Header
View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Idag var jag i skolan från 8 till halv 4. Hade svenska, klassråd och frisör 5, så rätt chill dag även fast det är längsta dagen i veckan. Efter skolan mötte jag upp mamma inne i stan för att kolla på en jacka jag såg igår på Intersports hemsida. Testade den och den var så bra! Brukar ha 38 i jackor men denna var extremt liten i storleken så fick faktiskt köpa en 42a? Men men, är super nöjd! Perfekt till vädret som kommer mellan höst och vinter, vilket är påväg just nu. Love, love, love!

Likes

Comments

View tracker

Alla klänningar och "två delar settet" är från Nelly.com

​När man går sista året i skolan, både grundskolan och gymnasiet så har man bal. I alla fall de skolar jag gått på och går i. Till våren kommer jag gå på balen, om jag vill! Och det gör mig lite nervös, mest för jag vet inte vad jag ska ha på mig.. Jag är inte tjejen som älskar klänningar, klackar, glamour och glitter. Jag nöjer mig med mascara, nagellack och lite lockar i håret. 

Men på balen ska man vara extra fin, klackar, smink och de andra går bra men delen med klänning! Skulle inte tänka mig komma i kjol eller byxor (ett "två delar sett" skulle funka för det ser nästan ut som en klänning.) När det gäller klänning så ser jag och hör att det är lång klänning som gäller. För mig som under 160 blir långklänning utan 15cm klackar väldigt konstigt.. Så jag vill helst gå i kort klänning, får man det? 

Likes

Comments

Några gånger i år så har jag ätit på Burger Love inne i Örebro. Det ligger på stor torget, för er som inte visste det tidigare. Maten där är så himla god! För en burgare, pommes och dricka betalade jag 88kr. Dock kostar bara hamburgaren 98? haha. Billigt med resturang chansen! Vi fick alltså 2 för 1, sen delade vi på en pommes och tog varsin dricka. Värd information. 

Tänka bara rekommendera stället! Det är världens bästa, godaste hamburgare. 

Likes

Comments

Idag tar jag tag i det här igen. Bloggen. Jag har inte skrivit ett enda inlägg sen maj och har inte direkt någon bra anledning. Men men, nu är det september, skolan har börjat och alvaret har dragit igång på riktigt. Känns riktigt konstigt att det här är mitt sista år i skolan, hur sjukt? Om ett år kommer jag inte ha en skola att åka till, inga rutiner jag måste anpassa mig efter. Jag bestämmer helt själv vad jag ska fylla mina dagar med? Har inga större planer på vad jag kommer göra efter studenten. Ska självklart färdig utbilda mig som frisör med gesäll brev och hela den biten.

Vad har jag gjort under tiden jag varit borta då? Inget speciellt. Tog sommar lov i juni, jobbade slutet på juli och i augusti. Sen har det självklart hänt saker där i mellan men inget intressant att berätta just nu haha.

Har tagit bort några gamla inlägg som jag kände inte alls behövdes, så att den här starten blir så fräsch och bra som möjligt!

Likes

Comments

​är att flytta hemifrån. Är så taggad på att få möblera själv efter tycke och smak. Bo själv, ta hand om allt själv osv. Har fått under några år grejer som kommer vara bra att ha när jag väl flyttar, så som glas, bestick och andra köksprylar. Men idag köpte vi mitt köksbord!! Endast 100 kr för bord och 5 stolar. Jag blir bara mer och mer taggad på att få komma ut i vuxenvärlden. 

Likes

Comments

​Alla kläder, skor och accessoarer kommer från Nelly.com. Älskar verkligen bodyn och armbandet. Så fin röd färg och guld är nog nästan finaste metall färgen. Denna outfit skulle jag verkligen kunna bära en utekväll med kompisarna, på dagarna är det för varmt nu för jeans och långärmat men annars hade detta verkligen varit ett alternativ till skolan också!  

Likes

Comments

​Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har inte ens en bra anledning till att jag inte bloggat på 1 månad. Skulle kunna skylla på att det är mycket stora uppgifter i skolan som jag av någon anledning har börjat skjuta upp hela tiden. Gör allt i sista minuten nu förtiden. Det har inte alltid varit så men de sista 2 månaderna har allt släpat efter och jag har knappt orkat göra något på lektionerna, det gör ju så att jag måste göra allt hemma men då hittar jag alltid på något annat. Typ umgås med kompisar. Har någon inte kommit hem "normal" tid en helg dag sen Elmia vilket är sjukt. 

I maj kommer jag också vara upptagen större tiden, har fått praktik plats på en salong i gallerian så är där varje onsdag. Det är kristi himmelsfärd första helgen i maj och då kommer pappa hit på torsdagen, Alva fyller år på fredagen, sen är det lördag och söndag som inte är inplanerat än. Men ska nog bara umgås med familjen då. Den 9onde fyller jag 18!!! Den 13onde har jag "fest" med kompisarna sen ska vi ut på krogen.  Den 19onde har vi modevisning med skolan. Helgen 27-29 är det Summerburst. Förutom allt det där så är det nationella prov, inlämningar i alla kurser då de slutar till sommaren. 

Men man ska väl inte klaga, för i Augusti börjar jag mitt sista år i skolan. Vilket ska bli så skönt men det är lite skrämmande för vet inte riktigt vart man ska ta vägen eller vart all tid har gått till. Känns lite ledsamt att den tryggheten som skolan ändå ger tar slut 2017. Och att det är 2016 nu.

Nu ska jag göra min iordning, tvätta lite och andra tråkigheter sen vänta på att mamma kommer hem. 

Likes

Comments

​2 bilder från min snapchat idag. Dagen är inte slut men tänkte att nu när jag har tid så kan jag uppdatera lite. Hittills idag så har jag åkt in till stan med kompis som köpte solstolar, och käkade lunch. Jag åt mat hemma och har även planerat helgen. Då det är påsk så har man lite planer såklart. 

På fredag ska jag och mamma ha en heldag med mys inne i stan, käka ute och även titta på Bio. På lördag är det elmia i Jönköping som jag och "gänget" ska ner på. I början var jag emot det och skulle stanna hemma. Men att bli övertalad av 4 pers är inte det lättaste. Hoppas på en helt sjuk dag/kväll/natt i Jönköping.  

Likes

Comments

I fredags så hade Hannah sin födelsedag vilket jag och många kompisar var och firade. Vilket var trevligt som helst!! Runt kvart i 2 på natten (fredag till lördag) drog jag därifrån och var hemma runt halv 2 på dagen (lördag). Hoppas verkligen att Hannah är nöjd med sina presenter och att kvällen vart som hon ville! 

Nästa på tur i gänget att fylla är Alva och efter det jag! Ser så mycket framemot dagen ett fylla 18, inte för att jag kommer göra något speciellt då jag fyller på en måndag men bara tanken på att man är "vuxen" är obeskrivlig.

Likes

Comments