Tja alla underbara läsare!

Igår var det drag! Efter maten igår så började vi dricka lite och satt o snacka i våran soffa! När klockan var typ 12 så drog vi till Favela en stund. Sen gick vi rakt över gatan in till café snesko och där var det bra drag! Jag stod uppe i ett hörn och dansade solo! När snesko stängde så drog såklart alla där vidare till summit och där var det också bra! Dock så var alla nykomna brittiska studenter ute och dem var så konstiga! Målet med kvällen var att bli bra Buddy med alla vakter och security inne på ställena. Allt som allt var det en bra kväll och jag hade väldigt kul!

Idag så var jag först upp av oss i rummet så jag åt lite flingor och kolla mobilen. Då dök axel upp och sa att det var dags att bygga en snöigloo på taket utanför deras balkong. Så jag klädde på mig skidkläder och traskade mer till dem! Vi höll på i kanske 30 minuter innan vi blev tillsagda att man kunde få böter om man var på taket, så det var bara och avbryta uppdrag igloo!

Nu på eftermiddag har vi tagit det lugnt och nu ska vi äta chyckling/pommes! Sen får vi se vad som händer!

Det snöar för fullt och ska nog göra det imorgon också. Dem andra vill ut och åka men jag har både ont i mitt knä och vristen så jag ska nog vila någon dag!

PS. Bilden är på när dem eldade på snesko.

Puss och kram //erik stanleyBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja alla underbara läsare!

Idag har varit en slapp dag (igen)! Otto tog lunchpasset på jobb så då var Stanley/Svensson duon hemma! Vi passade på att städa, tvätta, gå ut med sopor, handla och organisera kylskåpet.
Nu på kvällen så ska vi laga chyckling/pommes med Varberg och sen är jag öppen för förslag vad vi kan göra!

Idag blev ett lite kortare inlägg eftersom att vi inte gjort ett skit!

PS. Bilden är på en galen individ

Puss och kram // erik stanley

Likes

Comments

Tja alla underbara läsare!

Igår så tog jag sovmorgon och struntade i att gå ut! Istället gick jag och hängde med CJ, Axel och Ville. Vi tog en liten promenad i byn och tog en lite pause på ett ställe med fin utsikt. Sen drog vi hem till 26an o spela kort, käka lite och tillsist drog igång en film!

Fram mot kvällen så lagade Henry någon sorts pastarätt med stark korv så det hetta till lite i truten! Efter maten kom Varberg över o vi spela lite kort och sen drog vi igång en film vid 11 tiden! Men efter en lite stund blev jag rastlös och bestämde mig för att ta en liten solo promenad. Så jag tog på mig lite varma kläder och traskade ut i byn! Tog en vända upp för backen sen så gick jag ner till Malaysia där det var hur mycket ryssar som helst! Jag kände mig lite utstött som enda svenska så jag gick hem igen och sov!

Idag så vaknade jag vid 10 och då drog vi ut till ett kaos i backen! Det började snöa inatt och det ska snöa 103cm närmaste 3 dagarna så åkandet var skitdåligt! Alla backar var som puckelpister och man hade dålig sikt, så vi drog hem strax efter lunch! När vi kom hem så hade jag och jacob lite hemmagym i förhoppning om att slippa bli riktigt kass form fram mot våren! Efter det har vi bara legat o degat och nu är det dags för att äta pizza med våra hbgbrödrar från 26an.

Vi kommer troligtvis inte gå ut ikväll eftersom att Summit, saloon och favela har stängt ikväll...dem skulle spela golf eller något om jag har uppfattat det rätt! Får hoppas det blir bättre imorgon!

Vill åter igen slå ett slag för att skicka in tips och annat som kan hjälpa bloggen att utvecklas.

Puss och kram //erik stanley

Likes

Comments

Tja alla underbara läsare!

Vill börja med att tacka för alla fina pm med tips och frågor! Frågan som har återkommit allra mest är mer eller mindre ”vad använder du för snowboard gear”! Med tanke på att det har varit så efterfrågat så kommer jag såklart att ta upp det i dagens inlägg, för vad vore min blogg utan er läsare!? <3

All gear är av märket Burton och allt är nytt inför säsongen! Anledningen till att jag valde att köra med Burtons produkter är för att jag har stor respekt till deras historia, tillit till deras produkter och hade hoppats på att få sponsorskap med dem! • So Burton, if you want to give me sponsorship just hit me up in the DM! •

Burton Process FV 157 wide 2018
Denna brädan har ”Flying V” formen som gör att den är både ger bra kantgrepp samtidigt som den är väldigt förlåtande vid flatlinging. Den är även twintip vilket betyder att den är symmetrisk på båda hållen! Längden var 157 cm lång och jag köpte den breda modellen med tanke på att jag har stora fötter! Alla Burton bräder använder sig av EST bindning systemet vilket är en ränna man fäster bindningarna i. Det skiljer sig från det traditionella hålsyatemet! Brädan är allmounten men med focus på freestyle o parkåkning. Brädan kostade ca 4450kr. Jag ger brädan 4/5 stanleys!

Burton Malavita EST 2018 bindningar
En av Burtons guldkorn bland bindningar som använder sig av EST systemet. Det gör att man har 2 st fästen på utsidan av bindningen. Det gör att man snabbt och lätt kan ändra stance eller skruva av bindningarna. Malavita använder ett double take buckles som gör att man spänner fast lite snabbare (i praktiken). Bindningarna har också mjukare baseplate med bättre grepp. Jag har storlek L och dem passar bra på brädan. Bindningarna kostade ~ 3400kr. Jag ger dem 4/5 stanleys!

