Er det en ting jeg ser på så er det serier... kan trygt si at jeg har sett over 50 serier (ja jeg har skrevet opp alle på en liste). Null liv sa du? Si. Men opp gjennom årene så har jeg funnet mine favoritter så tenkte å dele dem med dere!

GREY´S ANATOMY

denne serien er bare helt fantastisk. Say no more.

RIVERDALE

En ny favoritt som nettopp har kommet ut på Netflix. Gira på ny episode på fredag!! Serien er en typisk High School drama serie med kjæresteproblemer, drama i jentegjengen & mye mer tenåringsDRAMA. Er egentlig ikke så stor fan av slike serier, men denne er jeg fast i og gleder meg som en liten unge til mer, haha.

THE VAMPIRE DIARIES

denne serien har jeg fulgt med på i årevis og kommer alltid til å være en av mine favoritter. Feller en tåre bare ved tanken på at det aldri kommer en ny episode igjen. Finalen var sykt trist, men fin. NO SPOILERS <333 bare se denne serien du kommer ikke til å angre

QUANTICO

en veldig ny serie som jeg så ferdig på en uke. Første sesongen var fantastisk, men andre sesongen klarte jeg ikke å se ferdig. Denne serien er virkelig verdt å se. Liker du mysterium, drama og litt action er denne perfekt for deg!

Tror dette for å bli serietipsene for denne gang, om dere vil ha flere gjerne lik innlegget eller legg igjen en kommentar!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Da var helgen over... jeg er egentlig veldig klar for neste uke, men det er egentlig bare fordi helgen jeg har fremfor meg blir amazing! Om dere ikke vet hva jeg skal så er det Gullsnutten neste lørdag (1.april). Gleder meg helt sykt! Om du vil møte meg og mange andre youtubere ta turen til Oslo S ved tigeren på lørdag klokken 12.00 <33

Nå har jeg lagt meg i sengen og er helt død. Kjørte rumpe og ben i dag og det kjennes for å si det sånn, haha. Om dere er interesserte i å se og lese litt mer om trening og mine erfaringer osv så gjerne si ifra. Har lastet opp en vlogg på YouTube der jeg tar dere med på treningssenteret forresten :-))

Goood natt fininger<33


  • 52 lesere

Likes

Comments

BRALETT/BH HER (affilate link)

Startet dagen med en herlig frokost i sengen, ansiktsmaske og Netflix. Ingen ting bedre enn en langsom chill søndag. Skal få unna litt jobb og skolearbeid så tror jeg turen til treningssenteret står for tur. Har virkelig fått sansen for trening, og gleder meg hver gang! Når trening blir gøy og man kommer inni det så gjør det alt så mye lettere. Før så var det et slit og jeg dro bare når noen dro meg ut av sengen og nesten tvingte meg. Jeg skal ikke si sikkert at jeg kommer til å trene jevnt hver uke fremover for jeg har akkurat begynt, men jeg liker det. Og det er vell det som teller!

Ellers håper jeg dere har hatt en super helg, så skal jeg prøve å få oppdatert her så snart som mulig!<33

Likes

Comments

Heiisann fininger, denne bloggen har jeg ikke oppdatert på en stund nei. Men har faktisk hatt den i tankene da, hehe. Jeg leser jo blogger (svenske) omtrent hver dag. Altså, forskjellen på en norsk og svensk blogg er stoooor, seriøst. Skal ikke skrive en lang bibel her nå, bare sjekk ut svenske blogger folkens. Lover dere at dere får et helt nytt syn på blogging og bloggere! MEN, helgen har gått forbi så sykt fort og jeg er virkelig ikke klar for enda en skoleuke, uff. Har faktisk utnyttet helgen bra denne gangen da haha. Har både trent, vært i bursdag, vlogget, og oppdatert her! Har ikke fått filma en video enda, men tenker jeg kan ta det til uka. Kommer vertfall en vlogg ut på tirsdag på YouTube kanalen min så stay tuned.

Nå skal jeg sette meg i senga med mango og naturfagsboken. Har prøve på tirsdag, ønsk meg lykke til!! loveuuu

FINESTE SETTET EVER FRA Nelly

(dessverre finner jeg den ikke lenger på nettsiden)

Likes

Comments

Her om dagen lagde jeg meg en deilig smoothie bowl, mmmm, det er SÅ godt! Det du trenger for å lage dette er egentlig helt opp til deg og hva du liker, men jeg brukte da;

vaniljeyoghurt, melk (kan bruke soya eller havremelk; anbefaler det), frosne skogsbær, ekstra blåbær

Topping; banan, blåbær, Chia seeds, bringebær

Anbefaler dere virkelig å teste, super som frukost eller kveldsmat, og ikke minst sunt og deilig. Finst mange ulike varianter, bare å google så finner dere helt sikkert noe som faller i smak! Ellers denne uka har jeg vært syk, vært på skolen, lastet opp ny video som dere kan sjekke ut HER, jeg nådde 6000 FØLGERE på YouTube, omg, tusen takk! det betyr så sykt mye, og jeg er evig takknemlig! Og altså denne uka har gått fort altså, var hjemme fra skolen på mandag, men ellers har denne uka sust forbi det fredag allerede i morgen liksom.

