Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag till Drugge för att hjälpa honom med flytten. Han bor just nu i hans mormors lägenhet medan hon är iväg, men ska flytta in i en etta mittemot Willys. Vi fyllde kartonger, lastade dem på släpet och for till kronan för att slänga skräp. Sen lämnade vi kartongerna i hans nya förråd, då de ska måla om innan han kan stoppa in några möbler. Tror de skulle måla på fredag så han kan flytta in till helgen, blir kul att få se slutresultatet :)

Likes

Comments

Eftersom min nya Macbook pro inte har något USB uttag så var jag tvungen att åka in till Storheden och köpa en passthrough hub. Blir lite svårt att föra över kamera bilderna till datorn utan SD kortläsare eller USB, tur att man iaf har en iPhone så man kan fixa ner de bilderna via iCloud.

Hittade iaf en jätte bra passthrought till datorn, utav tre alternativ. Ville egentligen bara ha ett till USB, men den var mycket dyrare än den med 2 USB uttag, SD kortläsare och USB-C. (Bilden nedanför). Nog för att den här var billigare så gick den ändå på 499kr, vilket också är ganska dyrt. Men men, behöver man så behöver man :)

Om ni också har köpt en ny Macbook och behöver föra över filer via USB rekommenderar jag den här, sidan hittar ni här!

Bildresultat för satechi usb

Likes

Comments

Äntligen har min efterlängtade Macbook Pro kommit. Nu gäller det bara att lära sig använda alla funktionerna och fixa lite med den, (är min första macbook) så blir spännande ;) Måste installera photoshop och final cut pro på den så kanske man börjar vlogga. Blev lite inspirerad när man såg kollegorna vlogga, jag menar vad har man att förlora på det? Man kan ju alltid testa :)

Bildresultat för macbook pro

Likes

Comments

Då var matteprovet avklarat! Är ändå ganska nöjd med min insats, fast man kan ju alltid bli bättre!
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar så vi kan fara in till stan och luncha 😎 Som tidsfördriv har jag börjat på ett porträtt, vet dock inte ännu om jag vill göra bara ansiktet eller hela kroppen?? Vad trycker ni?

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är det snart dags att åka till frissan igen och självklart har man ingen idé vad som ska göras med håret! Har länge velat klippa håret kort och färga det blont, men samtidigt vill jag ha det långt och färga det rött. Haha känner mig väldige ambivalent när det kommer till håret.

Vad tycker ni? Ska jag fortsätta ha det långt eller klippa det kort?

Likes

Comments

Blev ett träningspass efter jobbet på ormberget med Jossan och Nathalie, några varv upp och ner för backen. Skönt med träning, men jag kan inte riktigt rekommendera att springa på ormberget i denna värme 😅 Tog med mig alldeles för lite vatten för detta väder, men det gick bra ändå! Blir nog ännu ett pass i morgon efter jobbet, gotta work that booty!

Likes

Comments