Antrekket i går. Genser fra h&m og bukse fra New Look

Klær fra Junkyard, haul på kanalen er ute + lunsjen i dag

Sto opp rundt 10 idag. Måtte komme igang med dagen for idag har jeg mye på "to do-listen". Har fått lasta opp ny video på YouTube også, filmet i dag og tatt en del bilder til bloggen. I tillegg til mye arbeid har jeg en historie prøve til uka og et bad som må vaskes. Så langt har jeg ikke kommet enda, men skal få dette gjort i løpet av dagen. Føler aldri jeg har fri. Venninnene mine har jo alltid helgene til å slappe av og koble helt ut på. Men, jeg, jeg har alltid noe å gjøre. Det å gå på skole i tillegg til å ha to jobber er virkelig krevende. Jeg elsker det, men samtidig så skulle jeg ønske at jeg også hadde fri.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nouw arrangerer en konkurranse for alle bloggerne på denne plattformen, hvor vi da skal blogge hver dag i 30 dager! Den heldige vinneren vinner en tur til Paris. Hallo, så sinnsykt bra premie!

Dette er virkelig perfekt siden jeg har sagt at nå skal jeg prioritere bloggen. Jeg skal finne tilbake motivasjonen til å ta bilder, skrive og dele. Derfor tenkte jeg at dette er den perfekte muligheten til å gjøre nettopp dette. Vi starter 22.januar. Så 30 dager fra da kommer det et innlegg hver eneste dag. Hvem gleder seg like mye som meg?

Ambisjonene mine med denne challengen er å inspirere dere gjennom mat, trening og ikke minst hverdagen min. Livet er en berg og dal bane. Alt er ikke like bra hele tiden, og det er det jeg vil vise dere. Livet som ungdom i dagens samfunn. En offentlig profil. Det er ikke så enkelt som man skulle tro. Jeg vil vise dere mer av hvem jeg er. Dette er noe jeg brenner for, og en dag vil jeg kunne leve av dette. Men, man jobbe hardt for det. Og jeg tror jeg er klar for det nå.

#nouw30daychallenge

Om du også vil delta i konkurransen, trykk HER

Likes

Comments

En veldig sen oppdatering, dessverre. Klokken er over 12, men jeg må faktisk poste et innlegg. Selvom jeg egentlig skulle gjort dette for flere timer siden har jeg ikke fått satt meg ned før nå. Dagen i dag har vært hektisk, men samtidig ikke. Dette skulle egentlig bli en fullstendig jobbdag, men det får bli i morgen.

Startet dagen med jobb fra 10-15, og en treningsøkt etter det. Filmet litt på treningssenteret idag, som kommer i en video i morgen. Så stay tuned for det! I tillegg så overrasket jeg Celine med en tidlig bursdagsgave idag. Reaksjonen hennes er også i videoen som kommer i morgen. Etter det var det hjem å dusje og spise middag. I dag var det hjemmelaget pizza på menyen. NAM. Slappet av i omtrent en time før jeg dro på besøk til noen venninner. Vi har spilt brettspill, spist guacamole og brownies. Så hyggelig! Nå er jeg klar for sengen, for i morgen har jeg utrolig mye å gjøre.. vi snakkes <3

Likes

Comments

En sunnere livsstil. Du kan aldri finne en ferdig mal på hvordan. Du finner det ut over tid og erfaring. Finn ut hva som funker for akkurat deg og din kropp. Som en av mine favoritt influencers alltid sier "listen to your body". Det gjelder alt. Mat, trening, søvn og alt du kunne tenke deg. Jeg kan ikke fortelle deg hvordan du skal leve eller hva du må gjøre for å leve et sunnere liv. Er det noe jeg har erfart så er det at det er utrolig krevende og tar lang tid. Selvfølgelig kan du hente tips og triks fra andre og prøve det ut selv. Men, vær alltid skeptisk. Funker dette for meg?