Håper dere har hatt en fin uke og at helgen blir enda bedre ♥

Likes

Comments

Hei,

denne helgen har vært veldig deilig, slappet av med favoritt personen min Sarah, og jeg har fått unna litt arbeid med YouTube. Det som er så typisk er at når jeg faktisk har planer så blir jeg syk, så hele helgen har jeg ikke akkurat vært på topp, og heller ikke fått laddet helt opp batteriet. Siden jeg da hadde besøk av kusina mi fra østlandet kunne jeg jo ikke akkurat bare ligge i sengen hele dagen. Vi dro en tur på kino, vi så "The girl on the train", en veldig mørk og dyster film må jeg si... ellers spiste vi på kinarestaurant, men jeg må innrømme at vi lå en del på sofaen og så film hehe.

I dag er jeg hjemme fra skolen, satser på at jeg er bedre til i morgen! Kommer også ut ny video (i morgen klokken 12) på Tuba, link til kanalen min HER <33

Likes

Comments

Altså, tiden strekker virkelig ikke til. Dere får nesten ikke forvente dagelige oppdateringer her, men om du vil følge hverdagen min enda nærmere add meg på Snapchat YOUTUBEERIN, der poster jeg dagelig om hverdagen min, sneak peaks, behind the scenes, tanker og selvfølgelig snapper jeg dere og svarer om dere lurer på noe!

Skole, jobb, YouTube og blogg funker rett og slett bare ikke. Det må jeg snart innse, jeg setter alt for store krav og mål for meg selv. Jeg har jo tross alt et privat liv som jeg også må opprettholde, er ikke bare sosiale medier jeg driver med på fritiden, hehe. Men, jeg håper vertfall dere har hatt en fin uke, ikke lenge til helg igjen nååå, wææ, deilig! I helgen får jeg besøk av min kjære kusine Sarah, skal bli deilig å møte henne igjen. Er ikke lenge siden sist, men er lenge siden hun var her på Sunnmøre er som regel jeg som tar turen ned til Oslo, hihi.

Nå skal jeg hoppe til sengs så jeg får en del vis god natts søvn, står faktisk opp 5 hver morgen... stress.

Likes

Comments

Heii,

skolen har begynt på igjen aka har null tid. Bloggen blir aldri oppdatert med mindre jeg har fri. Til fredag har jeg en innlevering i norsk som jeg overhode ikke klarer å starte på. Og da blir det til at jeg sitter i morgen kveld og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, det skjer alltid. Ting som ikke interesserer meg eller gir meg noe som helst gjør jeg alltid i siste liten. Skole er nederst på listen min, helt soleklart. Jeg jobber så lite med skolen hjemme og føler egentlig at når jeg er hjemme har jeg fri. Har egentlig bare laget min egen regel, haha. Jeg tenker at så lenge jeg ikke stryker i noen fag så går det fint, #fraværsgrensa, hehe. Neida, men jeg har så mye annet jeg vil drive med, skole er virkelig ikke min ting og kommer aldri til å bli det heller. Om dere vil at jeg skal skrive mer om akkurat dette temaet gi innlegget gjerne en tommel opp.

Ellers har jeg postet en ny vlogg som du kan se HER. Jeg har forresten begynt å høre på en del podcaster, på bussen både til og fra skolen er det veldig lite å gjøre så da er det perfekt med noe å høre på! Mine favoritt podcaster er "Ångestpodden" og "Den friske wargen". De er da på svensk, noe som egentlig ikke spiller noen rolle for min del. Finst en del norske podcaster også som foreksempel "Venninna di" som faktisk er laget av en norsk youtuber, spennende!

Synest Norge må fart på sakene å komme like langt som Sverige på sosiale medier altså. Jeg blir selv sykt inspirert av svenske bloggere, youtubere, podcasters etc. de jobber så hardt og er så dyktige!! Anbefaler dere virkelig å sjekke ut blant annet; Therese Lindgren, Thomas Seklius, Helen Torsgården, Linn Ahlborg!

Dette ble et litt langt innlegg med mye informasjon hahah, men ha en fin kveld så snakkes vi!<3

-Bilder fra de seneste dagene-

Likes

Comments

Se så skjønn!! Igår da vi var på Hakkalegarden tok vi med oss denne skapningen hjem. Han er såååå nydelig! Han har da fått navnet Nurk, et litt rart og uvanlig navn hehe, men vi liker det!

Ellers er dette siste dagen i høstferie, buhuu, er så deilig med ferie! Gruer meg veldig til å stå opp klokken hall 6 i morgen.. ser frem mot helgen allerede haha. I dag skal jeg bare ta det helt rolig, kanskje møte noen venninner, og bare prøve å nyte det siste av ferien fullt ut.

Likes

Comments

Hei fininger! I dag har jeg filmet og egentlig bare jobbet med Youtube og bloggen. Lastet også opp ny video idag, du kan se den HER, ENJOY. Ellers idag var det snakk om å samle familien og grille i fjøra. Så koselig! Håper vi får det til, er jo så fint vær nå for tiden. Ellers gruer jeg meg så til helgen er over for da er det skole igjen, blææh. Tiden frem mot jul blir sikkert sykt stress med tanke på tentamen og hele pakka, jaja, vi må alle gjennom det...

Håper dere får en fin start på helgen og nyter den til det fulleste <33

Genseren min finner dere HER (affilate link)

Likes

Comments