Annet, Musikk

Heii,

skolen har begynt på igjen aka har null tid. Bloggen blir aldri oppdatert med mindre jeg har fri. Til fredag har jeg en innlevering i norsk som jeg overhode ikke klarer å starte på. Og da blir det til at jeg sitter i morgen kveld og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, det skjer alltid. Ting som ikke interesserer meg eller gir meg noe som helst gjør jeg alltid i siste liten. Skole er nederst på listen min, helt soleklart. Jeg jobber så lite med skolen hjemme og føler egentlig at når jeg er hjemme har jeg fri. Har egentlig bare laget min egen regel, haha. Jeg tenker at så lenge jeg ikke stryker i noen fag så går det fint, #fraværsgrensa, hehe. Neida, men jeg har så mye annet jeg vil drive med, skole er virkelig ikke min ting og kommer aldri til å bli det heller. Om dere vil at jeg skal skrive mer om akkurat dette temaet gi innlegget gjerne en tommel opp.

Ellers har jeg postet en ny vlogg som du kan se HER. Jeg har forresten begynt å høre på en del podcaster, på bussen både til og fra skolen er det veldig lite å gjøre så da er det perfekt med noe å høre på! Mine favoritt podcaster er "Ångestpodden" og "Den friske wargen". De er da på svensk, noe som egentlig ikke spiller noen rolle for min del. Finst en del norske podcaster også som foreksempel "Venninna di" som faktisk er laget av en norsk youtuber, spennende!

Synest Norge må fart på sakene å komme like langt som Sverige på sosiale medier altså. Jeg blir selv sykt inspirert av svenske bloggere, youtubere, podcasters etc. de jobber så hardt og er så dyktige!! Anbefaler dere virkelig å sjekke ut blant annet; Therese Lindgren, Thomas Seklius, Helen Torsgården, Linn Ahlborg!

Dette ble et litt langt innlegg med mye informasjon hahah, men ha en fin kveld så snakkes vi!<3

-Bilder fra de seneste dagene-

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Annet

Se så skjønn!! Igår da vi var på Hakkalegarden tok vi med oss denne skapningen hjem. Han er såååå nydelig! Han har da fått navnet Nurk, et litt rart og uvanlig navn hehe, men vi liker det!

Ellers er dette siste dagen i høstferie, buhuu, er så deilig med ferie! Gruer meg veldig til å stå opp klokken hall 6 i morgen.. ser frem mot helgen allerede haha. I dag skal jeg bare ta det helt rolig, kanskje møte noen venninner, og bare prøve å nyte det siste av ferien fullt ut.

Likes

Comments

Annet, Mote og skjønnhet

Hei fininger! I dag har jeg filmet og egentlig bare jobbet med Youtube og bloggen. Lastet også opp ny video idag, du kan se den HER, ENJOY. Ellers idag var det snakk om å samle familien og grille i fjøra. Så koselig! Håper vi får det til, er jo så fint vær nå for tiden. Ellers gruer jeg meg så til helgen er over for da er det skole igjen, blææh. Tiden frem mot jul blir sikkert sykt stress med tanke på tentamen og hele pakka, jaja, vi må alle gjennom det...

Håper dere får en fin start på helgen og nyter den til det fulleste <33

Genseren min finner dere HER (affilate link)

Likes

Comments

Annet

I dag var det første dag på min aller første jobb, veldig rart, haha. Jeg har da fått meg jobb på en skobutikk, noe som egentlig passer meg ypperlig! Det gikk faktisk ganske fint, og jeg ser frem til neste gang. Vet ikke helt hvordan jeg skal balansere jobb, YouTube og skole, men det finner jeg vell ut av. Jeg skal ikke jobbe mer enn 3-4 lørdager i måneden så tror det går fint. Jeg får filme fredag og søndager ettersom jeg da har mest "fri" de dagene. Man må finne en fin balanse og prioritere, og ikke glemme familie og venner. Jeg er veldig "flink" til å prioritere alt foran familie og venner. Jeg er en liten arbeidsnarkoman faktisk, og gjør aldri noe halvveis. YouTube begynner sakte men sikkert å bli en jobb det også, noe som er super spennende og gøy! Når noe du brenner og jobber så hardt for begynner å vise resultater, gir det deg en ekstra bekreftelse på at du gjør noe riktig. Den følelsene er gull verdt.