I 2017 gjøre jeg noen endringer som jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg endret hele livsstilen min. Fra å aldri trene og ligge for det meste i sengen hele dagen til å trene 6 ganger i uken og opptil flere ganger om dagen. Jeg angrer ikke et sekund. Aldri har kroppen min følt så bra og jeg har aldri hatt så mye energi som jeg har nå. For at jeg skulle klare dette måtte jeg også endre kostholdet mitt. Jeg spiste godteri omtrent hver dag, tenkte ikke over hva jeg spiste og jeg spiste også alt for lite. Nå 1 år senere er jeg hele 7kg tyngre og har aldri følt meg bedre. Dette er bare starten.

Jeg tenkte å dele med dere noen av endringene jeg gjorde i kostholdet mitt da jeg begynte å trene. Jeg sier ikke at dette funker for deg og at dette er hva du MÅ gjøre. Det er rett og slett tips og en smule inspirasjon.

"Listen to your body"

- spise masse karbohydrater

- drikk masse vann

- kutte ut godteriet og alt usunt snacks. Dette er det vanskeligste punktet. Vist dere vil ha et innlegg hvor jeg forteller dere hvordan jeg klarte å få slutt på sukkersuget, gjerne lik dette innlegg!

- slutte å drikke brus, nå skal jeg også kutte ut energidrikk (målet i 2018, hehe)

- overskudd av protein

- kosttilskudd som jern, vitamin C og kalsium

- byttet ut vanlig salt med Himalayan salt (rosa salt)

- gikk fra 3 måltid om dagen til 5-6 måltid

Likes

Comments

Dagene går så fort, og det er endelig snart helg igjen. Har sovet veldig dårlig de siste dagene, våknet mitt på natten og ligget våken i timesvis. Selvom det er helg betyr det ikke at jeg har fri. Overhode ikke. Fått noen pakker i posten som må filmes, fotograferes og postes. Så denne helgen må jeg få unna MYE jobb, i tillegg skal jeg på jobb på lørdag, altså skobutikken hvor jeg er ekstrahjelp. Blir en litt hektisk helg, og ikke så mye tid til venner. Men, skal prøve å få slappet av for det trenger jeg virkelig...

Hva skal dere i helgen?

Likes

Comments

Har dere likt de seneste innleggene? Blir spennende å se om jeg klarer å blogge hver eneste dag i 30 dager. Jeg skal virkelig gå inn for det å prøve å få til så mye variert og spennende innhold som overhode mulig!

De siste dagene har egentlig bare gått til skole og trening. Neste uke skal jeg virkelig komme inn i rutine igjen. Blir ofte at man hopper over en muskelgruppe eller flere i løpet av en uke og det skal vi få slutt på. 2018 blir året jeg tar trening til neste nivå. Ingenting gir meg en så stor glede og overskudd i hverdagen som trening. Så sykt rart hvor ting kan forandre seg. Håper dere har hatt en fin start på uken, så snakkes vi i morgen!

Likes

Comments

På lørdag hadde jeg en kjempe bra og deilig treningsøkt. Jeg trente skuldre og triceps. Disse to muskelgruppene har begynt å bli favorittene å trene. Før trente jeg mest lår og rumpe. Men, i august startet jeg sikkelig å trene overkroppen også. Og jeg elsker det! Siden jeg nå har trent en stund nå tenkte jeg at jeg kunne dele økten med dere!

Denne økten tok rundt 1 time å gjennomføre.

Oppvarming:

Pullups med strekk - så mange du klarer x 4 serier

Lett vekt, flies - 10 rep x 3 serier


Skuldre:

Millitærpress - 4 serier, 2 med lettere vekt (8 rep), 2 serier med tyngre (så mange reps som jeg klarer)

Upright row - 8 rep x 3 serier

Arnold dumbbell press - 8x3

Face pull - 8x3

Front raises - 5x3 (tyngre vekter)


Triceps:

Dips på benk - 10x3

Tricep pushdown på kabelmaskin - 8x3

Overhead triceps extensions - 8x3

Om noen av øvelsene er ukjente så bare google dem. Husk teknikk over tunge vekter.

Om dere vil ha flere slike type innlegg så gjerne lik innlegget. Vi snakkes!

Likes

Comments

Mandag - totalt død

jeg hadde en totalt chille dag. Jeg lå i sengen hele dagen og spiste masse usunn mat. Det var dagen etter nyttårsaften, så var litt redusert etter en lang feiring, og i tillegg var det bare én hel dag til ferien var over. Unne meg selv en fridag før trening, jobb og skole startet på igjen.


