Då var matteprovet avklarat! Är ändå ganska nöjd med min insats, fast man kan ju alltid bli bättre!
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar så vi kan fara in till stan och luncha 😎 Som tidsfördriv har jag börjat på ett porträtt, vet dock inte ännu om jag vill göra bara ansiktet eller hela kroppen?? Vad trycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är det snart dags att åka till frissan igen och självklart har man ingen idé vad som ska göras med håret! Har länge velat klippa håret kort och färga det blont, men samtidigt vill jag ha det långt och färga det rött. Haha känner mig väldige ambivalent när det kommer till håret.

Vad tycker ni? Ska jag fortsätta ha det långt eller klippa det kort?

Likes

Comments

Blev ett träningspass efter jobbet på ormberget med Jossan och Nathalie, några varv upp och ner för backen. Skönt med träning, men jag kan inte riktigt rekommendera att springa på ormberget i denna värme 😅 Tog med mig alldeles för lite vatten för detta väder, men det gick bra ändå! Blir nog ännu ett pass i morgon efter jobbet, gotta work that booty!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår gifte sig min underbara vän Hayda! Både hon och hennes man var så fina och ceremonin var jätte fin. Först var vi i domkyrkan och sedan gick vi till gillestugan för fika. (Själv hade jag inte velat ha mitt bröllop i en kyrka, utan på en strand i t ex Hawaii på en strand för endast familj och vänner). Allt var iaf jätte fint och jag hoppas att de får ett långt och lyckligt liv tillsammans!

Likes

Comments

Som ni vet klarade jag Traineé provet och för två veckor sedan for jag till Maxskolan i Stockholm. Planet åkte 06.30 på morgonen, det tog ungefär en timme att resa ner och sedan var det bara hitta vart man skulle. Maxskolan låg på karlaplan, det var inte så svårt att hitta fick bara använda iphone gps:en.

Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig att det skulle se ut eller hur kursen ''Jag som ledare'' skulle vara. Jag gick iaf in i lokalen vi skulle vara i och möttes av många ansikten. Det var väldigt blandat, vissa var från Övik, vissa från Skåne, Umeå, Boden, Piteå m.m. Sammanlagt var vi ungefär 18 stycken som hade skickats dit. Alla var jätte trevliga och det var en otroligt bra kurs. Redan första dagen fick vi lära oss jätte mycket. Den som jag mest umgicks var nog två killar, Morgan från Norge (Hans youtube kanal hittar ni här) och Oskar från Övik. Riktgit schyssta!!

Andra dagen fick vi släcka bränder, göra HLR och mm. Vi började med att prata om bränder och kolla på några youtube klipp när någon hade filmat en konsert och hur snabbt det tog elden att spridas. Sedan fick vi gå ut och prova släcka eld med en brandsläckare och sedan hur man släcker eld på en person med en brandfilt, självklart övade vi på en docka.

Tredje dagen skulle vi redovisa/hålla tal om en uppgift vi hade fått första dagen, det handlade om vilken fas olika grupper kan vara i. FIRO-modellen, t ex om du är ny är du i tillhöra fasen, man kollar vart man ska vara, passar man in, får man vara med? Man försöker hitta sin plats i gruppen. Sen när man jobbat ett tag kanske man tycker, men du nu kan jag allt, fast man egentligen inte kan det. Då kollar du hur mycket alla kan, gör de exakt efter manualen? Så provocerar man dem för att bekräfta hur mycket de kan osv. Sista fasen är öppenhet och då har man löst alla konflikter, man vet vem man är med, vart man ska stå osv.

Vid ungefär 16 tiden var vi klara och skulle börja bege oss mot tågen/flygplatsen. Jag och Morgan åkte direkt så att vi hade gott om tid på oss att äta middag och kolla runt på Arlanda Skycity. Planet hem gick vid 19.30 och vi var hemma en timme senare.

Dagen efter hade jag öppning/uppkörning, så det var bara att lägga sig direkt man kom hem. 06.30 började jag och Kriss och vid 14 var jag klar. Då hade vi under dagen förberett med grönsaker, portionerat upp allt, gjort alla rutiner, stoppat upp hoppborgen, tagit emot beställningar och packat in allt (det var väldigt mycket som skulle packas in). Själva restaurangen öppnar 09.00 och då började det droppa in kunder, sen fick jag gå och skriva prov. Det var inga lätta frågor kan jag informera er om, absolut ingenting vi hade pratat om, utan det var mest ''hur reagerar du i en sådan här situation?'' ''Hur hanterar du en brand i restaurangen?'' osv.

I slutet av arbetspasset/uppkörningen hade jag klarat allt och blivit grå mössa. Jag fick gå och byta om så att chefen kunde ta en bild och visa alla att jag hade klarat det! Själv var jag sjukt nöjd av min insats, jag har ju bara jobbat 6 månader (prövotiden) ungefär och så har man redan gått från medarbetare till traineé.

Här är vi som var på Maxskolan!

Likes

Comments