Likes

Comments

Annet

1. Kan du beskrive deg selv med 3 ord?

Kreativ, omtenksom og selvstendig.

2. Hva har du alltid i vesken?

Mobilen, tyggis og øreklokker.

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?

Youtube, Instagram, Snapchat, Netflix & blogg

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei?

Venninnene mine eller mamma og pappa.

5. Hva bestiller du på cafè?

Iskaffe og pastasalat.

6. Hvilke uvaner har du?

Jeg småspiser hele tiden på både sunne og mindre sunne ting, og jeg pirker på neglene mine, ahhh, haha.

7. Har du noen piercinger?

Nei, men hadde hull i ørene før, og jeg har faktisk veldig lyst på nese piercing!

8. Hva synes du om tatoveringer?

ELSKER DET, om jeg selv skulle tatt en tatovering måtte den bety noe spesielt for meg.

9. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Adele med Remedy!

10. Norge på sitt beste?

Hjemme på Vestlandet når det er sol og blå himmel!

Likes

Comments

Annet, Musikk

Det beste jeg vet er å høre på rolig musikk for meg selv på kvelden. Og i den anledning har jeg mekket sammen en spilleliste til dere med mine favoritter (kommer flere etter hvert). Om du også liker en rolig harmonisk tid for deg selv, tenke, og bare koble helt ut, så er denne spillelisten perfekt!

  - ENJOY -

  Likes

  Comments

  Annet

  Endelig er det høstferie, og jeg kan sette meg ned og bare ta livet helt med ro. Så sykt deilig. Trenger virkelig denne ferien ettersom dagene nå er veldig lange og tar mye energi. Etter skolen er jeg rett og slett helt ferdig. Mange hadde høstferie forrige uke, men her jeg bor (vestlandet) har vi ferie nå!

  Dagen idag går til å bare slække, ta det helt rolig i favoritt genseren (finner den HER). Nå har sola roa seg og står ikke rett inn i vinduet så skal filme etter jeg har spist en stor deilig porsjon med søtpotet fries, MUMS.


  Likes

  Comments

  Trening og mat

  i går avsluttet jeg dagen med en herlig fjelltur, sent på kvelden og det var 20 grader. Det er mer enn det var her i sommer liksom. Helt sykt, men utrolig deilig. Er egentlig veldig klar for høst og store varme klær, men skal nyte de siste dagene der været er bra. Men nok om været haha, i morgen har jeg spansk prøve, ææ. Dere finner seriøst ikke en dårligere person i spansk enn meg og jeg har hatt det i 3 år allerede. Merker at jeg kan mye mindre enn de som går i spansk klassen min. Gruer meg sykt til prøven siden jeg vet jeg kommer til å få et dårlig resultat. Skal sette meg ned nå å øve, kanskje en smule sent å begynne nå men det får bare gå. Jeg har laget meg en deilig smoothie som forhåpentligvis skal gi meg litt motivasjon. Den inneholder bare frosne bringebær og mango, havremelk og Chia Seeds, super enkel og god!

  Postet ny video idag som du kan se HER.

  Likes

  Comments

  Mote og skjønnhet

  ..ææ, se på disse nydlighetene!

  Jeg trengte en ny kjole til selskapet jeg skal i neste helg. Nelly har alltid fine kjoler til alle anledninger og i tillegg er det rask levering. Kan ikke vente med å se hvordan de er på. Og se skoene da, herregud, de er perfekte nå til høsten! Har lenge hatt lyst på slike sko og nå tok jeg faktisk bare å bestilte de.

  Dere skal selvfølgelig få se de på når de kommer i posten! 

  Sko HER // Kjole HER

  Likes

  Comments