Är det inte både sämsta och bästa dagen? Liksom himla avslappnad dag men samtidigt stress över skola. Iallfall, jobbade idag, 11-16 och har inte gjort mer än det. Ska nu plugga samt duscha och äta kvällis. Ska även trycka in ett eller två avsnitt gg emellan. Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Pressade granatäpplekärnor från en frukt och det blev ett halvt glas juice, så gott.

Likes

Comments

Glitter polo-pappas, jeans-Levis (hade mina acne först), grön stickad-Filippa k, kappa-esprit, hade mina röda puma till

Hej! Idag vaknade och gick jag upp halv tio. Jag och mamma åt frukost i vardagsrummet och kollade Nyhetsmorgon. Vid halv 11 satte jag med med datorn och pluggade med en kopp kaffe. Sedan cyklade vi till emporia och Ikea. Jag köpte ett par jeans från Levis som ör så snygga. De är höga i midjan och slutar precis där sneakers börjar, dessutom är det inte tighta längst ner utan typ mitt emellan tight och bootcut. As snygga. Nu ska vi äta kvälls och jag ska plugga inför prov och redovisning.

Likes

Comments

Gjorde avo macka till frukost i dag. Philadelphia under, några skivor avokado och sist salt och chilliflakes till det tar man en kopp kaffe. Helst utan mjölk men om det är för varmt så är mjölk ett måste.

Likes

Comments

View tracker

Hej hörni!!! Idag åkte vi ju som sagt till mazzetti med klassen så efter det struntade jag och F i att ta bussen hem utan stannade i stan. Vi gick en lååång runda genom Malmö (liten liten del). Först till Möllan , sen folkets park, sen sorgenfri, rörsjö och sist hamnade vi i lugnet, en galen omväg med andra ord. Iallafall, vi satte oss på kafé Kungsgatan som jag gillar väldigt mycket. Efter vi hade fikat klar gick vi hem.

Likes

Comments

Snart halvvägs i veckan och jag ska leta efter en konstnär att jobba med. Yay. Är egentligen taggad på bilden eftersom jag tycker sådant (konst, foto, och så) är intressant och kul men iom att det helt plötligt är massa krav och sånt blir det typ automatiskt tråkigt. Imorgon händer inget speciellt, inte på torsdag eller fredag heller. Eller jo! På torsdag ska vi på en liten halvdags kurs om film för att om några månader göra en 2 minuters film. Ska bli super kul!! Och kom på att jag förmodligen ska hitta på något med A, F och B på fredag också, det ska bli kul det med. Ha en braaaa dag!!!

Likes

Comments

Musiken jag lyssnat på på senaste. Ovanligt lite hiphop för att vara mig. Ska lägga upp fler musiktips inlägg, gillar själv sådana då man alltid är i behov av ny musik.

Likes

Comments

Badade idag igen. Definitivt min nya besatthet. Imorgon är det skola igen men jag har ingen söndagsångest. Kan bero på att jag har kommit över skolångesten överlag eller för att jag fortfarande tror att det är lov. Förmodligen pga det sistnämnda. Iallafall, imorgon ska jag börja plugga? Första gången på fyra veckor. :/.

Likes

Comments

Hej!!! Satte klockan på 8 och gick upp halv nio idag så har haft en ganska lång morgon, vilket jag älskar. Ska om en halvtimme jobba till 4 så laddar upp med macka och kaffe nu. Ska snart byta om och sminka mig. Igår råkade jag förstöra min dator så alla planer på att köpa en ny jacka går åt helvete. Ska bara spara massa pengar (😭).

Likes

Comments