen. Vi jentene skal samlest og kose oss. Herlig!

Og været har til og med blitt bedre, wii!

Likes

Comments

Se all den digge maten her da. MUMS.

Føler alle innleggene nå fremover blir omtrent de samme. Jeg trener, spiser og jobber. Men, det får bli litt sånn nå. Ellers er ikke været heller noe å skryte av så har ikke blitt noen fine sommerdager her hjemme enda. Krysser fingrene for at det snur! Vi jentene har en del planer, men de kommer helt an på været så.

Likes

Comments

Ble dessverre ingen blogging igår. Litt skuffa over meg selv egentlig. Har klart nå i over 2 uker å poste hver dag, så at det ikke ble noe i går var veldig kjipt.

Men, idag ble det en treningsøkt for overkroppen og en litt HIIT med fokus på mage på slutten. Nå har altså treningen og matinntaket blitt strammet opp igjen, og det føles godt. Jeg har aldri funnet min plass eller noe jeg er flink til opp gjennom årene. Jeg kan verken spille fotball, synge eller danse. Føler nå at jeg endelig har funnet noe jeg kan mestre, vektløfting og sosiale medier.

Likes

Comments

I dag blir en sånn dag hvor jeg egentlig bare må finne tilbake til rutinene, gjøre alt arbeidet jeg ikke fikk gjort på ferie og egentlig bare planlegge de to neste ukene.

Jeg kom meg på treningssenteret rundt 13 tiden, og kroppen min er virkelig ikke den samme som før ferien. Jeg har bare spist "dritt", og trent en gang på hele to uker. For meg er dette en stor nedtur, men jeg må ikke gi opp. Alle har tilbakefall en eller annen gang og nå var det min tur.

Det var kjempe koselig å se igjen noen av jentene i går. Vi satt ute å spiste potetgull og drakk mojito (alkoholfri ofc). Vi satt i flere timer og bare snakket om alt og ingenting. Og dere, konspirasjonsteorier og mandelaeffect. Jeg er besatt!!

Likes

Comments

NYESTE INNLEGG

Instagram@erinbakkee

MEST LESTE INNLEGG