Header

Detta lejon är något som så småningom ska placeras på kroppen. Jag vill ha den på mitt högra lår och gärna helst ha det igår. Men sånt här tar tid. Det tar tid att hitta en bra studio, en artist som jag vill investera i, spara pengar osv. Har funderat fram och tillbaka om jag ska göra ett lejon eller en oxe. Oxen är för mitt stjärntecken, känns som en vanlig grej men gör. Därför jag bestämde mig för lejon. Finns ingen riktig förklaring till det, tycker det är ett häftigt djur och det är väl därför jag vill ha det.

Funderar även på att göra en lite tatuering innan, bara för att få känna på smärtan och se vad det är jag ger mig in på. Dock tror jag för mig själv att det är bäst att köra på stort direkt så jag verkligen gör den. Tänkte bara kolla om någon har några tips inför, vad jag ska tänka på osv?

Likes

Comments

2017. Året för förändring? Första veckan av det nya året har gått och jag kan helt ärligt säga att jag är så redo för förändring. Hela vintern har för mig varit en berg och dalbana. Så en ny start kom verkligen lägligt. Sen om jag väljer att ta den för att det är nytt år eller inte vet jag inte. Allt vände när jag 10 december åkte till Jamaica, spenderade två veckor där och fick verkligen alla tankar rensade, från allt jobbigt här hemma med vänner, alkohol, kärlek, skolan, fester osv. I Jamaica fokuserade jag endast på mig och min familj, Största bekymret där var om det blåste eller inte.

Väl här hemma så kommer verkligheten alltid ikapp och allt kom verkligen som en kall dusch. Direkt planet landat på svensk mark den 25 så fick jag ångest. Ångesten över allt. Sista terminen i skolan, killen jag gillar, vad jag ska göra på nyår, misshandeln innan jag åkte, kompisarna. Ja verkligen allt kom på en och samma gång. Brast inombords och hur botar jag det bäst? Med alkohol såklart. Två krogen kvällar både 25 och 26. Samt att jag gick ut på nyår. Ångest och alkohol.

Likes

Comments

​Idag var jag i skolan från 8 till halv 4. Hade svenska, klassråd och frisör 5, så rätt chill dag även fast det är längsta dagen i veckan. Efter skolan mötte jag upp mamma inne i stan för att kolla på en jacka jag såg igår på Intersports hemsida. Testade den och den var så bra! Brukar ha 38 i jackor men denna var extremt liten i storleken så fick faktiskt köpa en 42a? Men men, är super nöjd! Perfekt till vädret som kommer mellan höst och vinter, vilket är påväg just nu. Love, love, love!

Likes

Comments

Alla klänningar och "två delar settet" är från Nelly.com

​När man går sista året i skolan, både grundskolan och gymnasiet så har man bal. I alla fall de skolar jag gått på och går i. Till våren kommer jag gå på balen, om jag vill! Och det gör mig lite nervös, mest för jag vet inte vad jag ska ha på mig.. Jag är inte tjejen som älskar klänningar, klackar, glamour och glitter. Jag nöjer mig med mascara, nagellack och lite lockar i håret. 

Men på balen ska man vara extra fin, klackar, smink och de andra går bra men delen med klänning! Skulle inte tänka mig komma i kjol eller byxor (ett "två delar sett" skulle funka för det ser nästan ut som en klänning.) När det gäller klänning så ser jag och hör att det är lång klänning som gäller. För mig som under 160 blir långklänning utan 15cm klackar väldigt konstigt.. Så jag vill helst gå i kort klänning, får man det? 

Likes

Comments

Några gånger i år så har jag ätit på Burger Love inne i Örebro. Det ligger på stor torget, för er som inte visste det tidigare. Maten där är så himla god! För en burgare, pommes och dricka betalade jag 88kr. Dock kostar bara hamburgaren 98? haha. Billigt med resturang chansen! Vi fick alltså 2 för 1, sen delade vi på en pommes och tog varsin dricka. Värd information. 

Tänka bara rekommendera stället! Det är världens bästa, godaste hamburgare. 

Likes

Comments

Idag tar jag tag i det här igen. Bloggen. Jag har inte skrivit ett enda inlägg sen maj och har inte direkt någon bra anledning. Men men, nu är det september, skolan har börjat och alvaret har dragit igång på riktigt. Känns riktigt konstigt att det här är mitt sista år i skolan, hur sjukt? Om ett år kommer jag inte ha en skola att åka till, inga rutiner jag måste anpassa mig efter. Jag bestämmer helt själv vad jag ska fylla mina dagar med? Har inga större planer på vad jag kommer göra efter studenten. Ska självklart färdig utbilda mig som frisör med gesäll brev och hela den biten.

Vad har jag gjort under tiden jag varit borta då? Inget speciellt. Tog sommar lov i juni, jobbade slutet på juli och i augusti. Sen har det självklart hänt saker där i mellan men inget intressant att berätta just nu haha.

Har tagit bort några gamla inlägg som jag kände inte alls behövdes, så att den här starten blir så fräsch och bra som möjligt!

Likes

Comments

​är att flytta hemifrån. Är så taggad på att få möblera själv efter tycke och smak. Bo själv, ta hand om allt själv osv. Har fått under några år grejer som kommer vara bra att ha när jag väl flyttar, så som glas, bestick och andra köksprylar. Men idag köpte vi mitt köksbord!! Endast 100 kr för bord och 5 stolar. Jag blir bara mer och mer taggad på att få komma ut i vuxenvärlden. 

Likes

Comments

​Alla kläder, skor och accessoarer kommer från Nelly.com. Älskar verkligen bodyn och armbandet. Så fin röd färg och guld är nog nästan finaste metall färgen. Denna outfit skulle jag verkligen kunna bära en utekväll med kompisarna, på dagarna är det för varmt nu för jeans och långärmat men annars hade detta verkligen varit ett alternativ till skolan också!  

Likes

Comments

​Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har inte ens en bra anledning till att jag inte bloggat på 1 månad. Skulle kunna skylla på att det är mycket stora uppgifter i skolan som jag av någon anledning har börjat skjuta upp hela tiden. Gör allt i sista minuten nu förtiden. Det har inte alltid varit så men de sista 2 månaderna har allt släpat efter och jag har knappt orkat göra något på lektionerna, det gör ju så att jag måste göra allt hemma men då hittar jag alltid på något annat. Typ umgås med kompisar. Har någon inte kommit hem "normal" tid en helg dag sen Elmia vilket är sjukt. 

I maj kommer jag också vara upptagen större tiden, har fått praktik plats på en salong i gallerian så är där varje onsdag. Det är kristi himmelsfärd första helgen i maj och då kommer pappa hit på torsdagen, Alva fyller år på fredagen, sen är det lördag och söndag som inte är inplanerat än. Men ska nog bara umgås med familjen då. Den 9onde fyller jag 18!!! Den 13onde har jag "fest" med kompisarna sen ska vi ut på krogen.  Den 19onde har vi modevisning med skolan. Helgen 27-29 är det Summerburst. Förutom allt det där så är det nationella prov, inlämningar i alla kurser då de slutar till sommaren. 

Men man ska väl inte klaga, för i Augusti börjar jag mitt sista år i skolan. Vilket ska bli så skönt men det är lite skrämmande för vet inte riktigt vart man ska ta vägen eller vart all tid har gått till. Känns lite ledsamt att den tryggheten som skolan ändå ger tar slut 2017. Och att det är 2016 nu.

Nu ska jag göra min iordning, tvätta lite och andra tråkigheter sen vänta på att mamma kommer hem. 

Likes

Comments