Burton moto boots
Bootsen använder sig av speed zone snörning och den använder fallskärmssnören så att man ska kunna spänna hårt utan att riskera att dra sönder snörena. Inuti booten använder dem sig av imprint 1 liner som en foliesula som håller inne värme och stänger ute kyla. Jag använder storlek 12 och kostade 2000kr. Jag ger bootsen 5/5 stanleys.

Hoppas ni uppskatta den här lilla utrustningsinlägget och var inte rädda för att skicka in nya ämnen/saker som jag blogga om!

Puss o kram //erik stanley
Likes

Comments

Tja alla underbara läsare!

Igår blev en speciell kväll på många sätt! Efter att ha fått lite god pasta/kyckling mat som vår galna britt Henry lagade till oss så bestämde vi oss för att börja kröka rätt så hårt! Det blev en lång kväll med massa dans.

Trots att jag inte gick o lade mig förens kl 4 så var jag uppe vid kl 9 tiden! Jag började med att hänga min tvätt som låg i maskinen hela natten! Sen tog jag lite frukost och sendan brände jag ut i backen! Uppe vid folie så träffade jag CJ och David som jag åkte med något åk innan Jacob lyckades ta sig ut och hängde med! Det blev en hel del härliga åk innan backarna blev uppkörda och då var det inte alls roligt! Jag tycker fortfarande att det är lite jobbigt att åka bräda eftersom att det är mycket svårare än skidor så jag hamnar alltid efter och det är bara drygt för alla andra! Men förhoppningsvis så lär jag steppa upp och klara av att hålla tempo om några veckor!

Ikväll har jag inga planer men jag är jävligt sugen att dricka massa bir o goda drinkar!

Glöm inte att skicka in tips på vad jag kan blogga om och ge konstruktiv kritik som handlar om bloggen!

PS. På första bilden sitter jag på summit. Den andra är tagen från ett högt jävla berg!

Puss o kram // Erik Stanley

Likes

Comments

Tja alla underbara läsare!

Som ni ser på bilden så blev vi bjudna på fin hemmalagad pizza av varbergarna vilket var väldigt mysigt! Blev en hel del kall bir också men vi hoppade utgång och taggade istället inför dagens skidåkning!

Idag så åkte jag tillsammans med jagge, otto och anna! Vi kom tyvärr inte ut förens kl 12-13 men vi hade förberett curry/kyckling/gurka/sallad baguetter som är en perfekt lunch i backen! Det var strålande solsken idag igen och det var nästan lite för varmt för min klädsel! Tyvärr så är backarna rätt så uppåkta och isiga sådär på eftermiddagen men jag fick ett fint tips av otto att lägga mer tyngd på framfoten så att skäret greppa i de isiga sektionerna, vilket fungerade betydligt bättre! Jag fick även lite ont i mitt högerknä efter drygt 1 timmes åkning, så jag behöver kanske ändra min stance lite så att det tar mindre på knäna.

Jag åkte hem vid 15 tiden och började diska undan, dammsög lite och greja lite med mina kläder!

Just nu är jag nyduschad och har slängt in en tvätt med svarta kläder! En elektriker var precis här och lagade ett eluttag och fixa lite smått med taklamporna så nu är lägenheten ball igen!

Ikväll ska vi laga lite mat sen har jag ingen aningen vad planerna är! Vi kanske drar ner till cj, axel o ville o spelar kort eller så blir det kanske lite go bira på saloon!

PS. Första bilden är från pizzakvällen. De andra är från dagen åkning!

Puss o kram // Erik Stanley

Likes

Comments

Tja alla läsare!

Jag kom precis innanför dörren till rum 105 där jag, jagge och otto bor! Vi har haft en helt underbar dag ute i backen tillsammans med Varberg tjejerna! Det har varit strålande solsken hela dagen och inte så farligt kallt! Vi var ute i backen ca 12:00 vilket funkade men imorgon så siktar vi på att stå redo när liftarna öppnar!

Jag känner att min åkning utvecklas för varje dag vi åker! När backarna är lite uppåkna och isiga fram mot eftermiddagen så tar jag det lite lugnt för jag litar/behärskar inte skäret på brädan än! Men som jag sa innan vi åkte ner, ”ge mig 3 veckors åkning så kan jag åka bra”. Dagen vi kom till VT (21/11) så gick jag och otto och fixade en ny valla på brädorna. Det var väldigt billigt, bara 5€ men jag har inte alls bra glid så tror inte det var någon höjdarvalla!

Ikväll ska vi få hembakad pizza, kall bira och förhoppningsvis en ball utekväll (om alla är taggade)!

Just nu så är VT livet väldigt lugnt o skönt! Jag jobba ett pass på 4 timmar hela förra veckan och det lär troligtvis fortsätta så tills säsongen drar igång på riktigt!

PS. På bilderna är jag, otto, jacob, linnea, Anna och ellen! Har ni några frågor om vad som helst som kretsar kring mitt liv så var inte rädda att fråga! Kom också gärna med förslag hur jag kan förbättra bloggen!

Puss o kram // erik stanley

Likes

Comments

Hej alla mina läsare!

Mitt namn är Erik Stanley och jag befinner mig just nu i ValThorens där jag ska bo i 5 månader! Detta är första gången jag bloggar så räkna med att det kan gå lite halvknackigt fram tills jag lärt mig!

Denna bloggen ska handla om mitt liv och jag ska göra mitt bästa för att uppdatera varje dag!

Har ni några frågor om mig eller tips på vad jag kan blogga om så kan ni skicka ett pm!

PS. Det är jag på bilden

Likes

Comments