Tirsdag - back on track

Startet dagen med en deilig sunn frokost og dro på trening. Ble en etterlengtet økt med bein og rumpe. Fikk også ny PR i squats den dagen. Kan man starte året på en bedre måte eller? Resten av dagen jobbet jeg bare med bloggen og YouTube. Gjorde meg både mentalt og fysisk klar for skole igjen dagen etterpå. Pakket sekken og fant frem antrekk. Jeg og Henriette tok også en spontan tur på kino. Vi så "den 12.mann". En sinnsykt bra film, anbefaler alle å se den. Den er basert på en sann historie i Norge fra 2.verdenskrig. Historien er urovekkende og nesten ikke til å tro!


Onsdag - første skoledag

da var jeg tilbake på skolebenken. Ble en lang dag, og jeg var passe ferdig når jeg kom hjem fra skolen. Husker faktisk ikke hva jeg gjorde resten av dagen. Jeg lå sikkert hele dagen i sengen å så "Criminal Minds"...

Torsdag - en tur til Åle

Etter skolen dro jeg og Celine en venninne av meg til Ålesund. Det er jo så mye salg nå etter nyttår så vi måtte bare gripe sjansen. Kom hjem med noen godsaker og nødvendigheter. Vi spiste et raskt måltid på Mc´donalds. NAM. Selvom det er usunt så måtte vi nesten bare. Er så sjeldent jeg spiser der siden nærmeste er faktisk i Ålesund. Neste gang dere tar turen dit må dere prøve søtpotet fries, SÅ SINNSYKT GODT!

Fredag - skole & kino

Enda en kino denne uka. Tror det må være rekord altså! Noen av jentene dro for å se "Insidious", har jo sett alle tidligere så måtte nesten bare se denne også. Jeg synest egentlig ikke de filmene er noe spesielt bra, men bare det å dra på kino å se skrekkfilm med venner er en stor forskjell. Hater å se skrekkfilmer alene, uff.

Lørdag - jobb & trening

startet dagen med en treningsøkt hvor jeg trente skuldre og triceps. Jeg tenkte også å lage et innlegg om hele treningsøkten. Det kommer ut i morgen så stay tuned om dere vil ha en ferdig øktplan!

Resten av dagen jobbet jeg masse med bloggen og YouTube, og en liten tur til noen venninner for å slappe av på kvelden. Herlig! Hadde også frihelg fra skobutikken, så det var ekstra deilig. Fikk sove lenge og bare ta alt helt rolig.


Søndag - work work work

i dag blir en sånn dag hvor jeg bare må få unna alt. Mails, bilder, samarbeid og redigering. Ligger litt etter så må virkelig gjøre alt ferdig idag. Har laget en liste over alt jeg må gjøre, og er allerede godt i gang. På slutten av dagen skal jeg få inn en treningsøkt tenkte jeg, deilig!

Likes

Comments

Dagene går i ett med jobb, venner og familie. I dag måtte jeg bare ta det helt med ro etter jobb. Slappe av i sengen med Grey´s Anatomy på skjermen. Bare elsker den serien. Sett den minst fem ganger, og den er like bra hver gang.

I går samlet vi endelig hele jentegjengen, og hadde en herlig kveld med spill og masse god mat. Veldig koselig å være alle samlet igjen. Det blir så lenge mellom hver gang. I morgen blir det opp tidlig å dra på jobb igjen, også blir det familie selskap på ettermiddagen. Broren min fyller 14 år i morgen! Tenk, han vokser så fort. Etter masse kake og usunnheter skal jeg prøve å få klemt inn en treningsøkt på slutten av dagen. Har også en video som ligger uredigert på harddisken, så må prøve å det unnagjort også!

På søndag er jo det nyttårsaften. Ååå, jeg gleder meg sånn. Blir vell middag med familien på dagen, også ut med noen venner på kvelden for å feire starten på nyåret!

Likes

Comments

Instagram@erinbakkee

MEST LESTE INNLEGG

Jeg var for tynn

Båttur i Kypros & "comeback"

Vi måtte evakuere fra toget