​Ja, jag är snart tillbaka, efter cirka en månads ''uppehåll''. Inte planerat men har inte haft någon tid att skriva, men ska försöka ta mig tid nu! 

Uppdaterar nog igen imorgon, snart är det middag och sedan ska jag bara chilla på (ledigheten) livet. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känner att det är dags för ett inlägg nu.

Jag vet inte vad jag vill skriva om, det finns mycket men hälften är saker jag egentligen inte vill yttra mig om då det är såpass ''färskt'' och jag blir illamående av att .tänka på det.

Så jag skriver om vad som händer några dagar framöver istället!

Jag får min första riktiga lön imorgon, förra månaden fick jag bara lön för ett par dagar eftersom jag började arbeta i slutet av augusti, så det är jag glad över! 
Jag ska iväg imorgon bitti och handla lite småsaker till min hund och en jacka, göra en liten kik på systembolaget och kolla runt lite i stan, det var grymt längesen! 

Min hund gör så stora framsteg inom aktivering och träningen, det är så kul att se att hon uppskattar det lika mycket som jag, eller ja, att hon tycker det är lika roligt som jag tycker att det är. 
Så jag ska köpa lite mer bellningsgodis, lite tuggpinnar och en ny bädd om jag hittar en, hon blir 4 år om en månad så då blir  det litet kalas för den lille sessan. 

Jag ska även kämpa lite med mitt hår imorgon, försöka ljusa upp det en aning, för på onsdag ska jag till rapunzel för att ÄNTLIGEN sätta in extensions, så att jag blir en människa igen haha! 
Sedan är det jobb ons-fre, på torsdag ska jag och min brukare till Kvarnby Art och måla lite, ska bli kul att ta med henne dit, det är verkligen något jag kan tipsa om till ALLA verkligen att göra, skitkul, och ägaren är så underbar. 
På fredag vet jag inte vad vi hittar på, såg att freeport hade blackfriday då, eventuellt kanske vi kör en kik dit, om inte annat så blir det idol-mys, i think. 
På lördag ska jag förbereda massa för en liten överraskningsfest jag ska hålla för en kär person, ska bli riktigt roligt faktiskt! Och senare på kvällen ska jag förfesta med en vän, en gammal ''nyfunnen'' vän om man säger så, det ser jag fram emot, vi får se vart vi hamnar, kul ska vi iallafall ha! 
Jag är ju ledig lör, sön, mån och tis, kan möjligtvis bli lite långtråkigt på mån o tis men ska plugga en hel del, och försöka komma igång med träningen någon gång... 
Hur som helst, det är lite av vad som hända skall, hoppas alla har haft en bra tid sen sist! 

På återseende! 


Likes

Comments

Likes

Comments

Ny vecka, nya tag! (Ni får vänja er vid att era onsdagar är mina måndagar, eftersom jag jobbar ons-sön)
Klockan är 22.50 och jag är på väg hem från jobbet. Jag längtar efter min säng, och mat, och vatten faktiskt..
Eftersom jag blev klar lite tidigare än vanligt idag så gick jag en promenad till en hållplats längre bort, men fick sällskap på vägen, skönt att både gå och prata av sig innan nani!

Har väl inte så mycket att skriva om egentligen, har inte hänt så mycket.
Jo! Jag bokade tid hos rapunzel idag, för att sätta in hår, och jag ville inte vänta till nästa månad så jag bokade den 30e, vilket är perfekt eftersom jag har en hel del planer sista veckan/helgen denna månaden då jag har ledigt lör-ons och kan umgås med kompisar för en gångs skull!

Det var allt från bossen, ha en go kväll!

Likes

Comments

​Första inlägget på jättelänge, och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, det finns en hel del.

Har så mycket som roterar i tankarna hela tiden verkligen, både bra och dåligt men jag tror inte jag skriver någonting om det här i just detta inlägget. 

Livet är bra iallafall! Jag har ett jobb som jag trivs med och verkligen tycker om, personlig assistans var ingenting jag någonsin trodde att jag skulle arbeta med, men ack så fel jag haft. 
Jag tror att jag dömde yrket innan jag visste hälften, okej visst visste jag vad arbetet går ut på men inte visste jag vilka underbara människor man träffar på, och där jag är just nu i arbetet passar mig perfekt.
Mina arbetstider är en dröm också, allt är perfekt helt enkelt. 

Och med arbete kommer ekonomi och det var på tiden att jag ordnade upp med min ekonomi, det är igång och kan vara ordnat på 6 månader (för er som inte vet så är jag en av många offer för skuldfällan sen 2009).

Något som inte går lika bra är träningen, jag har jättesvårt att komma igång efter sommarens härligheter, men jag ska försöka ta mig till gymmet imorgon, det är allt som krävs, en dag och sen är man där igen.
Lite kul faktiskt då jag egentligen borde ha gått upp enormt i vikt eftersom jag äter oregelbundna timmar och inte tänker så mycket på just vad jag äter, men jag har gått ner i vikt och ligger på en bra siffra just nu, kanske för att jag rör på mig mycket i arbete, jag vet inte men det är en bra startpunkt för träningen iallafall. 

Idag är det måndag och jag är ledig idag och imorgon, mån-tis varje vecka, helt okej faktiskt men lite tråkigt då ingen annan jag umgås med är ledig... Hehe.

På fritiden har jag även börjat träna min hund, med hjälp av aktiveringsleksaker och vi tränar kommando och lite annat, det är verkligen skitkul som hundägare att se när ens hund gör framsteg och för att vara riktigt ärlig så lär sig en hund snabbare än en barn, haha-ha! 

Hur som helst, nu ska jag kolla på TV, snart ut med hunden och njuta av höstvädret, eller.. Nejmen idag är det sol så det är ju bra. 

Ha det fint! 

Likes

Comments